• Det smukke vandfald, Aqua Azul i Chiapas, Mexico
 • Aqua Azul - et smukt vandfald i Chiapas i Mexico
 • Misol-Ha vandfaldet i Chiapas, Mexico

Junglens smukke vandfald i Chiapas

Til 500 vandfald ved Aqua Azul og om bag 35 m høje Misol-Ha i Mexico

Aqua Azul - et smukt vandfald i Chiapas i Mexico
Læs mere

Oplev regnskovens forunderlige vandfald i Chiapas, når I kører fra San Cristóbal til Palenque. Store kaskader af vand vælter gennem regnskoven ved Aqua Azul, mens Misol-Há er ægte junglestemning med mulighed for at svømme i vandfaldet.  

Transport kan godt være spændende, hvis man forstår at finde de oplevelser, der gemmer sig undervejs. Det mærker I til fulde på denne udflugt med afstikkere ind i regnskoven til meget forskellige vandfald. 

Agua Azul vandfaldene i Chiapas, MexicoAqua Azul – magi i regnskoven

Små 70 km fra Palenque skærer floden Rio Tulija sig gennem regnskoven, hvor den møder et langt klippefald. Her spreder floden sig i et buldrende delta, Cataratas de Agua Azul, der vælter ned gennem flere end 500 vandfald, som er op til 6 m høje. Et stort indhold af mineraler giver vandet en turkisblå farve, der står som en lysende kontrast til den grønne regnskov og det hvide skum, hvor vandet piskes op. 

Mineralerne giver samtidig belægninger på klipper og træer. Det ligner glasur lagt på som pynt, da dette naturens mesterværk blev skabt. Und jer selv at gå ad stien op langs vandfaldene for at se de mange niveauer. Og hør jeres guide, om det er muligt at tage en dukkert i en af de mange naturlige pools. 

Misol-Ha vandfaldet i Chiapas, MexicoOm bag Misol-Há vandfaldet

30 km fra dagens mål, Palenque, stopper I for at begive jer ind i den fugtige jungle. Allerede på god afstand kan I høre bulderet fra Misol-Há, der er et klassisk vandfald i forhold til Aqua Azul. Navnet betyder faldende vand, og det kunne ikke være mere præcist. Det falder 35 m meter ned i en pool, som I kan svømme i. 

Bag vandfaldet er en 20 m dyb grotte, som I kan gå hen til og ind i. Hvornår har I sidst set et vandfald bagfra? Ofte står lokale klar med lommelygter, som I kan leje, hvis I vil udforske grotten. Den leder til endnu en grotte og endnu et vandfald, hvis I virkelig er eventyrlystne. 

Aqua Azul - et smukt vandfald i Chiapas i MexicoVelkommen til Palenque

Turen starter kl. 8 i San Cristóbal de las Casas og slutter ved jeres hotel i Palenque. Den varer ca. 5 timer i alt, og I følges med en engelsktalende guide og en gruppe, der med jer er på maks. 14 personer.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.