Nyhavns kompromisløse Mexico

Storslåede pyramider, indianske kulturer og spektakulær natur, 19 dage fra 33.500 kr.

Glæd jer til:

Besøg hele fem enestående tempelkomplekser fra de store indianske kulturer

Maleriske Oaxaca, Mérida, San Cristóbal og sprudlende Mexico City

Sumidero-kløften med alligatorer, et rigt fugleliv og store vandfald

Shamanernes traditionsrige indianerlandsbyer i San Cristóbal

Bungalow ved Mexicos bedste strand, Tulum

Læs mere

På denne rejse til Mexico har vi kompromisløst udvalgt de største oplevelser: En perlerække af levn fra de indianske kulturer, enestående natur, stemningsfulde byer, vor tids indianske samfund, Mexicos bedste strand og håndplukkede hoteller.

Vi har inkluderet alt det, vi synes, man skal se på den ultimative rejse til Mexico, men selvfølgelig kan alt tilpasses jeres ønsker. I får set alle facetter af magiske Mexico fra pyramider til strand, og alt er tilrettelagt på baggrund af Nyhavn Rejsers over 25 års erfaring med rejser til Mexico. Ruten er komplet, og I har god tid til fordybelse. 

De store levn fra de indianske civilisationer

Undervejs gennem det mexicanske højland oplever I store levn fra præcolumbianske civilisationer som Teotihuacán på udflugter til Sol- og Månepyramiderne 40 km nordøst for Mexico City.

I Chiapas’ regnskov ved Palenque og på Yucatans buskklædte slette med Chichén Itzá venter mayakulturens paladser, pyramider og templer. De står som fornemme vidnesbyrd om de indianske civilisationers avancerede kundskaber indenfor arkitektur, astronomi og matematik. Og I kan fortsætte ved Morgengryets Tempel i Tulum.

Høje vandfald, dybe kløfter og Mexicos bedste strand

Mexicos fantastiske natur byder på masser af ekstra oplevelser. Glæd jer til synet af knejsende vulkaner, tørre sletter med store kaktus, dampende regnskov, rislende vandfald, dybe kløfter med alligatorer, det smukke højland i Chiapas og afslapning ved en af Mexicos, ja, en af verdens smukkeste strande. 

Masser af inkluderede udflugter

Nyhavn Rejser reserverer alle aftalte transporter, hoteller og udflugter i små grupper, der er udvalgt for deres kvalitet og bedste guider. Vi kan naturligvis tilpasse rejsen, så der er færre eller flere udflugter inkluderet. Flere steder har vi afsat tid til at tage på opdagelse på egen hånd. Hotellerne ligger derfor i gåafstand til mange lokale seværdigheder.

Håndplukkede hoteller

Hotellerne er 3* og håndplukket for deres charme, lokalkolorit og beliggenhed. Fra en stemningsfuld historisk hacienda ved Chichén Itzá til et charmerende bungalowhotel ved stranden i Tulum. Lokalt karakteriseres de fleste som førsteklasses hoteller, men omskrevet til Nyhavn Rejsers hotelstandard kan de bedst betegnes som gode turistklasse (3*) hoteller.

Sæsoner i Mexico

I kan rejse til Mexico året rundt med vinteren som bedste tidspunkt. Om en sommeren er der generelt også fint vejr, men der kan komme korte tropebyger fra juni til november. Om sommeren er der dog færre mennesker, lavere priser og mulighed for at svømme med hvalhajer ud for Yucatán-halvøens nordøstlige kyst.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I rejser til Mexico

Zocaloen, regeringspaladset i Mexico CityI rejser til Mexico City. Her bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til hotellet. 

Mexico City er en af verdens største byer med over 20 millioner indbyggere ud af landets i alt 106 millioner. Det er en spændende hovedstad, der blander moderne arkitektur og livsstil med den traditionsrige fortid. Mexico City ligger i 2000 meters højde, hvilket giver varme dage og småkølige nætter.

Lige nu skal I hvile ud oven på flyrejsen og måske se jer lidt omkring i det område, hvor I skal bo. Nogle af de største attraktioner i Mexico City ligger lige om hjørnet. 

Café Central på Historico Central, Mexico CityHistorico Central 3+*

I skal bo 3 nætter på det charmerende og smagfulde hotel Historico Central. Som navnet fortæller, ligger hotellet i hjertet af det historiske centrum i Mexico City. Få minutters gang ad gågaden Calle Madero mod øst, og I står på den store centrale plads i Mexico City, zocaloen. Få minutter mod vest, og I er ved Palacio de Bellas Artes og Alameda-parken. Velkommen til Mexico.

Dag 2
Teotihuacán med Solpyramiden og Guadalupe-basilikaen

Mexico City. Et af verdens største byerMexico City er en kæmpe by, hvor I kan bruge mange dage og hele tiden opleve nyt. Alligevel starter jeres ophold med en tur ud af byen. I skal på heldagsudflugt til den store pyramideTeotihuacán, der ligger 1-2 timer uden for centrum og regnes for en af de største attraktioner nær Mexico City.

Plaza de las Tres Culturas i Mexico City

De Tre Kulturers Plads og jomfruens basilika

På vejen til det store tempelkompleks stopper I først ved de Tre Kulturers Plads, hvor det endelige slag mellem spaniere og aztekere stod i 1521. Pladsen har navn efter de tre kulturer – indfødte indianere, spanske erobrere og nutidens mexicanere – der sammen har formet det moderne Mexico. I kan bl.a. se resterne af store pyramider, et kloster fra kolonitiden og den 120 m høje skyskraber Torre de Tlatelolco.

Jomfruen af Guadalupes Basilika -  gigantisk kirke i Mexico City

Bagefter stopper I ved den store basilika tilegnet hele Mexicos skytshelgen, Jomfruen af Guadalupe, med plads til over 10.000 mennesker. Basilikaen modtager hvert år 22 millioner pilgrimme og byder på et fascinerende arkitektonisk miks af kolonitidsbyggeri og futuristisk design. 

Solpyramiden og Månepyramiden i Teotihuacan, Mexico

Jeres udflugt fortsætter nu mod det imponerende ruinkompleks Teotihuacan med gigantiske byggerier som Solpyramiden, Månepyramiden, De Dødes Allé og utallige fortællinger, som jeres guide er klar med. Det er uforståeligt, at de gamle indianske civilisationer kunne skabe disse bygningsværker med den tids teknologi.

 
Dag 3
Kulturen og smagen af Mexico City

Springvand i bydelen Coyoacán, Mexico CityI bor som nævnt i det historiske centrum i Mexico City. Området er let at udforske på egen hånd, men i dag ledsages I af en kyndig lokalguide

Coyoacán, Frida Kahlos hus og mexicanske lækkerier

Det kan være svært at tro, at man er i hektiske Mexico City, når man slentrer rundt i Coyoacáns rolige gader med skyggefulde plazaer, toppede brosten og fine villaer fra kolonitiden. Her er storbyens trafik afløst af specialbutikker, kunstgallerier og cafeer i en bydel, der lever sit eget bohemede liv.

Frida Kahlo museet i Mexico City

I besøger blandt andet Frida Kahlos hjem og bliver klogere på en af det 20. århundredes mest farverige kunstnere, hvis liv også omfattede et stormfuldt ægteskab med den verdensberømte maler Diego Rivera. Og I kan se frem til en autentisk mexicansk frokost på det lokale Mercado Coyoacán. Her sælges frisk frugt og tørrede chilier fra de mange boder, og de spisende sidder tæt med udsigt til de mange lokale lækkerier. 

Zócaloen er epicentret i Mexicos hovedstad, Mexico CityEl Zócalo med katedral og regeringspalads

Størrelsen alene tager pusten fra en og Plaza de la Constitución, i daglig tale kaldet El Zócalo, er da også en af de største offentlige pladser i verden. Det er her mexicanerne fejrer alt fra fodboldsejre til nationale helligdage eller demonstrerer mod korrupte politikere. Når bølgerne går højt, fx under koncerter med internationale navne, kan her være 200.000 mennesker.

Palacio Nacional på Plaza de la Constitución i Mexico CityTil daglig vajer et gigantisk mexicansk flag i vinden over et område, der har fungeret som politisk omdrejningspunkt, siden aztekerne her grundlagde deres hovedstad Tenochtitlán. I dag huser pladsen Latinamerikas største katedral, justitsministeriet samt Palacio Nacional, der engang var præsidentbolig. Nær ved findes også resterne af Templo Mayor fra aztekernes hedengangne hovedstad. 

Smag på chokolade af høj kvalitet i MexicoBliver I lækkersultne undervejs er der godt nyt: Der bliver tid til en prøvesmagning af chokolade på et lokalt “chocolateria”, der tager den traditionelle mexicanske specialitet til nye gastronomiske højder. 

Hvis I gerne vil have tips til aftenens underholdning fra gode restauranter til levende mariachi-musik, kan jeres rejserådgiver hjælpe med et par tips.

Dag 4
I førsteklasses bus til Oaxaca

En af de utallige kirker i OaxacaNu går jeres rejse til Mexico videre til nye oplevelser. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til busstationen, hvor en førsteklasses bus er klar til at køre jer til Oaxaca de Juárez, hovedbyen i staten Oaxaca. Både by og stat kaldes i folkemunde blot Oaxaca. Det mexicanske bussystem er meget pålideligt med komfortable busser med aircondition, toilet og gode sæder, der kan lægges ned.

Den 5.426 meter høje vulkan Popocatépetl i Mexico

Der er 6 timers kørsel, og det kan lyde som en del, men I kan nyde udsigten til de smukke landskaber med bjerge og dale, uendelige vidder, kæmpe kaktusser og vulkanen Popocatépetl undervejs. Spis en god morgenmad og hav ekstra mad og drikke med til turen. 

Fremme i Oaxaca de Juárez bliver I budt velkommen på busstationen og kørt til hotellet.

Den hyggelige gårdhave på Hostal de la Noria i Oaxaca, Mexico

Hostal La Noria 3*, Oaxaca

I skal bo 3 nætter på Hostal La Noria i Oaxaca. Det er et hotel fyldt med charme og sjæl i gåafstand til den centrale plads. Glæd jer til de smukke søjlegange, fine smedejernsarbejder, varme farver og kølige klinkegulve, der sætter stemningen i den historiske bygning.

Dag 5
Byvandring i maleriske Oaxaca

En lokal tæppehandler i Oaxaca, MexicoOaxaca er en malerisk og afslappet by med brostensbelagte gader og pastelfarvede huse fra den spanske kolonitid. Man forstår hurtigt, hvorfor byen er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Her er imponerende palæer, klostre og kirker. Flere er indrettet til spændende museer eller gallerier. Men vigtigst af alt er der en fantastisk stemning og mangfoldighed i Oaxaca. 

Klosterkirken Santo Domingo de Guzmán i Oaxaca, MexicoPå jeres gåtur med privat guide slår I et smut omkring de lokale indianske markeder, den imponerende Santo Domingo-kirke samt museet i det gamle kloster, der ligger i tilknytning til kirken. Museet rummer bl.a. nogle interessante guld- og jadefund fra det præcolumbianske ruinkompleks Monte Alban uden for byen. Undervejs har I rig lejlighed til at spørge jeres guide om alt fra byens historie, kultur og religion til dens fascinerende hverdagsliv.

En gade i byen Oaxaca i MexicoUdflugten varer godt 4 timer. 

Eftermiddagen og aftenen kan I tilbringe omkring den fodgængervenlige zocalo. Her er flere dejlige restauranter og cafeer, hvorfra I kan nyde stemningen og iagttage folkelivet.

Dag 6
Naturlige kilder med bjergtagende udsigt

Udsigt over Hierve el Agua i Oaxaca-dalen, MexicoI dag går turen 28 km op i bjergene øst for Oaxaca til magiske Hierve el Agua, som betyder ”Vandet koger”. Helt så varmt er der heldigvis ikke og med dets 22-25 grader varme vand, kan man roligt forberede sig på en unik badeoplevelse i de naturlige infinity pools på toppen af bjerget.

Vidunderlig udsigt fra Hierve el Agua i Oaxaca, MexicoKig ud over kanten og nyd den spektakulære udsigt, hvor de naturlige kilder gennem årtusinder har aflejret mineraler og formet stenformationer som ligner et vidunder af frosne vandfald.

Dag 7
Rejsen videre mod San Cristóbal de Las Casas

Udsigt ud over San Cristobal i MexicoOm morgenen siger I farvel til Oaxaca, for nu går jeres rejse i Mexico videre mod Chiapas-provinsen. I bliver hentet og kørt i lufthavnen, hvorfra I flyver til Tuxtla. Ved ankomst bliver I modtaget af jeres nye guide og chauffør, som kører jer videre til San Cristóbal de las Casas, hvor I ankommer ud på eftermiddagen.

Mor med sit barn i markedsbod i San Cristobal de las Casas, MexicoFestlige og farverige San Cristóbal de las Casas

San Cristóbal de Las Casas er en charmerende oplevelse, der er på Unesco’s Creative Cities network, en kategori, der tildeles byer med særlige kunstneriske og håndsværksmæssige traditioner.  

Den smukke katedral i San Cristobal, MexicoHer er masser af atmosfære, gamle kirker, smalle brostensbelagte gader med pastelfarvede huse og et festligt, broget menneskemylder. Her er også mange småhandlende, gallerier og en smuk plads med en knaldgul katedral og en musiktribune, hvor der ofte spilles musik. Især om søndagen sprudler markedet af liv. 

San Cristóbal de las Casas ligger i 2.300 m højde. De betyder kølige nætter og lune dage. 

Så på med trøjen og gå ud og udforsk byen på egen hånd. 

Farverig gade i San Cristóbal de Las Casas, MexicoFrans Bloms Hus 

I kan evt. spise aftensmad i Frans Bloms smukke husmuseum Casa Na Bolom, der også fungerer som boutiquehotel og restaurant. Den danske forsker og arkæolog kæmpede for indianernes rettigheder og regnskovens bevarelse. Frans Bloms arbejde føres nu videre af en fond med frivillige fra hele verden.

Hotel Diego de Mazariegos, San Cristobal de Las CasasHotel Diego de Mazariegos 3*

I skal bo 3 nætter på Hotel Diego Mazariegos. Hotellet udstråler alt, hvad man drømmer om af ægte mexicansk stemning. Læg hertil en central beliggenhed i det historiske centrum af byen.

Dag 8
I shamanernes fodspor

Kirken i San Juan Chamula i Chiapas-provinsenChiapas-provinsen er centrum for mange traditionsrige indianerkulturer, som nedstammer fra den avancerede mayakultur. Det skal I opleve i dag på en udflugt til to forskellige indianske landsbyer. I starter dagen med et besøg i San Juan Chamula, 10 km nord for San Cristóbal, hvor shamaner (medicinmænd) beder og healer lokale indianere inde i byens berømte landsbykirke. Æg smadres og høns ofres efter at være brugt i healingen, og I er diskrete vidner til dette skue. 

Indianske kvinder i landsbyen Zinacantan, MexicoBagefter besøger I landsbyen Zinacantan 11 km vest for San Cristóbal, hvor I skal på markedet foran den lille kirke. Hver landsby har sine egne traditioner helt ned til folkedragternes farver og mønstre.

I er tilbage i San Cristóbal om eftermiddagen. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 9
Sejltur gennem Sumidero-kløften

Den mægtige Sumidero-kløft i MexicoI dag skal i opleve det store naturfænomen Sumidero-kløften, et stort geologisk fænomen, som naturen har været 36 millioner år om at skabe, på samme måde som Grand Canyon i USA. 

I bliver hentet om morgenen af jeres private guide, og inden sejlturen stopper I ved et udsigtspunkt for at nyde det bjergtagende canyon-landskab fra oven.

Det fantastiske vandfald, Christmas Tree Waterfall, Sumidero-kløften i MexicoHerefter bliver I kørt ned til båden og går ombord i en stor speedbåd klar til en times sejltur gennem kløften. Her åbner sig 1 km lodrette klippesider med vandfald samt frodig vegetationen, der danner de magiske kulisser. Læg hertil områdets rige dyreliv, der tæller pelikaner, ørne, aber, flokke af vandfugle og alligatorer, som I kan være heldige at opleve.  

Undervejs ser I også et berømt katolsk pilgrimssted i Sumiderokløften, en klippeafsats, der huser den allestedsnærværende Jomfru af Guadalupe, hele Mexicos skytshelgen.

Dag 10
Forbi regnskovens vandfald til Palenque

Agua Azul vandfaldene i Chiapas, MexicoI forlader San Cristóbal de las Casas, og mens I kører afsted gennem de små gader og ud af byen, er det højst sandsynligt med drømmen om et gensyn. 

Dagens mål er Palenque, hvor endnu et stort tempelkompleks venter. Det er en pæn køretur, der snor sig fra højlandet ned til junglen i lavlandet. Netop derfor arrangerer vi to stop på vejen, hvor I skal opleve regnskovens forunderlige vandfald.

Det smukke vandfald Misol-Ha i Chiapas i MexicoVandfaldene Aqua Azul og Misol-Há i Chiapas

I skal besøge to vidt forskellige, men lige fascinerende vandfald. Aqua Azul falder i kaskader ned gennem regnskoven i flere end 500 vandfald, der er op til 6 m høje. Misol-Há er et mere klassisk vandfald. Vandet falder 35 m ned i en stor pool, I kan bade i. Og I kan gå om bag vandfaldet til en grotte. 

Chan Kah Resort Village 3+*, PalenqueChan-Kah Resort Village 3+*, Palenque 

Fremme ved Palenque bliver I kørt til jeres hotel for de næste to nætter, Chan-Kah Resort Village, tæt på mayaernes templer. Hotellet byder på komfortable bungalows spredt i et stort junglelignende haveanlæg med gamle Ceiba-træer, en brusende flod og swimmingpools formet som laguner.

Dag 11
Regnskovens templer ved Palenque

Ruinerne ved Palenque i MexicoOm morgenen bliver I hentet på hotellet for at tage på udflugt med jeres lokale privatguide til det fantastiske ruinkompleks i Palenque, som I bor tæt på.

Inskriptionernes Tempel med Pakals grav 

Mayaernes fascinerende ruinby Palenque dækker et område på 15 km2 med flere end 500 bygninger omgivet af regnskov. Ja, mange steder har regnskoven stadig et solidt tag i bygningerne, hvor store træer har omklamret husene med deres kæmpe rødder. 

Mayaruinen Palenque i Chiapas-provinsen, MexicoUdover Inskriptionernes Tempel med mayahøvdingen Pakals grav er Soltemplet og det store palads Palenques mest berømte bygningsværker, men bare det at slentre rundt mellem de små bygninger og templer i junglen er også en kæmpe oplevelse. Hold udkig efter tukaner og brøleaber. Efter besøget kan I spise frokost på hotellet og slappe af ved den skønne pool om eftermiddagen.

Dag 12
Videre mod Yucatán-halvøen

Smuk bygning fra den spanske kolonitid i Merida, MexicoI har valgt den kompromisløse rejse til Mexico, så selv om I allerede har oplevet nok til flere ferier, mangler I stadig nogle af Mexicos største attraktioner. Først og fremmest det storslåede tempelkompleks Chichén Itzá på Yucatán-halvøen, der også har de mest enestående strande. Og selvfølgelig skal I også opleve dem. 

I bliver hentet på hotellet og kørt til busstationen i Palenque, hvorfra I kører i komfortable førsteklasses busser til Mérida på Yucatán-halvøen.  

Lobby området på Casa del Balam i Merida, MexicoHotel Casa del Balam 3*, Merida

Hotel Casa del Balam skal I bo 1 nat i et af de ældste og mest eksklusive hoteller midt i byen. Det er indrettet i et gammelt herskabshjem med gulve i Carrara-marmor, fine træmøbler og fornemme smedejernsarbejder og tilknyttet restauranten La Paloma Bistro med bar, spa og swimming pool.

Plaza Grande i Mérida, Mexico

Mérida byder kort sagt på en skøn stemning, særlig i aftentimerne på Zocalo’en, byens centrale plads. 

Dag 13
Sightseeing i Den Hvide By, Mérida

En af de mange smukke palæer fra kolonitiden på boulevarden Paseo Montejo i Mérida, MexicoI dag skal I opleve Mérida, kendt som La Ciudad Blanca (”Den Hvide By”). I bliver hentet på hotellet af jeres private guide, som fører jer sikkert gennem de historiske gader. Ud over at være arnestedet for Mexicos måske bedste håndlavede hængekøjer, kendt som hámacas, er Mérida også kendt for sin velbevarede arkitektur fra kolonitiden og sine majestætiske palæer. 

Catedral de San Ildefonso fra 1562 i Mérida, Mexico

I får set byens imponerende katedral, der delvis blev bygget med sten fra gamle maya-templer, byens centrale plads samt guvernørens palads. I kommer også forbi Paseo Montejo, byens svar på Champs-Élysées, med fornemme boliger, butikker og hyggelige spisesteder, der står som en kontrast til den gamle bydel. 

Ud på eftermiddagen bliver I kørt til Hacienda Chichén Resort, som er næste stop på rejsen.

Haven på Hacienda Chichén, MexicoHacienda Chichén Resort 4*, Chichén Itzá

Hacienda Chichén Resort skal I bo en enkelt nat i en bungalow, som blev benyttet af arkæologerne, da de udgravede Chichén Itzá. Haciendaen ligger så tæt på Chichén Itzá, at der er låge derind fra haven. Det vil I nyde i morgen. Lige nu kan vi dog anbefale at nyde havens fugle og en tur i poolen, før I skal smage køkkenets dejlige mad.

Dag 14
Verdensunderet Chichén Itzá og bountystrand i Tulum

Chichen Itza, Yucatan, MexicoI spiser en god, men tidlig morgenmad, for I bliver hentet kl. 8 af en privat guide, der skal vise jer Chichén Itzá. I står ved tempelkomplekset, mens mange af dagsturisterne hertil først er ved at stige ind i busserne i byer længere væk. 

Chichén Itzá, MexicoGuidet rundvisning på Chichén Itzá

De næste par timer skal I på en fascinerende rundvisning på Chichén Itzá. I vil se templer, boldbaner, offerbrønde, observatorium og den berømte Kulkulcan-pyramide, hvor den fjerklædte slange snor sig ved solhverv. 

I vil få fascinerende og drabelige fortællinger om ceremonier og traditioner, der også her omfatter menneskeofringer til guderne, og I vil betages af mayaernes viden om astronomi og byggekunst. Pyramiden har f.eks. fire sider med 91 trin hver. Inklusive det sidste trin til templet på toppen af pyramiden udgør det i alt 365 trin svarende til årets antal dage.

Kridhvid sandstrand i Tulum, Mexico

Bountystrand i Tulum

Jeres rundvisning ved Chichén Itzá slutter ved frokosttid, så I har et par timer til at nyde solen, maden og poolen på Hacienda Chichén Resort, før I bliver hentet kl. 15.45. Og nu kan I godt lægge badetøjet øverst i kufferten, for I skal til den 10 km lange bountystrand ved Tulum, en af Caribiens bedste strande. 

I bliver kørt til busstationen, hvorfra der er 2½ time til Tulum. I er fremme kl. 19 og tager en taxi de sidste 10 minutter til hotellet. 

Bo direkte til stranden på Hip Hotel Tulum i Mexico

Skønne bungalows på Hip Hotel Tulum 3*

I har 4 overnatninger på Hip Hotel Tulum, der er et hyggeligt bungalowhotel ud den hvide strand. Hip Hotel Tulum har en vidunderlig størrelse og stemning. I skal bo i en bungalow med tækket palmetag og havudsigt. Vi har flere alternativer, hvis I ønsker et 4* bungalowhotel som Nomade og Ana Y Jose.

Dag 15-17
Afslapning ved en af verdens bedste strande

Riviera Beach i Tulum hører til blandt de smukkeste i MexicoStranden ved Tulum regnes blandt de bedste i Caribien. Blandt Nyhavns egne medarbejdere er den utvivlsomt på top ti listen over alverdens strande.

Mellem palmerne ligger små, afslappede bungalowhoteller, og her er meget færre turister end længere nordpå. I Tulum prioriterer de rejsende idyl og fred frem for luksus og store, internationale hoteller. Omkring jer slår pelikanerne ned efter fisk, og over jer patruljerer de store fregatfugle langs kysten.

 

Ruiner ved Tulum, Mexico

Mayaruiner, skildpadder og Sian Ka'an Biosphere

Stranden og området er opkaldt efter mayaruinerne ved Tulum, Morgengryets Tempel, der ligger smukt på en klippetop ud til det turkisblå Caribiske Hav. Her er flere gode udflugtsmuligheder. Er I til naturoplevelser, anbefaler Nyhavn Rejser at besøge Sian Ka'an Biosphere, som har spændende regnskov, mangrove, mayaruiner og et rigt fugleliv.

Svøm med skildpadder ved Akumal, Mexico

Ønsker I at svømme med skildpadder i Akumalbugten eller udforske de underjordiske grotter, cenoter, med snorkel og maske, kan Nyhavn Rejser også arrangere det for jer. 

Ellers handler det om at slappe af, nyde den caribiske sol, det fine sand og dejlige vand. Gå en tur langs stranden til de mange små restauranter. Hold siesta i hængekøjen. Og nyd nattens mange stjerner.

Dag 18-19
Hjem fra rejse til Mexico

Jeres rejse til Mexico nærmer sig sin afslutning. I kan stadig nå at nyde den fantastiske strand, før I ud på dagen bliver kørt til lufthavnen ved Cancún. I ankommer til Danmark dag 19. Velkommen hjem fra ferien i Mexico.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Nyhavns kompromisløse Mexico, 17 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
15.05.21 - 15.12.2133.000-37.00036.000-41.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

 

 

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Transport fra busstation til hotel i Tulum, der er ca. 10 min. med en taxa
  • Resort fee, som betales direkte på hotellet. Fee pr. dag pr. værelse: Hip Hotel 5 USD, Ana Y Jose 8 USD.
  • Måltider, drikkepenge og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
  • Alle udflugter er i mindre gruppe med andre, medmindre det står anført som privat
  • Hip Hotel Tulum bør bestilles i rigtig god tid, særlig i højsæsonen. Forvent et tillæg på mindst 2.500 kr. pr. person for alternative 3* bungalowhoteller