Xl Mexico Teotihuacan Hot Air Balloon

Mexico i særklasse

Mexico i særklasse

14 dage fra 56.000 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

Fra Mexico City til bountystranden i Tulum med 4-5* boutiquehoteller

Oplev det bedste af Mexico City og se templerne i Teotihuacán fra en luftballon. Sejl gennem Sumidero-kløften i speedbåd, mød indfødte kulturer i Chiapas og oplev mayaernes pyramider indhyllet i junglen. For til sidst at nyde en af verdens bedste strande i Tulum. Og bo på nogle af Mexicos bedste boutiquehoteller. 

Glæd jer til

 • Håndplukkede 4*-5* boutiquehoteller
 • Luftballon over Teotihuacán i Mexico City og speedbåd gennem Sumidero-kløften
 • Jungle og mayatempler i Palenque
 • Traditionsrige indianersamfund og store naturoplevelser i Chiapas
 • En af Mexicos bedste strande, stranden i Tulum!

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Mexico City 3 nætter på Mexico City 3 Højdepunkter Bliv overvældet af kulturliv, besøg Frida Kahlos hus og se solopgangen fra en luftballon. Bliv overvældet af kulturliv, besøg Frida Kahlos hus og se solopgangen fra en luftballon.
San Cristóbal de las Casas 3 nætter på San Cristóbal de las Casas 3 Højdepunkter Udforsk historiske katedraler, kom helt tæt på indianerkulturen og sejl i speedbåd gennem Sumidero-kløften. Udforsk historiske katedraler, kom helt tæt på indianerkulturen og sejl i speedbåd gennem Sumidero-kløften.
Palenque 2 nætter på Palenque 2 Højdepunkter Oplev templer omringet af regnskov og svøm i smukke vandfald. Oplev templer omringet af regnskov og svøm i smukke vandfald.
Tulum 4 nætter på Tulum 4 Højdepunkter Kom helt ned i gear på eksklusivt bungalowhotel med strand og sublim gastronomi. Kom helt ned i gear på eksklusivt bungalowhotel med strand og sublim gastronomi.
Xl Mexico Temple Of The Inscriptions Palenque, Chiapas
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

En af Latinamerikas største kulturbyer

I starter i Mexico City, der med 30 millioner indbyggere er en metropol med et væld af indtryk og kulturtilbud. Her er storbystemningen sikret med restauranter, museer og shopping i verdensklasse. I får en unik oplevelse og muligheden for at flyve i varmluftsballon og se Sol- og Månepyramiderne fra oven. 

I skal bo på det luksuriøse botiquehotel Las Alcobas 5*, hvor alt er gennemført ned til mindste detalje. 

Indfødte kulturer og uspoleret natur i højlandet Chiapas

Fra Mexico City skal I til Chiapas-provinsen, der er hjemsted for traditionsrige indianerkulturer. Glæd jer til San Cristóbal de las Casas, der er optaget i UNESCO-netværket Creative Cities for sit fine kunsthåndværk og tekstiler. Den charmerende kulturby byder på sjove butikker, gågader, farverige huse og smukke kirker. I møder medicinmænd i San Juan Chamula, hvor shamanerne ofrer inde i kirken, og I kan købe sjaler i Zinacantán, hvor mændene dyrker blomster, mens kvinderne væver på deres lændevæve.

Senere på jeres rejse vil I opleve Chiapas forunderlige natur, når I sejler i speedbåd gennem den dybe Sumidero-kløft, der visse steder byder på 1 km dybe klippesider. 

Som base i San Cristóbal har vi valgt Hotel Bo 4* med stilrene linjer og blomstrende haver. 

Mayatempler i Palenque

Selvfølgelig skal I også stifte et spændende bekendtskab med mayaernes fascinerende tempelkomplekser. I kommer på opdagelse i regnskoven, akkompagneret af et kor af brøleaber og eksotiske fugle, når I rejser videre til mayaruinerne ved Palenque. Glæd jer til slentre rundt mellem de små huse i junglen og besigtige imponerende byggerier som Inskriptionernes Tempel med mayahøvdingen Pakals grav samt Soltemplet. Som taget ud af et Tintin-hæfte! 

Vi har valgt I skal overnatte på det unikke Boutique Hotel Quinta Chanabnal 4* i Palenque, der er bygget som et autentisk mayatempel, med nok forkælelse til at tilfredsstille selveste Pakal.

En af verdens bedste strande i Tulum

Jeres rejse til Mexico slutter ved en af verdens bedste strande, Tulum, der er 10 km strand med sand fint som mel ud til Det Caribiske Hav. Her er ægte bountystemning krydret med hyggelige restauranter og små bungalowhoteller. 

Vi har udvalgt La Zebra Hotel 4* som byder på bungalows med f.eks. plunge pools lige ud til stranden. En ren bounty-oplevelse med caribisk sand mellem tæerne. 

Alt i denne rejse til Mexico kan naturligvis tilpasses jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om netop det, I drømmer om at opleve i Mexico.

XL Tulum Wild Beach Palmtree Yucatan Mexico
Xl Mexico Mexico City Quesadillas Food
XL Mexico Mexico City Guadalupe.Basilicas Oldlady Of Guadalupe
Det skal I opleve

Dagsprogram

Denne rejse til Mexico byder på en vidunderlig balance af natur, kultur og afslapning. 

Xl Mexico Mexico City Las Alcobas Entrance

I rejser til Mexico om morgenen med kurs mod Mexico City, der er en af de største byer i verden. Nyhavn Rejsers lokale repræsentant byder jer velkommen, og sammen kører I ind til centrum. Det er blevet aften lokal tid, og et godt tidspunkt at ankomme. I er sikkert naturligt trætte efter rejsen, så det er nemt at komme ind i den lokale rytme trods jetlag. 

Vi opfordrer dog til I tager et hurtigt smut ud og nyder den fashionable bydel Polanco og det første møde med det mexicanske køkken, før sengen kalder?

Las Alcobas 5*

I skal bo 3 nætter på Las Alcobas i Polanco, der er som en eksklusiv oase i ellers så hektiske Mexico City. Her er kælet for detaljen i de kun 35 værelser, med højt serviceniveau og underspillet design. Las Alcobas har to restauranter, deriblandt Dulce Patria med en flot placering på Latin America’s 50 Best Restaurants-listen.

Xl Mexico Mexico City Las Alcobas Room Bathroom

XL Mexico City Museum Frida Kahlo Painter

Mexico City er berømt for sit dynamiske kulturliv, og på denne heldagsudflugt kommer I ind under huden på den rastløse metropol. I bliver hentet af jeres private guide og besøger bydelen Coyoacán, der viser en mere rolig og bohemet side af byen. I går i Frida Kahlos fodspor, og indtager en frokost på et marked med masser af liv og shopping til alle sider. 

Senere tager I mod centrum, hvor I suger til jer af de mange indtryk på Zocaloen, den centrale plads, hvor der bliver mulighed for at se Latinamerikas største katedral indefra. 

Hvis I går sukkerkolde, kan I sidst på dagen se frem til at smage lokal mexicansk chokolade, inden I atter sættes af ved jeres hotel.

XL Mexico Mexico City Metropolitan Cathedral And Zocalo

I står op før solen og bliver hentet kl 4.30 på jeres hotel. Det er umagen værd, for forude venter en uforglemmelig oplevelse: I skal svæve i en luftballon over Teotihuacán som ligger lidt udenfor Mexico City.  

Turen derud tager et par timer. Spændingen overdøver formentlig trætheden, og ved ankomst til luftballonstedet kommer skyggerne af store oppustelige balloner, som ligger på jorden til syne. I mærker et sug i maven. Efter checkin og spist en lille snack morgenmad, er I klar til at komme op i ballonen. 

En for en kommer hopper man om bord i kurven, som virker robust og så er det ellers bare med at holde fast i kameraet, for der skal jo tages billeder. Kaptajnen tænder for gassen, man mærker et varmt pust og så letter ballonen. Det kilder i maven og nu er turen startet, samtidig med at solen står op og giver et fantastisk lys. 

Xl Mexico Teotihuacan Hot Air Balloon Getting Ready
Xl Mexico Teotihuacan Hot Air Balloon Silhouette
Xl Mexico Teotihuacan Hot Air Balloon Tempel Aerial

Sol- og månepyramiden fra oven

Langsomt svæver I afsted og pludselig kommer de verdensberømte ruiner til syne, det hele virker magisk og man må lige knibe sig selv en ekstra gang i armen, den er god nok man er vågen. Mest imponerende er Sol- og Månepyramiden, hvor førstnævnte er 62 m høj med sider på over 200 m hver. Der bliver undervejs også tid til at skåle i et glas mousserende vin til synet af solens første stråler over horisonten. 

Tilbage på jorden, svæver I stadig over morgenens oplevelse, som heldigvis ikke er helt slut endnu. Her får I nemlig serveret en udsøgt morgenmad, mens de mange indtryk forankrer sig.

Xl Mexico Chiapas San Cristobal Street

I dag skifter I den galopperende metropol ud med naturskønt højland. I bliver hentet om morgenen af Nyhavns repræsentant, der kører jer i lufthavnen. I skal med indenrigsfly til Tuxtla i Chiapas-provinsen, der er kendt for sine indfødte indianerkulturer, dybe slugter og spektakulære mayaruiner omgivet af jungle. 

Efter ankomst i provinshovedstaden Tuxtla, bliver I mødt af jeres private guide, som ledsager jer videre mod San Cristóbal de las Casas, der bliver jeres base i de kommende dage.

Hotel Bo 4* i San Cristóbal de las Casas

I skal bo 3 nætter på Hotel Bo et stenkast fra centrum, hvor et moderne design går hånd i hånd med bohemian chic. De fine havegange og den andalusiske patio sikrer et uforglemmeligt ophold. Ricardo Muñoz Zurita, Mexicos svar på Claus Meyer, står bag menuen på restauranten med et moderne mexicansk køkken.

Xl Mexico Hotel Bo Garden Chairs San Cristobal Foto Jaime Navarro

XL Mexico Chiapas San Cristobal Street Cathedral Church People

Chiapas-provinsen er centrum for mange traditionsrige indianerkulturer, som nedstammer fra den avancerede mayakultur. Dagen i dag byder på en udflugt til indianske landsbyer.

I skal først på en guidet sightseeing i det historiske centrum i stemningsfulde San Cristóbal de las Casas. På jeres vej gennem gaderne ser I gamle kirker og et festligt, broget menneskemylder, gallerier og en smuk plads med en knaldgul katedral og en musiktribune, hvor der dagligt spilles musik. 

Senere går turen til landsbyen San Juan Chamula, hvor shamaner (medicinmænd) som har nogle stærke traditioner healer lokale og høns ofres inde i kirken. Det er som at blive kastet ind i en anden verden og tid man ikke forstår. 

I besøger også landsbyen Zinacantan en anden stamme som lever på den anden side af bjerget og som har nogle helt andre traditioner og også dragter end i lige har set. Farver og blomster vil ingen ende tage på deres dragter som de er ekstremt stolte over.

XL Mexico Chiapas San Cristobal Street Food People

Xl Mexico Sumidero Canyon Speedboat River Chiapas

Spænd redningsvesten og husk solcremen, for i dag skal I sejle i speedbåd gennem et storslået landskab. I Sumidero-kløften tårner de lodrette høje klippevægge sig som mure op langs Río Grijalva. I oplever det først fra oven, hvor I stopper for at suge det dramatiske landskab til jer, inden I går ombord i en stor speedbåd, der stopper, når guiden skal vise en alligator i vandet eller en edderkoppeabe højt oppe i et træ.

Her er også store fugleflokke og vandfald med til at sætte sceneriet. 

Efter turen fortsætter I gennem grønne bjerge tilbage til San Cristóbal de las Casas.

Xl Mexico Sumidero Canyon Christmas Tree Waterfall Chiapas Province

Transport kan godt være spændende, hvis man forstår at finde de oplevelser, der gemmer sig undervejs. Det mærker I til fulde i dag, når I meget tidlig morgen kører fra San Cristóbal til Palenque. Rejsen er nemlig krydret med afstikkere ind i regnskoven til meget forskellige vandfald. 

Store kaskader af vand vælter gennem regnskoven ved Aqua Azul 70 km fra Palenque, hvor floden Rio Tulija spreder sig i et buldrende delta, Cataratas de Agua Azul, der vælter ned gennem flere end 500 vandfald. Husk badetøj så I kan tage en dukkert i en af de mange naturlige pools. 

30 km fra dagens mål, Palenque, stopper I for at begive jer ind i den fugtige jungle. Allerede på god afstand kan I høre bulderet fra Misol-Há, der er et klassisk vandfald i forhold til Aqua Azul. Navnet betyder faldende vand, og det kunne ikke være mere præcist. Det falder 35 m meter ned i en pool, som I kan svømme i. 

XL Mexico Chiapas Nature Waterfall Agua Azul 5
XL Mexico Chiapas Misol Ha Nature Waterfall
Xl Mexico Boutique Hotel Quinta Chanabnal Pool

Boutiquehotel Quinta Chanabnal 4*, Palenque

I er fremme i Palenque sidst på dagen, hvor I bliver kørt til jeres hotel, Boutique Hotel Quinta Chanabnal. Her skal I bo 2 nætter. Det er et førsteklasses hotel skabt som mayapalads med blot 8 værelser, der alle er smukt indrettet. Ikke kun byggestilen er typisk for mayaernes storhedstid. Hotellets pools er bygget op som bassiner i natursten omfavnet af jungle og med vand fra fossende vandfald gennem resortet.

Xl Mexico Ruins Of Palenque, Maya City In Chiapas

Om morgenen bliver I hentet på hotellet for at tage på udflugt med guide til det fantastiske ruinkompleks i Palenque, som ligger blot 3 km fra jeres hotel. 

Mayaernes fascinerende ruinby Palenque dækker et område på 15 km2 med flere end 500 bygninger omgivet af regnskov. Ja, mange steder har regnskoven stadig et solidt tag i bygningerne, hvor store træer har omklamret husene med deres kæmpe rødder. 

Ud over Inskriptionernes Tempel med mayahøvdingen Pakals grav er Soltemplet og det store palads Palenques mest berømte bygningsværker, men bare det at slentre rundt mellem de små huse i junglen mens lydende fra tukaner og brøleaber høres i baggrunden er en kæmpe oplevelse. Hold udkig efter. Efter besøget kan I spise frokost på hotellet og slappe af ved den skønne pool om eftermiddagen.

XL Mexico Chiapas Palenque Ruins Temple Maya People

I dag skifter I regnskov ud med Mexicos smukke caribiske kyst. I køres fra jeres hotel til lufthavnen i Villahermosa for at flyve til Cancún. Her mødes I af Nyhavns repræsentant, som kører jer ca. 2 timer til jeres lækre strandhotel i Tulum, hvor I ankommer om eftermiddagen.

La Zebra Hotel 4*, Tulum

I skal bo 4 nætter på La Zebra Hotel, der fanger den nyeste tendens i Tulum med bungalowhoteller, der lægger vægt på afslappet, men trendy stemning og gastronomi. Bliver I mod forventning trætte af Det Caribiske Hav kan I glæde jer over at flere af værelserne har egen plunge pool.

XL Mexico Tulum La Zebra Aerial View

XL Mexico Tulum La Zebra Aerial View Pool

At vågne op den første morgen i Tulum er vidunderligt. I ser jer lidt om i det dejlige værelse. Og går så ud for at se solen, det hvide sand fint som mel, de elegante fregatfugle på patrulje over jer og de spøjse pelikaner, der slår ned i det turkisblå vand. 

En god morgenmad. Brug tiden til at dase og nyde livet samt bade. Gå en tur langs den 10 km lange strand, der med rette anses for at være en af de bedste strande i Mexico. Udforske nogle af de mange små restauranter. Og måske tænke lidt over, hvad dagene ellers skal bringe. Spørg vores rejserådgivere, hvis I ønsker råd og vejledning til udflugter i oplandet. Der er mange udflugtsmuligheder, hvis I da kan løsrive jer fra strandlivet!

Xl Mexico Tulum La Zebra Beach Sunbeds

I har oplevet Mexico Citys storbyliv, fløjet i luftballon over Sol- og Månepyramiderne, mødt Chiapas-provinsens indfødte kulturer og forunderlige natur, mayaernes pyramider i Palenque, paradisstranden i Tulum … og meget mere.

Nu er det tid at vende hjem fra jeres rejse til Mexico. I bliver hentet på jeres hotel af Nyhavn Rejsers samarbejdspartner, der står klar til at køre jer i lufthavnen. I lander i Danmark dag 14.

XL Mexico Sumidero, San Cristobal De Las Casas, Tuxtla Gutierrez
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukkede til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Mexico City / Cancun-København
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel i Mexico City
 • 3 nætter på Las Alcobas 5*, Mexico City. Deluxe room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat byrundtur i Mexico City
 • Oplevelse: I luftballon over Teotihuacán
 • Indenrigsfly Mexico City-Tuxtla
 • Privat transport fra Tuxtla Lufthavn til hotellet i San Cristóbal
 • 3 nætter Hotel Bo 4*, San Cristóbal de las Casas. Executive Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: San Cristóbal og Shamanernes landsbyer
 • Oplevelse: I speedbåd i den dybe Sumidero-kløft
 • Private transport i minibus fra San Cristóbal til Palenque
 • Oplevelse: Junglens smukke vandfald i Chiapas
 • 2  nætter på Boutique Hotel Quinta Chanabnal 4*, Palenque. Deluxe Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Regnskovens templer ved Palenque
 • Privat transport fra hotellet i Palenque til Villahermosa lufthavn
 • Indenrigsfly Villahermosa-Cancún
 • Privat transport fra Cancún Lufthavn til hotellet i Tulum t/r
 • 4 nætter på La Zebra 4*, Tulum. Seaview Balcony Suite, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Mexico i Særklasse
RejseperiodeDobbelt
25.04.24 ‑ 19.06.2455.000‑57.000
20.06.24 ‑ 31.08.2464.000‑66.000
01.09.24 ‑ 19.06.2555.000‑63.000
20.06.25 ‑ 06.09.2558.000‑68.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Kontakt os, hvis I ønsker anden indkvartering end det nævnte i eller nær Tulum, som f.eks.:

  • Belmond Maroma Resort & Spa 5*, Riviera Maya
  • Hotel Esencia 5*, Tulum
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.