• Coastal Pacific-toget langs hvalernes kyst, New Zealand
 • Kaskelothval dykker ud for Kaikoura i New Zealand
 • Coastal Pacific-toget mellem Christchurch og Picton, New Zealand
 • Udsigt over Picton på New Zealand

I tog langs hvalernes kyst

Spektakulær togtur på kanten af New Zealand med Coastal Pacific

Coastal Pacific-toget langs hvalernes kyst, New Zealand
Læs mere

Tag den spektakulære togtur Coastal Pacific mellem Christchurch og Picton med mulighed for et stop med hvalsafari i Kaikoura. I kører helt ude på kanten af Sydøen i New Zealand.

Coastal Pacific-toget langs hvalernes kyst, New ZealandI stiger om bord i Christchurch om morgenen – eller Picton om eftermiddagen, hvis I kører modsat vej. Fra Christchurch kører I nordpå langs den rå og stenede kyst med bjergene på venstre hånd og Stillehavet på den anden - I så tæt på, at I føler, I kan række ud og røre ved det. 

Se pukkelhvaler på en hvalsafari ved Kaikoura, New Zealand Hvaler, klipper, bjerge og vinmarker

På turens langs de klippefyldte og stenede kyster passerer i floderne fra bjergene og små kystbyer. Når I er helt tæt på vandet, så hold udkig efter sæler, delfiner og hvaler. Vil I helt tæt på de store hvaler, kan I gøre et stop i Kaikoura, for at tage en overnatning og en hvalsafari, og så fortsætte med toget en senere dag. 

Pelssæler ved Kaikoura på New ZealandVed Kaikoura kan I fra toget nyde de store, farvestrålende lavendelmarker. Gå evt. hen i udsigtsvognen uden vinduer for også at få duften med. Senere kommer I gennem de store vinmarker ved Blenheim. Måske frister det til et glas vin i cafeen? 

Fremme i Picton stiger I af toget. Jeres rejse til new Zealand kan nu fortætte i den smukke natur på nordspidsen af Sydøen med Abel Tasman National Park og Marlborough Sounds. Skal I videre fra Picton til Wellington på Nordøen, stopper toget lige ved færgen, der afgår en halv time efter, at toget er kommet ind. 

Komfortable vogne på Coastal Pacific-toget

Togvognene på Coastal Pacific-toget er lavet med særlig støjdæmpende affjedring. Der er både aircondition og varme, så alle sæsoner føles behageligt. I sidder ved små borde, og ved hver plads er stik til hovedtelefoner, så I kan lytte til en GPS-styret fortæller om det, der sker uden for vinduerne. 

Coastal Pacific-toget mellem Christchurch og Picton, New ZealandUdsigtsvogn i fri luft

Selv om vinduerne i opholdsvognen er store og behandlede, så de har minimalt med reflekser, er det en særlig oplevelse at gå ned bag i toget. Den sidste vogn er nemlig uden vinduer og sæder, så I kan tage de mest utrolige fotos med vind i håret. Toget har også en café, hvor I kan nyde en snack og få lidt at drikke.

Pacific Coastal kører fra Christchurch kl. 7 om morgenen og er i Picton kl 12.22. Toget kører fra Picton kl. 1.25 for at ankomme i Christchurch kl. 18.45. Pacific Coastal kan kombineres med TranzAlpine-toget med overnatning i Christchurch. 

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.