Xl New Zealand Coastal Pacific Train Coast Ocean
Oplevelse i New Zealand

I tog langs hvalernes kyst

Spektakulær togtur på kanten af New Zealand - heldagsudflugt med Coastal Pacific

Tag den spektakulære togtur Coastal Pacific mellem Christchurch og Picton med mulighed for et stop med hvalsafari i Kaikoura. I kører helt ude på kanten af Sydøen i New Zealand på denne heldagsudflugt.

I stiger om bord i Christchurch om morgenen – eller Picton om eftermiddagen, hvis I kører modsat vej. Fra Christchurch kører I nordpå langs den rå og stenede kyst med bjergene på venstre hånd og Stillehavet på den anden - I så tæt på, at I føler, I kan række ud og røre ved det. 

Hvaler, klipper, bjerge og vinmarker

På turens langs de klippefyldte og stenede kyster passerer i floderne fra bjergene og små kystbyer. Når I er helt tæt på vandet, så hold udkig efter sæler, delfiner og hvaler. Vil I helt tæt på de store hvaler, kan I gøre et stop i Kaikoura, for at tage en overnatning og en hvalsafari, og så fortsætte med toget en senere dag. 

Ved Kaikoura kan I fra toget nyde de store, farvestrålende lavendelmarker. Gå evt. hen i udsigtsvognen uden vinduer for også at få duften med. Senere kommer I gennem de store vinmarker ved Blenheim. Måske frister det til et glas vin i cafeen? 

Fremme i Picton stiger I af toget. Jeres rejse til new Zealand kan nu fortætte i den smukke natur på nordspidsen af Sydøen med Abel Tasman National Park og Marlborough Sounds. Skal I videre fra Picton til Wellington på Nordøen, stopper toget lige ved færgen, der afgår en halv time efter, at toget er kommet ind. 

Komfortable vogne på Coastal Pacific-toget

Togvognene på Coastal Pacific-toget er lavet med særlig støjdæmpende affjedring. Der er både aircondition og varme, så alle sæsoner føles behageligt. I sidder ved små borde, og ved hver plads er stik til hovedtelefoner, så I kan lytte til en GPS-styret fortæller om det, der sker uden for vinduerne. 

Udsigtsvogn i fri luft

Selv om vinduerne i opholdsvognen er store og behandlede, så de har minimalt med reflekser, er det en særlig oplevelse at gå ned bag i toget. Den sidste vogn er nemlig uden vinduer og sæder, så I kan tage de mest utrolige fotos med vind i håret. Toget har også en café, hvor I kan nyde en snack og få lidt at drikke.

Pacific Coastal kører fra Christchurch kl. 7 om morgenen og er i Picton kl 12.22. Toget kører fra Picton kl. 1.25 for at ankomme i Christchurch kl. 18.45. Pacific Coastal kan kombineres med TranzAlpine-toget med overnatning i Christchurch. 

HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl New Zealand Doubtful Sound Seal On Rock Shutterstock 180141773
Sydney, New South Wales, Australien, Australien og New Zealand

Vin, vintage og vild natur

25 dage fra

79.500 kr.

Glæd jer til

Start i Sydney med rundvisning i Operahuset

Fredfyldt kør selv-ferie lidt væk fra alfavej

Vandre-, cykel- og sejlture på søer og fjorde

Smag på New Zealands skønne vine fra små gårde

Eventyrlige hoteller og Boutiquestil ophold i storslået natur

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.