• Strand ved Coromandel halvøen, New Zealand
 • Det er en unik oplevelse at komme tæt på et vandfald i Milford Sound
 • Tag hele familien med i en Britz motorhome og oplev New Zealand
 • I Gocart ned ad Bob's Peak i Queenstown
 • Rotorua gejsere

New Zealand i motorhome med familien

Nyd total frihed fra gejsere til gletsjere med masser af tips i bagagen fra 24.000 kr., børn fra 11.500 kr.

Glæd jer til:

New Zealand fra syd til nord i eget tempo

Rummeligt motorhome med alle forsikringer, køkken, havestole, Wi-Fi mm

Stop over i Singapore med masser af oplevelser inkluderet

2 spændende udflugter og alle de tips, I har brug for

Uvurderlig tablet med ruteplanlægger, attraktioner mm

Læs mere

Oplev Singapore og fortsæt til et kæmpe eventyr med motorhome i New Zealand. Vi inkluderer flere udflugter og giver anbefalinger til komplet rute. I har en tablet, der er jeres Wi-Fi hotspot og tro hjælper på hele rejsen, og alle forsikringer er på plads!

Tag på 24 dages eventyr med børnene og oplev et af verdens bedste rejselande i jeres eget tempo. Nyd friheden til at køre, hvorhen I vil, I det tempo I vil. I har et startsted og et slutsted, resten er op til jer. Vi har selvfølgelig et hav af anbefalinger til, hvordan I får den bedste rute og de bedste oplevelser. 

Børnevenlig rejse til New Zealand

New Zealand ligger ikke lige om hjørnet, og da I rejser med børn, har vi delt udturen op i to. I flyver til Singapore, og her har I en overnatning og næsten to fulde dage til at ryste pelsen og ikke mindst gå på opdagelse. I har gratis adgang til en masse attraktioner. Mange er for børn.

Gennemtænkt rute – hvis I vil

Samtidig har vi haft hele familien i tankerne, da vi udarbejdede de anbefalede oplevelser og ruten, som I jo kan følge helt eller delvist, som I vil. Når I lander i Christchurch i New Zealand flyver I f.eks. videre til Queenstown, for det giver den mest børnevenlig rute at starte her. Og allerede her inkluderer vi i øvrigt en oplevelse, børnene vil elske. Hvornår har de sidst kørt i gocart ned ad et bjerg? 

Senere venter endnu en udflugt til kæmpe gejsere, hvor maden tilberedes i den kogende jord. Se vores forslag, der bringer jer til alle de største attraktioner og hør mere hos jeres rejserådgiver. Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

Motorhome med det hele

Jeres motorhome i New Zealand er et Britz motorhome. God kvalitet til god pris. Alle forsikringer er inkluderet, og er uheldet ude, er jeres selvrisiko 0 kr. I har en tablet med, der fungerer som Wi-Fi hot spot, dels rummer enorme mængder information og ikke mindst inspiration til oplevelser undervejs.

Ring i øvrigt altid og hør om aktuelle tilbud. Prisen på motorhome kan svinge fra dag til dag.

Program

Dag 1-2
I rejser til Singapore

Tag et Singapore stopover med Singapore Airlines, og få gratis adgang til bl.a. Singapore ZOOI rejser fra Danmark sidst på formiddagen og lander i Singapore tidlig morgen lokal tid. I kunne flyve videre ud på aftenen, men i stedet for en masse kedelig ventetid, har I et spændende stopover i Singapore. Det vil både børn og voksne sætte pris på.

I tager ind til hotellet, hvor I får bagagen i et aflåst rum, og så er det ellers ud for at spise morgenmad og udforske byens mangfoldighed. Et væld af attraktioner og guidede ture er gratis for jer!

Dag 3-4
Singapore og videre til New Zealand

Singapore Flyer var verdens største pariserhjul. Den største står nu i Las Vegas og er 2,6 m. højere.I skal først rejse til New Zealand om aftenen dag 3, så I har hele dagen til masser af ekstra oplevelser i Singapore. Også denne dag med mulighed for masser af gratis fornøjelser. Læg mærke til de mange børnevenlige muligheder, så de mindste får en perfekt start på rejsen til New Zealand.

Britz Explorer motorhome ved kysten i New ZealandTil Queenstown via Christchurch

Om aftenen flyver I så mod New Zealand, hvor I mellemlander i Christchurch dag 4 lokal tid for at flyve videre til Queenstown. Husk at få jeres kufferter med det sidste stykke til Queenstown. 

I kunne i princippet godt starte turen i motorhome allerede i Christchurch, men I får bedre tid til de største oplevelser og undgår lange transportdage ved at tage det sidste hop i fly med. 

Fremme i Queenstown henter I jeres motorhome, og herfra er det meste op til jer – men vi har selvfølgelig en masse anbefalinger til jer. Og også et par ekstra udflugter på vejen. 

Der følger en GPS-styret tablet med i alle lejede Britz motorhomes i New ZealandBritz - godt motorhome til god pris

Jeres hjem i New Zealand er et Britz motorhome med god plads til jer alle og til en god pris. I kunne godt få et motorhome, der er nyt fra fabrikken, men I rejser med børn, og vil I sidde og sige pas på hele tiden? 

I vil elske den tablet, der følger med. Den holder styr på alt fra instruktioner til ruter og attraktioner i lokalområdet. Det første, den skal vise vej til, kan jo meget passende være et supermarked og så vejen til en campingplads i Queenstown.

Dag 5
På toppen i Queenstown

Queenstown på sydøen af New ZealandSom nævnt, er alt op til jer med hensyn til aktiviteter og ruter på denne rejse til new Zealand, for I har jo jeres motorhome og den fulde frihed. Dag til dag programmet er derfor en anbefaling, hvor I kan lægge flere eller færre udflugter ind, som I nu ønsker det. 

Queenstown - New Zealands store legeplads 

Queenstown ligger bedårende ud til den kæmpe Lake Wakatipu neden for de hvidtoppede bjerge The Remarkables. I luften over jer svæver faldskærme, paraglidere og hangglidere, og på søen leves livet i sejlbåde og speedbåde. 

Gocart banen på Bob's Peak i Queenstown, New ZealandSvævebane og gocart på Bob’s Peak

Vi inkluderer en udflugt med panoramaudsigter, grin og sug i maven. I skal med Queenstown Gondola op på Bob’s Peak med de mest fantastiske udsigter over bjergene og Lake Wakatipu. Her tager I en stolelift videre og hopper så om bord på en gocart for at få endnu mere sug i maven ned ad bjergtoppen.

Dag 7
Til Te Anau og Fiordland

Der er mange får på New ZealandNu er det tid til at lufte jeres motorhome for alvor. Vi anbefaler, at i kører videre mod New Zealands fantastiske fjorde, hvor I kan bruge den lille by Te Anau som udgangspunkt. I kører fra Queenstown sydpå langs Lake Wakatipus østbred, og ved sydspidsen af søen kører I ind i landbrugsland, hvor I kan hilse på nogle af New Zealands millioner af får. Stop og nyd naturen på vejen, og der er også et par små byer, hvis I skal handle.

Te Anau med de lysende sankthansorme, New ZealandTe Anau og glødende orme

Te Anau er en lille hyggelig flække på bredden af Lake Te Anau. Har I tid, så sejl over til Lake Te Anau Caves og se den lysende himmel af sankthansorme. Naturen er betagende, og det gælder om at nyde den så meget som muligt!

Dag 8
New Zealands dybe fjorde i Fiordland

Oplev den fantastiske natur i Milford Sound, New ZealandFiordland National Park er et af smukkeste steder i New Zealand. Vandfald buldrer hundreder af meter ned i havet, den tætte skov hænger på mirakuløs vis fast på bjergsiderne, og delfiner, sæler og pingviner bor i de dybe fjorde. Det har i hele denne dag til at opleve. Der er mange muligheder for sejlture på fjordene med Doubtful Sound og Milford Sound. 

Kom tæt på vandfald på et cruise i Milford Sound, New ZealandHvis I ønsker at være sikker på en plads på det bedste cruise på Milford Sound, kan vi arrangere det hjemmefra. Hav tøj med til lidt af hvert. Der er nemlig en årsag til de store vandfald – i fjordene falder 800 mm regn om året. Nej, det er ikke en skrivefejl.

Dag 9
Til billedskønne Wanaka

Den historiske guldmine by, Arrowtown i New ZealandFra Fiordland går turen nu først tilbage mod Queenstown og så videre til Wanaka. I kører gennem fantastisk natur i bjergene, så stop undervejs og kom ud i naturen. I kommer også gennem Cardrona River Valley, hvor I kan lave en afstikker til den gamle guldgraverby Arrowtown. 

Skal køkkenet i jeres motorhome have en pause, kan vi anbefale at spise på Cardrona Hotel, der nok er den mest fotograferede pub i New Zealand. Den er som revet ud af en flimkulisse, men 100 % autentisk.

Dag 10
Mod de store gletsjere

”mirror lake” Lake Matheson i New ZealandNår man beskriver rejser til New Zealand, må man igen og igen ty til de store superlativer, når man skal beskrive naturen, I kommer igennem. Også på denne dag. 

Vandfald, vandreture og formidable udsigter

Køreturen fra Wanaka langs Mt. Aspiring National Park og de store søer Lake Wanaka og Lake Hawea til Haast Pass og herfra videre op langs vestkysten er virkelig en flot tur. 

Blue Pools nær Haast passet i New ZealandTag evt. en halv times gåtur til Blue Pools, der er spektakulære vandhuller. Fra Cameron Flat er der formidable udsigter over Makarora-dalen og de omkringliggende bjerge. I kan se flere vandfald, bl.a. Thunder Creek Falls, der falder 28 m.

Til sidst kører I med Southern Alps på højre hånd og den rå klippekyst på venstre. På vejen kommer I helt ud til kysten ved Knights Point Lookout. Stop og nyd den formidable udsigt. Kort før Fox Glacier ser I den smukke sø Lake Matheson, der ofte ligger spejlblank med spejlinger af Mount Cook. Gå evt. en tur langs øen.

Dag 11
Fox og Franz Josef gletsjer

Vandretur til New Zealands største gletsjer, Fox GlacierI har jo den fulde frihed til at gøre, hvad I har lyst til på dagen. Og når I ikke det hele den ene dag, så når I det den næste. Derfor anbefaler vi at sætte ekstra tid af ved de store gletsjere og hele dette fantastiske naturområde. 

Der findes flere vandreture, hvor i kommer gennem regnskoven mod gletsjerne. I kommer tættest på, hvis I tager en guidet tur, og helt tæt på, hvis i flyver i Helikopter! Vi kan hjemmefra arrangere en vandretur til Fox Glacier, hvor børn helt ned til 5 år kan deltage og med en guide, vi kan stå inde for, men selvfølgelig er der også mange andre muligheder på stedet.

Dag 12
Til pandekageklipperne Punakaiki

Punakaiki, pandekageklipperneNår I denne dag fortæller jeres børn, at I agter at køre til pandekageklipperne, så er det nok en god idé også at fortælle dem, at de ikke er på vej ind i en lokal udgave af Hans og Grethe, der jo kom til pandekagehuset i skoven. 

Pandekageklipperne er et forunderligt geologisk fænomen lidt højere oppe ad vestkysten på Sydøen i New Zealand. Klipperne ligger lag på lag på lag, og I kan også gå til store blowholes, hvor bølgerne skyder og af huller i klipperne.

Dag 13
Hvalerne ved Kaikoura

Se pukkelhvaler på en hvalsafari ved Kaikoura, New Zealand I krydser nu Sydøen med kurs mod Kaikoura på østkysten. I området er mange vingårde og gode vandreture, I kan svømme med vilde delfiner og nok vigtigst af alt: I kan tage på hvalsafari for at se kaskelothvaler. 

De store hvaler er så trofaste beboere her, at der næsten er garanti for at se dem ligge i overfladen, inden de med et slag med halen dykker flere hundrede meter ned i det dybe hav. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at se hvaler fra et lille fly eller en helikopter i stedet for at sejle.

Dag 14-15
Picton og Queen Charlotte

Udsigt over Picton på New ZealandInden I tager til Nordøen i New Zealand, anbefaler vi at bruge et par dage på den nordlige spids af Sydøen med Picton, Queen Charlotte Sound og vinområdet Marlborough. Her er en vidunderlig og mild natur sammenlignet med de rå bjerge og gletsjere, I kommer fra. Vil I også nyde lidt byliv, kan I lave base ved Picton. 

Delfiner i Queen Charlotte Sound, New ZealandI kan tage på dejlige sejlture i de så bugter, smukke gåture, udflugter i kajak mm alt afhængig af børnenes størrelse. I kan f.eks. svømme med vilde delfiner. Sammenlignet med Kaikoura er vandet er varmere og mere beskyttet. I en helt anden boldgade kan vi anbefale Omaka Aviation Heritage Centre ved Blenheim. Her kan I nyde de gamle veteranfly på en rigtig sjov oplevelse.

Dag 16
Smuk sejltur til Nordøen i New Zealand

I Wellington, New Zealand kan man tage med kabeltrukket sporvognPå rejser til New Zealand er transport sjældent bare at komme fra A til B. Der er næsten altid en masse at se på vejen. Sådan er det også i dag, hvor I siger farvel til vinlandet og Sydøen for at sejle til Nordøen.

I sejler fra Picton til New Zealands hovedstad Wellington. Sejlturen går gennem skærgårde, Queen Charlotte Sound og Cook Strait, inden I lægger til i Wellington. 

Wellingtons store attraktioner er det interaktive nationalmuseum Te Papa og kabelbanen til Mount Victoria. Gå en tur i gaderne, nyd de fine pladser, art deco bygningerne og hele stemningen i byen.

Dag 17-18
Gejsere og boblende mudder i Rotorua

Rotorua gejsereI kan evt. bruge lidt mere tid ved vulkanerne, før I kører videre nordpå mod Rotorua. På vejen kan I køre omkring Waitomo for at sejle i Waitomo Cave fyldt med lysende sankthansorme. Når I kører i et Britz motorhome, kommer chaufføren gratis ind.

Gejsere og maorier i Rotorua

Rotorua er et af de steder, der gør rejser til New Zealand aldeles unikke. Området er centrum for termisk aktivitet, og I kan opleve boblende mudder og spruttende gejsere. I kan samtidig få indblik i den oprindelige kultur i New Zealand, da her er en stor maori-befolkningsgruppe. Mange attraktioner ligger uden for byen, så se lidt på vejen dertil, og lidt mere næste dag. 

Wai-o-tapu, det geotermiske område ved Rotorua på nordøen af New ZealandDuften af svovl

At der i Rotorua i bogstavelig forstand er hul igennem til jordens indre giver en enkelt sideeffekt, som I mærker, når I nærmer jer. Lugten af svovl. Ved første møde synes den at være umulig at leve med, men efter kort tid har I vænnet jer til den.

Frokost tilberedt i den termiske undergrund i Te Puia, Rotorua, New ZealandPohutu-gejseren og mad tilberedt i jorden

Vi inkluderer en fascinerende udflugt til Te Puia ca. 3 km fra Rotorua. Her er en maori-landsby og flere end 500 varme kilder og gejsere inkl. Pohutu, der springer 30 m i vejret. Netop jordens temperatur er udgangspunkt for en sjælden madoplevelse. Maden tilberedes ikke i en ovn, men i et hul i jorden!

Dag 19-20
Hot Water Beach og Coromandel

Strand ved Coromandel halvøen, New ZealandVi vil anbefale, at I under jer selv et par dages stop på den smukke halvø Coromandel som en del af den store finale for denne rejse til New Zealand. Børnene vil elske jer for det. Her er skønne strande, forunderlige klipper og varme kilder, der pibler op gennem sandet, så I kan bygge jeres eget badekar med varmt vand i sandet. 

Hot Water Beach på Coromandel-halvøen i New ZealandTag ud i den smukke natur til fods eller i kajak. En tur med Driving Creek Railway til de store kauritræer er en sjov oplevelse for store og små, og måske kan I finde guld i en af de nedlagte miner?

Dag 21
Auckland

Udsigt over Auckland, New ZealandSidste stop på jeres rejse ti New Zealand er Auckland, City of Sails. Der er kun 1½ -2 timer at køre Coromandel, så giv jeg bare god tid, hvis I vil omkring stranden på vejen.

Auckland er New Zealands største by, så I kan nå lidt shopping, før det går hjemad. Byen har en skøn maritim stemning, og sejlture på fjorden er en af hovedattraktionerne. Det samme er Skytower på 328 m, hvorfra I har en forrygende udsigt i klart vejr. Et godt sted at sige farvel til New Zealand.

Dag 22-23
Hjem fra rejse til New Zealand

Auckland i New ZealandI afleverer jeres motorhome, sætter jer til rette i et fly og starter turen hjemad. I lander i Danmark dag 24.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris, når 2 pers. rejser sammen

NZ i morothome med familien, voksen uden børn
RejseperiodeDobbelt
14.04.21 - 30.04.2130.000-32.000
01.05.21 - 31.10.2123.000-27.000
01.11.21 - 31.12.2130.000-35.000
01.01.22 - 28.02.2234.000-37.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Voksenpris, når 2 pers. rejser sammen med 1-2 børn

NZ i morothome med familien, voksen med 1-2 børn
RejseperiodeDobbelt
14.04.21 - 30.04.2138.000-40.000
01.05.21 - 30.09.2125.000-27.000
01.10.21 - 14.11.2129.000-34.000
15.11.21 - 31.12.2135.000-39.000
01.01.22 - 28.02.2243.000-46.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Voksenpris, når 2 pers. rejser sammen med 3 børn

NZ i morothome med familien, voksen med 3 børn
RejseperiodeDobbelt
14.04.21 - 30.04.2139.000-41.000
01.05.21 - 30.09.2126.000-28.000
01.10.21 - 14.11.2130.000-35.000
15.11.21 - 31.12.2136.000-40.000
01.01.22 - 28.02.2246.000-49.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

NZ i morothome med familien, barn
Rejseperiode1. barn2. barn
14.04.21 - 14.11.2111.000-13.00011.000-13.000
15.11.21 - 15.12.2113.000-15.00013.000-15.000
16.12.21 - 10.02.2215.000-17.00015.000-17.000
11.02.22 - 28.02.2213.000-15.00013.000-15.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Singapore / Auckland-København
 • Lufthavnsskatter
 • 1 nat på hotel i Singapore, inkl. en række entrébilletter til forskellige seværdigheder
 • Fly Singapore-Queenstown
 • 20 dage/19 nætter I Britz motorhome. Afhentning i Queenstown-aflevering i Auckland eller omvendt
 • Fri km og fuld forsikring (ingen selvrisiko)
 • Campingbord og stole
 • Ekstra chauffør (skal noteres i kontrakten)
 • Rutekortkort og campingoversigt
 • ”Tablet” med GPS og campermate
 • Færgebillet mellem Nordøen og Sydøen
 • Gratis entré for motorhome chaufføren til Waitomo Glowworm Ruakuri Aranui Caves 
 • Oplevelse: Svævebane og gocart i Queensland
 • Oplevelse: Rotoruas gejsere og mad tilberedt i jorden

Ikke inkluderet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Envejsgebyr på motorhome leje, afregnes lokalt (fra NZD50 til NZD345) 

Bemærk

Antal personer i en Britz Motorhome

 • Ved 2 personer Britz Venturer motorhome
 • Ved 3 og 4 personer Britz Explorer motorhome
 • Ved 5 og 6 personer Britz Frontier motorhome

Praktisk information

 • Starter I i Queenstown eller Christchurch og slutter i Auckland, kan I ofte opnå besparelse på envejsgebyr
 • Det er muligt at leje to cykler og cykelbagage til maks. 2 personer. Forhør os for priser og bestilling
 • I perioden 20. december-10 januar er minimum lejen 10 dage
 • Vi hjælper gerne med at bestille oplevelser
 • Ring altid og forhør om der er et godt tilbud på motorhome – priserne er flex rater

Flyrejsen

I kan vælge at starte i Auckland og flyve hjem via Singapore. Turen kan også gøres med stop i f.eks. Sydney