XL New Zealand Britz USA 4 Berth Class C Motorhome Coast Ocean

New Zealand i motorhome med familien

New Zealand i motorhome med familien

23 dage fra 89.500 kr.

Nyd total frihed fra gejsere til gletsjere med masser af tips i bagagen

Oplev Singapore og fortsæt til et kæmpe eventyr med motorhome i New Zealand. Vi inkluderer flere udflugter og giver anbefalinger til komplet rute. I har rummelig motorhome med gode faciliteter og alle forsikringer er på plads!

Tag på 24 dages eventyr med børnene og oplev et af verdens bedste rejselande i jeres eget tempo. Nyd friheden til at køre, hvorhen I vil, I det tempo I vil. I har et startsted og et slutsted, resten er op til jer. Vi har selvfølgelig et hav af anbefalinger til, hvordan I får den bedste rute og de bedste oplevelser. 

Glæd jer til

 • New Zealand fra syd til nord i eget tempo
 • Rummeligt motorhome med alle forsikringer, køkken, havestole m.m.
 • Stop over i Singapore med tropisk touch
 • 2 spændende udflugter og alle de tips, I har brug for
 • Uvurderlig tablet med ruteplanlægger, attraktioner m.m.

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Queenstown 2 nætter på Queenstown 2 Højdepunkter Bob’s Peak med de mest fantastiske udsigter over bjergene og Lake Wakatipu Bob’s Peak med de mest fantastiske udsigter over bjergene og Lake Wakatipu
Te Anau 1 nat på Te Anau 1 Højdepunkter Delfiner, sæler og pingviner Delfiner, sæler og pingviner
Wanaka 1 nat på Wanaka 1 Højdepunkter Vandfald, vandreture og formidable udsigter Vandfald, vandreture og formidable udsigter
Franz Josef Glacier 1 nat på Franz Josef Glacier 1 Højdepunkter Vandretur til Fox Glacier gennem regnskoven Vandretur til Fox Glacier gennem regnskoven
Punakaiki 1 nat på Punakaiki 1 Højdepunkter Pandekageklipperne - et forunderligt geologisk fænomen Pandekageklipperne - et forunderligt geologisk fænomen
Kaikoura 1 nat på Kaikoura 1 Højdepunkter Hvalsafari med majestætiske kaskelothvaler Hvalsafari med majestætiske kaskelothvaler
Picton 2 nætter på Picton 2 Højdepunkter Magiske sejlture i Queen Charlotte Sound og vinområdet Marlborough Magiske sejlture i Queen Charlotte Sound og vinområdet Marlborough
Wellington 1 nat på Wellington 1 Højdepunkter Nationalmuseet Te Papa og kabelbane til Mount Victoria Nationalmuseet Te Papa og kabelbane til Mount Victoria
Tongariro 1 nat på Tongariro 1 Højdepunkter Tongariro National Parks vulkaner Tongariro National Parks vulkaner
Rotorua 1 nat på Rotorua 1 Højdepunkter Boblende mudder og spruttende gejsere Boblende mudder og spruttende gejsere
Hot Water Beach, Coromandel 2 nætter på Hot Water Beach, Coromandel 2 Højdepunkter Skønne strande, forunderlige klipper og varme kilder Skønne strande, forunderlige klipper og varme kilder
Auckland 2 nætter på Auckland 2 Højdepunkter Maritim stemning, og sejlture på fjorden Maritim stemning, og sejlture på fjorden
XL Queenstown Cecil Peak South Island New Zealand Town Houses Lake Nature Mountains

Børnevenlig rejse til New Zealand

New Zealand ligger ikke lige om hjørnet, og da I rejser med børn, har vi delt udturen op i to. I flyver til Singapore, og her har I en overnatning og næsten to fulde dage til at ryste pelsen og ikke mindst gå på opdagelse. 

Vi har haft hele familien i tankerne, da vi udarbejdede de anbefalede oplevelser og ruten, som I jo kan følge helt eller delvist, som I vil. Når I lander i Christchurch i New Zealand flyver I f.eks. videre til Queenstown, for det giver den mest børnevenlig rute at starte her. Og allerede her inkluderer vi i øvrigt en oplevelse, børnene vil elske.

Hvornår har de sidst kørt i gocart ned ad et bjerg? Senere venter endnu en udflugt til kæmpe gejsere, hvor maden tilberedes i den kogende jord. Se vores forslag, der bringer jer til alle de største attraktioner og hør mere hos jeres rejserådgiver. Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

Xl New Zealand Motorhome Britz Outbounder Coastline Beach
XL Rotorua Pohutu Geyzer New Zealand
Xl New Zealand Queenstown Luge View
Gennemtænkt rute - Hvis I vil

Dagsprogram

I rejser fra Danmark sidst på formiddagen og lander i Singapore tidlig morgen lokal tid. I kunne flyve videre ud på aftenen, men i stedet for en masse kedelig ventetid, har I et spændende stopover i Singapore. Det vil både børn og voksne sætte pris på.

I tager ind til hotellet, hvor I får bagagen i et aflåst rum, og så er det ellers ud for at spise morgenmad og udforske byens mangfoldighed. Og ikke mindst mærke varmen og det tropiske klima!

Xl Singapore Gardens By The Bay Inside

I skal først rejse til New Zealand om aftenen dag 3, så I har hele dagen til masser af ekstra oplevelser i Singapore. 

Til Queenstown via Christchurch

Om aftenen flyver I så mod New Zealand, hvor I mellemlander i Christchurch dag 4 lokal tid for at flyve videre til Queenstown. Husk at få jeres kufferter med det sidste stykke til Queenstown. 

I kunne i princippet godt starte turen i motorhome allerede i Christchurch, men I får bedre tid til de største oplevelser og undgår lange transportdage ved at tage det sidste hop i fly med. 

Fremme i Queenstown henter I jeres motorhome, og herfra er det meste op til jer – men vi har selvfølgelig en masse anbefalinger til jer. Og også et par ekstra udflugter på vejen. 

Xl New Zealand Motorhome Britz Vista Road Tree
Xl New Zealand Motorhome Britz Tablet Gps
Xl New Zealand Motorhome Britz Sunset Markclinton

Britz - godt motorhome til god pris

Jeres hjem i New Zealand er et Britz motorhome med god plads til jer alle og til en god pris. I kunne godt få et motorhome, der er nyt fra fabrikken, men I rejser med børn, og vil I sidde og sige pas på hele tiden? 

I vil elske den tablet, der følger med. Den holder styr på alt fra instruktioner til ruter og attraktioner i lokalområdet. Det første, den skal vise vej til, kan jo meget passende være et supermarked og så vejen til en campingplads i Queenstown.

Som nævnt, er alt op til jer med hensyn til aktiviteter og ruter på denne rejse til new Zealand, for I har jo jeres motorhome og den fulde frihed. Dag til dag programmet er derfor en anbefaling, hvor I kan lægge flere eller færre udflugter ind, som I nu ønsker det. 

Queenstown - New Zealands store legeplads 

Queenstown ligger bedårende ud til den kæmpe Lake Wakatipu neden for de hvidtoppede bjerge The Remarkables. I luften over jer svæver faldskærme, paraglidere og hangglidere, og på søen leves livet i sejlbåde og speedbåde.

Svævebane og gocart på Bob's Peak

Vi inkluderer en udflugt med panoramaudsigter, grin og sug i maven. I skal med Queenstown Gondola op på Bob’s Peak med de mest fantastiske udsigter over bjergene og Lake Wakatipu. Her tager I en stolelift videre og hopper så om bord på en gocart for at få endnu mere sug i maven ned ad bjergtoppen.

Xl New Zealand Queenstown Luge Track
Xl New Zealand Queenstown Gondola Bluebird Landscape
Xl New Zealand Queenstown Bobs Peak Winter View

Nu er det tid til at lufte jeres motorhome for alvor. Vi anbefaler, at i kører videre mod New Zealands fantastiske fjorde, hvor I kan bruge den lille by Te Anau som udgangspunkt. I kører fra Queenstown sydpå langs Lake Wakatipus østbred, og ved sydspidsen af søen kører I ind i landbrugsland, hvor I kan hilse på nogle af New Zealands millioner af får. Stop og nyd naturen på vejen, og der er også et par små byer, hvis I skal handle.

Te Anau og glødende orme

Te Anau er en lille hyggelig flække på bredden af Lake Te Anau. Har I tid, så sejl over til Lake Te Anau Caves og se den lysende himmel af sankthansorme. Naturen er betagende, og det gælder om at nyde den så meget som muligt!

Xl New Zealand Te Anau Glow Worm Caves Real Journeys

Fiordland National Park er et af smukkeste steder i New Zealand. Vandfald buldrer hundreder af meter ned i havet, den tætte skov hænger på mirakuløs vis fast på bjergsiderne, og delfiner, sæler og pingviner bor i de dybe fjorde. Det har i hele denne dag til at opleve. Der er mange muligheder for sejlture på fjordene med Doubtful Sound og Milford Sound. 

Hvis I ønsker at være sikker på en plads på det bedste cruise på Milford Sound, kan vi arrangere det hjemmefra. Hav tøj med til lidt af hvert. Der er nemlig en årsag til de store vandfald – i fjordene falder 800 mm regn om året. Nej, det er ikke en skrivefejl.

XL Milford Sound South Island New Zealand Reflections Lake Mountains

Fra Fiordland går turen nu først tilbage mod Queenstown og så videre til Wanaka. I kører gennem fantastisk natur i bjergene, så stop undervejs og kom ud i naturen. I kommer også gennem Cardrona River Valley, hvor I kan lave en afstikker til den gamle guldgraverby Arrowtown. 

Skal køkkenet i jeres motorhome have en pause, kan vi anbefale at spise på Cardrona Hotel, der nok er den mest fotograferede pub i New Zealand. Den er som revet ud af en flimkulisse, men 100 % autentisk.

Xl New Zealand Lake Wanaka Cruise Walk View To Boat

Når man beskriver rejser til New Zealand, må man igen og igen ty til de store superlativer, når man skal beskrive naturen, I kommer igennem. Også på denne dag. 

Vandfald, vandreture og formidable udsigter

Køreturen fra Wanaka langs Mt. Aspiring National Park og de store søer Lake Wanaka og Lake Hawea til Haast Pass og herfra videre op langs vestkysten er virkelig en flot tur. 

Tag evt. en halv times gåtur til Blue Pools, der er spektakulære vandhuller. Fra Cameron Flat er der formidable udsigter over Makarora-dalen og de omkringliggende bjerge. I kan se flere vandfald, bl.a. Thunder Creek Falls, der falder 28 m.

Til sidst kører I med Southern Alps på højre hånd og den rå klippekyst på venstre. På vejen kommer I helt ud til kysten ved Knights Point Lookout. Stop og nyd den formidable udsigt. Kort før Fox Glacier ser I den smukke sø Lake Matheson, der ofte ligger spejlblank med spejlinger af Mount Cook. Gå evt. en tur langs øen.

Xl New Zealand Mt Aspiring National Park Lake Wakatipu Aerial
XL Mirror Lake New Zealand Landscape Nature
XL Blue Pools Haast Pass New Zealand Nature Trees

I har jo den fulde frihed til at gøre, hvad I har lyst til på dagen. Og når I ikke det hele den ene dag, så når I det den næste. Derfor anbefaler vi at sætte ekstra tid af ved de store gletsjere og hele dette fantastiske naturområde. 

Der findes flere vandreture, hvor i kommer gennem regnskoven mod gletsjerne. I kommer tættest på, hvis I tager en guidet tur, og helt tæt på, hvis i flyver i Helikopter! Vi kan hjemmefra arrangere en vandretur til Fox Glacier, hvor børn helt ned til 5 år kan deltage og med en guide, vi kan stå inde for, men selvfølgelig er der også mange andre muligheder på stedet.

XL Franz Josef Glacier New Zealand View Nature Lookout

Når I denne dag fortæller jeres børn, at I agter at køre til pandekageklipperne, så er det nok en god idé også at fortælle dem, at de ikke er på vej ind i en lokal udgave af Hans og Grethe, der jo kom til pandekagehuset i skoven. 

Pandekageklipperne er et forunderligt geologisk fænomen lidt højere oppe ad vestkysten på Sydøen i New Zealand. Klipperne ligger lag på lag på lag, og I kan også gå til store blowholes, hvor bølgerne skyder og af huller i klipperne.

Xl New Zealand Punakaiki Pororari Gorge Pororari River Paparoa Nationalpark

I krydser nu Sydøen med kurs mod Kaikoura på østkysten. I området er mange vingårde og gode vandreture, I kan svømme med vilde delfiner og nok vigtigst af alt: I kan tage på hvalsafari for at se kaskelothvaler. 

De store hvaler er så trofaste beboere her, at der næsten er garanti for at se dem ligge i overfladen, inden de med et slag med halen dykker flere hundrede meter ned i det dybe hav. Eller hvad med et delfin cruise med mulighed for at hoppe i vandet og svømme med dem. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at se hvaler fra et lille fly eller en helikopter i stedet for at sejle.

Xl New Zealand Kaikoura Whale Watch Tour Dolphins Guests

Inden I tager til Nordøen i New Zealand, anbefaler vi at bruge et par dage på den nordlige spids af Sydøen med Picton, Queen Charlotte Sound og vinområdet Marlborough. Her er en vidunderlig og mild natur sammenlignet med de rå bjerge og gletsjere, I kommer fra. Vil I også nyde lidt byliv, kan I lave base ved Picton.

I kan tage på dejlige sejlture i de så bugter, smukke gåture, udflugter i kajak mm alt afhængig af børnenes størrelse. I kan f.eks. svømme med vilde delfiner. Sammenlignet med Kaikoura er vandet er varmere og mere beskyttet. I en helt anden boldgade kan vi anbefale Omaka Aviation Heritage Centre ved Blenheim. Her kan I nyde de gamle veteranfly på en rigtig sjov oplevelse.

XL View Vineyards Marlborough District New Zealand South Island Wine Nature

På rejser til New Zealand er transport sjældent bare at komme fra A til B. Der er næsten altid en masse at se på vejen. Sådan er det også i dag, hvor I siger farvel til vinlandet og Sydøen for at sejle til Nordøen.

I sejler fra Picton til New Zealands hovedstad Wellington. Sejlturen går gennem skærgårde, Queen Charlotte Sound og Cook Strait, inden I lægger til i Wellington. 

Wellingtons store attraktioner er det interaktive nationalmuseum Te Papa og kabelbanen til Mount Victoria. Gå en tur i gaderne, nyd de fine pladser, art deco bygningerne og hele stemningen i byen.

XL View Mount Victoria Bay Of Wellington Capital City New Zealand

I kan evt. bruge lidt mere tid ved vulkanerne, før I kører videre nordpå mod Rotorua. På vejen kan I køre omkring Waitomo for at sejle i Waitomo Cave fyldt med lysende sankthansorme. Når I kører i et Britz motorhome, kommer chaufføren gratis ind.

Gejsere og Maorier i Rotorua

Rotorua er et af de steder, der gør rejser til New Zealand aldeles unikke. Området er centrum for termisk aktivitet, og I kan opleve boblende mudder og spruttende gejsere. I kan samtidig få indblik i den oprindelige kultur i New Zealand, da her er en stor maori-befolkningsgruppe. Mange attraktioner ligger uden for byen, så se lidt på vejen dertil, og lidt mere næste dag. 

Duften af svovl

At der i Rotorua i bogstavelig forstand er hul igennem til jordens indre giver en enkelt sideeffekt, som I mærker, når I nærmer jer. Lugten af svovl. Ved første møde synes den at være umulig at leve med, men efter kort tid har I vænnet jer til den.

Pohutu-gejseren og mad tilberedt i jorden

Vi inkluderer en fascinerende udflugt til Te Puia ca. 3 km fra Rotorua. Her er en maori-landsby og flere end 500 varme kilder og gejsere inkl. Pohutu, der springer 30 m i vejret. Og her møder I også nationalfuglen, Kiwi fugl, den flyveløse fugl, der typisk er nataktiv. 

XL Rotorua Pohutu Geyzer New Zealand
XL Champagne Pool Wai O Tapu Geothermal Rotorua New Zealand Lake View
Xl New Zealand Rotorua Rotorua Te Puia Food Cooking FOTO Adam Bryce

Vi vil anbefale, at I under jer selv et par dages stop på den smukke halvø Coromandel som en del af den store finale for denne rejse til New Zealand. Børnene vil elske jer for det. Her er skønne strande, forunderlige klipper og varme kilder, der pibler op gennem sandet, så I kan bygge jeres eget badekar med varmt vand i sandet. 

Tag ud i den smukke natur til fods eller i kajak. En tur med Driving Creek Railway til de store kauritræer er en sjov oplevelse for store og små, og måske kan I finde guld i en af de nedlagte miner?

XL Stingray Bay Coromandel North Island New Zealand View Lookout Coast Sea Nature Cliffs
XL Coromandel Beach Sea People Rock New Zealand
Xl New Zealand Coromandel Hot Water Beach Digging People

Sidste stop på jeres rejse ti New Zealand er Auckland, City of Sails. Der er kun 1½ -2 timer at køre Coromandel, så giv jeg bare god tid, hvis I vil omkring stranden på vejen.

Auckland er New Zealands største by, så I kan nå lidt shopping, før det går hjemad. Byen har en skøn maritim stemning, og sejlture på fjorden er en af hovedattraktionerne. Det samme er Skytower på 328 m, hvorfra I har en forrygende udsigt i klart vejr. Et godt sted at sige farvel til New Zealand.

Xl New Zealand Auckland Ferry Terminal Building

I afleverer jeres motorhome, sætter jer til rette i et fly og starter turen hjemad. I lander i Danmark dag 24.

XL Sheep Animals Wildlife Grass New Zealand
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Motorhome med det hele

Her skal I bo på jeres rejse

Jeres motorhome i New Zealand er et Britz motorhome. God kvalitet til god pris. Alle forsikringer er inkluderet, og er uheldet ude, er jeres selvrisiko 0 kr.

Ring i øvrigt altid og hør om aktuelle tilbud. Prisen på motorhome svinger fra dag til dag, og afhænger af rejsetidspunkt, antal af rejsedage, valg af vogn samt om I ønsker Maui Elite, Apollo, Maui eller Britz Motorhome.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

 

Inkluderet

 • Fly København-Singapore - Queenstown // Auckland-København
 • Lufthavnsskatter
 • 1 nat på hotel i Singapore, inkl. morgenmad og retur transfer til og fra lufthavnen
 • 20 dage/19 nætter I Britz motorhome. Afhentning i Queenstown-aflevering i Auckland eller omvendt
 • Fri km og fuld forsikring (ingen selvrisiko)
 • Campingbord og stole
 • Ekstra chauffør (skal noteres i kontrakten)
 • "Roadtrip" App med rutekort, camping oversigt og ruteforslag
 • Færgebillet mellem Nordøen og Sydøen
 • Gratis entré for motorhome chaufføren til Waitomo Glowworm Ruakuri Aranui Caves 
 • Oplevelse: Svævebane og gocart i Queensland
 • Oplevelse: Rotoruas gejsere og mad tilberedt i jorden

2 voksne og 1 barn (under 12 år)

Pris per person ved 2 voksne
WEB - NZ i morothome med familien - 2A + 1C
RejseperiodeSamlet for 3 rejsende
24.07.24 ‑ 31.10.2489.000‑91.000
01.11.24 ‑ 31.03.25111.000‑122.000
01.04.25 ‑ 31.10.2592.000‑94.000
01.11.25 ‑ 31.03.26111.000‑122.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

2 voksne og 2 børn (under 12 år)

Pris per person ved 2 voksne
WEB - NZ i morothome med familien - 2A + 2C
RejseperiodeSamlet for 4 rejsende
24.07.24 ‑ 31.10.24103.000‑105.000
01.11.24 ‑ 31.03.25126.000‑141.000
01.04.25 ‑ 31.10.25107.000‑109.000
01.11.25 ‑ 31.03.26126.000‑141.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

3 voksne

Pris per person ved 2 voksne
WEB - NZ i morothome med familien - 3A
RejseperiodeSamlet for 3 rejsende
24.07.24 ‑ 31.10.2496.000‑98.000
01.11.24 ‑ 31.03.25119.000‑129.000
01.04.25 ‑ 31.10.25100.000‑102.000
01.11.25 ‑ 31.03.26119.000‑130.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

4 voksne

Pris per person ved 2 voksne
WEB - NZ i morothome med familien - 4A
RejseperiodeSamlet for 4 rejsende
24.07.24 ‑ 31.10.24118.000‑120.000
01.11.24 ‑ 31.03.25141.000‑155.000
01.04.25 ‑ 10.12.25122.000‑142.000
11.12.25 ‑ 31.03.26154.000‑156.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Brændstof
 • Envejsgebyr på motorhome leje, afregnes lokalt (fra NZD150 til NZD345) 
 • Vej Skat afregnes lokalt eller forhør for Nyhavn for "value pack", der dækker ubegrænset
 • Turistvisum New Zealand (foretages online)

Bemærk

Antal personer i en Britz Motorhome

 • Ved 2 personer Britz Venturer motorhome
 • Ved 3 og 4 personer Britz Discovery eller Wanderer motorhome
 • Ved 5 personer Britz Navigator motorhome
 • Ved 6 personer Maui River motorhome 

Praktisk information

 • Motorhome selskabet har depoter i Auckland, Christchurch og Queenstown. 
 • I perioden 20. december-10 januar er minimum lejen 10 dage
 • Fører af motorhome skal være minimum 21 år og have haft kørekort i 2 år. Husk medbring både dansk og internationalt kørekort
 • Vi hjælper gerne med at bestille oplevelser
 • Ring altid og forhør om der er et godt tilbud på motorhome – priserne er flex rater

Flyrejsen

I kan vælge at starte i Auckland. Turen kan også gøres med stop i f.eks. Sydney udrejse og/eller Fiji på hjemrejsen.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.