• Tongariro Alpine Crossing, New Zealand
  • Cyklister nyder udsigten fra Edgar Bridge nær Queenstown, New Zealand
  • Pororari kløft og flod nær Punakaiki i New Zealand
  • Det er en kæmpe oplevelse at sejle i en America's Cup sejlbåd i Auckland, New Zealand

New Zealand med cykelhjelm og vandresko

Aktivt natureventyr – de smukkeste steder og et utal af udflugter, 24 dage fra 47.500 kr.

Glæd jer til:

Vandreture til vulkaner, gletsjere og regnskov

Bed & Breakfasts med vidunderlig beliggenhed

På tur i kapsejladsbåd, katamaran og dampskib!

Hvaler i Kaikoura og unikt fugleliv på Kapiti Island

20 dages billeje inkl. fuld forsikring

Læs mere

Oplev de største attraktioner i New Zealand på en kør selv-ferie, hvor I kommer i nærkontakt med den smukkeste natur på mange vandreture, sejlture og cykelture. Unikke Bed & Breakfasts med vidunderlig beliggenhed.

Denne rejse til New Zealand er til jer, der ikke bare vil se fantastisk natur, men være aktive i den, dufte til den, røre ved den og i det hele taget nyde den i fulde drag. 

Storslåede vandreture til vulkaner, gletsjere og regnskov

I skal snøre vandreskoene og ud i New Zealands mangfoldige natur. Nyd vandreture over vulkaner og bjerge til gletsjere og regnskov og gennem det beskyttede fugleparadis på Kapiti Island. 

Mange sejlture på havet, i fjorde og på søer 

Også fantastiske sejlture venter på denne rejse til New Zealand. Fra det bedste cruise på smukke Milford Sound til ture i kajak, med gammelt dampskib og ikke mindst med en ægte America's Cup båd ved Auckland, City of Sails. Og så selvfølgelig den smukke sejltur fra Nordøen til Sydøen. 

Dejlige cykelture

Selvfølgelig skal I også op på cyklerne. Det er en skøn måde at opleve på, når man er ude i naturen. I cykler langs Lake Wakatipu ved Queenstown og også ad enestående Queen Charlotte Track ved Marlborough Sound, hvor I bor 3 nætter på en lodge, man kun kan sejle, cykle eller vandre til.

Håndplukkede hoteller og Bed & Breakfasts

I kommer til at opleve en perlerække af hyggelige Bed & Breakfasts med bedste beliggenhed og værtspar, der vil gøre alt for jer. Her er det værd at bemærke, at B&B i New Zealand kan være topmoderne værelser med super komfort. 

Bil med alle forsikring

I har en god og rummelig mellemklassebil med alle forsikringer inkluderet og en selvrisiko på 0 kr. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I hellere vil have en 4WD, der også kan bringe jer ad omveje og markveje.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
I rejser til New Zealand

Sky Tower og sejlbåde i Auckland, New ZealandI rejser til New Zealand, hvor I lander i Auckland sen aften dag 2 lokal tid. 

Hvis I ønsker det, kan I lave et stop i Sydney eller Singapore på vejen. Singapore Airlines har f.eks. et stort stopover program med hotel, transport til og fra hotellet samt en række entreer til seværdigheder i Singapore. Tal med os om jeres ønsker. Alt kan skræddersys.

Fremme i Auckland på Nordøen i New Zealand bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til hotellet.

The Great Ponsonby Arthotel i Auckland, New ZealandThe Great Ponsonby Arthotel 3+*, Auckland 

Jeres første hotel i New Zealand er en lille kunstnerisk perle. The Great Ponsonby Arthotel er et B&B, man bare bliver glad af. Her er en hjertelig stemning, skønne farver, masser af kunst og god service. Og så er der kun 5 minutter i bil eller bus til havnefronten i Auckland.

Dag 3
Auckland med sejlads i America’s Cup båd

Kun godt 30 km udenfor Auckland er der himmel, hav og regnskovAuckland er New Zealands største by. Den ligger smukt med Stillehavet på den ene side og Det Tasmanske Hav på den anden. Auckland ligger samtidig på dørtrinnet til både regnskov og smukke strande. Byen kaldes også City of Sails. Når I ser de mange sejlbåde i bugten, vil I forstå hvorfor. 

Sejl rundt uden for Auckland i New Zealand i en America's Cup sejlbådSejltur i America’s Cup båd

I skal dog ikke nøjes med at se på de mange sejlbåde på afstand. I skal ud med en af dem – og det er ikke bare en tilfældig båd. I skal på tur med en America’s Cup sejlbåd, hvor I selv kan få lov til at deltage i alle aktiviteterne på dækket, hvis I vil. En skøn måde at starte en rejse til New Zealand på efter den lange flyrejse. Vind i håret, frisk luft og masser af sjov. 

Tilbage på land er der hyggelige cafeer, barer og restauranter omkring havnen. Aftensmaden kan I f.eks. indtage i den roterende restaurant i Skytower med formidabel udsigt over byen og bugterne.

Dag 4
Til gejsere og boblende mudder i Rotorua

Rotorua gejsereEfter morgenmaden er det tid at hente bilen og for alvor starte jeres rundrejse i New Zealand. I kører fra Auckland sydpå ad gode veje til Rotorua. Turen er på 230 km og tager ca. 3½ time. 

Gejsere og maorier i Rotorua

Rotorua er et af de steder, der gør rejser til New Zealand aldeles unikke. Området er centrum for termisk aktivitet, og I kan opleve boblende mudder og spruttende gejsere som Pohutu i Whakarevarewa. Der er tid til at se en masse - f.eks. Waitoms drypstenshuler, Hobbitton, kiwifrugthovedstaden Te Puke, vinsmagning i Bethlehem eller vægmalerier og avocadoplantager  i den lille by Katikati - på vejen til Rotorua, og I får mere tid, inden I drager videre.  

I kan samtidig få indblik i den oprindelige kultur i New Zealand, da her er en stor maori-befolkningsgruppe og mange kulturelle aktiviteter. 

Duften af svovl

At der i Rotorua i bogstavelig forstand er hul igennem til jordens indre giver en enkelt sideeffekt, som I mærker, når I nærmer jer. Lugten af svovl. Ved første møde synes den at være umulig at leve med, men efter kort tid, overraskende har vænnet jer til den.

Flotte omgivelser ved 124 on Brunswick, Rotorua i New Zealand124 on Brunswick 3+*, Rotorua

Også I Rotorua har vi udvalgt et hyggeligt Bed & Bredfast, hvor I skal bo 2 nætter. Da navnet er det samme som adressen, er det nemt at finde. 124 on Brunswick

Kort derfra sprutter gejserne og mudderet bobler af varme, men på 124 on Brunswick hersker fred og og ro i grønne omgivelser. Værtsparret Lindsey og Jonathan har skabt en oase med kun 3 værelser.

Dag 5
På med vandreskoene og ind i regnskoven

shutterstock_103839197I siger for en stund farvel – og på gensyn - til Rororuas gejsere, for I skal ud på en fantastisk vandretur.

Vandretur i Whirinaki Rainforest

I skal opleve tempereret regnskov i Whirinaki med floder, vandfald og træer, der rækker 65 m op i himlen. Indtil for nylig var dette område forbeholdt erfarne vandrere, men nu er det jeres tur sammen med en erfaren guide. I bliver kørt 1½ time frem og tilbage. Selve gåturen er på 10 km og tager ca. 4 timer.

Dag 6
Rotoruas gejsere og Tongariros vulkaner

Wai-o-tapu, det geotermiske område ved Rotorua på nordøen af New ZealandTo gode råd for denne dag: Kom tidligt afsted og vælg nøje ud, hvad I vil se. Der er nemlig så utroligt meget at vælge mellem af oplevelser ved Rotorua. I har måske allerede nået at se lidt, på vej til Rotorua. 

De termiske terrasser i Wai-O-Tapu

Kør f.eks. lidt i 9 om morgenen til Wai-O-Tapu, hvor I bl.a. kan se termiske vandhuller og søer i de mest utrolige farver som Champagne Pool. Navnet er lidt mere eksotisk end indholdet, som er 74 grader varmt syreholdigt vand, men det bobler som champagne. 

Lady Knox gejseren i Wai-o-Tapu, Rotorua, New ZealandLady Knox-gejseren

Når I er ved Wai-O-Tapu tidligt, bliver I ikke generet af for mange andre turister, og I kan nå over til den store Lady Knox-gejser kort derfra, inden den springer kl. 10.15. Hvordan vi kan være så sikre på tidspunktet? De lokale har et trick, der bl.a. involverer en håndfuld sæbepulver. Legenden fortæller, at tricket blev opdaget, da en lokal ville vaske tøj i det varme vand. 

Dansende maori kriger ved Maori centeret i Te Puia, Rotorua, New ZealandMaorikultur i Te Puia

Vil I have indblik i maoriernes kultur, anbefaler vi at køre omkring Te Puia 3 km syd for byen. Te Puia er hjemsted for Maori Arts and Crafts Institute. Her er samtidig flere end 500 varme kilder og gejsere, så I kan få tilberedt en frokost i et hul i jorden. Her er der ikke brug for en ovn. 

Senere kører I 2-3 timer videre til Tongariro, hvor New Zealands kæmpe vulkaner er klar til at byde jer velkommen. Strækningen er 215 km.

Powderhorn Chateau i Ohakune ligger ved cykelruten Old Coach Road i New ZealandPowderhorn Lodge 3+*, Ohakune, Tongariro

Ved Tongariro skal I bo 2 nætter på Powderhorn Lodge, der oser af alpestemning. Lodgen er indrettet i et gammelt savværk og ligger på den sydlige dørtærskel til Tongariro National Park. Det er et godt udgangspunkt for at vandre og cykle i nationalparken.

Dag 7
Ud på vulkaner i Tongariro National Park

Nyd udsigten og de smukke landskaber ved Tongariro National Park i New ZealandTongariro National Park er et forunderlige månelandskab med store og aktive vulkaner, som inviterer til fantastiske vandreture og cykelture. Vi kan arrangere ture med guide og på egen hånd, som I ønsker det – og af meget forskellige sværhedsgrad. Ruterne har god skiltning, der viser, hvor lang tid der er til målet. Som udgangspunkt skal i på den smukkeste af dem alle på egen hånd.

Smukke naturomgivelser på trekking i Tongariro, New ZealandTongariro Alpine Crossing – heldagsvandretur på vulkaner

I kører af sted om morgenen til Ketetahi, hvor I stiller bilen og sætter jer over i en bus. Den kører jer til startstedet for jeres vandretur, Mangatepopo. Herfra går I nu ad Tongariro Alpine Crossing, der er en formidabel vandretur på 8-9 timer forbi floder, vandfald, smaragdgrønne søer og de spektakulære kratere på Mt. Tongariro. I slutter tilbage ved bilen.

Dag 8
Tongariro til Kapiti Coast

Solnedgang over Atahuri, New ZealandI siger farvel til vulkanerne ved Tongariro og kører sydpå gennem landsbrugsland mod den sydøstlige kyst af Nordøen. Turen er på under 3 timer. Vil I lige hilse lidt mere på vulkanerne først, er der tid til det. Dagens mål er Kapiti Coast i en bugt med 46 km sandstrand! Køreturen er 230 km og tager 3 timer. 

Atahuri 4*, Kapiti Coast

På Kapiti Coast har vi fundet en vidunderlig lodge, Atahuri, der smyger sig ind i de store klitter. I vil nyde udsigten til havet, fantastiske solnedgange og også al den kunst, lodgen er dekoreret med. Her er blot 4 suiter.

Dag 9
Heldagsudflugt til Kapiti Island

Udsigt fra Kapiti Island nær Wellington, New ZealandLodgen Atahuru og de smukke omgivelser er i sig selv en omvej værd, men der er endnu en grund til, at I ikke er kørt direkte til Wellington på denne rejse til New Zealand. Ud for kysten kan I fra jeres værelse se en lille ø. Det er et beskyttet fugleparadis. Og det skal I besøge i dag. 

Sejltur til naturreservatet Kapiti Island 

I skal på sejltur til Kapiti Island, hvor beboerne lægger hele deres liv og sjæl i at beskytte naturen med bl.a. truede fuglearter. I kommer på en times gåtur med guide, hvor I kan nyde det rige fugleliv og høre om både naturbevarelse og øens historie. Kun gæster, der har fået tilladelse, må ankomme til Kapiti Island. Det sørger vi naturligvis for.

Dag 10
Til Sydøen og vidunderlige Queen Charlotte

Udsigt over Picton på New ZealandI har oplevet tæt regnskov og rå vulkaner. Nu skal I opleve New Zealands natur fra den mest blide side. I kører en times tid til New Zealands hovedstad Wellington, hvor I stiller bilen og sejler til Sydøen. Sejlturen er en oplevelse i sig selv gennem skærgårde, smukke fjorde og stræder, inden I lægger til i Picton.

Her tager I jeres bagage med over i en vandtaxi, der sejler jer hen langs kysten bugter og strande. De næste 3 nætter skal I nemlig bo på en lodge, som man kun kan vandre eller sejle til. 

Udsigten fra Lochmara Lodge i Queen Charlotte er helt eneståendeLochmara Lodge 3+*, Queen Charlotte

I skal bo i et paradis ved Marlborough Sound, Lochmara Lodge, der ligger lige ud til vandet. I er omringet af smuk natur og tæt på en af New Zealands smukkeste vandreruter Queen Charlotte Track. Oplev at håndfodre rokker og slap af i spaen eller en ad de 40 hængekøjer i haven. 

Queen Charlotte er et højdedrag i Marlborough Sound. Her er masser af vandrestier og cykelruter inde på land, og en tur i kajak kan lede jer ind i afsides bugter og vige.

Dag 11
Med kajak og til fods i Queen Charlotte

I kajak i Marlborough Sound, New ZealandI skal ud i den dejlige natur, der omgiver jer på Lochmara Logde. Bugterne og højdedragene ved Queen Charlotte er nemlig et af de skønneste steder i New Zealand at lægge stress og jag bag sig. Vi har planlagt en dejlig heldagstur med kajak og vandretur.

Først sejler I af sted på en smuk kanotur blandt rokker og havfugle i Marlborough Sounds afsides bugter. Er I heldige, møde I både sæler og delfiner. Kajakturen tager et par timer. Senere venter en skøn vandretur ad den smukkeste del af vandreruten Queen Charlotte Track. Hold udkig efter det rige fugleliv, mens I går cirka 11 km.

Dag 12
Afslapning i Queen Charlotte

Oplev Queen Charlotte i New Zealand til fodsI kunne fortsætte jeres rejse i New Zealand allerede nu, men vi synes, det ville være synd. I er det mest enestående sted. Derfor er denne dag afsat til at lave så meget eller lidt, I ønsker. Vandre, cykle, sejle eller bare slappe af med en god bog. 

Gå evt. et smut forbi lodgens undervandsobservatorium og se, hvad fiskene laver i dag. Og vær med til at fodre rokker i vandkanten.

Dag 13
Til hvalerne i Kaikoura

Vinmarker i Marlborough distriktet på sydøen af New ZealandI siger nu farvel til Queen Charlotte og Lochmara Lodge. Vandtaxien bringer jer tilbage til Picton, hvorfra i kører sydpå langs den smukke kyst til Kaikoura. Køreturen er på 160 km og tager 2 timer. 

Stop evt. i vinområdet Marlborough ved frokosttid for at få en bid mad og måske en smagsprøve på den fortrinlige vin, de producerer her. I kan under alle omstændigheder købe en flaske med til senere på rejsen. 

Delfiner ved KaikouraAlt godt i og fra havet i Kaikoura

Kaikoura er en hyggelig kystby mellem bjergene og Stillehavet. Her er fine vandreture og også mange vingårde i området, men mest af alt er her et fascinerende marineliv med hvaler og delfiner. Senere kan I nyde, at havets mangfoldighed med bl.a. velsmagende skaldyr også har nemt ved at finde vej til de lokale restauranters køkkener. Kai-koura betyder at spise hummer på maori!

Smuk udsigt til solnedgang fra Bendamere House i KaikouraBendamere House 3*, Kaikoura

Også ved Kaikoura har vi valgt et lille, hyggeligt Bed & Breakfast, Bendamere House, der ligger med fantastisk udsigt. Her er 5 værelser og masser af hjerterum hos det søde værtspar.

Dag 14
Hvaler og pandekageklipper

Halen på en kaskelothval er ganske stor og imponerendeI har en relativt lang køretur på 365 km (5 timer) foran jer, men det er ikke derfor, at vi anbefaler at stå tidligt op. 

Hvalsafari i Kaikoura

I bør nemlig starte dagen med en af de tidlige hvalsafarier for at se de store kaskelothvaler. Tal evt. med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere det hjemmefra. I er tilbage sidst på formiddagen, og kan så køre af sted mod dagens mål: Punakaiki på vestkysten af Sydøen

Videre mod Punakaiki

Naturen på Sydøen i New Zealand er mindst lige så mangfoldig som på Nordøen. I kører fra hvalerne i Kaikoura på vestkysten til forunderlige klipper ved Punakaiki på østkysten. 

På turen hen over Sydøen kan I bade i termiske bade ved Hamner Springs, der minder om en hyggelig Alpeby, og I kommer gennem smukke Lewis Pass National Park, hvor I kan gå en tur. Tag lidt at spise og drikke med i bilen, for der ligger ikke restauranter på hvert et gadehjørne her.

I skal bo to nætter på Punakaiki Resort 4* nær havet og Pandekageklipperne.

Dag 15
Pandekageklipperne i Punakaiki

Udsigt over pandekageklipperne ved Punakaiki på New ZealandI har hele dagen til at slappe af i de dejlige omgivelser. En af dagens gøremål er selvfølgelig at gå en tur langs kysten fra The Rocks Homestay til de lokale attraktioner: De forunderlige Pancake Rocks, hvor flade klipper ligger lag på lag som en stak pandekager, og de store blow holes, hvor havets bølger presser vandet op, som var det kæmpe gejsere.

Pororari kløft og flod nær Punakaiki i New ZealandGåtur langs Pororari River

Når I har set pandekageklipperne kan I evt. gå en tur ad Pororari River Track gennem en spektakulær kløft. I kan kommer på vandrestien ved parkeringspladsen ved Pororari River Bridge 1 km nord for Visitor Center på SH6.

Dag 16
Til vestkystens kæmpe gletsjere

Udsigt over Franz Josef gletsjeren på New Zealand Nu går turen sydpå langs den rå vestkyst til de store gletsjere Franz Josef og Fox, nogle af verdens lettest tilgængelige gletsjere. Her er mange guidede ture, og I kan også begive jer af sted på egen hånd, men kommer så ikke helt så tæt på ismasserne. Den flotteste oplevelse får I med helikopter eller et mindre fly over gletsjerne. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en spektakulær tur for jer. 

Uanset om I ser gletsjerne fra jorden eller luften, er det fantastisk at se disse kolossale ismasser, der har pløjet sig over bjerge og gennem dale og skove. Senere kører I til byen Fox Glacier. Dagens kørsel er 240 km (3½ timer).

Sunset Motel Fox i Fox Glacier har den mest utrolige udsigt til Mt. Cook og Mt. TasmanSunset Motel Fox 3*, Fox Glacier

I skal bo en enkelt nat på Sunset Motel Fox i Fox Glacier, og I kan køre lige til døren til jeres værelse. Indenfor åbenbarer en magisk udsigt sig mod de sneklædte bjerge, der lyser i aftensolen. Efter en god nats søvn sender morgensolen sine stråler ind ad det store vindue. God morgen, det er tid at køre videre.

Dag 17
Lake Matheson og videre til Wanaka

”mirror lake”  Lake Matheson i New ZealandFå km fra Fox ligger den smukke sø Lake Matheson, der ofte ligger helt blank med spejlinger af Mount Cook. Start dagen med at gå en tur ved søen, før I kører videre sydpå mod Wanaka. Der er som altid masser af muligheder for smukke stop, gåture mm. Tal med jeres rejserådgiver om gode tips, så I kan nå at nyde naturen og samtidig komme frem til tiden. I skal tilbagelægge 260 km. Det tager ca. 3½ time. 

Knights Point Lookout ligger mellem Fox Glacier og Haast på New Zealands sydøKnights Point Lookout og Shipwreck Walk

I starten kører I med Southern Alps på venstre hånd og den rå klippekyst på højre. På vejen kommer I helt ud til kysten ved Knights Point Lookout. Stop og nyd den formidable udsigt. 

Lidt før Haast kan vi anbefale at tage den afmærkede vandretur "Ship Creek Walk" med en lille afstikker ud på "Monro Beach Walk". Det er en smuk tur mellem fjord og skov. Hvis I er her mellem oktober og december kan I opleve pingvinerne surfe på bølgerne ud for kysten.

Blue Pools nær Haast passet i New ZealandVandfald, vandreture og formidable udsigter

Når I har passeret floden Haast River, kører I ind i landet mod Wanaka langs Mt. Aspiring National Park og de store søer Lake Wanaka og Lake Hawea. Køreturen videre gennem Haast Pass til Wanaka er en flot tur. 

Tag evt. en halv times gåtur til Blue Pools, der er spektakulære vandhuller. Fra Cameron Flat er der formidable udsigter over Makarora-dalen og de omkringliggende bjerge. I kan se flere vandfald, bl.a. Thunder Creek Falls, der falder 28 m.

Nyd et glas vin i solen på Maple Lodge i Wanaka

Maple Lodge 3*, Wanaka

Rækken af hyggelige Bed & Breakfasts har heldigvis ingen ende på denne rejse til New Zealand. Også i Wanaka skal I bo 2 nætter på en lille B&B med et sødt værtspar, Maple Lodge med kun 4 værelser. Der er en udsigt til bjergene, så man føler, man kan røre ved dem. Glæd jer også til husets hjemmelavede muffins!

Dag 18
Vandretur i Mount Aspiring National Park

Tag på vandretur til Rob Roy Glacier i New ZealandI har allerede været forbi vestkystens store gletsjere. I dag venter endnu en vandretur til store ismasser, men meget forskellig fra det, I måtte have set ved Fox eller Franz Josef Glacier. Udfordringen er større. Og det er oplevelsen også, mener de fleste. 

Vandretur til Rob Roy Glacier

I skal på en fantastisk vandretur. I kører først gennem rå og overdådig natur formet af de store gletsjere. Herefter vandrer I gennem landbrugsland til en lang hængebro over en flod, som leder jer ind i regnskoven. Efter 2 timers vandring åbner udsigten sig til Rob Roy-gletsjeren og I får serveret en velfortjent frokost i den grønne – sikkert akkompagneret af bulder og brag fra gletsjeren, der kælver.

Dag 19
Til Te Anau i Fiordland

Den historiske guldmine by, Arrowtown i New ZealandFra Wanaka går turen mod New Zealands store fjorde. I kan vælge en af to veje. Enten at køre op gennem bjergene og via Cardrona River Valley, hvor I evt. kan gøre en afstikker for at besøge den gamle guldgraverby Arrowtown. Kører I denne vej, der er den mest spektakulære og lidt kortere, men ikke nødvendigvis hurtigere, kan vi anbefale frokost på legendariske Cardona Hotel

Turen ad landevejen går via Cromwell, hvor der dyrkes kirsebær og fersken i stor stil. Kør evt. ind om en af gårdene og få lidt frisk frugt med på vejen, hvis I er her i sæsonen. I runder bjergene i Crown Range og kører nu langs Kawarau River. Her passerer I Kawarau Bridge, hvor de første elastikspring blev opfundet og udført. Der er stadig gang i elastikken ved broen – skal I se på eller prøve en tur?

Køreturen slutter i den lille flække Te Anau, der er porten til The Fiordland National Park. Denne køretur er på 275 km og tager ca. 3½ timer. 

Der er en smuk udsigt fra de fleste værelser på Lakefront Lodge Te Anau i New Zealand Lakefront Lodge, Te Anau 3*

I skal bo 2 nætter på Lakefront Lodge Te Anau, der som navnet antyder ligger ved bredden af Lake Te Anau. Det betyder smuk udsigt fra loungen og gåafstand til byens cafeer og restauranter. Samtidig ligger hotellet perfekt for udflugter i Fiordland.

Dag 20
Cruise på Milford Sound

Kom tæt på dyrene under turen i Milford Sound, Fiordland, New ZealandI dag skal I opleve en af de største ikoner for rejser til New Zealand – det guddommeligt smukke Fiordland med fjordene Milford Sound og Doubtful Sound. For mange er det højdepunktet på en New Zealand rejse.

Nyhavn Rejsers New Zealand eksperter har udvalgt det efter vores opfattelse bedste cruise på Milford Sound. En sejltur, hvor I kommer tættere på vandfaldene og helt ud til fjordens munding. I bliver kørt til fjorden, så I kan nyde naturscenerierne på vejen langs brusende floder, og I kan også tage med på en vandretur med de bedste guider i Fiordland. 

Te Anau med de lysende sankthansorme, New ZealandTilbage i Te Anau kan I tage endnu en sejltur over Lake Te Anau for at se Te Anau Glow Worm Caves, en grotte med en himmel af glødende sankthansorme. En meget speciel og flot oplevelse.

Dag 21
Legepladsen Queenstown ved Lake Wakatipu

Udsigt over Queenstown fra Stratosfare Restaurant på Bob's PeakNu går jeres rejse til New Zealand fra fjordene til New Zealands største legeplads, Queenstown, 170 km (2½ time) fra Te Anau. 

Queenstown ligger ved bredden af Lake Wakatipu omkranset af bjergkæden The Remarkables. Her kan alt lade sig gøre af tænkelige og utænkelige naturoplevelser og vild action. White water rafting, elastikspring, faldskærmsudspring og meget mere. Man kan også bare slappe af, nyde udsigten og byens liv. Vi kan anbefale at spise aftensmad i Skyline Restaurant i 400 m højde fra Bob's Peak, der nås med svævebane. 

Hotel Peppers Beacon i Queenstown på Sydøen i New ZealandPeppers Beacon 3+*, Queenstown

I skal bo 2 nætter på hotel Peppers Beacon i Queenstown. Hotellet ligger med forrygende udsigt til søen og bjergene. Der er kun få minutters gang langs søen til byens liv. Husk at gå op på tagterrassen, hvor I kan nyde udsigten, mens I lader jer massere af vandet i jacuzzien.

Dag 22
Cykeltur og sejlture ved Lake Wakatipu

Katamaranen Spirit of Queenstown på Lake WakatipuDet er blevet den sidste hele dag på jeres rejse til New Zealand. Den skal dog ikke gå med at pakke vasketøj sammen i kufferten. 

Katamaran, cykel og dampskib

I skal på cykeltur og sejlture ud i den storslåede natur ved Queenstown og nyde sneklædte bjerge, dejlige sejlture og en smuk cykeltur langs Lake Wakatipu med picnic undervejs. En herlig finale.

Glæd jer til en dejlig dag med behagelig motion og skønne naturscenerier. Turen starter på en katamaran over søen og slutter efter cykeltur og picninc med, at I tager det gamle dampskib TSS Earnslaw tilbage , der er et ikon for rejser til Queenstown. Og igen nyder I udsigterne til bjergene, mens Queenstowns skyline langsomt nærmer sig på vejen over Lake Wakatipu.

Dag 23-24
Hjem fra rejse til New Zealand

Udsigt til Glenorchy fra Mt Nicholas StationI afleverer bilen og flyver hjem fra jeres rejs e til New Zealand for at lande i København dag 24 lokal tid.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

New Zealand med cykelhjelm og vandresko
RejseperiodeDobbelt
09.04.21 - 30.04.2147.000-49.000
01.10.21 - 28.02.2249.000-55.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Benzinforbrug

Bemærk

singapore, sydney eller?

Rejsen kan også arrangeres med et stopover i fx Singapore og/eller Sydney. Venligst kontakt os for yderligere information.