Xl New Zealand Queenstown Bike Bicycle Biking Bikers Jacks Point Trail

New Zealand med cykelhjelm og vandresko

New Zealand med cykelhjelm og vandresko

24 dage fra 67.000 kr.

Aktivt natureventyr - de smukkeste steder og et utal af udflugter

Oplev de største attraktioner i New Zealand på en kør selv-ferie, hvor I kommer i nærkontakt med den smukkeste natur på mange vandreture, sejlture og cykelture. Unikke Bed & Breakfasts med vidunderlig beliggenhed.

Bil med alle forsikring

I har en god og rummelig mellemklassebil med alle forsikringer inkluderet og en selvrisiko på 0 kr. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I hellere vil have en 4WD, der også kan bringe jer ad omveje og markveje.

Glæd jer til

 • Vandreture til vulkaner, gletsjere og regnskov
 • Bed & Breakfasts med vidunderlig beliggenhed
 • På tur i kapsejladsbåd og katamaran
 • Hvaler i Kaikoura og unikt fugleliv på Kapiti Island
 • 20 dages billeje inkl. fuld forsikring
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Storslåede vandreture til vulkaner, gletsjere og regnskov

I skal snøre vandreskoene og ud i New Zealands mangfoldige natur. Nyde vandreture over vulkaner og bjerge til gletsjere og regnskov og gennem det beskyttede fugleparadis på Kapiti Island.

Mange sejlture på havet, i fjorde og på søer

Også fantastiske sejlture venter på denne rejse til New Zealand. Fra det bedste cruise på smukke Milford Sound til ture i kajak og med en ægte America's Cup båd ved Auckland, City of Sails. Og så selvfølgelig den smukke sejltur fra Nordøen til Sydøen.

Dejlige cykelture

Selvfølgelig skal I også op på cyklerne. Det er en skøn måde at opleve på, når man er ude i naturen. I cykler ad enestående Queen Charlotte Track ved Marlborough Sound, hvor I bor 3 nætter på en lodge, man kun kan sejle, cykle eller vandre til.

Xl New Zealand Ohakune Old Coach Road Rail Viaduct Train Bridge
XL View Queenstown Lake Wakatipu Skyline Gondola New Zealand Mountains Nature
XL Cycling People Couple Lookout Banks Peninsula Nature View New Zealand
Det skal I opleve

Dagsprogram

Denne rejse til New Zealand er til jer, der ikke bare vil se fantastisk natur, men være aktive i den, dufte til den, røre ved den og i det hele taget nyde den i fulde drag.

I rejser til New Zealand, hvor I lander i Auckland sen aften dag 2 lokal tid. 

Hvis I ønsker det, kan I lave et stop i Sydney eller Singapore på vejen. Singapore Airlines har f.eks. et stort stopover program med hotel, transport til og fra hotellet samt en række entreer til seværdigheder i Singapore. Tal med os om jeres ønsker. Alt kan skræddersys.

The Quadrant Hotels & Suites 3+*, Auckland

Fremme i Auckland på Nordøen i New Zealand bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til jeres charmerende B&B,The Quadrant Hotels & Suites. Herfra er der kun få minutters kørsel til havnefronten og gåafstand til hyggelige cafeer.

XL Auckland Harbor Bridge Westhaven Marina New Zealand Boats Sails Dusk Sunset City Harbour

Auckland er New Zealands største by. Den ligger smukt med Stillehavet på den ene side og Det Tasmanske Hav på den anden. Auckland ligger samtidig på dørtrinnet til både regnskov og smukke strande. Byen kaldes også City of Sails. Når I ser de mange sejlbåde i bugten, vil I forstå hvorfor. 

Sejltur i America's Cup båd

I skal dog ikke nøjes med at se på de mange sejlbåde på afstand. I skal ud med en af dem – og det er ikke bare en tilfældig båd. I skal på tur med en America’s Cup sejlbåd, hvor I selv kan få lov til at deltage i alle aktiviteterne på dækket, hvis I vil. En skøn måde at starte en rejse til New Zealand på efter den lange flyrejse. Vind i håret, frisk luft og masser af sjov. 

Tilbage på land er der hyggelige cafeer, barer og restauranter omkring havnen. Aftensmaden kan I f.eks. indtage i den roterende restaurant i Skytower med formidabel udsigt over byen og bugterne.

Xl New Zealand Auckland Americas Cup Boat Sailing Skyline Fotojulian Apse
Xl New Zealand Auckland Americas Cup Boat People Sailing
Xl New Zealand Auckland Americas Cup Boat Sailing

Efter morgenmaden er det tid at hente bilen og for alvor starte jeres rundrejse i New Zealand. I kører fra Auckland sydpå ad gode veje til Rotorua. Turen er på 230 km og tager ca. 3½ time. 

Gejsere og Maorier i Rotorua

Rotorua er et af de steder, der gør rejser til New Zealand aldeles unikke. Området er centrum for termisk aktivitet, og I kan opleve boblende mudder og spruttende gejsere som Pohutu i Whakarevarewa. Der er tid til at se en masse - f.eks. Waitoms drypstenshuler, Hobbitton, kiwifrugthovedstaden Te Puke, vinsmagning i Bethlehem eller vægmalerier og avocadoplantager  i den lille by Katikati - på vejen til Rotorua, og I får mere tid, inden I drager videre.  

I kan samtidig få indblik i den oprindelige kultur i New Zealand, da her er en stor maori-befolkningsgruppe og mange kulturelle aktiviteter. 

Duften af svovl

At der i Rotorua i bogstavelig forstand er hul igennem til jordens indre giver en enkelt sideeffekt, som I mærker, når I nærmer jer. Lugten af svovl. Ved første møde synes den at være umulig at leve med, men efter kort tid, overraskende har vænnet jer til den.

Hamurana Lodge B&B 3+*, Rotorua 

I Rotorua, skal bo to nætter på Hamurana Lodge B&B. Lodgen ligger i fredfyldt omgivelser med udsigt ned mod Lake Rotorua og byder på masser idyl.

XL Champagne Pool Wai O Tapu Geothermal Rotorua New Zealand Lake

I siger for en stund farvel – og på gensyn - til Rororuas gejsere, for I skal ud på en fantastisk vandretur.

Vandretur i Whirinaki Rainforest

I skal opleve tempereret regnskov i Whirinaki med floder, vandfald og træer, der rækker 65 m op i himlen. Indtil for nylig var dette område forbeholdt erfarne vandrere, men nu er det jeres tur sammen med en erfaren guide. I bliver kørt 1½ time frem og tilbage. Selve gåturen er på 10 km og tager ca. 4 timer.

XL Baby Fern Leaf Nature Green New Zealand

To gode råd for denne dag: Kom tidligt afsted og vælg nøje ud, hvad I vil se. Der er nemlig så utroligt meget at vælge mellem af oplevelser ved Rotorua. I har måske allerede nået at se lidt, på vej til Rotorua. 

De termiske terrasser i Wai-O-Tapu

Kør f.eks. lidt i 9 om morgenen til Wai-O-Tapu, hvor I bl.a. kan se termiske vandhuller og søer i de mest utrolige farver som Champagne Pool. Navnet er lidt mere eksotisk end indholdet, som er 74 grader varmt syreholdigt vand, men det bobler som champagne.

Lady Knox-Gejseren

Når I er ved Wai-O-Tapu tidligt, bliver I ikke generet af for mange andre turister, og I kan nå over til den store Lady Knox-gejser kort derfra, inden den springer kl. 10.15. Hvordan vi kan være så sikre på tidspunktet? De lokale har et trick, der bl.a. involverer en håndfuld sæbepulver. Legenden fortæller, at tricket blev opdaget, da en lokal ville vaske tøj i det varme vand. 

Xl New Zealand Rotorua Pohutu Geyser Night
Xl New Zealand Rotorua Te Puia Maori Culture Center Maori Warrier Dance
Xl New Zealand Rotorua Maori Warrior Dance Sticking Out Tongue

Maorikultur i Te Puia

Vil I have indblik i maoriernes kultur, anbefaler vi at køre omkring Te Puia 3 km syd for byen. Te Puia er hjemsted for Maori Arts and Crafts Institute. Her er samtidig flere end 500 varme kilder og gejsere, så I kan få tilberedt en frokost i et hul i jorden. Her er der ikke brug for en ovn. 

Senere kører I 2-3 timer videre til Tongariro, hvor New Zealands kæmpe vulkaner er klar til at byde jer velkommen. Strækningen er 215 km.

Powderhorn Lodge 3+*, Ohakune, Tongariro

Ved Tongariro skal I bo 2 nætter på Powderhorn Lodge, der oser af alpestemning. Lodgen er indrettet i et gammelt savværk og ligger på den sydlige dørtærskel til Tongariro National Park. Det er et godt udgangspunkt for at vandre og cykle i nationalparken.

Tongariro National Park er et forunderlige månelandskab med store og aktive vulkaner, som inviterer til fantastiske vandreture og cykelture. Vi kan arrangere ture med guide og på egen hånd, som I ønsker det – og af meget forskellige sværhedsgrad. Ruterne har god skiltning, der viser, hvor lang tid der er til målet. Som udgangspunkt skal i på den smukkeste af dem alle på egen hånd.

Tongariro Alpine Crossing - Heldagsvandretur på vulkaner

I kører af sted om morgenen til Ketetahi, hvor I stiller bilen og sætter jer over i en bus. Den kører jer til startstedet for jeres vandretur, Mangatepopo. Herfra går I nu ad Tongariro Alpine Crossing, der er en formidabel vandretur på 8-9 timer forbi floder, vandfald, smaragdgrønne søer og de spektakulære kratere på Mt. Tongariro. I slutter tilbage ved bilen.

Xl New Zealand Tongariro Walk Trekking Top Skyline
Xl New Zealand Tongariro Meads Wall Pano Group Mountain
Xl New Zealand Tongariro Guided Walk Whakapapaiti

I siger farvel til vulkanerne ved Tongariro og kører sydpå gennem landsbrugsland mod den sydøstlige kyst af Nordøen. Turen er på under 3 timer. Vil I lige hilse lidt mere på vulkanerne først, er der tid til det. Dagens mål er Kapiti Coast i en bugt med 46 km sandstrand! Køreturen er 230 km og tager 3 timer. 

Atahuri 4*, Kapiti Coast

På Kapiti Coast har vi fundet en vidunderlig lodge, Atahuri, der smyger sig ind i de store klitter. I vil nyde udsigten til havet, fantastiske solnedgange og også al den kunst, lodgen er dekoreret med. Her er blot 4 suiter.

Xl New Zealand Atahuri Peka Peka Beach Sunset Seen From Beach

Lodgen Atahuru og de smukke omgivelser er i sig selv en omvej værd, men der er endnu en grund til, at I ikke er kørt direkte til Wellington på denne rejse til New Zealand. Ud for kysten kan I fra jeres værelse se en lille ø. Det er et beskyttet fugleparadis. Og det skal I besøge i dag. 

Sejltur til naturreservatet Kapiti Island 

I skal på sejltur til Kapiti Island, hvor beboerne lægger hele deres liv og sjæl i at beskytte naturen med bl.a. truede fuglearter. I kommer på en times gåtur med guide, hvor I kan nyde det rige fugleliv og høre om både naturbevarelse og øens historie. Kun gæster, der har fået tilladelse, må ankomme til Kapiti Island. Det sørger vi naturligvis for.

Xl New Zealand Wellington Kapiti Island Nature Tours Break View Nature

I har oplevet tæt regnskov og rå vulkaner. Nu skal I opleve New Zealands natur fra den mest blide side. I kører en times tid til New Zealands hovedstad Wellington, hvor I stiller bilen og sejler til Sydøen. Sejlturen er en oplevelse i sig selv gennem skærgårde, smukke fjorde og stræder, inden I lægger til i Picton.

Her tager I jeres bagage med over i en vandtaxi, der sejler jer hen langs kysten bugter og strande. De næste 3 nætter skal I nemlig bo på en lodge, som man kun kan vandre eller sejle til.

Lochmara Lodge 3+*, Queen Charlotte

I skal bo i et paradis ved Marlborough Sound, Lochmara Lodge, der ligger lige ud til vandet. I er omringet af smuk natur og tæt på en af New Zealands smukkeste vandreruter Queen Charlotte Track. Oplev at håndfodre rokker og slap af i spaen eller en ad de 40 hængekøjer i haven. 

Queen Charlotte er et højdedrag i Marlborough Sound. Her er masser af vandrestier og cykelruter inde på land, og en tur i kajak kan lede jer ind i afsides bugter og vige.

Xl New Zealand Queen Charlotte Sound Boat Aerial
XL New Zealand Lochmara Lodge Lochmara Lodge View
XL New Zealand Lochmara Lodge, Queen Charlotte Sound

I skal ud i den dejlige natur, der omgiver jer på Lochmara Logde. Bugterne og højdedragene ved Queen Charlotte er nemlig et af de skønneste steder i New Zealand at lægge stress og jag bag sig. Vi har planlagt en dejlig heldagstur med kajak og vandretur.

Først sejler I af sted på en smuk kanotur blandt rokker og havfugle i Marlborough Sounds afsides bugter. Er I heldige, møde I både sæler og delfiner. Kajakturen tager et par timer. Senere venter en skøn vandretur ad den smukkeste del af vandreruten Queen Charlotte Track. Hold udkig efter det rige fugleliv, mens I går cirka 11 km.

XL New Zealand Lochmara Lodge Queen Charlotte Sound, Marlborough Kayak

I kunne fortsætte jeres rejse i New Zealand allerede nu, men vi synes, det ville være synd. I er det mest enestående sted. Derfor er denne dag afsat til at lave så meget eller lidt, I ønsker. Vandre, cykle, sejle eller bare slappe af med en god bog. 

Gå evt. et smut forbi lodgens undervandsobservatorium og se, hvad fiskene laver i dag. Og vær med til at fodre rokker i vandkanten.

XL New Zealand Lochmara Lodge View From Lodge

I siger nu farvel til Queen Charlotte og Lochmara Lodge. Vandtaxien bringer jer tilbage til Picton, hvorfra i kører sydpå langs den smukke kyst til Kaikoura. Køreturen er på 160 km og tager 2 timer. 

Stop evt. i vinområdet Marlborough ved frokosttid for at få en bid mad og måske en smagsprøve på den fortrinlige vin, de producerer her. I kan under alle omstændigheder købe en flaske med til senere på rejsen.

Alt godt i og fra havet i Kaikoura

Kaikoura er en hyggelig kystby mellem bjergene og Stillehavet. Her er fine vandreture og også mange vingårde i området, men mest af alt er her et fascinerende marineliv med hvaler og delfiner. Senere kan I nyde, at havets mangfoldighed med bl.a. velsmagende skaldyr også har nemt ved at finde vej til de lokale restauranters køkkener. Kai-koura betyder at spise hummer på maori!

XL Sperm Whale Diving New Zealand Sea Animals Nature Wildlife
XL View Vineyards Marlborough District New Zealand South Island Wine Nature
Xl New Zealand Bendamere House Kaikoura View From Hotel Sunset

Bendamere House 3*, Kaikoura

Også ved Kaikoura har vi valgt et lille, hyggeligt Bed & Breakfast, Bendamere House, der ligger med fantastisk udsigt. Her er 5 værelser og masser af hjerterum hos det søde værtspar.

I har en relativt lang køretur på 365 km (5 timer) foran jer, men det er ikke derfor, at vi anbefaler at stå tidligt op. 

Hvalsafari i Kaikoura

I bør nemlig starte dagen med en af de tidlige hvalsafarier for at se de store kaskelothvaler. Tal evt. med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere det hjemmefra. I er tilbage sidst på formiddagen, og kan så køre af sted mod dagens mål: Punakaiki på vestkysten af Sydøen.

Videre mod Punakaiki

Naturen på Sydøen i New Zealand er mindst lige så mangfoldig som på Nordøen. I kører fra hvalerne i Kaikoura på vestkysten til forunderlige klipper ved Punakaiki på østkysten. 

På turen hen over Sydøen kan I bade i termiske bade ved Hamner Springs, der minder om en hyggelig Alpeby, og I kommer gennem smukke Lewis Pass National Park, hvor I kan gå en tur. Tag lidt at spise og drikke med i bilen, for der ligger ikke restauranter på hvert et gadehjørne her.

I skal bo to nætter på Punakaiki Resort 4* nær havet og Pandekageklipperne.

Xl New Zealand Punakaiki Resort Front Terrace
Xl New Zealand Punakaiki Resort Eco Suite Terrace View
Xl New Zealand Punakaiki Resort Jacobs Grill Restaurant Sunset

I har hele dagen til at slappe af i de dejlige omgivelser. En af dagens gøremål er selvfølgelig at gå en tur langs kysten fra The Rocks Homestay til de lokale attraktioner: De forunderlige Pancake Rocks, hvor flade klipper ligger lag på lag som en stak pandekager, og de store blow holes, hvor havets bølger presser vandet op, som var det kæmpe gejsere.

XL Pancake Rocks Punakaiki New Zealand Sea
XL Pancake Rocks Punakaiki Lookout West Coast South Island New Zealand
XL Pancake Rock Punakaiki Paparoa National Park New Zealand Details Landscape

Gåtur langs Pororari River

Når I har set pandekageklipperne kan I evt. gå en tur ad Pororari River Track gennem en spektakulær kløft. I kan kommer på vandrestien ved parkeringspladsen ved Pororari River Bridge 1 km nord for Visitor Center på SH6.

Nu går turen sydpå langs den rå vestkyst til de store gletsjere Franz Josef og Fox, nogle af verdens lettest tilgængelige gletsjere. Her er mange guidede ture, og I kan også begive jer af sted på egen hånd, men kommer så ikke helt så tæt på ismasserne. Den flotteste oplevelse får I med helikopter eller et mindre fly over gletsjerne. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en spektakulær tur for jer. 

Uanset om I ser gletsjerne fra jorden eller luften, er det fantastisk at se disse kolossale ismasser, der har pløjet sig over bjerge og gennem dale og skove. Senere kører I til byen Fox Glacier. Dagens kørsel er 240 km (3½ timer).

Sunset Motel Fox 3*, Fox Glacier

I skal bo en enkelt nat på Sunset Motel Fox i Fox Glacier, og I kan køre lige til døren til jeres værelse. Indenfor åbenbarer en magisk udsigt sig mod de sneklædte bjerge, der lyser i aftensolen. Efter en god nats søvn sender morgensolen sine stråler ind ad det store vindue. God morgen, det er tid at køre videre.

XL Franz Josef Glacier New Zealand View Nature Lookout
Small New Zealand DH Fox Glacier Walkers On Glacier
Xl New Zealand The Fox Glacier And Surrounding Mountains

Få km fra Fox ligger den smukke sø Lake Matheson, der ofte ligger helt blank med spejlinger af Mount Cook. Start dagen med at gå en tur ved søen, før I kører videre sydpå mod Wanaka. Der er som altid masser af muligheder for smukke stop, gåture mm. Tal med jeres rejserådgiver om gode tips, så I kan nå at nyde naturen og samtidig komme frem til tiden. I skal tilbagelægge 260 km. Det tager ca. 3½ time.

Knights Point Lookout og Shipwreck Walk

I starten kører I med Southern Alps på venstre hånd og den rå klippekyst på højre. På vejen kommer I helt ud til kysten ved Knights Point Lookout. Stop og nyd den formidable udsigt. 

Lidt før Haast kan vi anbefale at tage den afmærkede vandretur "Ship Creek Walk" med en lille afstikker ud på "Monro Beach Walk". Det er en smuk tur mellem fjord og skov. Hvis I er her mellem oktober og december kan I opleve pingvinerne surfe på bølgerne ud for kysten.

XL Blue Pools Haast Pass New Zealand Nature Trees
XL Mahitahi Lodge New Zealand Lake Matheson
XL New Zeland Wanaka Haven Fire

Vandfald, vandreture og formidable udsigter

Når I har passeret floden Haast River, kører I ind i landet mod Wanaka langs Mt. Aspiring National Park og de store søer Lake Wanaka og Lake Hawea. Køreturen videre gennem Haast Pass til Wanaka er en flot tur.

Tag evt. en halv times gåtur til Blue Pools, der er spektakulære vandhuller. Fra Cameron Flat er der formidable udsigter over Makarora-dalen og de omkringliggende bjerge. I kan se flere vandfald, bl.a. Thunder Creek Falls, der falder 28 m.

Tin Tub Luxury Lodge 4*, Wanaka

I Wanaka har i to overnatninger i idylliske omgivelser på Tin Tub Luxury Lodge, med vidunderlig udsigt mod Lake Wanaka med sneklædte Mt. Aspiring i det fjerne er i bogstavelig forstand bjergtagende.

I har allerede været forbi vestkystens store gletsjere. I dag venter endnu en vandretur til store ismasser, men meget forskellig fra det, I måtte have set ved Fox eller Franz Josef Glacier. Udfordringen er større. Og det er oplevelsen også, mener de fleste. 

Vandretur til Rob Roy Glacier

I skal på en fantastisk vandretur. I kører først gennem rå og overdådig natur formet af de store gletsjere. Herefter vandrer I gennem landbrugsland til en lang hængebro over en flod, som leder jer ind i regnskoven. Efter 2 timers vandring åbner udsigten sig til Rob Roy-gletsjeren og I får serveret en velfortjent frokost i den grønne – sikkert akkompagneret af bulder og brag fra gletsjeren, der kælver.

Xl New Zealand Rob Roy Glacier Trek Hike Trak People
Xl New Zealand Rob Roy Glacier Trek Swing Bridge River
Xl New Zealand Rob Roy Glacier Trek Hikers Nature

Fra Wanaka går turen mod New Zealands store fjorde. I kan vælge en af to veje. Enten at køre op gennem bjergene og via Cardrona River Valley, hvor I evt. kan gøre en afstikker for at besøge den gamle guldgraverby Arrowtown. Kører I denne vej, der er den mest spektakulære og lidt kortere, men ikke nødvendigvis hurtigere, kan vi anbefale frokost på legendariske Cardona Hotel

Turen ad landevejen går via Cromwell, hvor der dyrkes kirsebær og fersken i stor stil. Kør evt. ind om en af gårdene og få lidt frisk frugt med på vejen, hvis I er her i sæsonen. I runder bjergene i Crown Range og kører nu langs Kawarau River. Her passerer I Kawarau Bridge, hvor de første elastikspring blev opfundet og udført. Der er stadig gang i elastikken ved broen – skal I se på eller prøve en tur?

Køreturen slutter i den lille flække Te Anau, der er porten til The Fiordland National Park. Denne køretur er på 275 km og tager ca. 3½ timer.

Lakefront Lodge, Te Anau 3*

I skal bo 2 nætter på Lakefront Lodge Te Anau, der som navnet antyder ligger ved bredden af Lake Te Anau. Det betyder smuk udsigt fra loungen og gåafstand til byens cafeer og restauranter. Samtidig ligger hotellet perfekt for udflugter i Fiordland.

Xl New Zealand Lakefront Lodge Te Anau Signage

I dag skal I opleve en af de største ikoner for rejser til New Zealand – det guddommeligt smukke Fiordland med fjordene Milford Sound og Doubtful Sound. For mange er det højdepunktet på en New Zealand rejse.

Nyhavn Rejsers New Zealand eksperter har udvalgt det efter vores opfattelse bedste cruise på Milford Sound. En sejltur, hvor I kommer tættere på vandfaldene og helt ud til fjordens munding. I bliver kørt til fjorden, så I kan nyde naturscenerierne på vejen langs brusende floder, og I kan også tage med på en vandretur med de bedste guider i Fiordland.

Tilbage i Te Anau kan I tage endnu en sejltur over Lake Te Anau for at se Te Anau Glow Worm Caves, en grotte med en himmel af glødende sankthansorme. En meget speciel og flot oplevelse.

XL New Zealand Fiordland Milford Sound Navigator Scenic1

Nu går jeres rejse til New Zealand fra fjordene til New Zealands største legeplads, Queenstown, 170 km (2½ time) fra Te Anau. 

Queenstown ligger ved bredden af Lake Wakatipu omkranset af bjergkæden The Remarkables. Her kan alt lade sig gøre af tænkelige og utænkelige naturoplevelser og vild action. White water rafting, elastikspring, faldskærmsudspring og meget mere. Man kan også bare slappe af, nyde udsigten og byens liv. Vi kan anbefale at spise aftensmad i Skyline Restaurant i 400 m højde fra Bob's Peak, der nås med svævebane. 

Peppers Beacon 3+*, Queenstown

I skal bo 2 nætter på hotel Peppers Beacon i Queenstown. Hotellet ligger med forrygende udsigt til søen og bjergene. Der er kun få minutters gang langs søen til byens liv. Husk at gå op på tagterrassen, hvor I kan nyde udsigten, mens I lader jer massere af vandet i jacuzzien.

Xl New Zealand Queenstown Bobs Peak Stratosfare Restaurant View Over Town
Xl New Zealand Queenstown Bobs Peak Winter View
XL Queenstown Bungy Jump Woman Sport New Zealand

Det er blevet den sidste hele dag på jeres rejse til New Zealand. Den skal dog ikke gå med at pakke vasketøj sammen i kufferten. 

Katamaran, cykel og dampskib

I skal på cykeltur og sejlture ud i den storslåede natur ved Queenstown og nyde sneklædte bjerge, dejlige sejlture og en smuk cykeltur langs Lake Wakatipu med picnic undervejs. En herlig finale.

Glæd jer til en dejlig dag med behagelig motion og skønne naturscenerier. Turen starter på en katamaran over søen og slutter efter cykeltur og picninc med, at I tager det gamle dampskib TSS Earnslaw tilbage , der er et ikon for rejser til Queenstown. Og igen nyder I udsigterne til bjergene, mens Queenstowns skyline langsomt nærmer sig på vejen over Lake Wakatipu.

Xl New Zealand Queenstown Catamaran Spirit Of Queenstown Scenic Cruise Boat

I afleverer bilen og flyver hjem fra jeres rejse til New Zealand for at lande i København dag 24 lokal tid.

XL Penguin Wildlife Animals Nature New Zealand
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Håndplukkede hoteller og Bed & Breakfasts

Her skal I bo på jeres rejse

I kommer til at opleve en perlerække af hyggelige Bed & Breakfasts med bedste beliggenhed og værtspar, der vil gøre alt for jer. Her er det værd at bemærke, at B&B i New Zealand kan være topmoderne værelser med super komfort.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Auckland / Queenstown-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Auckland
 • 2 nætter på The Quadrant Hotels & Suites 3+*, Auckland
 • Oplevelse: Sejl America's Cup i Auckland
 • 20 dages billeje. Mellemstor bil Auckland-Queenstown. Inkl. fri km, fuld forsikring, 0 kr. i selvrisiko samt envejsgebyrer
 • Udførlig kørselsvejledning og kort
 • 2 nætter på Hamurana Lodge B&B 3+*, Rotorua, inkl morgenmad
 • Oplevelse: Vandretur i Whirinaki Rainforest
 • 2 nætter på Powderhorn Lodge 3+*, Tongariro
 • Udflugt på egen hånd med transport t/r til vandretur i Tongariro
 • 2 nætter på Atahuri 4*, Kapiti Coast, inkl morgenmad
 • Oplevelse: Sejltur til naturreservatet Kapiti Island
 • Færgebillet fra Wellington til Picton
 • Vandtaxi Picton-Lochmara Lodge t/r
 • 3 nætter på Lochmara Lodge 3+*, Queen Charlotte
 • Oplevelse: Med kajak og til fods i Queen Charlotte
 • 1 nat på Lemon Tree Lodge 3*, Kaikoura, inkl morgenmad
 • 2 nætter på Punakaiki Resort 4*, Punakaiki, inkl. morgenmad
 • 1 nat på Sunset Motel Fox 3*, Fox Glacier
 • 2 nætter på Tin Tub Luxury Lodge 4*, Wanaka. Lodge Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Vandretur til Rob Roy Glacier
 • 2 nætter på Lakefront Lodge 3*, Te Anau
 • Oplevelse: Bedste cruise på Milford Sound
 • 2 nætter på Peppers Beacon 3+*, Queenstown
Pris per person ved 2 voksne
New Zealand med cykelhjelm og vandresko
RejseperiodeDobbelt
01.10.23 ‑ 30.04.2466.000‑73.000
01.10.24 ‑ 10.02.2569.000‑76.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Benzinforbrug
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.