XL New Zealand Wilderness Lodge Lake Moeraki Lake Moeraki At Sunset
Lake Moeraki, New Zealand

Wilderness Lodge
Lake Moeraki

Skøn lodge lige ud til Moeraki-floden

Vandreture i ældgamle regnskove og langs vilde klippekyster. Pingviner og sæler. Kajakture på fortryllende søer og floder. God mad, skønne værelser og den særlige slags hjertevarme og gæstfrihed, som kun findes i New Zealand. Velkommen til Wilderness Lodge Lake Moeraki.

Det kan I se frem til

Eventyrlig stemning, ældgamle regnskove, søer og vilde klippekyster

Vidunderlig stemning midt i naturen

Ældgamle regnskove, floder, søer og vilde kyster, som de færreste har hørt om. Hvis man skulle lede efter kilden til New Zealands ånd, ville Te Wahipounamu være et godt bud. Få steder er New Zealands oprindelige fauna så velbevaret som her, hvorfor hele området også er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Og Wilderness Lodge Lake Moeraki? Den ligger lige midt i det hele – dybt inde i skovens favn og helt ud til bredden af Moeraki-floden, der løber fra nærliggende Lake Moeraki og ud i det Tasmanske Hav, som ligger blot en gåtur fra jeres lodge.

Wilderness Lodge Lake Moeraki er et oplagt mellemstop på halvvejen mellem de små gletsjerbyer langs New Zealands vestkyst - og byer som Wanaka og Queenstown i og omkring Southern Alps.

To daglige udflugter inkluderet

Når I bor på Wilderness Lodge Lake Moeraki, har I to daglige udflugter inkluderet, ligesom I altid kan arrangere særlige halvdags- og heldagsudflugter med lodgens guider. I kan naturligvis også begive jer ud i det skønne område på egen hånd. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Intime naturoplevelser med kyndige guider

Wilderness Lodge Lake Moeraki ejes og drives af de to naturforkæmpere Anne Saunders og Dr. Gerry McSweeney, som har skabt et eventyrligt refugie med fokus på intime naturoplevelser i selskab med passionerede naturguider. Glæd jer til alt fra magiske gåture langs den vilde kyst med sæler og pingviner (juli-december), til fredfyldte kajakture på søen, ørredfiskeri og vandreture gennem de ældgamle og magiske regnskove, hvor I bl.a. kan opleve lysende sankthansorme i aftenens mulm.  

Wilderness Lodge Lake Moeraki har også et lille bibliotek med et godt udvalg af bøger om den lokale fauna og flora – men jeres gæstfri værter og naturguider skal nok sørge for, at I lærer området godt at kende!

The Riverside Restaurant

Stegt vildt med nye kartofler, grillet lam, røget laks og bagt newzealandsk torsk. Ledsaget af et godt glas Central Otago Pinot Noir eller en Sauvignon Blanc fra Marlborough. Det eneste spørgsmål er, om I vil nyde det hele i haven eller i restaurantens hyggelige havestue – begge steder kan I nyde lodgens gode køkken og skønne vinsamling med en eventyrlig udsigt til Moeraki-floden, der løber lige forbi.

XL New Zealand Wilderness Lodge Lake Moeraki Riverview Room Balcony
Riverview Room

Skønne værelser
– nogle med terrasse og flodudsigt

24 værelser med udsigt

Wilderness Lodge Lake Moeraki har 24 værelser fordelt på to værelseskategorier – Rainforest med udsigt til regnskoven og den eksklusive Riverview med udsigt over Lake Moeraki.

Både Rainforest og Riverview har eget badeværelse, Wi-Fi, te- og kaffefaciliteter, frisk frugt og blomster. Dertil har de fire Riverview værelser spabad samt privat solterrasse med udsigt til floden.

Begge værelseskategorier er perfekte til par, men kun Rainforest er velegnet, hvis at I rejser med barn. Rainforest kategorien har også sammenhængende værelser, så I kan lukke af, hvis I f.eks. rejser som familie. Bemærk, at der kræves minimum to nætters ophold. Opholdet er inklusiv morgenmad og middage.

Hør mere om søsterhotellet Wilderness Lodge Arthurs Pass

Wilderness Lodge Lake Moeraki har også et søsterhotel, der ligger på vejen mellem Christchurch og vestkysten – Wilderness Lodge Arthurs Pass ligger midt i et stort naturreservat, omkranset af de spektakulære bjerge i Arthur’s Pass National Park. Hør mere fra jeres rejserådgiver.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL New Zealand Explore Tongariro National Park
Auckland, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Glæd jer til

Vandreture i Abel Tasman National Park

I havkajak til Cathedral Coves klipper

På besøg i hobbitternes landsby Herredet

Rafting i Tongariro og jetboat på Lake Wakatipu

Familievenlige lodges og mange flere oplevelser

XL New Zealand Wanaka 4W Ridgeline Adventures Hiking People
Auckland, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Den helt store New Zealand rejse

24 dage fra

56.000 kr.

Glæd jer til

Alle de største attraktioner i New Zealand

Udflugt i fly til naturskøn vandretur i bjergene

I 4WD til Hobitten og Ringenes Herre

Hangi dinner, hvalsafari og cruise på Milford Sound

Hoteller og lodges med bedste beliggenhed

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.