Luftskib ocean sky nyhavn rejser

OceanSky Cruises

OceanSky Cruises

Oplev Nordpolen ombord på et luksuriøst luftskib

Forestil jer at svæve mellem skyerne, mens I nyder et glas champagne. I kan frit gå rundt og der er god plads. I flyver langsomt og lavt, så I kan nyde det hele. Jorden fra oven. Svalbard. Nordpolen. Der er ingen grænser, for I behøver ingen veje eller sejlruter - I er nemlig på et luftskib. Med otte luksuskahytter, bar, lounge og en eksklusiv besætning, der bl.a. tæller en stjernekok og en erfaren ekspeditionsleder. Velkommen til OceanSky Cruises.

Tag eventyret til nye højder

Fortidens klasse, fremtidens eventyr

Der var engang, hvor luftskibsrejser var den ypperste rejseform. Indbegrebet af stil, overdådighed og  eventyr på første klasse. Nu er de tilbage. Et svævende luksushotel, der giver helt ny betydning til begrebet slow travel. Med otte kahytter, lounge, bar og panoramaudsigter, som ingen rejsende har oplevet i et århundrede. Fik vi nævnt, at der bl.a. er en anerkendt gourmetkok og erfaren ekspeditionsleder med ombord?

Ekspeditioner til Nordpolen - med afgang fra Svalbard

De første ekspeditioner med OceanSky Cruises er programsat til 2026 - 2027 med afgange fra Longyearbyen på den norske øgruppe Svalbard. Kursen bliver sat mod Nordpolen, hvor gæster får mulighed for at begive sig ud på en ægte polarekspedition i selskab med en erfaren ekspeditionsleder.

Den første afgang til Nordpolen bliver også et historisk øjeblik, da det bliver første gang et luftskib lander på Nordpolen. 

Undervejs kan I glæde jer til gourmetmiddage med lokal inspiration, tilberedt af den danske stjernekok Jesper Vollmer, der tidligere har været kok for den danske kongefamilie. Det hele er naturligvis ledsaget af nøje udvalgte vine – og bliver I lækkersultne mellem måltiderne, sørger personalet for små bidder, snacks og cocktails i loungen. I kan også nyde jeres måltid i kahytten, der har sin helt egen udkigsplatform. Naturligvis.

Flere ruter på tegnebrættet

Nordpolen er kun begyndelsen. OceanSky Cruises arbejder allerede på en større rejse over det sydlige Afrika, mens visionen på sigt er ekspeditioner i hele verden.

Mulighederne er i princippet uendelige, da luftskibe kan flyve dagevis og ikke har brug for en landingsbane for at lette eller lande. Det betyder, at gæster vil få mulighed for at udforske nogle af verdens mest afsidesliggende områder. Når de ikke nyder det hele fra oven – med en drink og en god bog i hånden.

En vision for bæredygtig luftfart

OceanSky Cruises handler ikke alene om at bytte hastighed ud med komfort, stil, ro og fordybelse. Projektets egentlige formål er at udforske og udvikle nye veje for fremtidens bæredygtige luftfart.

Luftskibet bruger ikke-brandbart helium til at holde sig flyvende, mens fire propeller sikrer at skibet bevæger sig fremad. Det betyder en sikker og rolig rejse. Men det betyder også et meget lavere brændstofforbrug og et 75 procent mindre CO2-aftryk, end fly med lignende kapacitet. Det er ikke tilfældigt, at Nordpolen – klimaforandringernes vigtigste målestok - er valgt som første stop på rejsen.

Vil I med til Nordpolen?

OceanSky Cruises forventes at sætte kurs mod Nordpolen i 2026-2027. Ring til vores bureauchef Carina Yong på 40 19 94 97, hvis I vil høre mere om luftskibet, afgange, rute, program og priser. 

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.