Eco Travel

Økoturisme & etiske rejser

En etisk rejse indebærer således, at en rejsende oplever naturskønhed og kulturelle aspekter, mens han bidrager til bevaring af det lokale miljø og den sociale udvikling på destinationen.

Denne type rejse kombinerer dermed økoturisme med bredere miljømæssige og sociale aspekter. Kravene til etiske rejser kan sågar anvendes som en økonomisk gulerod for at støtte og belønne lande, der forfølger en høj etisk standard ved en konsekvent håndhævet turismepolitik.

Det bliver også mere krævende for turismeudbydere, som ikke bare kan adoptere et par overfladiske økoprincipper og belønne sig med en guldmedalje. Hvis et land skal udpeges til en kandidat med høj etik for turisme, skal der være en synlig dedikation til såvel miljøet som lokalbefolkningen.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.