Xl Abu Dhabi Sheikh Zayed Grand Mosque At Dusk

Opdagelsesrejse i Mellemøsten fra Oman til Abu Dhabi

Opdagelsesrejse i Mellemøsten fra Oman til Abu Dhabi

11 dage fra 54.000 kr. | BØRN fra 22.500 kr.

Oman & Abi Dhabi

Unikke hoteloplevelser og fortryllende byrundture med privat guide

Tag på en kontrastfuld og forunderlig rejse fra det traditionsrige Oman til det moderne Abu Dhabi. Få historien på plads med privat guide og nyd livet i byen, i bjergene, i ørkenen og på stranden.

Opdagelsesrejse for luksusdyr

Dette er rejsen for jer, der vil væk fra den slagne vej og udforske Mellemøstens mange kontraster uden at gå på kompromis med service og komfort.

I starter i Omans farverige hovedstad Muscat, hvor I skal bo på det hippe designhotel W Muscat 4+*. Tidsforskellen mellem Danmark og Oman er blot to timer, så I er klar til at omfavne de mange indtryk og stemningen fra det øjeblik, I står i lufthavnen. Eller bare komme helt ned i gear, før ferien for alvor folder sig ud.

Glæd jer til

 • Fortryllende traditioner, metropoler og natur
 • Hipt designhotel 4+* i Muscat ved strand og by
 • Femstjernet oase på kanten af Al Hajar-bjergene
 • Eventyr og luksus i ørkenen
 • Strandforkælelse på The St. Regis 5* i Abu Dhabi

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Muscat, Oman 2 nætter på Muscat, Oman 2 Højdepunkter Mærk hovedstadens eventyrlige stemning på privat byrundtur. Mærk hovedstadens eventyrlige stemning på privat byrundtur.
Jabal Akhdar, Oman 3 nætter på Jabal Akhdar, Oman 3 Højdepunkter Kom helt ned i gear i luksusoasen med storslået bjergudsigt og dyrk yoga under stjernerne. Kom helt ned i gear i luksusoasen med storslået bjergudsigt og dyrk yoga under stjernerne.
Al Wathba, Abu Dhabi 2 nætter på Al Wathba, Abu Dhabi 2 Højdepunkter Gourmet, wellness og mellemøstlige aktiviteter som kamelridning og falkeshow. Gourmet, wellness og mellemøstlige aktiviteter som kamelridning og falkeshow.
Saadiyat Island, Abu Dhabi 3 nætter på Saadiyat Island, Abu Dhabi 3 Højdepunkter Udforsk byens autentiske kultur og slap af ved stranden. Udforsk byens autentiske kultur og slap af ved stranden.
XL Abu Dhabi St Regis Saadyiat Island Lap Pool
Xl Abu Dhabi Jumeirah Al Wathba Desert Resort Woman In Desert
XL Abu Dhabi St Regis Saadyiat Island Beach Cabana
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I går om bord på flyet i Københavns Lufthavn, som tager jer til Muscats Lufthavn, hvor I ankommer på dag 1. Muscat er Omans hovedstad, og en fortryllende by af slagsen. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til det moderne designhotel W Muscat 4+*, hvor I har to nætter i et Wonderful Seaview Room inkl. morgenmad.

Hotellet ligger i gåafstand så I både kan smage på Muscats byliv eller tage et par afslappende timer på Qurum Beach. Tidsforskellen er kun to timer mellem Danmark og Oman, så det er ikke jetlag, der plager jer. Nyd livet på hotellet – måske ved poolen med strandudsigt – og stil sulten på en af hotellets syv restauranter.

Xl Oman W Muscat Pool Beach Overview
Xl Oman W Muscat Siddharta Lounge By Buddha Bar
Xl Oman W Muscat Facade Pool Evening

Muscats seværdigheder venter nær fra jeres hotel, og I skal i dag lære byen at kende sammen med en guide. Det er kun jer og guiden, så der er rig mulighed for spontanitet og fordybelse, mens I bevæger jer gennem byen sammen til højdepunkter som Sultan Qaboos moské, den gamle bydel og det ældste marked, Muttrah Souk.

Turen tager 4 timer og foregår om formiddagen, så resten af dagen er jeres. Vil I indenfor i moskéen, er det vigtigt med korrekt påklædning (lange bukser til mænd og kvinder skal sørge for at dække ben, hår og skuldre evt. med et tørklæde).

Xl Oman Muscat The Al Alam Palace Old Town
XL Muscat Sultan Qaboos Grand Mosque Oman
XL Oman Muscat Lacquer Boxes, Muttrah Souq

Xl Oman Alila Jabal Akhdar Hotel Main Pool
Xl Oman Alila Jabal Akhdar Alila Experience Via Ferrata Cave Cliff
Xl Oman Alila Jabal Akhdar Jabal Villa Private Pool Sunset

På dag tre sætter I kurs mod luksusoasen Alila Jabal Akhdar på kanten af Al Hajar-bjergene langt fra alfarvej. Turen dertil går via Nizwa, hvor I strækker benene i morgentimerne sammen med jeres chaufførguide. Nizwa er Omans gamle handelsby halvanden times kørsel fra Muscat, men de to byer er vidt forskellige. I skal f.eks. opleve Nizwa Fort, der blev bygget tilbage i 1600-tallet og kan besøge en lokal souk med madmarkeder, lertøj og smagsprøver af dadler.

Alila Jabal Akhdar 5*

”Alila” betyder overraskelse, og det er da også, hvad I kan forvente på denne luksusoase i bjergene. Smag den friske bjergluft i 2000 meters højde og nyd den storslåede bjergudsigt overalt på hotellet, hvor der emmer af harmoni og balance.

Designet er ligeså overvældende som udsigten og servicen er naturligvis on point. I har tre nætter i en Mountain View Suite med halvpension, og der er masser at tage sig til. Fra yoga i solopgangen til afslapning i spaen eller ved de to pools til vandreture, stjernekiggeri og gastronomi.

Xl Oman Nizwa Nizwa Fort Mosque
Xl Oman Nizwa Goat
Xl Oman Nizwa Oman Market

Xl Oman Wahiba Sands Wild Camels Animals

Fra Omans bjergtinder går turen dybt ind i Abu Dhabis gyldne ørken, hvor I kan udleve drømmen om 1001 nats eventyr – i en luksusudgave naturligvis. Efter en god lang dag ankommer I nemlig til Al Wathba Desert Resort 5*.

Er I ikke allerede nede i gear efter retreatet i bjergene, så kommer I det med garanti her i den fortryllende ørken. Tiden er helt jeres egen – nyd livet ved den 1000 m2 store pool eller forkæl jer selv i spaen med massage og spabade. Skal det være mere eventyrligt, så tag på kamelridetur i ørkenen eller oplev et af de famøse falkeshows. Resortet har desuden flere restauranter, der hver især giver mulighed for at smage på Mellemøstens traditioner.

I har to nætter i et Arabian Deluxe Room inkl. morgenmad.

Xl Abu Dhabi Jumeirah Al Wathba Desert Resort Pool
Xl Abu Dhabi Jumeirah Al Wathba Desert Resort Lobby
Xl Abu Dhabi Jumeirah Al Wathba Desert Resort Bait Al Hanine

I dag pakker i kufferterne og forlader ørkenen til fordel for en spændende byrundtur i Abu Dhabi og mere forkælelse på strandresortet The St. Regis Saadiyat Island 5*.

Abu Dhabi står i total kontrast til alt det, I hidtil har oplevet på jeres rundrejse i Mellemøsten. Hovedstaden er i rivende udvikling og på alle måder fascinerende med skyskrabere, restauranter, muséer og underholdning i verdensklasse. Stemningen er langt mere rolig og mindre prangende end i Dubai. Det oplever I i selskab med en lokal guide, der tager jer med til den menneskeskabte ø, Yas Island, til de lokale markeder, til udsigtsetagen i Etihad Towers 300 meter over landjorden, det kendte Louvre Abu Dhabi-museum og meget mere, før I ankommer til resortet.

Indgang til Louvre Museum er inkluderet i rejsen.

Xl Abu Dhabi Sheikh Zayed Mosque Square Morning

The St. Regis Saadiyat Island

The St. Regis ligger på den lille ø Saadiyat Island ud for Abu Dhabi. Resortet er som en oase mellem golfbane og sandstrand. Måske kender I hotelkæden, hvis ikke, har I noget at glæde jer til. Servicen er ligeså fortræffelig som beliggenheden.

Perfekt til afslapning de sidste par dage af jeres ferie med pool, strand, gourmet og meget mere.

Tiden er helt jeres egen på The St. Regis Saadiyat Island. Ønsker I at udforske mere af Abu Dhabi, bringer en kort køretur jer til centrum. Der er gode shoppingmuligheder med både moderne og lokale butikker. Er I til fart over feltet og sus i maven, kan I f.eks. besøge Ferrari World, Warner Bros World, Yas Waterworld eller Yas Islands temaparker.

XL Abu Dhabi St Regis Saadyiat Island Olea Terrace
Xl Abu Dhabi Ferrari World Abu Dhabi Turbo Track Climb
Xl Abu Dhabi Ferrari World Abu Dhabi Karting Academy

Jeres rundrejse i Mellemøsten er ved at være ved vejs ende. Nyd et sidste glimt af strande og den prangende storby på vej til Abu Dhabi Lufthavn, hvorfra I flyver mod Danmark. Ankomst i Københavns Lufthavn dag 11.

Xl Abu Dhabi Skyline Aerial View From Corniche Beach
BYRUNDTURE MED PRIVAT GUIDE

Det skal I opleve på jeres rejse

I kan naturligvis udforske Muscat og senere Abu Dhabi på egen hånd, men for at forstå historien, kulturen og kontrasterne, skal I på private byrundture med lokale, engelsktalende guider.

I Muscat venter den eventyrlige Sultan Qaboos Moské, den gamle bydel og Omans ældste marked. I Abu Dhabi er bybilledet et helt andet med skyskrabere, forlystelsesparker og muséer som det verdenskendte Louvre (entré inkluderet).

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Muscat / Abu Dhabi-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og oplevelser
 • 2 nætter på W Muscat 4+*, Muscat. Wonderful Seaview Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat byrundtur i eventyrlige Muscat
 • 3 nætter på Alila Jabal Akhdar 5*, Oman. Mountain View Suite inkl. halvpension.
 • 2 nætter på Al Wathba Desert Resort 5*, Abu Dhabi. Arabian Deluxe Room inkl. morgenmad
 • 3 nætter The St. Regis Saadiyat Island 5*, Abu Dhabi. Premium Sea View inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat byrundtur i Abu Dhabi
Pris per person ved 2 voksne
Smagen af Mellemøsten fra Oman til Abu Dhabi
RejseperiodeDobbelt
15.12.23 ‑ 20.12.2345.000‑47.000
21.12.23 ‑ 01.01.2453.000‑57.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Smagen af Mellemøsten fra Oman til Abu Dhabi, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
15.12.23 ‑ 01.01.2422.000‑24.0007.000‑9.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Første barn sover i egen seng/opredning
Andet barn sover i forældrenes seng/sofa. Der kan opgraderes til større værelseskategori om mere plads ønskes.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Oman og Abu Dhabi

I kan naturligvis forlænge jeres ophold på The St. Regis Saadiyat Island Resort eller kombinere med eksempelvis et ophold i Dubai. Ring og tal med jeres rejserådgiver for at høre nærmere om jeres næste arabiske eventyr.

Fortæl os om jeres drømme – så skræddersyer vi rejsen 100 % til jeres ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.