XL Peru Hiram Bingham Train Exterior View

Den ultimative luksusrejse til Inkariget

Den ultimative luksusrejse til Inkariget

12 dage fra 75.500 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Machu Picchu med luksushoteller og luksustoget Hiram Bingham

Oplev en unik rejse til Inkariget. I bor på historiske luksushoteller fra Belmond Hotels. Og fra Machu Picchu til Cuzco kører I med luksustoget Hiram Bingham. Nyd en kulturrejse på første klasse.

Dette er rejsen for jer, der vil tæt på noget af verdens mest fascinerende kultur suppleret af storslået natur. Og som samtidig vil forkæles med luksus på hoteller med rødder dybt forankret i den lokale historie.

Glæd jer til

 • Besøg i Inkaernes hovedstad Cuzco og Den Hellige Dal
 • Guidet rundtur i den imponerende inkaby Machu Picchu
 • Bo på unikke og eksklusive 5* hoteller
 • Oplev de flydende sivøer på Titicaca-søen
 • Bliv forkælet på luksustoget The Hiram Bingham

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Lima 1 nat på Lima 1 Højdepunkter Bo med udsigt over Stillehavet og sublim gastronomi. Bo med udsigt over Stillehavet og sublim gastronomi.
Den Hellige Dal 2 nætter på Den Hellige Dal 2 Højdepunkter Soltemplets ruiner, farverige markeder og lokalt kunsthåndværk. Soltemplets ruiner, farverige markeder og lokalt kunsthåndværk.
Machu Picchu 1 nat på Machu Picchu 1 Højdepunkter Perus største seværdighed i naturskønne omgivelser. Perus største seværdighed i naturskønne omgivelser.
Cuzco 3 nætter på Cuzco 3 Højdepunkter Inkafortet Sacsayhuaman, bygningsværker fra kolonitiden og traditionelle dragter. Inkafortet Sacsayhuaman, bygningsværker fra kolonitiden og traditionelle dragter.
Titicaca-søen 2 nætter på Titicaca-søen 2 Højdepunkter Skønne naturudflugter med kano, på cykel og på gåben til Quechua-indianerne, som bor på flydende sivøer. Skønne naturudflugter med kano, på cykel og på gåben til Quechua-indianerne, som bor på flydende sivøer.
Lima 1 nat på Lima 1 Højdepunkter Smuk arkitektur, underjordiske gravpladser og gode shopping muligheder. Smuk arkitektur, underjordiske gravpladser og gode shopping muligheder.
Xl Peru Hotel Belmond Rio Sagrado Spa 4
LUKSUSTOGET

The Hiram Bingham

En særlig oplevelse på rejsen er jeres tur fra Machu Picchu til Cuzco. I skal nemlig ikke bare med almindeligt tog. I skal med The Belmond Hiram Bingham-toget.

The Belmond Hiram Bingham viderefører den luksuriøse stemning fra 1920’ernes Pullman-tog.

Xl Peru Hiram Bingham Train (1)
XL Peru Hiram Bingham Train Woman People
Xl Peru Hiram Bingham Train Bar
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Peru fra Danmark og ankommer først på aftenen i Lima. Her bliver I budt velkommen og hjulpet til jeres Belmond Miraflores Park 5*. Her skal I overnatte en enkelt nat. Glæd jer til den smukkeste udsigt over Stillehavet.

Xl Peru Hotel Belmond Rio Sagrado Horseriding

Nu går rejsen for alvor ind i Inkariget. Om morgenen bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen for at flyve til Inkarigets hovedstad Cuzco, hvorfra I bliver kørt 1½ time til oplevelser i Den Hellige Inkadal.

BELMOND HOTEL RIO SAGRADO 5*

Her venter den første store oplevelse: Belmond Hotel Rio Sagrado 5*. Hotellet ligger på skråningerne ned mod bredden af Urubamba-floden.

Med store glasarealer er både restauranter, værelser og villaer fuldendt integreret i den smukke natur. Om I er inde eller ude, er I en del af de betagende omgivelser. Nyd luksus, gastronomi og service. Og ikke mindst freden.

Resten af dagen er på egen hånd. Gå en tur og nyd jeres oase.

XL Peru Belmond Miraflores Park Lima Pool Couple View

Dagen starter med et besøg i den pittoreske by Pisac. Byen er kendt for sit farverige marked. Gå på opdagelse og nyd det lokale kunsthåndværk med bl.a. tekstiler og keramik.

HACIENDA HUAYOCCAR

Turen inkluderer frokost på den historiske Hacienda Huayoccari. Restauranten er fyldt med autentisk stemning og kunst fra kolonitiden krydret med fornemt kunsthåndværk fra de lokale indianere. Og nok så vigtigt: Stedet serverer enestående mad fra det peruvianske køkken.

XL Peru Woman At Pisac Market Vegetables People

Inkafortet Ollantaytambo

Om eftermiddagen besøger I det betagende Inkafort Ollantaytambo. En stejl stentrappe leder jer op til fortet og over en esplanade til bl.a. et tempel med 10 nicher.

I vil også se de 6 kæmpe rektangulære monolitter i Soltemplet. De vejer hver omkring 50 tons. Andre gigantiske sten er tilpasset som puslespilsbrikker i murene, så de ligger fuldstændig tæt og stabilt. Det er nærmest uforståeligt, hvordan Inkaerne har kunnet skabe disse bygningsværker i en tid uden moderne værktøjer.

XL Peru Ollantaytambo

XL Peru Machu Picchu Inca Wall Ancient City View Mountains
Machu Picchu Inca Wall Ancient

Efter en tidlig morgenmad bliver I hentet. I skal med Vistadome-toget gennem Urubamba-dalen, Den Hellige Inkadal, til mageløse Machu Picchu.

Hvorfor vi ikke skriver, at I bliver kørt til stationen i den nærmeste by? Fordi vi får toget til at standse og tage jer med tæt på hotellet!

Med jer har I bare en taske med tøj m.m. til de næste par dage. Store kufferter er nemlig bøvlet i toget. Vores lokale samarbejdspartner sørger for, at der bliver passet på jeres bagage, mens I er væk – og at den står klar til jer på næste hotel, når I kommer tilbage fra Machu Picchu.

XL Peru Machu Picchu Ancient Inca Lost City

Guidet rundtur i Machu Picchu

Machu Picchu ligger på siderne af to højdedrag i den østlige del af Andesbjergene. Når I ankommer til stationen, kører I gennem det smukke landskab i bus til toppen af ruinerne. Det tager en halv times tid.

Her har vi arrangeret, at en guide viser jer rundt. I hører om historien, mens I forestiller jer, hvordan byen har set ud. I kommer rundt i alle kompleksets kroge og naturligvis også til de vigtigste bygninger som soltemplet "Intihuatana" og "Templet med de tre vinduer", der begge ligger i byens hellige område.

Machu Picchu blev bygget i klassisk inkastil omkring år 1462 på højden af Inkarigets tid. Ved en teknik kaldet Ashlar, blev store kampesten udskåret og skubbet tæt sammen uden brug af mørtel. Sammenføjningerne er så præcise, at man næsten ikke kan klemme et barberblad ind. Det er endnu et eksempel på Inkaernes ekstraordinære arkitektur og ingeniørkunst.

Den blev forladt mindre end 100 år efter, formodentlig pga. en skoldkoppe-epidemi, inden spanierne kom til området. Machu Picchu kaldes ofte den glemte by. Spanierne opdagede den nemlig aldrig, da de koloniserede Peru. I århundreder var byen skjult af junglen, indtil til Hiram Bingham fandt den i 1911.

XL Peru Belmond Sanctuary Lodge Machu Picchu Spa View
Belmond Sanctuary Lodge Machu Picchu Spa View

Belmond Sanctuary Lodge 5*

Ved frokosttid venter der en dejlig buffet på jeres hotel. Og det er ikke den lange tur, I skal ud på her, for I overnatter hos naboen til Machu Picchu .

Her ligger Belmond Sanctuary Lodge Machu Picchu 5* omgivet af Andesbjergenes dramatiske natur. I kan gå ud fra jeres værelse om morgenen og nyde de historiske levn fra Inkariget, mens andre er på vej i deres busser. Nyd de smukke udsigter, lyden af Urubamba-floden i dalens bund og velfortjent afslapning.

Efter morgenmaden har I god tid til at gå på opdagelse på egen hånd i dalen eller inde i selve Machu Picchu. Vi inkluderer billet til Machu Picchu. Da I har tilbragt natten ved foden af bjerget, kan I være her lige fra morgenstunden, før mange af de tilrejsende dagturister fra Cuzco ankommer. I kan derfor få den helt enestående oplevelse at se morgendiset løfte sig og åbenbare synet af den imponerende inkaby, som spanierne aldrig fandt.

Xl Peru Hiram Bingham Train Bar
Hiram Bingham Train Bar

Luksustoget Belmond Hiram Bingham

Om eftermiddagen rejser I ikke bare tilbage til Cuzco. I rejser også tilbage i tiden til 1920’ernes stil og stemning.

I skal nemlig med luksustoget Belmond Hiram Bingham, som Belmond Hotels også står bag med samme fokus på sublim service og unikke oplevelser. Når I går om bord, træder I ind i en verden af poleret træ og messing, skinnende bestik og fineste krystal.

Aftensmaden er inkluderet. Nyd den, mens I kører gennem de dramatiske Andesbjerge.

Toget kan kun tage op til 84 passagerer. Der er to spisevogne med 42 pladser i hver, så ingen behøver at frygte at vente på et bord. I kan bare glæde jer til at nyde lokal gastronomi skabt af kokkene i den separate køkkenvogn.

Xl Peru Hiram Bingham Train Restaurant Internior

Gå i kloster i Cuzco

I Cuzco bliver I budt velkommen på banegården, og herfra tager I direkte i kloster.

I skal nemlig bo på det historiske Belmond Hotel Monasterio 5*. Glæd jer til et hotel med guddommelig luksus og sjæl midt i inkaernes gamle hovedstad.

Belmond Hotel Monasterios bygninger dateres helt tilbage til 1595. 3 år senere blev de overtaget af spanierne, der grundlagde klostret San Antonio Abad.

I 1965 blev klostret så omdannet til Belmond Hotel Monasterio, der i dag regnes som historisk landemærke beskyttet af Perus nationale kulturinstitut. Den store kulturarv er da også tydelig overalt med blandt andet historisk kunst og fine antikviteter.

XL Peru Cuzco Belmond Hotel Monasterio Exterior View
Cuzco Belmond Hotel Monasterio

XL Peru Cuzco Plaza De Armas City Center Catedral Church
Cuzco Plaza De Armas City Center Catedral Church

Cuzco er fyldt med historie, stemning og arkæologiske levn. I vil opleve det på en heldagsudflugt med guide.

Guidet rundvisning i Cuzco

I Cuzco trives fortid og nutid side om side. Byen er dybt forankret i sin historie, traditioner og legender og tilbyder et væld af inkaruiner, museer, herskabsboliger og en spændende atmosfære.

Inkaernes gamle hovedstad er især en unik by takket være inkaernes solide bygningsværker, der mange steder er om- og tilbygget med smuk arkitektur fra kolonitiden.

Man fascineres samtidig af det farverige mylder af handlende og indianere i deres traditionelle dragter.

I særdeleshed de mastodontiske katolske kirker er imponerende med katedralen Santo Domingo som mest seværdig. Den hviler på soltemplet Coricancha, der i tidernes morgen var Inkarigets rigeste tempel dækket af guld.

Allerede få måneder efter de spanske "conquistadores" ankomst var de imponerende rigdomme dog forsvundet og smeltet om. Når I besøger templet, mærker I vingesuset fra Inkarigets storhedstid, hvor det rakte helt fra Colombia til det nordlige Chile.

I besøger både tempel og katedral. Næste stop er Inkafortet Sacsayhuaman, og der bliver tid til at shoppe souvenirs og se på markedet Mercado Central. Her er også mulighed for at smage på billig lokal mad, hvis man har eventyrlyst – og måske også en jernmave.

Senere vender I hjem til Belmond Hotel Monasterio. Resten af dagen er til fri disposition.

Xl Peru Santo Domingo Church In Cuzco
XL Peru Cuzco Corpus Christi Of The Almudena Local Dancers Group People
Xl Peru Cuzco Inca Woman

I fik en introduktion til Cuzco i går på jeres heldagsudflugt med guide. I dag kan I gå på opdagelse selv.

Cuzco hører til blandt Sydamerikas største kulturelle seværdigheder. Byen blev erklæret Verdens Kulturarv af UNESCO i 1983. Den ligger 3.300 m.o.h.

Cuzco er dybt forankret i sin historie, traditioner og legender og tilbyder et væld af inkaruiner, museer, herskabsboliger og en spændende atmosfære. Inkaernes gamle hovedstad er især en unik by takket være inkaernes solide bygningsværker, der mange steder er om- og tilbygget med smuk spansk arkitektur fra kolonitiden.

Her er samtidig et farverigt mylder af handlende og indianere i deres traditionelle egnsdragter.

XL Peru Cuzco Old Tram Car
Cuzco Old Tram Car

XL Peru Titicaca Lake Traditional Peruvian Boat

Efter morgenmaden bliver I hentet og kørt til stationen. I skal nu igen opleve, hvordan transport kan være en fuldstændig unik oplevelse.

Titicaca Train fra Cuzco til Puno

I skal køre med toget Titicaca Train fra Cuzco til Puno. Det er en togtur, der har fået legendarisk status blandt rejsende til Peru. I kommer gennem den flotteste natur og over de smukkeste pas på jeres vej mod Titicaca-søen.

Når I kommer til Puno, bliver I budt velkommen og hjulpet til jeres hotel, den eksklusive Titilaka Lodge.

Xl Peru Titilaka Lodge View
Titilaka Lodge

Titilaka Lodge 5* - et Relais & Châteaux Hotel

Det eksklusive Titilaka Lodge 5* ligger ved bredden af Titicaca-søen. De 18 smukke værelser har alle udsigt til søen. Her i den klare luft skal I bo de næste 2 nætter med helpension.

Fra de udendørs terrasser og boardwalks og ikke mindst fra alle værelser kan I nyde udsigten mod søen, der er på størrelse med Sjælland. I horisonten afslutter de snedækkede Andestinder det smukke sceneri.

Udflugter inkluderet

Når I bor på Titilaka Lodge, har I adgang til en række udflugter på hotellet fra kanoture ved lodgen til besøg på de berømte sivøer, Uros.

 • 1/4-dags ture som kajak, cykelture, vandretur og natudflugt for at se - og høre om - den uforlignelige stjernehimmel

 • 1/2-dags ture som mountainbike, trekking, besøg til smukke lokale kirker og farverigt indianermarked
  Tal med hotellet om jeres ønsker.

Titicacasøen ligger 3.830 m.o.h. Dens areal er større end Sjælland, og søen er 280 m dyb. I den krystalklare luft danner den blå himmel baggrund for de snedækkede Andestinder bag søen. Nætterne kan være kolde og solen stærk i løbet af dagen. Man skal være opmærksom på, at luften samtidig er iltfattig, så sørg for at drikke rigeligt med vand.

Sivøerne på Titicaca-søen

Titicacasøen er især kendt for sine fascinerende sivøer, som vi i dag inkluderer en udflugt til. De lokale Quechua-indianerne laver de flydende øer af tortora-siv, der vokser i søens lavbundede områder.

Når sivene tættest på vandet begynder at rådne erstattes de af nye siv for oven, så øerne med deres huse og indbyggere konstant holder sig flydende. Mange af de både de lokale bruger til fiskeri, handel og transport rundt på søen, er også lavet af siv og har normalt en holdbarhed på op til 6 måneder.

Det er vigtigt at respektere indianernes normer og traditioner. Fotografering er normalt kun tilladt mod betaling.

XL Peru Titicaca Lake Floating Tourist Island Puno Uros

I skal videre på jeres eventyr i Peru. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver tilbage til hovedstaden Lima.

Her bliver I budt velkommen tilbage og hjulpet til jeres hotel Miraflores Park.

Belmond Miraflores Park 5*

Belmond Miraflores Park 5* ligger ud til kysten i et af Limas mest fashionable kvarterer. Hotellet er kendt for personlig service, exceptionel gastronomi og en fantastisk udsigt takket være de store glasarealer.

Indenfor fornemmer man straks hotellets fokus på de klassiske dyder. Indretningen er præget af ædle træsorter, fine tekstiler og mange elegante detaljer, der underbygger den luksuriøse stemning. Og det eksklusive poolområde på tagterrassen er et kapitel for sig.

XL Peru Belmond Miraflores Park Lima Pool View

XL Peru Lima Main Square With Cathedral Church
Lima Main Square With Cathedral Church

Lima, hovedstaden i Peru, er præget af smuk arkitektur fra kolonitiden, historiske attraktioner fra den præcolumbianske periode og god shopping.

Vi inkluderer en halvdags sightseeing til byens største seværdigheder. I besøger bl.a. katedralen og klosteret Convento de San Francisco fra det 17. århundrede. I kommer her også ned i katakomberne, den gamle underjordiske gravplads.

I Rafael Larco Herrera museet oplever i en fin samling af peruviansk guld og sølv. På jeres tur besøger I også museer med indiansk kunst fra før kolonitiden. Sightseeingen bringer jer desuden også ud langs Stillehavskysten til charmerende bydele som San Isidro, Miraflores and Larco Mar.

Xl Peru Lima Larco Herrera Museum Gold Earrings Decoration Inca
Larco Herrera Museum Gold Earrings Decoration Inca

Jeres rejse til Peru er slut

Efter jeres sightseeing bliver I kørt til lufthavnen, og hjemrejsen begynder. Hvis I ønsker det, kan rejsen selvfølgelig forlænges med flere dage og flere oplevelser i Peru som f.eks. Amazonas.

I lander i Danmark dag 12.

PÅ OPDAGELSE I INKARIGET

Det skal I opleve på jeres rejse

I oplever de mest betagende levn fra den store, indianske kultur fra det gamle Inkafort Ollantaytambo til Machu Picchu. Samtidig kommer I tæt på Inkaerne af i dag blandt andet på marked i Pisac.

HOTELLER, DER ER VÆRD AT REJSE EFTER

Her skal I bo på jeres rejse

Overnatningerne på denne rejse er i sig selv en væsentlig del af oplevelsen. På en stor del af rejsen vil I nyde at bo på hoteller skabt af Belmond Hotels, hvilket er et de mest eksklusive kvalitetsstempler, man kan få.

Belmond Hotels ejer og driver det legendariske Orient Express-luksustog og udvalgte luksushoteller over hele verden.

I vil opleve historiske bygninger som Hotel Monasterio i et kloster fra 1595 og unikke beliggenheder som Belmond Sanctuary Lodge, der er nærmeste nabo til Machu Picchu med utrolig udsigt over Den Hellige Inkadal.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Lima t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne/stationer/hoteller
 • 1 nat på Belmond Miraflores Park 5*, Lima. Ocean View Junior Suite, inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Lima-Cuzco
 • 2 nætter på Belmond Hotel Rio Sagrado 5*, Den Hellige dal. Deluxe room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Den Hellige Dal
 • Med Vistadome-toget fra Den Hellige Dal-Machu Picchu
 • Oplevelse: Privat todagestur til Machu Picchu
 • 1 nat på Belmond Sanctuary Lodge Machu Picchu 5*, Machu Picchu. Standard room, inkl. helpension
 • Med luksustoget Belmond Hiram Bingham fra Machu Picchu-Cuzco
 • 3 nætter på Belmond Hotel Monasterio 5*, Cuzco. Deluxe room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat byrundtur i Cuzco
 • Med Titicaca-toget fra Cuzco-Puno
 • 2 nætter på Titilaka Lodge 5*, Titicaca-søen. Dusk room, inkl. helpension
 • Besøg til sivøerne på Titicaca-søen
 • Indenrigsfly Titicaca-søen-Lima
 • 1 nat på Belmond Miraflores Park 5*, Lima. Ocean View Junior Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Byrundtur i Lima
Pris per person ved 2 voksne
Den ultimative luksusrejse til Inkariget, 12 dage
RejseperiodeDobbelt
15.06.24 ‑ 27.10.2575.000‑81.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Mulighed for tilslutning fra øvrige lufthavne i Danmark mod tillæg
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Peru. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.