Xl Fiji Woman In Hammock Beach Straw Hat
NYHAVN REJSER TRYGHED

Bestil trygt nu

TRYGHED, FLEKSIBILITET OG PENGE TILBAGE

Bestil trygt din rejse hos Nyhavn Rejser

Hos Nyhavn Rejser kan I altid bestille jeres rejse med fuld tryghed. Vi har et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er ”med på sidelinjen”, hvis I får brug for det. Og så går vi gerne lidt længere for vores rejsende - det kan I læse mere om herunder.

Airplane Landing

Din rejse hos Nyhavn Rejser

Hos Nyhavn Rejser sætter vi en ære i tryghed. I skal følge jer trygge og i gode hænder fra første kontakt – og til I er veltilpas hjemme fra rejsen igen.

I kan få svar på en række Covid-19-spørgsmål her.

Bestil trygt nu

Vi har et hold af rutinerede rejsekonsulenter, der har rejst over hele kloden og som ud fra egen interesse, har valgt at specialisere sig i netop jeres drømmedestination. Vores fornemmeste opgave er at inspirere og rådgive – og herunder sikre os, at I er trygge med den bestilte rejse.

Forbrugerbeskyttelse og lovgivning

Generelt synes vi, at I som rejsebureaukunder har en rigtig god forbrugerbeskyttelse i Danmark. F.eks kan I afbestille gebyrfrit, hvis Udenrigsministeriet umiddelbart inden jeres udrejse, vælger at fraråde jeres destination. Her er det værd at bemærke, at man i Danmark har valgt ikke længere at fraråde destinationer grundet corona. Med en potentiel risiko for nye mutationer og lokale omstændigheder, har vi stor forståelse for den usikkerhed dette måtte skabe, hvis et pludseligt smitteudbrud eskalerer på jeres destination. Men din lovmæssige forbrugerbeskyttelse dækker ikke ved almindelig bekymring.

Vi går skridtet videre

Hos Nyhavn Rejser evaluerer vi løbende med vores samarbejdspartnere og sikrer os de bedste aftaler inklusiv størst mulig fleksibilitet. Dette betyder f.eks at vi under Covid-19, har kunnet hjælpe mange af vore rejsende med at flytte deres rejse. Vi refunderer også jeres rejse, hvis jeres destination måtte lukke for indrejse umiddelbart inden udrejse.

Det er tryghed. Det er fleksibilitet. Og uden bekymringer for dig. Bestil trygt nu!

Vi refunderer indenfor 14 dage

Lige siden Covid-19 satte en stopper for rejser, har vi refunderet vores kunder senest 14 dage efter deres rejse blev annulleret. Og det bliver vi ved med. Det betyder, at såfremt jeres rejse (mod forventning) skulle blive aflyst, så refunderer vi naturligvis alle pengene.

Hvor kan I rejse hen nu?

Vi opdaterer løbende vores overblik over Trygge Rejsemål, hvor I bl.a. kan se hvilke lande, der er åbent (eller har regioner åbne) netop nu. Husk også altid at holde jer opdateret på Udenrigsministeriet anbefalinger, som I kan se her. Ring til vores rejserådgivere - de følger situationen tæt, og sidder klar med tips og rådgivning. Vi hjælper jer altid med at tjekke følgende:

  • Indrejserestriktioner og evt. karantæneregler ved indrejse
  • Testregler og -anbefalinger ved hjemkomst (I kan også læse mere HER)
  • Forsikring, der dækker smitte med Covid-19 (vi anbefaler Gouda Rejseforsikring). Både ifm. afbestilling, hvis man smittes inden afrejsen og en rejseforsikring, der dækker, hvis I smittes under rejsen. Tjek gerne først, om jeres egen forsikring dækker.
Specielt for ikke-vaccinerede

Selvom I ikke er vaccineret, kan I som udgangspunkt stadig rejse indenfor EU. Det kræver blot en negativ test inden afrejse.

Vil I rejse udenfor EU kræver mange lande, at I er vaccinerede for at undgå karantæne. Der findes dog nogle lande, som tager i mod ikke-vaccinerede, herunder MaldiverneMexico og Tanzania.

Vidste I, at I kan forsikre jer mod Covid-19?

Gennem vores samarbejde med Gouda Rejseforsikring, kan vi tilbyde jer en afbestillingsforsikring, der udover almindelig sygdom også dækker hvis man smittes af corona eller hvis man nægtes indrejse til sin destination grundet en positiv test. Afbestillingsforsikringen skal tegnes samtidig med bestilling af rejsen.

I kan ligeledes tegne en rejseforsikring, hvis I smittes under rejsen. Kontakt os og hør mere om Gouda, som har markedets bedste dækning, og tal med os om, hvordan vi kan hjælpe jer trygt gennem ferien.

Hvad siger vores rejsende om Nyhavn Rejser?

I Nyhavn Rejser samler vi på glade rejsende. Vi går langt for at sikre fleksibilitet, sikkerhed og service – også når Covid-19 udfordrer og drømmen bliver (midlertidigt) sat på pause.

Men tag ikke kun vores ord for det – se hvad vores rejsende siger om os på Trustpilot.

Vi sidder klar til at hjælpe jer!

Hvis I fortsat har spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe, og vi glæder os til at høre fra jer.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.