Wanderlust Woman View

Rejs med Nyhavn

Erfaring og ekspertise

Rejs med Nyhavn Rejser

Nyhavn Rejser blev stiftet i 1988 og har siden udviklet sig til en af Danmarks førende udbydere af luksuriøse og skræddersyede kvalitetsrejser til hele verden. Vores mantra er ”Vi finder det, du ikke finder”. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har nogle af branchens mest erfarne, berejste og passionerede rejserådgivere.

Vores erfarne rejserådgivere skræddersyer jeres rejse

En rejse med Nyhavn Rejser starter altid med jeres ønsker og drømme. Vores rejserådgivere lytter og supplerer med inspiration, der bygger på deres enorme viden og rejseerfaring. De kender de bedste udflugter, de rigtige hoteller for netop jer - og de autentiske, berigende oplevelser, der fuldender eventyret.

Men måske er det vigtigste af alt, at vores rejserådgivere aldrig holder op med at udvikle sig og være nysgerrige. De er altid på udkig efter nye steder og måder at opleve vores forunderlige verden på, så de kan hjælpe jer med at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme. Og lidt til.

 Alt kan tilpasses jeres ønsker

De rejser og ruter, I ser her på hjemmesiden, er kun rejseforslag. Alle rejser kan tilpasses jeres ønsker. Derfor kan I ikke købe online, men kun efter at have talt med en rejserådgiver. Det er jeres sikkerhed for, at jeres rejse tager højde for alt det, der er vigtig for jer.

Wanderlust Man Jungle

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.