Vaccination Helbred
Gode råd og vejledning

Vaccinationer og helbred

Her finder du gode råd og vejledning til vaccination mv.

Før du rejser, bør du kontakte din egen læge eller et autoristeret vaccinationscenter for at høre, om du bør have vaccinationer.

På mange rejsemål anbefales det, eller er måske ligefrem påkrævet, at du har en specifik rejsevaccine eller tager f.eks. malariamedicin. Det er derfor nødvendigt at du, i god tid, inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriseret vaccinationscenter for at høre, om og i så fald, hvilke rejsevaccinationer, der kræves til lige netop den rejse du skal afsted på.

Herunder kan du se nogle af de steder, som kan rådgive om vaccinationer, og hvor du ligeledes kan få de påkrævede vacciner eller recept på rejsemedicin. Hvis du benytter dig af en af Danske Lægers Vaccination Services mange klinikker rundt om i landet og oplyser at du har bestilt din rejse hos Nyhavn Rejser, så får du 10% rabat.

Danske Lægers Vaccination Service

Statens Serum Institut: Rejsevaccination

Rigshospitalet: Rejse og vaccination

Udlandsvaccinationen

Rejseklinikken i Charlottenlund

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark er det ligeledes muligt at få refunderet en del af udgiften ved rejsevaccinationer.

Medicin i udlandet

Bliver du syg på rejsen, og får du udleveret medicin, kan du få information om medicinen, hvis du har en smartphone og app’en Medicintjek

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.