Carina 4

Forretningsudvikling

Carina Yong

Carina 4

Carina er bureauchef for Nyhavn Rejser og dermed overordnet strategisk ansvarlig for den fortsatte udvikling af rejsebureauet og den bedste kundeoplevelse. Hun har været i rejsebranchen i 21 år, hvoraf de seneste 15 er blevet tilbragt hos Nyhavn Rejser, bl.a. som salgschef. Noget af det, der vægter højest for Carina er nærværende ledelse med fokus på medarbejderne, og at de føler sig hørt.

Carina er passioneret omkring alt, hvad hun laver. Hun er glad, rejselysten og empatisk og evner således at sætte sig ind i jeres tanker og behov. Det giver næsten sig selv, men Carina elsker selv at rejse – og føler sig utrolig privilegeret over, at hun arbejder med det, der er hendes helt store passion. Hendes favoritdestination er Mexico, der i hendes øjne har det hele: Kultur, natur, skønne mennesker og ikke mindst de smukkeste strande.

Hverdagen på kontoret er travl og byder på mange forskelligartede opgaver. Men Carina trives med at have mange bolde i luften, samtidig med at hun sørger for og stræber efter et stærkt kollegialt miljø. Motiverede kolleger og medarbejdere er en af de helt store motivationsfaktorer for hende – det, og så glade rejsende og synlige resultater.

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.