Ida Marboe

Ida Marboe

Ida Marboe

Ida har arbejdet i rejsebranchen siden 2004. Som teamleder i Nyhavn Rejser er hendes fornemste opgave at omsætte strategi til handling med en tydelig og anerkendende ledelse, der sikrer de bedste rammer for vores rejserådgivere - og dermed den bedste service for vores gæster.

Ida er selv vild med at rejse – fællesnævneren må gerne være afslapning og alle de små overraskelser, der pludselig dukker op på vejen, uanset om hun slentrer på Roms gader, i Bangkoks gyder eller nyder en picnic på den brede strand i Fort Myers Beach i Florida. En af hendes største rejseoplevelser var på Maldiverne. Flyveturen over atollerne. Gastronomi under stjernerne - med fødderne i sandet. Og en uforglemmelig svømmetur med manta rays, hvor hun pludselig fik selskab af en hvalhaj!

For Ida er den gode samtale nøglen til at skabe den rigtige rejse for gæsten. Alle er nemlig forskellige, og ofte tillægger vi også forskellig betydning til de samme ord. Det kræver tid, åbenhed og evnen til at lytte mellem linjerne. Det er vigtigt, for det er netop her, at drømmerejsen begynder.

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.