Michael Roessel

Michael Røssell

Michael Roessel

Michael har 15 års erfaring i branchen inden for så godt som alle typer rejser. Lige fra backpacking til de mere luksusprægede rejser. I Nyhavn Rejser er hans fornemste opgave at få styr på gæsternes billetrelaterede udfordringer, og han fungerer generelt som uovertruffen problemknuser mellem salg og flyselskab.

Michael er eventyrlysten og elsker at rejse – yndlingsrejsen er en kombination af by, natur og lækker strand. Her er Maldiverne et godt bud, da strandene her lokker med enestående dykkermuligheder. Og han ved, hvad han taler om, for han har dykket meget i både Sydøstasien, Maldiverne, Hawaii og Caribien. Generelt foretrækker Michael, at hans rejser både er afslappende og lidt mere actionprægede – uanset om han rejser alene eller sammen med familien.

Noget af det vigtigste for Michael, når han planlægger en rejse for vores gæster, er kvalitet – og at rejsen rummer en lille overraskelse; noget uventet, et twist. Det er i Michaels optik noget af det, der giver bedst mening ved at bruge et rejsebureau til at planlægge sin rejse. Det at opleve noget, man slet ikke vidste, man altid havde drømt om.

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.