Niels Johansen

Forretningsudvikling

Niels Johansen

Niels Johansen

Niels er en ægte globetrotter, der har udforsket de fjerneste afkroge af verden på tværs af seks kontinenter – både privat og gennem et langt liv i rejsebranchen, hvor han har delt sin rejsepassion med danskerne siden 1990. Maldiverne, Mexico og Grækenland hører til blandt de personlige favoritter, og skal Niels nævne en særlig oplevelse, var det at svømme med hvalhajer i Mexico sammen med sin datter.

Niels er altid på sporet af de ekstraordinære oplevelser, uanset hvor de findes. Sublime strande, smuk natur, autenticitet og små hoteller med personlighed, hvor stemning, service og luksus går op i en højere enhed. Gastronomi og gode vine er også vigtige ingredienser.  

Til dagligt udvikler Niels bl.a. strategier for Nyhavn Rejsers produkter og rejsemål med særlig fokus på Thailand, Det Indiske Ocean og Europa. Han lægger vægt på at pleje tætte relationer med Nyhavn Rejsers nøje udvalgte samarbejdspartnere ude i verden – for Niels er et tæt samarbejde, der bygger på høj integritet og tillid, en vigtig forudsætning for at sikre den kvalitet og det lille ekstra, der altid skal kendetegne en Nyhavn-rejse.

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.