Tina Toft 2

Tina Toft

Tina Toft 2

Tina har slået sine folder i rejsebranchen siden 1996, hvor hun bl.a. har produceret rejser og arbejdet som rejserådgiver. I dag er hendes rejsepassion det første, I møder, når I kontakter Nyhavn Rejser - både over telefonen og når I besøger os her på kontoret.

Tina elsker at hjælpe andre og så elsker hun at dele rejsehistorier – og dem har hun rigtig mange af. Tina er den fødte eventyrer. Hun har rejst over det meste af verden. Hun har svømmet med hvide hajer i Sydafrika, sprunget i faldskærm over New Zealand, redet på hesteryg i Himalayas bjerge, slikket sol på Seychellerne, og svævet i luftballon over Bagan-templerne i Myanmar. Og så har hun selvfølgelig fløjet med et Microlight-fly over Victoria Falls i Zimbabwe. Blot for at nævne nogle få ting. Det er ikke så overraskende, at Tina er medlem af De Berejstes Klub. Hun er ganske enkelt vild med alt, som har med rejser at gøre – og hun glæder sig til at høre om alle jeres rejsedrømme!

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.