XL Mexico Dreams Tulum View Of The Beach
UFORGLEMMELIGE LUKSUS-BADEFERIER VED STRANDEN

Strand og luksus

Strand og luksus med Nyhavn Rejser

De bedste strande og håndplukket luksus

Mærk sandet mellem tæerne og solen, der kysser dig på næsen. Lyt til bølgernes lette klukken, og oplev dine skuldre komme helt ned på plads. Velkommen til strandferier, du aldrig vil glemme.

En strandferie er ikke bare en strandferie. Med Nyhavn Rejser er I sikret en uforglemmelig rejse i omgivelser så smukke, at det næsten er som en drøm. Oplev barfodsluksus, hvor I daser på luksus-resorts eller -hoteller. Nyd et øhop med spændende oplevelser. Eller brug de fantastiske omgivelser som den perfekte ramme om romantiske begivenheder – hvad enten det er et frieri, selve brylluppet eller bryllupsrejsen efter den store dag.

 

  • Barfodsluksus
  • Øhop
  • Romantiske stjernestunder
  • Håndplukkede resorts og hoteller

Afslapning og strandluksus med Nyhavn Rejser

Nyhavn Rejser kender til jordens smukkeste steder, om det er tropiske øer eller skjulte oaser på de store kontinenter. Se frem til at drage mod varme himmelstrøg. Mod afslapning, velvære og ro. Mod et vuggende hav, der blidt kysser det kridhvide sand i fantastiske omgivelser fyldt med luksuriøse faciliteter. Lad romantikken blomstre videre på bryllupsrejsen. Fyld op med skønne oplevelser, og tag på øhop. Eller oplev sublim forkælelse i luksuriøse, men uformelle rammer med det, vi hos Nyhavn Rejser kalder barfodsluksus.

Strand- og luksusrejser - sammensat efter jeres ønsker

Hos Nyhavn Rejser skræddersyr vi alle rejser efter jeres behov. Om I ønsker at bo et eller flere steder på ferien, så arrangerer vi rejsen fra start til slut. Rejser I som par, børnefamilie eller flere generationer sammen, så har vi noget alle vil elske. Uanset om I foretrækker klassisk luksus eller den mere uformelle og afslappede af slagsen, kender vi det perfekte sted. Mulighederne er uendelige, så det er ’bare’ at vælge. Stranden venter på jer. Kommer I med?

Spørg din rejserådgiver til råds

Er I blevet nysgerrige efter at høre mere om strand-, luksus - og kulturrejser hos Nyhavn Rejser, er I altid velkomne til at kontakte os. Vores rejserådgivere har selv besøgt stederne og sidder parate til at hjælpe.

Lad os skræddersy jeres strandferie

Dyk ned i vores strandferier

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres strandferie

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det,
du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.