• Hideaway pool villa på Six Senses Yao Noi
 • Infinity pool for voksne på The Slate
 • Oplev den smukke udsigt fra Hilltop Reserve på Six Senses Yao Noi i Thailand
 • Afslapning på Railay Beach på Rayavadee, Krabi i Thailand

Luksuriøst ø-hop i Sydthailand

3 øer på håndplukkede resorts med unikke beliggenheder, 15 dage fra 21.500 kr., Børn fra 6.000 kr.

Glæd jer til:

Nem kombination af 3 unikke øer og luksuriøse resorts

Designhotel på Phukets rolige Nai Yang-strand

Barfodsluksus på Six Senses Yao Noi 5+* med gudesmuk havudsigt

Afslapning og strandferie på Thailands smukkeste adresse

Thailand-rejse fyldt med skønhed, romantik og idyl

Læs mere

Hvorfor nøjes med ét luksuriøst strandophold i Sydthailand, når I kan få 3? Check ud fra hverdagen og check ind på de ypperste adresser i Thailand. Vi har fundet og kombineret tre af dem for jer. I skal blot slappe af og nyde de smukke omgivelser.

Denne rejse til Sydthailand er tilrettelagt, så I oplever 3 smukke resorts og øer, som ligger inden for kort afstand, men alligevel er vidt forskellige. Der er stor forskel på stemning, aktiviteter og udsigter.

Skønhed, romantik og idyl

Når I stiger om bord på flyet til Thailand, kan I se frem til en ferie, der virkelig opfylder drømmen om lokalkolorit, romantik og idyl. Vi tager os af transport og praktik. I skal bare nyde det. Sammen.

Designluksus på Nai Yang-stranden, Phuket

I starter på Phukets nordlige og rolige Nai Yang-strand, hvor I skal bo i designluksus på The Slate 5*

The Slate ligger blot 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen, så I kan hurtigt få foldet håndklædet ud i sandet eller på solsengen. Det sidste kan I gøre ved en af de to smukke, isolerede pools, der kun er for voksne. I er selvfølgelig også velkomne i familiepoolen. Velkommen til livet i under palmerne!

VIl I hellere have en bungalow (måske endda direkte på stranden), kan I overveje at tage de første dage op The Surin 5* - en lille oase af tropisk atmosfære ved en suveræn strand.

Guddommelig udsigt på Koh Yao Noi

Rejsen til Sydthailand går videre til Koh Yao Noi en smuk tur i speedbåd fra Phuket. Øen er relativ stor, men overraskende få finder vej hertil. I skal nyde barfodsluksus af den skønneste slags på Six Senses Yao Noi 5+*. Her taber I nok mælet et par sekunder, når I første gang ser ud over Phang Nga-bugtens kalkstensøer. 

Railay, Krabi – Bo på Thailands smukkeste adresse 

Sidste stop på jeres rejse kommer med Thailands måske smukkeste beliggenhed. Railay-stranden består faktisk af tre strande, og fra resortet Rayavadee 5*, har I direkte afgang til dem alle. Hvor end øjet vender, ser I dramatiske kalkstensformationer, palmer, smukke hvide strande og legesyge aber.

Skræddersyet rejse til Sydthailand

På alle tre øer har vi nøje udvalgt luksuriøse, men afslappede rammer for jeres ferie. Vi kan skræddersy rejsen, hvis I for eksempel vil have en poolvilla eller forlænge med flere nætter på et eller flere af stederne.

Transporten er en oplevelse

Rejsen inkluderer al transport mellem stederne, og transporten er en oplevelse i sig selv, når I sejler gennem Phang Nga-bugtens dramatiske landskab.

Også en rejse for familier

Rejser I med børn? Rejsen kan tilpasses til børnefamilier. Måske skal I have en ekstra dag et af stederne, et andet hotel eller anden værelsestype, så tal med jeres rejserådgiver om den kombination, der passer jer.

Program

Dag 1
I rejser til Sydthailand

Solnedgang fra Nai Yang Beach ved The Slate på PhuketI rejser til Sydhailand fra Danmark. Har I valgt Thai Airways, flyver I direkte til Phukets internationale lufthavn i vinterhalvåret.

Dag 2
Velkommen til designluksus på Phuket

Infinity pool for voksne på The SlatePå Phuket står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen og køre jer det korte stræk til hotellet. Om trafikken vil, tager det blot 15 minutter.

The Slate 5*, Phuket

Træd ind i et ægte designhotel på den fredelige og brede Nai Yang-strand på det nordlige Phuket. Nai Yang er en af Phukets mest rolige og senest udviklede strande. Her er fortsat lokalt landsbyliv, og kun en smal vej med lokale cafeer og restauranter skiller resortet fra stranden.

Pearl Bed Suite på The Slate på PhuketThe Slate nyder I et unikt mix af design, luksus, historie og ukonventionelle rammer. Inspirationen er Phukets fortid med tinminer, og designet forener på smukkeste vis indigo-blå nuancer, råt metal og beton med thaisilke og tropisk vegetation. 

I skal bo i en Pearl Bed Suite på 65 m2 med soveværelse, stort badeværelse og hyggelig terrasse med en stor day bed og udendørs badekar. Velkommen i paradis.

Dag 3-6
Afslapning på Phuket

Phuket Old Town er fyldt med moderne streetartPhuket er kendt af de fleste, men ikke Nai Yang-stranden i nord. Dejligt for jer, for I vil føle jer milevidt fra de travle strande længere mod syd, mens I stadig har adgang til Phukets mange tilbud og aktiviteter.

Nai Yang stranden ved The Slate, PhuketNai Yang-stranden og lokal atmosfære

Landsbyens huse smyger sig mellem palmerne langs stranden, og enkelte små restauranter og cafeer har hjemme her. Det giver en lokal atmosfære omkring Nai Yang. En kærkommen kontrast til det øvrige Phuket. 

Kalkstensklipperne "Thai Gui Lin" i Cheow Larn-søen i Khao Sok National Park i ThailandPhuket er mere end bare afslapning

The Slate har tre pools, hvoraf to kun er for voksne. Den ene med cocktail- og loungestemning, den anden stille med plads til fordybelse. Skal der ske lidt mere, er her yoga, fitness, kokkeskole, vandsport og cykelture.

Phuket byder også på et stort udvalg af aktiviteter fra shopping til dykning. Vi anbefaler at smage på det lokale køkken og opleve Phuket Old Town. Eller hvad med at udvide jeres rejse og besøge regnskoven i Khao Sok National Park? Hør jeres rejserådgiver om den helt rigtige oplevelse for jer.

Dag 7
Med kurs mod Koh Yao Noi

Six Senses Yao Noi er et af Thailands suverænt bedste og smukkest beliggende resortsJeres rejse til Sydthailand går nu til den tilbagelænede tropeø Koh Yao Noi. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til havnen, hvorfra I sejler en smuk tur i speedbåd på 45-60 minutter. 

Six Senses Yao Noi 5+*, Koh Yao Noi

På Koh Yao Noi skal I bo i barfodsluksus på Six Senses Yao Noi 5+*, der er noget af det ypperste, I kan unde jer selv. 

Hideaway pool villa på Six Senses Yao NoiRammerne er nok luksuriøse, men stemningen er afslappet og fyldt med harmoni.  Glæd jer til fabelagtige restauranter, spa, udendørs biograf og poolen med den ultimative udsigt over kalkstensklipperne, der skyder dramatisk op fra havets overflade. 

I skal bo i en smuk Hideaway villa omgivet af det frodige landskab. Villaen er særdeles rummelig med en fabelagtig terrasse. Velkommen til jeres plads i solen.

Dag 8-9
Afslapning med udsigt over kalkstensklipperne

Solnedgang ved poolenKoh Yao Noi inviterer til at trække stikket og bare nyde resortet og panoramaudsigten.

Betagende pool og gudesmukke omgivelser

Six Senses Yao Noi spreder sig over en bakkeside med adgang til 2 isolerede sandstrande. Bredden varierer efter tidevandet. Vandet er måske ikke 100% krystalklart, til gengæld har I det nærmest for jer selv. 

Mange foretrækker dog poolen alene for den fabelagtige udsigt. Og de kølige drinks. Og snacks og gastronomiske lækkerier serveret ved solstolen.

Lav mad med MinaTag på opdagelse i lokallivet

Skal der ske lidt, har Six Senses Yao Noi et stort udbud af vandsportsaktiviteter, og vi kan anbefale en tur rundt på øen. Koh Yao Noi har et charmerende lokalliv, hvor I f.eks. kan lave mad i Minas have eller cykle en tur til det lokale marked og de lokale landsbyer.

Og så er der i øvrigt et helt øhav med små paradisstrande, grotter og hemmelige laguner inden for relativ kort sejlafstand, hvis I tager på opdagelse i longtail båd.

Dag 10
Mod nye strande på Railay, Krabi

Panorama af Rayavadee i KrabiAt sejle til og fra Koh Yao Noi er en del af oplevelsen. Med vind i håret går turen forbi kalkstensklipper og små fiskerbåde. Målet er Railay, og I sejler i longtail båd i ca. 1,5 time inden I igen står med fødderne i sandet.

Rayavadee 5*, Railay

I skal nu opleve at bo på Rayavadee, der er et eksklusivt 5* resort omkranset af dramatiske kalkstensklipper og med adgang til hele tre smukke strande. En fabelagtig pool med udsigt over Railay-bugten indbyder også til afslapning under palmetræerne.

Deluxe Pavillion på Rayavadee, Krabi, ThailandRayavadees villaer, også kaldet pavilloner pga. den runde facon, består for de flestes vedkommende af to etager. De ligger spredt mellem palmetræer og græsarealer og minder om en mindre thailandsk landsby. 

I bor i en Deluxe Pavilion med udgang fra stuen til en terrasse med siddekrog. Nyd de grønne omgivelser, og hils på aberne, når de med stor sandsynlighed slår vejen forbi. Sove- og badværelse er på 1. sal.

Dag 11-13
Badeferie på Railay, Krabi

Rayavadee i Krabi i ThailandTeknisk set er Railay Beach ikke en ø, blot en halvø, men da kalkstensklipperne afskærer adgangen til Rayavadee fra resten af fastlandet, hersker ø-stemningen uden biler og med kort gåafstand til alt.

Strande og koralrev

Den flotte Railay Beach ligger i det ene hjørne med en dejlig stemning i de hyggelige strandrestauranter om aftenen. I det andet hjørne ligger den postkortsmukke Phra Nang-strand med en lille klippeø ud for. I kan gå hertil ved lavvande og snorkle ved koralrevet. 

Strandene er offentlige, og der kommer en del besøgende i dagtimerne særligt på Phra Nang-stranden. Man føler sig faktisk lidt privilegeret, når man har det hele for sig selv om morgenen og aftenen, hvor de andre må tage hjem. 

Restauranten ved Railay Beach på Rayavadee, Krabi i ThailandFormidable restauranter ved stranden

At freden sænker sig over Phra Nang-stranden om aftenen, mærker I for alvor, hvis I spiser på en Rayavadees to spektakulære restauranter her. I kan f.eks. indtage middagen i en grotte med fødderne i sandet og udsigt til solnedgangen over vandet.

På turen nyder I frokosten på en rolig strand i Phang Nga-bugtenMasser af aktiviteter

Skal der ske lidt, er Railay et godt udgangspunkt. I kan padle i kajak og gå på opdagelse i grotter og mangrove i Phang Nga-bugten. Eller måske trækker en sidste gang shopping i nærliggende Ao Nang?

Dag 14-15
Hjem fra rejse til Sydthailand

Afslapning på Railay Beach på Rayavadee, Krabi i ThailandJeres ø-hop i Sydthailand nærmer sig sin afslutning. I bliver sejlet tilbage til fastlandet og herfra kører I til Krabi lufthavn. En tur på ca. 1 time. Det hele tilpasses, så det passer med jeres fly videre hjem til Danmark, hvor I lander på dag 16.

Er I ikke helt klar til at tage hjem, kan rejsen selvfølgelig tilpasses jeres behov. Tal med jeres rejserådgiver og få præcis den rejse, I drømmer om!

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Luksuriøst ø-hop i Sydthailand
RejseperiodeDobbelt
21.04.21 - 30.04.2128.000-30.000
01.05.21 - 27.10.2121.000-24.000
28.10.21 - 04.11.2125.000-29.000
05.11.21 - 16.12.2132.000-37.000
17.12.2147.000-49.000
18.12.21 - 09.01.2257.000-66.000
10.01.2246.000-48.000
11.01.22 - 09.04.2233.000-38.000
10.04.22 - 16.04.2232.000-34.000
17.04.22 - 30.04.2227.000-29.000
01.05.22 - 26.08.2222.000-24.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS (2-11 ÅR)

Luksuriøst ø-hop i Sydthailand, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
21.04.21 - 14.12.215.000-7.0006.000-8.000
15.12.21 - 16.12.2110.000-12.00010.000-12.000
17.12.21 - 23.12.2112.000-14.00013.000-15.000
24.12.21 - 10.01.2210.000-12.00010.000-12.000
11.01.22 - 26.08.226.000-8.0006.000-8.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Spørg din rejserådgiver for priser i perioden over jul og nytår

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Phuket / Krabi-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport i bil fra Phuket Lufthavn til hotel
 • 5 nætter på The Slate 5*, Phuket. Pearl Bed Suite, inkl. morgenmad
 • Transport i bil og båd fra Phuket til Koh Yao Noi
 • 3 nætter på Six Senses Yao Noi 5*, Koh Yao Noi. Hideaway Villa, inkl. morgenmad
 • Transport i longtailbåd fra Koh Yao Noi til Railay Beach, Krabi
 • 4 nætter på Rayavadee 5*, Krabi. Deluxe Pavillion, inkl. morgenmad
 • Transport i båd og bil fra Railay til Krabi Lufthavn

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Obligatorisk pristillæg for middag ved ophold jule- og/eller nytårsaften kan forekomme.
 • Over jul/nytår kræves ofte et minimum antal nætter på hhv. Six Senses Yao Noi og Rayavadee. Spørg din rejserådgiver om mulighederne og priser i denne periode.
 • Rejser I med børn, er børnepriserne vejledende. Det kan være nødvendigt at bruge en anden værelsestype.
 • I få tilfælde kan vejret kræve, at I sejler fra Six Senses Yao Noi til fastlandet og kører over land til Rayavadee's bådebro istedet for at sejle direkte til Rayavadee's strand. Dette er for jeres egen sikkerhed og beslutningen tages af Six Senses Yao Noi på dagen eller dagen inden. Er vejret/vandet så oprørt at det (mod forventning) kræver en speedbåd koster det ca. 1.000 kr ekstra og betales og arrangeres lokalt. Six Senses Yao Noi har den endelige beslutning og det er udelukkende for jeres egen sikkerheds skyld.