Xl Thailand Six Senses Yao Noi The Hilltop Swimming Pool

Ø-hop med paradisstrand og barfodsluksus

Ø-hop med paradisstrand og barfodsluksus

11 dage fra 26.500 kr.

Kontakt Frank

Tlf. 33 320 320

Strandluksus på The Surin 5* og poolvilla på Six Senses Yao Noi 5+*

Suveræne strande, skønne bungalows og kulinarisk byvandring på Phuket. Sublim barfodsluksus og gastronomi med gudesmuk udsigt på naboøen Koh Yai Noi. Det her er rejsen, der ubesværet forener det bedste af begge verdener, når det kommer til strandferie i Thailand.

Vi har kombineret to naboøer og to enestående resorts, der ligger inden for kort afstand (cirka 45 min. kørsel + 45 min. sejltur) – men alligevel byder på store forskelle, når det kommer til stemning, stil, aktiviteter, og ikke mindst strande og omgivelser. På Phuket bor I lige ud til en af Thailands smukkeste strande, mens I aldrig har langt til liv, restauranter og lokal stemning, mens naboøen Koh Yai Noi inviterer til uforstyrret barfodsluksus med betagende udsigt over Phang Nga-bugtens kalkstensklipper.

Glæd jer til

 • Paradisstrand og skønne bungalows på The Surin 5*
 • Phuket Old Town med lokal guide
 • Poolvilla og gastronomi på Six Senses Yao Noi 5+*
 • Thailands vildeste udsigt over Phang Nga-bugten
 • Nem kombination af to unikke øer med kort afstand

Det kan I se frem til

Bungalows og suveræne strande på The Surin 5*

The Surin 5* ligger direkte ud til en af Phukets smukkeste strande, Pansea Beach, som I ikke behøver dele med andre, end de øvrige gæster på resortet. The Surin 5* er ganske enkelt en vidunderlig oase, der forener uformel luksus og romantisk stemning på skønneste vis. Glæd jer til middage med sand mellem tæerne og fredfyldte tropeaftener i skæret fra levende lys – for ikke at nævne resortets charmerende og smagfulde bungalows, der putter sig i den kuperede palmeskov bag stranden.

På denne rejse bor I en underskøn Superior Cottage (46 m2), men I kan også opgradere til en Deluxe Cottage eller en Beach Suite, hvis I ønsker havudsigt. Hør med jeres rejserådgiver om de forskellige værelseskategorier.

På opdagelse i Phuket Old Town

De fleste forbinder Phuket med strandferie, men Thailands største ø er meget mere end det. Derfor har vi arrangeret en formiddag i Phuket Old Town med en lokal guide, som tager jer med på en sanserejse gennem Phukets unikke og multikulturelle historie. Glæd jer til at møde de lokale i øjenhøjde på gadekøkkener, familierestauranter, markeder og i templer, mens I smager på lokale specialiteter undervejs.

Barfodsluksus med gudesmuk udsigt på Six Senses Yao Noi 5+*

Ægte barfodsluksus er forkælelse i luksuriøse, men naturlige rammer, hvor du mærker den afslappede stemning helt ind i sjælen. Det er skønhed, enkelhed og velvære. Skabt med bæredygtige principper og en enestående sans for detaljen og en oprigtig omtanke for omgivelserne. Intet sted indfanger denne filosofi på bedre vis, end Six Senses Yao Noi 5+*, som ligger på Koh Yao Noi en kort sejltur fra Phuket. Glæd jer til et sublimt resort med en af de absolut vildeste udsigter i Thailand - I horisonten svæver Phang Nga-bugtens stejle kalkstensklipper nærmest vægtløst over det stille vand. En magisk udsigt, der ikke mindst kan nydes ved poolen på toppen af den bakke, resortet er bygget på.

På denne rejse bor I en vidunderlig Hideaway Pool Villa (154 m2), men vi kan også anbefale en opgradering til en Ocean Pool Villa (154 ,2), hvor I kan nyde den fortryllende udsigt til Phang Nga-bugten hele dagen. Hør med jeres rejserådgiver om de forskellige værelseskategorier.

Forlæng rejsen med storbyferie i Bangkok

Fra chikke restauranter og shopping i verdensklasse til templer, markeder og fabelagtige gadekøkkener, er Bangkok ganske enkelt en af verdens mest fascinerende og kontrastfyldte storbyer. Det er derfor oplagt at kombinere jeres øhop i Thailand med et par dage i landets hovedstad – vælg mellem et stort udvalg af skønne luksushoteller som f.eks. boutiquehotellet The Siam 5* eller Siam Kempinski Hotel Bangkok 5*, hvor I også finder restaurantens Sra Bua by Kiin Kiin, der er drevet af den danske stjernekok Henrik Yde, som også står bag Michelin-restauranten Kiin Kiin på Nørrebro i Købehavn. Se mere om alle vores hoteller i Bangkok her.    

Dagsprogram

I rejser til Sydthailand fra Danmark. I mellemlander i Bangkok, hvorfra I flyver direkte videre til Phukets internationale lufthavn.

I kan allerede mærke det i samme øjeblik, I træder ud af lufthavnen. Den salte duft af havet. De frodige rismarker og palmeskove i middagssolen. Og de første dufte fra det thailandske køkken fra en restaurant i nærheden. I er fremme nu. På Phuket står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen og køre jer til The Surin 5*, hvor I skal bo de næste 5 nætter.

The Surin 5*, Phuket

Man glemmer ikke sin første ankomst til The Surin. Den helt særlige stemning. Duften af frangipani-blomster og det sindrige stisystem, indhyllet i palmer og banantræer. Og det første glimt af Pansea Beach, der funkler nærmest uvirkeligt i sin perfekte skønhed. Velkommen i paradis.

I bor i en vidunderlig Superior Cottage (46 m2) med King Bed, luksuriøst badeværelse og privat terrasse med solsenge.  

Xl Thailand Phuket The Surin Cottages Overview

Fra den overdådige morgenmadsbuffet på Lomtalay Restaurant til cocktails i resortets Beach Bar og gastronomi under stjernehimlen. Og alt det ind i mellem – fra et væld af vandsportsaktiviteter og fitness til ubekymrede dage på en af Thailands mest sublime strande. De næste fem dage er jeres og jeres alene.

XL Thailand Phuket The Surin Resort Beach Bar And Pool

På opdagelse i Phuket Old Town

Shopping, templer og et forrygende udvalg af restauranter, barer og gadekøkkener. Phuket byder på meget mere end bare afslapning. Derfor har vi arrangeret en formiddagsudflugt til Phuket Old Town, hvor I bl.a. får mulighed for at smage på det lokale køkken, mens I udforsker byens farverige kultur og historie – det er også en god introduktion til byen, som I bagefter kan udforske på egen hånd. I kan aftale dagen for jeres udflugt med jeres rejserådgiver, når I planlægger jeres rejse.

Xl Thailand Phuket Wat Chalong Temple

Jeres rejse til Sydthailand fortsætter i dag til den naturskønne og fredfyldte ø Koh Yao Noi. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til molen Ao Por Pier, hvorfra I sejler en smuk tur i speedbåd på 45-60 minutter.

Xl Thailand Six Senses Yao Noi 5 Ocean Panorama

Six Senses Yao Noi 5+*, Koh Yao Noi

At træde ind i Six Senses Yao Noi 5+* er at træde ind i en verden af skønhed og harmoni. Et luksuriøst og underspillet refugie, der på suveræn vis er skabt i pagt med omgivelserne. Her går nærvær og fredfyldt forkælelse går op i en højere enhed – alt er skabt med en diskret og smagfuld sans for alle de små detaljer, der fylder hjertet mest.

I skal bo i en eventyrlig Hideaway Pool Villa (154 m2), der gemmer sig smukt i det frodige bakkedrag. Jeres villa er bygget op omkring en fabelagtig terrasse med pool med bl.a. spisebord, sofa og solsenge. Velkommen til jeres helt eget fristed i paradis.    

De næste dage står på rendyrket barfodsluksus – og alt, hvad jeres humør og dagen inspirerer jer til – uanset, om det er resortets skønne gastronomi, wellness, udendørs biograf eller resortets fælles pool på bakketoppen med den ultimative udsigt over kalkstensklipperne, der rejser sig malerisk over Phang Nga-bugten omkring jer.

Xl Thailand Six Senses Yao Noi The Hilltop Swimming Pool

Fabelagtig pool og gudesmukke omgivelser

Six Senses Yao Noi spreder sig over en bakkeside med adgang til to isolerede sandstrande. Bredden varierer efter tidevandet. Vandet er ikke altid krystalklart, men til gengæld har I det nærmest for jer selv. 

Mange foretrækker dog poolen alene for den fabelagtige udsigt. Og de skønne cocktails. Og alle de gastronomiske lækkerier serveret ved solstolen.

Xl Thailand Six Senses Yao Noi Longtail Boat Island Hopping

Tag på opdagelse i lokallivet

Skal der ske lidt, har Six Senses Yao Noi et stort udbud af vandsportsaktiviteter, og vi kan anbefale en tur rundt på øen. Koh Yao Noi har et charmerende lokalliv, hvor I f.eks. kan lave mad i Minas have eller cykle en tur til det lokale marked og de lokale landsbyer.

Og så er der i øvrigt et helt øhav med små paradisstrande, grotter og hemmelige laguner inden for relativ kort sejlafstand. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Jeres øhop i Sydthailand nærmer sig sin afslutning. I bliver sejlet tilbage til Phuket og herfra kører I til lufthavnen, hvorfra jeres fly afgår hjem til Danmark, hvor I lander på dag 14.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Phuket t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport fra Phuket lufthavn til The Surin
 • 5 nætter på The Surin Phuket 5*, Phuket. Superior Bungalow, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Phuket Old Town
 • Transport i bil og speedbåd fra The Surin til Six Senses 
 • 5 nætter på Six Senses Yao Noi 5*, i Hideaway Villa, inkl. morgenmad
 • Transport i privat bil og delt speedbåd fra Six Senses til Phuket lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Øhop med paradisstrand og barfodsluksus
RejseperiodeDobbelt
01.05.24 ‑ 27.10.2426.000‑30.000
28.10.2432.000‑34.000
29.10.24 ‑ 13.12.2436.000‑38.000
14.12.24 ‑ 16.12.2445.000‑47.000
17.12.2454.000‑56.000
18.12.24 ‑ 08.01.2575.000‑80.000
09.01.2567.000‑69.000
10.01.25 ‑ 31.03.2540.000‑47.000
01.04.25 ‑ 16.04.2539.000‑41.000
17.04.25 ‑ 30.04.2531.000‑33.000
01.05.25 ‑ 06.09.2528.000‑30.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.