• Skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i Vietnam
 • Morgensol over klipper i Halong-bugten, Vietnam
 • Flydende landsby blandt klipper i Bai Tu Long Bay, Vietnam
 • Dragon Pearl om morgenen i Halong-bugten, Vietnam

Halong-bugten væk fra alfarvej

2 dages cruise til den enestående Bai Tu Long-bugt

Smuk aften i Bai Tu Long Bay, Vietnam
Læs mere
Sejl mod Halong-bugtens fortryllende nabo, den ligeså fascinerende, men langt mindre besøgte Bai Tu Long Bugt på et 2 dages cruise. Slap af på dækket, nyd dejlig mad, fantastiske udsigter, dybe grotter og flydende fiskerlandsbyer.

Dragon Pearl om morgenen i Halong-bugten, VietnamHalong-bugten er dramatiske, drømmende kalkstensklipper, der rejser sig fra havet. Bugten er et af naturens store vidundere og det er derfor ikke mærkeligt, at bugten er både en national stolthed og et afholdt udflugtsmål.

Af samme grund er det en rigtig god idé at søge væk fra de mest travle sejlrander i Halong-bugten. Derhen, hvor dagsturister og krydstogtskibene ikke kommer eller for længst er vendt om. Det giver ro, fred og uforstyrrede øjeblikke til at udforske et af de fineste hjørner i Vietnam. Ro til at nyde magien, de uberørte laguner, dybe grotter og gyldne strande. Ikke mindst mulighed for at opleve de unikke fiskersamfund og flydende landsbyer.

Alt det kan I glæde jer på dette dages cruise. I starter i Halong-bugtens øverste del, men sætter hurtigt kurs nordpå mod Bai Tu Long-bugtens øhav, som er langt mindre besøg end sin mere kendte nabo – men på alle måder lige så magisk.

Skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i Vietnam2 DAGES CRUISE MED OPLEVELSER

Jeres udgangspunkt er Hanoi, hvor I starter og slutter turen. Turen går over land til havnen i Halong og tager ca. 3,5 timer gennem små landsbyer og langs rismarker, hvor I kan betragte det lokale liv. Efter I har tjekket ind og skibet letter anker får I en velkomstdrink og en dejlig frokost mens I sejler til søs mod jeres eventyr. 

Over de næste par dage er skibet jeres hjem. Tag plads på dækket og nyd naturen, den funklende stjernehimmel og det smagfulde vietnamesiske køkken. På vejen gør I stop for at udforske det lokale liv i klippernes skygge, se på slagmitterne gemt i grotterne eller padle i kajak mod gyldne strande.

Halong BayVed aftenstide kaster I anker. Solnedgangen kan I nyde fra dækket, måske med en kølig drink i hånden? Aftensmaden kan I nyde indendørs eller under åben himmel, mens roen sænker sig over båden og bugten. De majestætiske kalkstensklipper står som mørke kæmper under stjernehimlen og vogter over jer.

Er aftenerne magiske er morgenerne mindst ligeså. Klippeformationerne står som oftest indhyllet i drømmende tåge, som letter i takt med at solen står op og dagen tager over.

Strand, kajakker og klipper i Bai Tu Long Bay, VietnamSTRAND OG SVØMMETURE

Bai Tu Long-bugten gemmer på fantastiske, relativt øde og særdeles fine hvide og gyldne strande gemt i landskabet af dramatiske kalkstensklipper. Sæt fødderne i sandet, snup en svømmetur, hvis temperaturen tillader, eller hop i en kajak. Alt afhænger af vejr, vind og hvad I har lyst til på dagen.

Thien Canh Son grotten i Halong-bugten, VietnamGROTTER OG LAGUNER

Halong- og Bai Tu Long-bugtens mange kalkstensklipper- og øer gemmer på dybe og store grotter. I skal selvfølgelig helt tæt på, og helt ind hvor stalagmitterne hersker og glimter. Som oftest er det den imponerende Thien Canh Son grottes finurlige formationer, I kommer helt tæt på.

I kan også sejle kajak på turen i Halong Bay med Dragon Legend 4*PÅ EVENTYR I KAJAK

På båden finder I kajakker og ved udvalgte steder har I mulighed for at padle på opdagelse i ly af klipperne. Er I ikke kajak-kyndige (endnu) hjælper personalet jer gerne til rette. 

Besøg en af de flydende landsbyer under krydstogtet i Halong-bugtenFISKELANDSBYER

Bai Tu Long er hjem for flere små og store landsbyer, nogle flydende med op til flere hundrede indbyggere. Fiskelandsbyerne ligger spredt ud over bugten, gemt i ly af de store klipper. Alle er de en integreret og naturlig del af livet i bugten.

Magiske Halong Bay i VietnamNATUREN OVER OG UNDER VANDOVERFLADEN

I det fjerne hjørne af Bai Tu Long finder i en unik biodiversitet og geopark over og under vand. Her er koralrev med underjordiske søer og grotter inde i klipperne. Vandet er klart og strandene hvide.

I er så langt fra land nu, at de fleste både er vendt om. Derfor kræver det også en større båd for at nå denne del af Bai Tu Long. Derfor skal I med båden Dragon Legend 4* (som er beskrevet herunder) for at nå så langt ud, på kun 2 dage.

Skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i VietnamMED 3+* JUNKE ELLER 4* BÅD

I kan vælge mellem to forskellige skibe på denne sejltur – Dragon Pearl 3+* eller Dragon Legend 4*. De sejler lidt forskellige ruter da sidstnævnte er større og sejler hurtigere. Derfor kan den også komme længere ud.

DRAGON PEARL 3+*

Den charmerende Dragon Pearl er en traditionel kinesiske træjunke med sejl. Båden bringer jer tæt på havet og elementerne og giver jer en rigtig sejloplevelse. Dragon Pearl har 11 fine kahytter og alle har havudsigt, så I kan nyde landskabet fra morgen til aften.

Båden har 3 dæk med både udendørs og indendørs spiseområde. I har soldæk på toppen, så I kan læne jer tilbage og lade det betagende landskab bevæge sig roligt forbi, mens I nyder en kølig drink.

Eksempel på værelse på Dragon Legend 4* i Halong Bay, VietnamDRAGON LEGEND 4*

Dragon Legend er en større båd med flere faciliteter, men dog stadig blot 24 suiter. Over 4 dæk finder I både indendørs og udendørs spiseområde, bar, spa og soldæk med en lille pool til de varme sommerdage.

Dragon Legend 4* har pool på dækket, oplev det i Halong Bay, VietnamI alle suiter er indrettet I traditionel vietnamesisk stil med masser af fine detaljer, store vinduer, der bringer lyset ind. I har selvfølgelig eget badeværelse, nogle sågar med badekar. På Dragon Legend er det muligt at få sove 2-3 personer på værelset og er I flere kan I få connecting door mellem 2 suiter.

Drink om bord på skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i Vietnam2-DAGES OPLEVELSEN INKLUDERER:

 • Transport tur/retur Hanoi
 • 1 nat i kahyt med aircon og toilet/bad med varmt vand på Dragon Pearl 3+* eller Dragon Legend 4*
 • Frokost og aftensmad på dag 1
 • Morgenmad og frokost på dag 2
 • Engelsktalende guide
 • Udflugter og aktiviteter på ruten, inkl. kajakker

Der er drikkevand inkluderet, mens andre drikkevarer kan købes lokalt

Vælges Dragon Legend er der mulighed for tilkøb af spa og massage

Har I flere dage?

Vi kan kun anbefale at bruge en ekstra dag på at komme længere ud, længere ned i gear på en 3-dages tur til Dragebørnenes bugt

PRAKTISK INFORMATION

Indholdet af turen kan ændre sig efter vejrforholdene. Overordnet kan I rejse til Halong-bugten året rundt, men december til januar kan være køligere (15-20 grader). Samtidig er det godt at være opmærksom på, at juli til september har en højere luftfugtighed og kan byde på byger, da det her er regntid.

 

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.