• Skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i Vietnam
 • Bai Tu Long Bay, Vietnam
 • På udflugt til en flydende landsby i Halong-bugten, Vietnam
 • Dækket om bord på Dragon Pearl i Halong-bugten i Vietnam

Halong-bugten væk fra alfarvej

2 dages cruise til den enestående Bai Tu Long-bugt

Skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i Vietnam
Læs mere
Halong-bugtens skønhed oplevet i Bai Tu Long-bugtens uberørthed er nøgleordene for dette 2 dages cruise. Slap af, nyd dejlig mad, fantastiske udsigter, store grotter og besøg i flydende fiskerlandsby.

Dragon Pearl om morgenen i Halong-bugten, VietnamPå cruise i Halong-bugten

På dette cruise oplever I Halong-bugtens vidunderlige kalkstensøer ad en rute, der går væk fra alfarvej. Hvor de fleste både bevæger sig ud i selve Halong-bugten, sejler I mod nordøst til den mindst lige så spektakulære Bai Tu Long-bugt, der byder på væsentlig mere fred og uberørthed.

Det vil være forkert at påstå, at I på dette cruise aldrig ser en anden båd, men trafikken er en helt anden end i de populære dele af Halong-bugten.

Halong Bay i VietnamDragernes bugte

Ifølge legenden er det spektakulære natursceneri et forsvarsværk skabt af drager. Dragerne smed en masse perler, der blev til klippeøer, da de ramte vandet.

Bagefter forblev dragefamilien på jorden. Moderdragen blev i Halong (Vietnamesisk: Ha: nedstigende, Long: drage), mens børnene slog sig ned i Bai Tu Long-bugten mod nordøst (De deltagende dragebørns bugt, BaI: deltage, Tu: børn, Long: drage).

Det er derfor ikke tilfældigt, at jeres skib hedder Dragon Pearl.

Skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i Vietnam

Dragon Pearl 3+*

Junken Dragon Pearl har 11 dejlige kahytter, alle med havudsigt, så I kan nyde scenerierne fra I slår øjnene op om morgenen.

Her er 3 dæk med såvel udendørs som indendørs spiseområde. Fra soldækket på toppen kan I nyde skibets mest betagende udsigt og måske en drink for at fuldende stemningen, der oser af det maritime med masser af træ overalt på det gode skib.

Dag 1: Halong og Bai Tu Long

Efter morgenmaden bliver I kørt fra Hanoi til Halong-bugten og havnen i Halong by. Turen tager 3,5 timer gennem landsbyer og langs rismarker, hvor I kan betragte det lokale liv

Når I har tjekket ind på skibet, får I serveret en velkomstdrink og derefter en dejlig frokost, mens I sejler mod den flydende fiskerlandsby mellem Halong og Bai Tu Long.

Besøg en af de flydende landsbyer under krydstogtet i Halong-bugtenFiskerlandsbyen Cap La

Her bor 80 familier med flere end 200 indbyggere I alt i ly af de store kalkstensklipper. For os, der er vant til at have fast grund under fødderne og alskens tilbud lige om hjørnet, er besøget et indblik i et forunderligt liv.

Nyd et krydstogt i Halong-bugten med skibet Dragon PearlOvernatning ved Cong Do

Sidst på dagen ankommer Dragon Pearl til lagunen ved øen Cong Do. Her kastes der anker for natten.

Området er kendt for store koralrev og forventes at blive udviklet til dykkerdestination under store krav til naturbeskyttelse. Fundet af en gammel havn på øen kan være et tegn på, at Cong Do tidligere har været en del af en handelsrute.

Men denne aften kan I nyde freden sænke sig efter en dejlig aftensmad. De spektakulære klipper bliver til mørke kæmper, der vogter over jer akkompagneret af en smuk stjernehimmel.

Dag 2: Morgen i Bai Tu Long og retur til Hanoi

Nyd at stå op ude i midten af ingenting – hvis gigantiske klippeøer beskyttet som verdensnaturarv af UNESCO ellers kan kaldes ingenting.

Nyd solopgangen og en dejlig morgenmad eller brunch, mens I sejler stille og roligt tilbage mod land.

Thien Son Canh-grottenPå udflugt til en flydende landsby i Halong-bugten, Vietnam

Oplevelserne på havet er dog ikke helt slut endnu. På vejen besøger I nemlig den store Thien Son Canh-grotte.

Mens I sejler den sidste tur mod land, bliver der serveret en frokostbuffet. Mætte af dejlig mad og gode oplevelser går I i land, hvor jeres bil venter for at køre jer tilbage til Hanoi.

PRAKTISK INFORMATION

Indholdet af turen kan ændre sig efter vejrforholdene. Overordnet kan I rejse til Halong-bugten året rundt, men december til januar kan være køligere (15-20 grader). Samtidig er det godt at være opmærksom på, at juli til september har en højere luftfugtighed og kan byde på byger, da det her er regntid.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.