Xl Vietnam Halong Bay Rocks In Bay Sunset
Oplevelse i Vietnam

To dages cruise i Halong-bugten væk fra alfarvej

To dages cruise til den enestående Bai Tu Long-bugt

Sejl mod Halong-bugtens fortryllende nabo, den ligeså fascinerende, men langt mindre besøgte Bai Tu Long Bugt på et 2 dages cruise. Slap af på dækket, nyd dejlig mad, fantastiske udsigter, dybe grotter og flydende fiskerlandsbyer.

Halong-bugten i ro og mag

Halong-bugten er dramatiske, drømmende kalkstensklipper, der rejser sig fra havet. Bugten er et af naturens store vidundere og det er derfor ikke mærkeligt, at bugten er både en national stolthed og et afholdt udflugtsmål.

Af samme grund er det en rigtig god idé at søge væk fra de mest travle sejlrander i Halong-bugten. Derhen, hvor dagsturister og krydstogtskibene ikke kommer eller for længst er vendt om. Det giver ro, fred og uforstyrrede øjeblikke til at udforske et af de fineste hjørner i Vietnam. Ro til at nyde magien, de uberørte laguner, dybe grotter og gyldne strande. Ikke mindst mulighed for at opleve de unikke fiskersamfund og flydende landsbyer.

Oplev den mindre besøgte Bai Tu Long-bugt

Alt det kan I glæde jer på dette dages cruise. I starter i Halong-bugtens øverste del, men sætter hurtigt kurs nordpå mod Bai Tu Long-bugtens øhav, som er langt mindre besøg end sin mere kendte nabo – men på alle måder lige så magisk.

XL Vietnam Halong Bay Dragon Pearl Boat

2 dages cruise i magiske omgivelser

Jeres udgangspunkt er Hanoi, hvor I starter og slutter turen. Turen går over land til havnen i Halong og tager ca. 3,5 timer gennem små landsbyer og langs rismarker, hvor I kan betragte det lokale liv. Efter I har tjekket ind og skibet letter anker får I en velkomstdrink og en dejlig frokost mens I sejler til søs mod jeres eventyr. 

Over de næste par dage er skibet jeres hjem. Tag plads på dækket og nyd naturen, den funklende stjernehimmel og det smagfulde vietnamesiske køkken. På vejen gør I stop for at udforske det lokale liv i klippernes skygge, se på slagmitterne gemt i grotterne eller padle i kajak mod gyldne strande.

Ved aftenstide kaster I anker. Solnedgangen kan I nyde fra dækket, måske med en kølig drink i hånden? Aftensmaden kan I nyde indendørs eller under åben himmel, mens roen sænker sig over båden og bugten. De majestætiske kalkstensklipper står som mørke kæmper under stjernehimlen og vogter over jer.

Er aftenerne magiske er morgenerne mindst ligeså. Klippeformationerne står som oftest indhyllet i drømmende tåge, som letter i takt med at solen står op og dagen tager over.

Xl Vietnam Bai Tu Long Bay Halong Bay Boat Evening

Det skal I opleve

Strand og svømmeture

Bai Tu Long-bugten gemmer på fantastiske, relativt øde og særdeles fine hvide og gyldne strande gemt i landskabet af dramatiske kalkstensklipper. Sæt fødderne i sandet, snup en svømmetur, hvis temperaturen tillader, eller hop i en kajak. Alt afhænger af vejr, vind og hvad I har lyst til på dagen.

Grotter og laguner

Halong- og Bai Tu Long-bugtens mange kalkstensklipper- og øer gemmer på dybe og store grotter. I skal selvfølgelig helt tæt på, og helt ind hvor stalagmitterne hersker og glimter. Som oftest er det den imponerende Thien Canh Son grottes finurlige formationer, I kommer helt tæt på.

På eventyr i kajak

På båden finder I kajakker og ved udvalgte steder har I mulighed for at padle på opdagelse i ly af klipperne. Er I ikke kajak-kyndige (endnu) hjælper personalet jer gerne til rette. 

Oplev lokale fiskerlandsbyer

Bai Tu Long er hjem for flere små og store landsbyer, nogle flydende med op til flere hundrede indbyggere. Fiskelandsbyerne ligger spredt ud over bugten, gemt i ly af de store klipper. Alle er de en integreret og naturlig del af livet i bugten.

Naturen over og under vandoverfladen

I det fjerne hjørne af Bai Tu Long finder i en unik biodiversitet og geopark over og under vand. Her er koralrev med underjordiske søer og grotter inde i klipperne. Vandet er klart og strandene hvide.

I er så langt fra land nu, at de fleste både er vendt om. Derfor kræver det også en større båd for at nå denne del af Bai Tu Long. Derfor skal I med båden Dragon Legend 4* (som er beskrevet herunder) for at nå så langt ud, på kun 2 dage.

XL Vietnam Halong Bay Dragon Pearl View
XL Vietnam Halong Bay Dragon Pearl Drink
XL Vietnam Halong Bay Dragon Pearl Dinner In The Cave

Med 3+* junke eller 4* båd

I kan vælge mellem to forskellige skibe på denne sejltur – Dragon Pearl 3+* eller Dragon Legend 4*. De sejler lidt forskellige ruter da sidstnævnte er større og sejler hurtigere. Derfor kan den også komme længere ud.

Dragon Pearl 3+*

Den charmerende Dragon Pearl er en traditionel kinesiske træjunke med sejl. Båden bringer jer tæt på havet og elementerne og giver jer en rigtig sejloplevelse. Dragon Pearl har 11 fine kahytter og alle har havudsigt, så I kan nyde landskabet fra morgen til aften.

Båden har 3 dæk med både udendørs og indendørs spiseområde. I har soldæk på toppen, så I kan læne jer tilbage og lade det betagende landskab bevæge sig roligt forbi, mens I nyder en kølig drink.

Dragon Legend 4*

Dragon Legend er en større båd med flere faciliteter, men dog stadig blot 24 suiter. Over 4 dæk finder I både indendørs og udendørs spiseområde, bar, spa og soldæk med en lille pool til de varme sommerdage.

Alle suiter er indrettet i traditionel vietnamesisk stil med masser af fine detaljer, store vinduer, der bringer lyset ind. I har selvfølgelig eget badeværelse, nogle sågar med badekar. På Dragon Legend er det muligt at sove 2-3 personer på værelset og er I flere kan I få connecting door mellem 2 suiter.

XL Vietnam Halong Bay Dragon Legend Boat
XL Vietnam Halong Bay Dragon Legend Boat Pool
XL Vietnam Halong Bay Dragon Legend Boat Room

2-dages oplevelsen inkluderer

 

  • Transport tur/retur Hanoi
  • 1 nat i kahyt med aircon og toilet/bad med varmt vand på Dragon Pearl 3+* eller Dragon Legend 4*
  • Frokost og aftensmad på dag 1
  • Morgenmad og frokost på dag 2
  • Engelsktalende guide
  • Udflugter og aktiviteter på ruten, inkl. kajakker

Der er drikkevand inkluderet, mens andre drikkevarer kan købes lokalt.

Vælges Dragon Legend er der mulighed for tilkøb af spa og massage

Xl Vietnam Bai Tu Long Bay Halong Bay Fishing Village And Rock Island

Har I flere dage?

Vi kan kun anbefale at bruge en ekstra dag på at komme længere ud, længere ned i gear på en 3-dages tur til Dragebørnenes bugt

Praktisk information

Indholdet af turen kan ændre sig efter vejrforholdene. Overordnet kan I rejse til Halong-bugten året rundt, men december til januar kan være køligere (15-20 grader). Samtidig er det godt at være opmærksom på, at juli til september har en højere luftfugtighed og kan byde på byger, da det her er regntid.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Vietnam Food Mi Quang
Saigon, Vietnam, Asien

Smagen af Vietnam

15 dage fra

36.500 kr.

Glæd jer til

Markeds- og gadekøkkentur i Hanoi med lokal madentusiast som guider

2-dages cruise bland kalkstensklipperne i Bai Tu Long-bugten

Økologisk gårdbesøg og kokkeskole i Hoi An

Strandidyl og luksuriøs villa i Quy Nhon

Saigon by night og boutiquehotel Mekong-deltaet

Xl Vietnam Boys Children Kids Buffalo River Happy Animal
Halong Bay, Vietnam, Asien

Nyhavns Vietnam - fra nord til syd

17 dage fra

37.500 kr.

Glæd jer til

Guidet tur til Hanois gadekøkkener og kokkeskole med ekspert

Pu Luong Retreat omgivet af grønne, magiske rismarker og landsbyer

2 dages cruise i spektakulære Bai Tu Long ved Halong-bugten

Kejserhistorie i Hue, cykeltur i Hoi An og i speedbåd til Cu Chi-tunnelerne

Mekongs magiske verden og flydende markeder

XL Cambodia Monk Angkor Wat Siam Reap View
Halong Bay, Vietnam, Asien

Kolonitid og kongebyer i Indokina

15 dage fra

34.500 kr.

Glæd jer til

Indokinas tidløse romantik og største højdepunkter

At udforske Angkor Wat og Halong Bay i ro og mag

De charmerende kolonitidsbyer Hanoi, Luang Prabang og Siem Reap

At drømme jer tilbage til svundne tider på håndplukkede hoteller

At lære traditionel kogekunst i Laos og Cambodja

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.