• Solopgang over Halong Bay i Vietnam
 • Skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i Vietnam
 • Nyd fantastiske udsigter i Bai Tu Long Bay, Vietnam
 • Lokal kvinder sælger frisk frugt fra sin båd i Halong-bugten, Vietnam

Med Dragon Pearl til dragebørnenes bugt

3 dages cruise til Halong's nabo: den enestående Bai Tu Long-bugt

Skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i Vietnam
Læs mere

Oplev Halong-bugtens nabo, den mindre besøgte og lige så fortryllende Bai Tu Long-bugt på dette 3 dages cruise, hvor I udforsker store grotter og bortgemte laguner, besøger flydende landsbyer og slap af på dækket i bugtens magiske favn.

Morgensol over klipper i Halong-bugten, VietnamMed sine dramatiske, drømmende kalkstensklipper, der rejser sig fra havet, er Halong-bugten ganske enkelt et af naturens store vidundere. Det er ikke mærkeligt, at bugten og dens naboer, Bai Tu Long og Lan ha, er Vietnams store stolthed og et yndet rejsemål for såvel vietnamesere som rejsende fra hele verden. 

Men af samme grund, kan det også være en rigtig god idé at søge lidt væk fra de mest travle og besøgte dele af Halong-bugten. Derhen, hvor hverken dagsturister eller krydstogsskibe når hen. 

Flydende landsby blandt klipper i Bai Tu Long Bay, VietnamDet giver ikke alene mulighed for at opleve magien til fulde, fredfyldt og uforstyrret, men også til virkelig at udforske dette fortryllende hjørne af Vietnam. Dets uberørte laguner, store grotter, strande og ikke mindst områdets unikke fiskersamfund og flydende landsbyer. 

Alt det kan I glæde jer til på denne 3 dages cruise, hvor I begynder i Halong-bugten og sætter kurs nordpå mod Bai Tu Long-bugtens mindre besøgte øhav, som på alle måder er lige så magisk som sin berømte nabo.

Skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i Vietnam3 DAGES CRUISE MED OPLEVELSER

I starter (og slutter) i Hanoi og I kører til havnen i Halong. Turen tager 3,5 timer gennem små landsbyer og langs rismarker, hvor I kan betragte det lokale liv. Når I har tjekket ind på skibet, får I serveret en velkomstdrink og derefter en dejlig frokost, mens I letter anker og begynder jeres eventyr til søs. 

Skibet er jeres hjem og base, hvor I fra soldækket kan nyde naturen, stjernehimlen og det vietnamesiske køkken. Og I gør ofte stop for at udforske det lokale liv i klippernes skygge, eller hemmelighederne dybt inde i grotterne.

Halong BayNår I ved aftenstide kaster anker, kan I nyde solnedgangene fra dækket med en kølig drink i hånden. Aftensmaden nydes enten indendørs eller ude, mens freden sænker sig. De spektakulære klipper bliver til mørke kæmper, der vogter over jer under stjernehimlen. 

Morgenerne i Bai Tu Long er også magiske. De drømmende klippeformationer er ofte indhyllet i tåge, der langsomt letter i takt med at solen står op og dagens eventyr begynder. 

Flydende by i Halong Bay i VietnamFLYDENDE LANDSBYER

Bai Tu Long gemmer på flere små og større landsbyer. De fleste ligger i ly af de store kalkstensklipper og flere er flydende med op til flere hundrede indbyggere. For os, der er vant til at have fast grund under fødderne og alskens tilbud lige om hjørnet, er besøget et indblik i et forunderligt liv. 

BIODIVERSITET OG MARINEPARK

Læg vejen forbi geopark eller marinepark i det fjerne hjørne af bugten. Her er lige så smukt, som der er uberørt, og har en stor koncentration af koralrev med underjordiske søer og grotter inde i klipperne. Her er samtidig mange dejlige strande med fint sand og klart vand.

I er så langt fra land nu, at de normale turistruter ikke går denne vej. De få turister, der kommer her, slapper af med fantastiske udsigter, badeture og fisketure med de lokale. 

Nyd fantastiske udsigter i Bai Tu Long Bay, VietnamBBQ-FROKOST PÅ STRANDEN

Bai Tu Long-bugten gemmer på fantastiske, relativt øde og særdeles fine strande flankeret af de dramatiske kalkstensklipper. I har fornøjelsen af en BBQ-frokost på en af strandene, og er vejret til det, kan I tage jer en dejlig svømmetur. 

Thien Canh Son grotten i Halong-bugten, VietnamGROTTER OG LAGUNER

De mange kalkstensøer i Halong og Bai Tu Long gemmer på store grotter. I skal selvfølgelig udforske en af dem, som oftest den imponerende Thien Canh Son grotte, der gemmer på en funklende verden af ældgamle stalagmitter i finurlige formationer.

I kan også sejle kajak på turen i Halong Bay med Dragon Legend 4*PÅ OPDAGELSE I KAJAK

I har kajakker ombord på båden og når I stopper, kan I udvalgte steder sejle på opdagelse langs klippekanterne, de gyldne strande eller i fiskelandsbyen. Er I ikke kajak-kyndige (endnu) hjælper personalet jer gerne til rette. 

Skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i VietnamMED 3+* JUNKE ELLER 4* BÅD

I kan vælge mellem to forskellige skibe på denne sejltur – Dragon Legend 4* er større og sejler hurtigere, hvilket også betyder at den kommer lidt længere rundt, og sejler en lidt anden rute end Dragon Pearl 3+*.

DRAGON PEARL 3+*

Dragon Pearl er en charmerende, traditionel kinesiske træjunke med sejl, som bringer jer tættere på havet og elementerne – en rigtig sejloplevelse. Her er 11 dejlige kahytter, alle med havudsigt, så I kan nyde scenerierne fra I slår øjnene op om morgenen.

Skibet har 3 dæk med såvel udendørs som indendørs spiseområde. Fra soldækket på toppen kan I nyde den betagende udsigt og måske en drink for at fuldende stemningen. 

Sejl på eventyr i Halong Bay med Dragon Legend 4*DRAGON LEGEND 4*

Dragon Legend er en større båd med 24 suiter og fine faciliteter fordelt over de 4 dæk. Her finder I både indendørs og udendørs spiseområde, bar, spa og soldæk med en lille pool til de varme sommerdage.

Eksempel på værelse på Dragon Legend 4* i Halong Bay, VietnamHver suite er indrettet i traditionel vietnamesisk stil med sans for detaljen. I har store vinduer, der lukker lys og udsigt ind i rummet og I nogle badeværelse finder I sågar eget badekar. Det er muligt at få suiter til 2-3 personer, ligesom I kan få connecting door mellem 2 suiter, hvis I er en familie.

Skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i Vietnam3-DAGES OPLEVELSEN INKLUDERER:

 • Transport tur/retur Hanoi
 • 2 nætter i kahyt med aircon og toilet/bad med varmt vand på Dragon Pearl 3+* eller Dragon Legend 4*
 • Frokost og aftensmad på dag 1
 • Morgenmad, frokost og aftensmad på dag 2
 • Morgenmad og frokost på dag 3
 • Engelsktalende guide
 • Udflugter og aktiviteter på ruten, inkl. kajakker

Der er drikkevand inkluderet, mens andre drikkevarer kan købes lokalt

Vælges Dragon Legend er der mulighed for tilkøb af spa og massage

Dragon Pearl om morgenen i Halong-bugten, VietnamHar I ikke 3 dage?

I har også mulighed for en 2-dages tur i stedet.

PRAKTISK INFORMATION

Indholdet af turen kan ændre sig efter vejrforholdene. Overordnet kan I rejse til Halong-bugten året rundt, men december til januar kan være køligere (15-20 grader). Samtidig er det godt at være opmærksom på, at juli til september har en højere luftfugtighed og kan byde på byger, da det her er regntid.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.