XL Vietnam Halong Bay Dragon Pearl Boat
Oplevelse i Vietnam

Tre dage med Dragon junker til dragebørnenes bugt

Tre dages cruise til den enestående Bai Tu Long-bugt

Oplev Halong-bugtens nabo, den mindre besøgte og lige så fortryllende Bai Tu Long-bugt på dette 3 dages cruise, hvor I udforsker store grotter og bortgemte laguner, besøger flydende landsbyer og slapprt af på dækket i bugtens magiske favn.

Vietnams store naturvidunder - væk fra mængderne

Med sine dramatiske, drømmende kalkstensklipper, der rejser sig fra havet, er Halong-bugten ganske enkelt et af naturens store vidundere. Det er ikke mærkeligt, at bugten og dens naboer, Bai Tu Long og Lan ha, er Vietnams store stolthed og et yndet rejsemål for såvel vietnamesere som rejsende fra hele verden. 

Men af samme grund, kan det også være en rigtig god idé at søge lidt væk fra de mest travle og besøgte dele af Halong-bugten. Derhen, hvor hverken dagsturister eller krydstogsskibe når hen. 

Det giver ikke alene mulighed for at opleve magien til fulde, fredfyldt og uforstyrret, men også til virkelig at udforske dette fortryllende hjørne af Vietnam. Dets uberørte laguner, store grotter, strande og ikke mindst områdets unikke fiskersamfund og flydende landsbyer. 

Alt det kan I glæde jer til på denne 3 dages cruise, hvor I begynder i Halong-bugten og sætter kurs nordpå mod Bai Tu Long-bugtens mindre besøgte øhav, som på alle måder er lige så magisk som sin berømte nabo.

XL Vietnam Halong Bay Dragon Legend Boat Kayak
Xl Vietnam Halong Bay Lan Ha Bay Cat Ba Island Cat Ba Limestone Langur Animal
Xl Vietnam Halong Bay Canh Son Island Dragon Pearl

3 dages cruise med oplevelser

I starter (og slutter) i Hanoi og I kører til havnen i Halong. Turen tager 3,5 timer gennem små landsbyer og langs rismarker, hvor I kan betragte det lokale liv. Når I har tjekket ind på skibet, får I serveret en velkomstdrink og derefter en dejlig frokost, mens I letter anker og begynder jeres eventyr til søs. 

Skibet er jeres hjem og base, hvor I fra soldækket kan nyde naturen, stjernehimlen og det vietnamesiske køkken. Og I gør ofte stop for at udforske det lokale liv i klippernes skygge, eller hemmelighederne dybt inde i grotterne.

Når I ved aftenstide kaster anker, kan I nyde solnedgangene fra dækket med en kølig drink i hånden. Aftensmaden nydes enten indendørs eller ude, mens freden sænker sig. De spektakulære klipper bliver til mørke kæmper, der vogter over jer under stjernehimlen. 

Morgenerne i Bai Tu Long er også magiske. De drømmende klippeformationer er ofte indhyllet i tåge, der langsomt letter i takt med at solen står op og dagens eventyr begynder. 

XL Vietnam Halong Bay Dragon Pearl View

Det skal I opleve

Flydende landsbyer

Bai Tu Long gemmer på flere små og større landsbyer. De fleste ligger i ly af de store kalkstensklipper og flere er flydende med op til flere hundrede indbyggere. For os, der er vant til at have fast grund under fødderne og alskens tilbud lige om hjørnet, er besøget et indblik i et forunderligt liv. 

Biodiversitet og marinepark

Læg vejen forbi geopark eller marinepark i det fjerne hjørne af bugten. Her er lige så smukt, som der er uberørt, og har en stor koncentration af koralrev med underjordiske søer og grotter inde i klipperne. Her er samtidig mange dejlige strande med fint sand og klart vand.

I er så langt fra land nu, at de normale turistruter ikke går denne vej. De få turister, der kommer her, slapper af med fantastiske udsigter, badeture og fisketure med de lokale. 

BBQ-Frokost på stranden

Bai Tu Long-bugten gemmer på fantastiske, relativt øde og særdeles fine strande flankeret af de dramatiske kalkstensklipper. I har fornøjelsen af en BBQ-frokost på en af strandene, og er vejret til det, kan I tage jer en dejlig svømmetur. 

Grotter og laguner

De mange kalkstensøer i Halong og Bai Tu Long gemmer på store grotter. I skal selvfølgelig udforske en af dem, som oftest den imponerende Thien Canh Son grotte, der gemmer på en funklende verden af ældgamle stalagmitter i finurlige formationer.

På opdagelse i kajak

I har kajakker ombord på båden og når I stopper, kan I udvalgte steder sejle på opdagelse langs klippekanterne, de gyldne strande eller i fiskelandsbyen. Er I ikke kajak-kyndige (endnu) hjælper personalet jer gerne til rette. 

Vælg mellem to forskellige skibe

Dragon Pearl 3+*

Dragon Pearl er en charmerende, traditionel kinesiske træjunke med sejl, som bringer jer tættere på havet og elementerne – en rigtig sejloplevelse. Her er 11 dejlige kahytter, alle med havudsigt, så I kan nyde scenerierne fra I slår øjnene op om morgenen.

Skibet har 3 dæk med såvel udendørs som indendørs spiseområde. Fra soldækket på toppen kan I nyde den betagende udsigt og måske en drink for at fuldende stemningen. 

 

Dragon Legend 4*

Dragon Legend er et større skib med 24 suiter og fine faciliteter fordelt over de 4 dæk. Her finder I både indendørs og udendørs spiseområde, bar, spa og soldæk med en lille pool til de varme sommerdage.

Hver suite er indrettet i traditionel vietnamesisk stil med sans for detaljen. I har store vinduer, der lukker lys og udsigt ind i rummet og I nogle badeværelse finder I sågar eget badekar. Det er muligt at få suiter til 2-3 personer, ligesom I kan få connecting door mellem 2 suiter, hvis I er en familie.

XL Vietnam Halong Bay Dragon Pearl Unset

Har I ikke 3 dage?

I har også mulighed for en 2-dages tur i stedet.

Praktisk information

Indholdet af turen kan ændre sig efter vejrforholdene. Overordnet kan I rejse til Halong-bugten året rundt, men december til januar kan være køligere (15-20 grader). Samtidig er det godt at være opmærksom på, at juli til september har en højere luftfugtighed og kan byde på byger, da det her er regntid.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Vietnam Halong Bay Sunset Rocks Boat
Nha Trang, Vietnam, Asien

Sommer i Vietnam

20 dage fra

45.000 kr.

Glæd jer til

Udflugt til Hanois gadekøkkener og markeder

Cykeltur, kulturmøde med Muong-, Thai- og Hmong-folket og eco-lodge i Mai Chau-dalen

3 dages cruise i Halong–bugten væk fra standardruten

Idylliske Hoi An med økologisk kokkeskole

Barfodsluksus i poolvilla på stranden

Xl Vietnam Fishnet Woman Blue
Saigon, Vietnam, Asien

Kompromisløst eventyr i Vietnam

19 dage fra

45.500 kr.

Glæd jer til

Cykel- og gadekøkkenture væk fra alfarvej

3 dages cruise til uberørt del af Halong-bugten (Bai Tu Long)

Overnat i hængekøje i Phong Nhas jungle

Saigon set fra en Vespa og Cu Chi med speedbåd

Mekong-deltaet fra en hyggelig rispram

Xl Vietnam Woman Weaving Bamboo Fish Trap Basket
Halong Bay, Vietnam, Asien

Det autentiske Nordvietnam

15 dage fra

37.000 kr.

Glæd jer til

Cruise med Dragon Pearl til dragebørnenes bugt

Hanois Train Street og Den Røde Flod

Risterrasser i gudesmukke Pu Luong

Cykelture, sejlture og hellige grotter i Ninh Binh

Vidunderlig strandferie på The Anam 4*

Xl Vietnam Sapa Tour Topas Ecolodge Aerial View Sunset
Hanoi, Vietnam, Asien

Glæd jer til

At opleve Vietnam fra en autentisk vinkel

Hanoi bag facaden, Den Røde Flod og livet på jernbanen

Eco-lodge med betagende udsigter, vandreture og kulturmøder i Sapa

3 dages sejltur til den uberørte Bai Tu Long-bugts kalkstensklipper

Afslappet strandferie og UNESCO verdensarv i Hoi An

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.