• Bai Sao Beach ligger på Phu Quoc i Vietnam
  • Oplev det lokale liv på Mekong Deltaen, Vietnam
  • Cyklende frugtsælger i Saigons gader
  • Oplev det lokale liv på Mekong Deltaen, Vietnam

Sydvietnam bag facaden og på hvide strande

Eventyr med gadekøkkener, Mekong-deltaet og tropeø. En oplevelsesrig rejse i et roligt tempo. 15 dage fra 24.500 kr., børn fra 14.000 kr.

Glæd jer til:

Pulserende Saigon på centralt hotel med rooftop pool

Saigons gadekøkkener og markeder med lokal guide

Cu Chi-tunnellerne med speedbåd ad Saigonfloden

Boutique-hotel og flydende markeder i Mekongdeltaet

La Veranda 4* på Phu Quoc med Vietnams bedste strande

Læs mere

Oplev Sydvietnam på en rejse fyldt med berigende indtryk fra det lokale liv: Saigons gadekøkkener, original boutique-hotel i Mekongdeltaet, de historiske Cu Chi-tunneller og skønne strande på tropeøen Phu Quoc.

Store oplevelser og tid til samvær og fordybelse

Denne rejse til Vietnam er skabt til jer, der ønsker at kombinere en skøn strandferie – ikke mindst i den danske vinter - med højdepunkter og autentiske oplevelser i det sydlige Vietnam. 

Her kommer I tæt på det lokale liv og Vietnams traditioner samtidig med at I ikke skal rejse så meget rundt, og så I kan være rimeligt sikre på samme, gode vejr hele vejen. Den bedste rejseperiode er oktober – april, men I kan gøre turen hele året.

Fra Saigons gadekøkkener til Cu Chi-tunnellerne

I oplever nogle af det vidunderlige lands største attraktioner på en måde, der adskiller sig markant fra det almindelige. Vi har nemlig nøje udvalgt udflugter, der giver jer de absolut bedste oplevelser, uanset om I rejser som familie, par eller på tværs af generationer. 

På jeres vej gennem de farverige markeder og gadekøkkener i Saigon har I f.eks. privat guide, så I kan taget det hele i det tempo, der passer jer.

Når I besøger Cu Chi-tunnelsystemet ankommer I ad Saigon-floden i en speedbåd i stedet for 2 timers småkedelig køretur. Det er på alle måder en lidt sjovere tur – for børn såvel som voksne!

På opdagelse i Mekong-deltaet 

Senere fortsætter I til Ben Tre i et ofte overset og malerisk hjørne af Mekong-deltaet, hvor I bor på det originale boutique-hotel The Island Resort 4* og har tre dage til at udforske deltaet og det lokale liv til vands og på cykel. Fra Ben Tre, sætter I kurs mod Can Tho, hvor I bl.a. vil opleve Vietnams største flydende marked, inden det er tid til at fuldende jeres eventyr med en strandferie på tropeøen Phu Quoc. 

Strandferie på skønne Phu Quoc

I slutter rejsen på tropeøen Phu Quoc med Vietnams bedste strande. Bevæger I jer væk fra det hvide sand, så glæd jer til dagmarkedets mylder og natmarkedets grillede fisk!

Håndplukkede hoteller til familier og par 

I Saigon og på Phu Quoc har vi udvalgt 4* hoteller, hvor der er god plads til børn og som samtidig er en nydelse for de voksne.

I Saigon kan I suge til jer af storbyens oplevelser og samtidig slappe af ved poolen på tagterrassen på Liberty Central Saigon Citypoint Hotel 4*. Glæd jer til at sidde i de afslappede loungestole og udsigt over byens tage og lys!

Også på Phu Quoc vil I nyde alle detaljer ved det ekstremt charmerende kolonistilshotel La Veranda Phu Quoc 4*, der ligger ud til stranden. Her bor I sammen i et stort værelse. Vil I opgradere til strandluksus og egen poolvilla kan I overveje Six Senses Ninh Van Bay 5*.

Hør mere med jeres rejserådgiver om jeres eventyr i Sydvietnam. Alt kan tilpasses jeres ønsker.

Program

Dag 1
I rejser fra Danmark til Vietnam

 Saigon (Ho Chi Minh City)I rejser til Vietnam, hvor I lander dagen efter.

Dag 2
Velkommen til Saigon (Ho Chi Minh City)

Vietnamesisk kvinde som sælger frugt, SaigonVelkommen til Saigon – eller til Ho Chi Minh City, som byen nu hedder officielt, men det gamle navn hænger stadig godt fast. I bliver mødt i lufthavnen af vores lokale repræsentant, der kører jer til hotellet.

Resten af dagen er på egen hånd til at ryste pelsen efter flyrejsen, og til at indsnuse lidt af den fantastiske stemning.

Oplev Saigons myldrende travle gaderPulserende Saigon

Saigon er en pulserende storby. Den har været drivkraften bag den økonomiske udvikling i Vietnam, der tog fart op gennem 90'erne.

Det mærker I på køreturen til hotellet. Byen er Vietnams største med 7-8 millioner indbyggere.

 

Om aftenen kan I bestille en drink i skybaren, som I nyder med udsigt over poolen og byenLiberty central Saigon Citypoint Hotel 4*

I skal bo 3 nætter på det pragtfulde Liberty Central Saigon Citypoint Hotel 4*. Her er store moderne værelser og masser af komfort. 

Oppe på tagterrassen er ikke bare den bedste udsigt, her er også en dejlig pool. Bare hop i som en god start på jeres rejse til Vietnam, og nyd det igen efter jeres udflugter.

 
Dag 3
Saigons gadekøkkener og markeder med privat guide

Farverigt tag på det kinesiske tempel i Saigon, VietnamSaigon kan ved første øjekast synes en anelse kaotisk. Men når I først begiver jer ud i det pulserende byliv, åbenbarer en anderledes verden sig i sidestrøgene bag de store hovedgader.

Her vil I opleve kontrasternes by – skyskrabere og blikskure står side om side, og foran fashionable forretninger tilbereder små gadekøkkener mad til menigmand. Her er farverige og pulserende markeder, historiske seværdigheder og en meget varieret restaurantscene.

De mange markeder i VietnamDet oplever I alt sammen i dag i selskab med en lokal, engelsktalende guide, der kan fortælle om alt det, I ser, og om det vietnamesiske køkkens traditioner.

Dag 4
Til Cu Chi-tunnelerne i speedbåd

Cu Chi-tunnellerne, VietnamVed byen Cu Chi tæt på Saigon ligger de berømte Cu Chi-tunneller, der er blevet et ikon for vietnamesernes udholdenhed og Nordvietnams sejr over Sydvietnam. Dem skal I besøge i dag. Tunnelsystemet blev udgravet under krigene mod Frankrig og USA og brugt som udgangspunkt for guerillaangreb. Under jorden var våbenlagre, hospitaler, forråd … og livsfarlige fælder.

Sejl med speedbåd i det smukke landskab i VietnamDe fleste kører hertil, men de små 2 timers køretur hver vej kan godt være lidt lange. Især for børn. Derfor ankommer I med speedbåd ad Saigonfloden! I bliver hentet tidlig morgen og spiser frokost på en lokal restaurant, inden sejler tilbage. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 5-7
Saigons mylder til Mekongdeltaets landlige ro

Traditionelle flydende markeder i Mekong-deltaetI dag mærker I virkelig, hvor mangfoldigt og kontrastfuldt et land, Vietnam er. I kører nemlig fra Saigons moderne mylder til et ofte overset hjørne af Mekongdeltaet, hvor I skal opleve det autentiske og fortryllende lokalliv på floderne og de omkringliggende øer.

Mekong langt fra alfarvej

Dagen står bl.a. på cruise på Mekong og besøg til landsbyerne Huu Dinh og Ca Ro, hvor I bl.a. vil møde familien Hoang, som lever af at fremstille røgelsespinde, inden I sejler i Sampan ud til en familie, som lever af at være kokosavlere. 

Senere nyder I dagens frokost på en lokal restaurant, inden jeres private guide kører jer til The Island Lodge 4*, hvor I skal bo de næste 2 nætter.  Resten af dagen har I for på egen hånd til at slappe af på hotellet eller udforske lokalområdet. 

Swimmingpool på The Island Lodge, Mekong, VietnamMountainbiketur og afslapning ved poolen

På dag 6 starter I med morgenmad på hotellet, hvorefter dagen står på en dejlig cykeltur ud i de frodige og billedskønne landområder, der bedst opleves til fods eller på cykel. 

Glæd jer til at suse gennem palmeplantager og frugtmarker, besøge landsbyer, og hilse på de lokale landmænd, som arbejder i rismarkerne fra tidlig morgen til sen aften.

Et vandløb i bevoksningen omkring The Island Lodge, Mekong, Vietnam

På turen besøger I også en kokosplantage og meget mere.

Tilbage på The Island Lodge har I resten af dagen på egen hånd til at nyde poolen og hotellets skønne rammer.

Aftenudsigten over poolenFormiddagen på dag 7 er til mere hygge i de dejlige omgivelser. Lån f.eks. en cykel og kør på opdagelse eller tag med ud at fiske. Senere på dagen sætter i kurs mod den største by i Mekongdeltaet Can Tho, hvor I overnatter på byens bedste hotel Victoria Can Tho Resort 4*.

Dag 8
Can Tho og Vietnams største flydende marked

Mekong-deltaget er berømt for sine flydende markederMekongdeltaet er ikke mindst berømt for sine flydende markeder. Dette vidunderligt farverige virvar skal I opleve i dag. I skal have morgenstemningen med. Og vietnameserne er klar fra kl. 7!

I sejler I en lille, privat båd tæt på det forrygende liv af handlende, der sælger frugt, grønt og meget mere. Bagefter besøger I en lokal landmand, der står klar med frisk frugt.

Senere på formiddagen flyver I fra Can Tho til tropeøen Phu Quoc, hvor I skal bo 6 nætter på Hotel La Veranda Phu Quoc 4*.

Dag 9-13
Strand, snorkling og natmarkeder på Phu Quoc

Nyd smukke solnedgange over stranden på La Veranda ResortI har oplevet så utroligt meget på jeres rejse til Vietnam. Nu skal I bare hygge på stranden, bade og lege i sandet.

Phu Quoc (link til artikel) er en vidunderlig tropeø, der gemmer på Vietnams suverænt smukkeste strande. Midten af øen er dækket af jungle, og øen er kendt for sine peberplantager og produktion af vietnamesernes folkekære fiskesauce nuoc mam.

Pool restauranten, La Veranda Phu Quoc, Vietnam

Midt i byen Duong Dong ved den nordlige bred af floden er der om formiddagen et mylder af handlende på et marked, der bugner af grønt og af fisk, skaldyr og blæksprutter i ufattelige mængder.

På natmarkedet syd for floden i Duong Dong kan I indtage en spændende aftensmad. Udpeg jeres kæmpereje, fisk, musling, kæmpesnegl eller blæksprutte, så bliver den tilberedt og serveret kort efter. Det smager fantastisk.

Natmarkedet på Phu Quoc i Vietnam

Phu Quoc byder i øvrigt på udmærket snorkling. Kør selv rundt på øen og hop i vandet i små bugter, eller tag med båd til An Thoi-øerne, hvor I kan opleve områdets flotteste koraller.

 
Dag 14-15
Hjemrejse fra ferien i Vietnam

Små fiskerbåde på Phu Quoc I VietnamJeres rejse til Vietnam er ved vejs ende. I har formiddagen til en sidste svømmetur, inden I flyver fra Phu Quoc til Saigon midt på eftermiddagen. 

Herfra går turen videre hjem mod Danmark, hvor I lander dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Sydvietnam bag facaden og på hvide strande
RejseperiodeDobbelt
25.01.20 ‑ 30.04.2026.000‑29.000
01.05.20 ‑ 31.10.2024.000‑26.000
01.11.20 ‑ 14.12.2028.000‑30.000
15.12.20 ‑ 31.03.2129.000‑33.000
01.04.21 ‑ 07.06.2125.000‑29.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Sydvietnam bag facaden og på hvide strande, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
25.01.20 ‑ 30.04.2014.000‑16.00014.000‑16.000
01.05.20 ‑ 31.10.2013.000‑15.00013.000‑15.000
01.11.20 ‑ 14.12.2015.000‑17.00015.000‑17.000
15.12.20 ‑ 23.12.2019.000‑21.00019.000‑21.000
24.12.20 ‑ 30.04.2115.000‑17.00015.000‑17.000
01.05.21 ‑ 07.06.2114.000‑16.00014.000‑16.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
  • Visum til Vietnam

Bemærk

Rejser I med børn?

På de fleste af de valgte hoteller er det muligt, at få 1-2 opredninger i værelserne eller connecting room (på forespørgsel). Snak med en Vietnam rådgiver om, hvordan lige præcis jeres familie får de optimale rammer