• På Phu Quoc finder man Vietnams bedste strande
  • Rygende gadekøkkener i Hanoi
  • Pool restauranten, La Veranda Phu Quoc, Vietnam
  • Mekong-deltaget er berømt for sine flydende markeder

Sydvietnam bag facaden og på hvide strande

Familieeventyr med gadekøkkener, markeder, homestay og tropeø. 15 dage fra 24.000 kr., børn fra 13.500 kr.

Glæd jer til:

Pulserende Saigon på Liberty Riverside 4* med pool

Saigons gadekøkkener og markeder med lokal guide

Cu Chi-tunnellerne med speedbåd ad Saigonfloden

Homestay og flydende markeder i Mekongdeltaet

4* badeferie på Phu Quoc med Vietnams bedste strande

Læs mere

Oplev Sydvietnam på en rejse fyldt med berigende indtryk fra det lokale liv: Saigons gadekøkkener, homestay i Mekongdeltaet, historiske Cu Chi og tropeøen Phu Quoc. Inkl. unikke udflugter, der gør eventyret endnu større.

En rejse skabt til familien

Denne rejse til Vietnam er skabt til familien, der vil mere end bare at bade. Sammen med jeres børn kommer I tæt på det lokale liv og Vietnams traditioner, så der virkelig bliver meget at tale om.

Rejsen koncentrerer sig om det sydlige Vietnam, så I ikke skal rejse så meget rundt, og så I kan være rimeligt sikre på samme vejr hele vejen. Bedste rejseperiode er oktober – april, men I kan gøre turen hele året.

Udvalgte børnevenlige udflugter

I oplever nogle af det vidunderlige lands største attraktioner på en måde, der adskiller sig markant fra det almindelige. Vi har nemlig nøje udvalgt udflugter, der giver jer de absolut bedste oplevelser, og som samtidig er børnevenlige.

På jeres vej gennem de farverige markeder og gadekøkkener i Saigon har I f.eks. privat guide, så I kan taget det hele i det tempo, der passer jer med tid til at forklare børnene, hvad de ser.

Når I besøger Cu Chi-tunnelsystemet ankommer I ad Saigon-floden i en speedbåd i stedet for 2 timers småkedelig køretur. Spørg bare børnene, om det er en god idé!

De børnevenlige oplevelser fortsætter i Mekongdeltaet, hvor I bor på et homestay/guest house, hvor hele familien kan gå med ud at fiske og med i marken. Fiskene fanges i kurve, så børnefingre behøver ikke være bange for spidse kroge! Her er også en lille pool.

Senere fortsætter I til deltaet hjerte Can Tho, hvor I bor på et hyggeligt, lille Boutiqie-hotel. I Can Tho skal I blandt sejle blandt de handlende på et flydende marked og på en rolig cykeltur.

Strandene på Phu Quoc

Vi lagde ud med at skrive, at rejsen til Vietnam var til familier, der ikke kun vil bade. Men herfra til slet ikke at bade er uendeligt langt, når man er barn.

Derfor slutter rejsen på tropeøen Phu Quoc med Vietnams bedste strande. Bevæger I jer væk fra det hvide sand, så glæd jer til dagmarkedets mylder og natmarkedets grillede fisk!

Fantastiske hoteller

I Saigon og på Phu Quoc har vi udvalgt 4* hoteller, hvor børn er hjerteligt velkomne. Og som samtidig er en nydelse for de voksne.

I Saigon kan I suge til jer af storbyens oplevelser og samtidig slappe af ved poolen på tagterrassen på Liberty Central Saigon Riverside Hotel 4*. Glæd jer til at sidde i de smukke solstole med fødderne i vand og udsigt over floden langt under jer! I har to værelser med en dør imellem, og også her er der fantastisk udsigt.

Også på Phu Quoc vil I nyde alle detaljer ved hotellet La Veranda Phu Quoc 4*, der ligger ud til stranden. Her bor I sammen i et stort værelse. Vil I opgradere til strandluksus og egen poolvilla kan I overveje Six Senses Ninh Van Bay.

Tal med Nyhavn Rejsers Vietnam-eksperter om familieeventyr i Sydvietnam. Alt kan tilpasses jeres ønsker.

Program

Dag 1
I rejser fra Danmark til Vietnam

 Saigon (Ho Chi Minh City)I rejser til Vietnam, hvor I lander dagen efter.

Dag 2
Velkommen til Saigon (Ho Chi Minh City)

Vietnamesisk kvinde som sælger frugt, SaigonVelkommen til Saigon – eller til Ho Chi Minh City, som byen nu hedder officielt, men det gamle navn hænger stadig godt fast. I bliver mødt i lufthavnen af vores lokale repræsentant, der kører jer til hotellet.

Resten af dagen er på egen hånd til at ryste pelsen efter flyrejsen, og til at indsnuse lidt af den fantastiske stemning.

Oplev Saigons myldrende travle gaderPulserende Saigon

Saigon er en pulserende storby. Den har været drivkraften bag den økonomiske udvikling i Vietnam, der tog fart op gennem 90'erne.

Det mærker I på køreturen til hotellet. Byen er Vietnams største med 7-8 millioner indbyggere.

Swimming poolen, Liberty Central Saigon Riverside Hotel, VietnamHotel Liberty Riverside 4*

I skal bo 3 nætter på det pragtfulde Liberty Central Saigon Riverside Hotel 4*. Her er store moderne værelser og masser af komfort. Og ikke mindst er her en utrolig udsigt over Saigon-floden, der snor sig for jeres fødder.

Oppe på tagterrassen er ikke bare den bedste udsigt, her er også en dejlig pool. Bare hop i som en god start på jeres rejse til Vietnam, og nyd det igen efter jeres udflugter.

Dag 3
Saigons gadekøkkener og markeder med privat guide

Farverigt tag på det kinesiske tempel i Saigon, VietnamSaigon kan ved første øjekast synes en anelse kaotisk. Men når I først begiver jer ud i det pulserende byliv, åbenbarer en anderledes verden sig i sidestrøgene bag de store hovedgader.

Her vil I opleve kontrasternes by – skyskrabere og blikskure står side om side, og foran fashionable forretninger tilbereder små gadekøkkener mad til menigmand. Her er farverige og pulserende markeder, historiske seværdigheder og en meget varieret restaurantscene.

De mange markeder i VietnamDet oplever I alt sammen i dag i selskab med en lokal, engelsktalende guide, der kan fortælle om alt det, I ser, og om det vietnamesiske køkkens traditioner.

Dag 4
Til Cu Chi-tunnelerne i speedbåd

Cu Chi-tunnellerne, VietnamVed byen Cu Chi tæt på Saigon ligger de berømte Cu Chi-tunneller, der er blevet et ikon for vietnamesernes udholdenhed og Nordvietnams sejr over Sydvietnam. Dem skal I besøge i dag. Tunnelsystemet blev udgravet under krigene mod Frankrig og USA og brugt som udgangspunkt for guerillaangreb. Under jorden var våbenlagre, hospitaler, forråd … og livsfarlige fælder.

Sejl med speedbåd i det smukke landskab i VietnamDe fleste kører hertil, men de små 2 timers køretur hver vej kan godt være lidt lange. Især for børn. Derfor ankommer I med speedbåd ad Saigonfloden! I bliver hentet tidlig morgen og spiser frokost på en lokal restaurant, inden sejler tilbage. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 5-7
Mekongdeltaets magiske verden

Kom ud og oplev det lokale liv i rismarkerneI dag mærker I virkelig, hvor mangfoldigt og kontrastfuldt et land, Vietnam er. I flytter nemlig fra Saigons mylder til et lille homestay/guest house, Cocohut, på Kokosøen ude i Mekongdeltaet få timer væk.

Fisk og høst med de lokale

På Kokosøen glider I stille og roligt ind i det lokale liv. I kan hjælpe med at høste grøntsager og med at fange fisk på traditionel vis i flettede kurve.

Glæd jer til lokalliv med skøn, autentisk mad baseret på friske råvarer … I har jo selv plukket og fanget dem. Cocohut har 6 værelser – 3 af dem er med aircondition, og det er selvfølgelig et af dem, Nyhavn Rejser reserverer til den ene overnatning, I har her.

Kom ud og oplev det lokale liv i rismarkerneAfslapning og videre til Can Tho

Formiddagen er til mere hygge i de skønne omgivelser. Lån en cykel og kør på opdagelse eller tag med ud at fiske igen. Senere går turen videre til den største by i Mekongdeltaet Can Tho, hvor I overnatter på vej mod nye nye oplevelser som venter.

I skal bo på det super charmerende, lille boutique-hotel Nam Bo Boutique 3+*.

Traditionelle flydende markeder i Mekong-deltaetMekongs flydende markeder og cykeltur på landet

Mekongdeltaet er berømt for sine flydende markeder. Dette vidunderligt farverige virvar skal I opleve i dag. I skal have morgenstemningen med. Og vietnameserne er klar fra kl. 7!

I sejler I en lille, privat båd tæt på det forrygende liv af handlende, der sælger frugt, grønt og meget mere. Bagefter besøger I en lokal landmand, der står klar med frisk frugt.

Og oplevelserne er ikke slut endnu. Jeres guide vil tage jer på 2 timers smuk cykeltur ud på landet. I passerer hjemmeværksteder, små landbrug, templer og masser af hjertevarme lokale. Udflugten slutter med frokost på en lokal restaurant.

Aften ved poolen på La Veranda ResortStort værelse på tropeøen Phu Quoc

Senere flyver I fra Can Tho til tropeøen Phu Quoc, hvor I skal bo 7 nætter på Hotel La Veranda Phu Quoc 4*.

I har et premier garden view room, og det er lykkedes Nyhavn Rejser at lave en unik aftale med hotellet, så I kan have op til 2 ekstra opredninger til børn i det store værelse.

Dag 8-13
Phu Quocs strande og markeder

La Veranda Resort har egen, privat strandI har oplevet så utroligt meget på jeres rejse til Vietnam. Nu skal I bare hygge på stranden, bade og lege i sandet.

I har en uges badeferie på den vidunderlige tropeø Phu Quoc, der gemmer på Vietnams suverænt smukkeste og mest børnevenlige strande. Midten af øen er dækket af jungle, og øen er kendt for sine peberplantager og for fiskesovsen nuoc mam.

Midt i byen Duong Dong ved den nordlige bred af floden er der om formiddagen et mylder af handlende på et marked, der bugner af grønt og af fisk, skaldyr og blæksprutter i ufattelige mængder.

Natmarkedet på Phu Quoc i VietnamPå natmarkedet syd for floden i Duong Dong kan I indtage en spændende aftensmad. Udpeg jeres kæmpereje, fisk, musling, kæmpesnegl eller blæksprutte, så bliver den tilberedt og serveret kort efter. Det smager fantastisk.

Phu Quoc byder i øvrigt på udmærket snorkling. Kør selv rundt på øen og hop i vandet i små bugter, eller tag med båd til An Thoi-øerne, hvor I kan opleve områdets flotteste koraller.

Dag 14-15
Hjemrejse fra Vietnam

Bai Sao Beach ligger på Phu Quoc i VietnamJeres rejse til Vietnam er ved vejs ende. 2 fantastiske uger fyldt med indtryk skal nu lagre sig, og der vil være masser at tale om med børnene den kommende tid.

I har formiddagen til en sidste svømmetur, inden I flyver fra Phu Quoc til Saigon midt på eftermiddagen. Herfra går turen videre hjem mod Damark, hvor I lander dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Sydvietnam bag facaden og på hvide strande
RejseperiodeDobbelt
18.10.19 ‑ 14.12.1923.000‑27.000
15.12.19 ‑ 31.03.2027.000‑31.000
01.04.20 ‑ 31.10.2023.000‑27.000
01.11.20 ‑ 14.12.2027.000‑29.000
15.12.20 ‑ 28.02.2128.000‑32.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Sydvietnam bag facaden og på hvide strande, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
18.10.19 ‑ 14.12.1913.000‑15.00013.000‑15.000
15.12.19 ‑ 23.12.1917.000‑19.00017.000‑19.000
24.12.19 ‑ 14.12.2013.000‑15.00013.000‑15.000
15.12.20 ‑ 23.12.2018.000‑20.00018.000‑20.000
24.12.20 ‑ 28.02.2115.000‑17.00015.000‑17.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Rasmus Købgaard

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda