Xl Vietnam Phu Quoc Island Bai Sao Beach

Sydvietnam bag facaden og på hvide strande

Sydvietnam bag facaden og på hvide strande

15 dage fra 36.500 kr. | BØRN fra 22.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Et eventyr med gadekøkkener, Mekong-deltaet og hvide strande

Oplev Sydvietnam på en rejse fyldt med berigende indtryk fra det lokale liv: Saigons gadekøkkener, original boutique-hotel i Mekongdeltaet, de historiske Cu Chi-tunneller og skønne strande på tropeøen Phu Quoc.

 

Glæd jer til

 • Pulserende Saigon på centralt hotel med rooftop pool
 • Saigons gadekøkkener og markeder med lokal guide
 • Cu Chi-tunnellerne med speedbåd ad Saigonfloden
 • Boutique-hotel og flydende markeder i Mekongdeltaet
 • La Veranda 4* på Phu Quoc med Vietnams bedste strande
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Store oplevelser med tid til samvær og fordybelse

Denne rejse til Vietnam er skabt til jer, der ønsker at kombinere en skøn strandferie – ikke mindst i den danske vinter - med højdepunkter og autentiske oplevelser i det sydlige Vietnam. 

Her kommer I tæt på det lokale liv og Vietnams traditioner samtidig med at I ikke skal rejse så meget rundt, og så I kan være rimeligt sikre på samme, gode vejr hele vejen. Den bedste rejseperiode er oktober – april, men I kan gøre turen hele året.

Strandferie på skønne Phu Quoc

I slutter rejsen på tropeøen Phu Quoc med Vietnams bedste strande. Bevæger I jer væk fra det hvide sand, så glæd jer til dagmarkedets mylder og natmarkedets grillede fisk!

XL Phu Quoc Suoi Tranh Waterfall Vietnam
Xl Vietnam Phu Quoc Ce Privat 5Xl Vietnam Phu Quoc Ce Privat 5
Xl Vietnam Saigon Ho Chi Minh City Street

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl Vietnam Saigon Ho Chi Minh Night Business And Administrative Center

I rejser til Vietnam og lander i Saigon dagen efter.

Velkommen til Saigon – eller til Ho Chi Minh City, som byen nu hedder officielt, men det gamle navn hænger stadig godt fast. I bliver mødt i lufthavnen af vores lokale repræsentant, der kører jer til hotellet.

Resten af dagen er på egen hånd til at ryste pelsen efter flyrejsen, og til at indsnuse lidt af den fantastiske stemning.

Xl Vietnam Saigon Ho Chi Minh Street Fruit vendor

Pulserende Saigon

Saigon er en pulserende storby. Den har været drivkraften bag den økonomiske udvikling i Vietnam, der tog fart op gennem 90'erne.

Det mærker I på køreturen til hotellet. Byen er Vietnams største med 7-8 millioner indbyggere.

Small Vietnam Saigon Liberty Central Saigon Citypoint Hotel Pool Night Sky Bar

Liberty Central Saigon Citypoint Hotel 4* 

I skal bo 3 nætter på det pragtfulde Liberty Central Saigon Citypoint Hotel 4*. Her er store moderne værelser og masser af komfort. 

Oppe på tagterrassen er ikke bare den bedste udsigt, her er også en dejlig pool. Bare hop i som en god start på jeres rejse til Vietnam, og nyd det igen efter jeres udflugter.

 

Xl Asia Vietnam Saigon By Night Child Helmet

Saigon kan ved første øjekast synes en anelse kaotisk. Men når denne aften begiver jer ud i det pulserende byliv, åbenbarer en anderledes verden sig i sidestrøgene bag de store hovedgader.

Her vil I opleve kontrasternes by – skyskrabere og blikskure står side om side, og foran fashionable forretninger tilbereder små gadekøkkener mad til menigmand. Her er farverige og pulserende markeder, historiske seværdigheder og en meget varieret restaurantscene.

Xl Vietnam Caravelle Saigon Nighttime Facade

Det oplever I alt sammen i dag på bagsædet af en scooter i selskab med en lokal, engelsktalende guide, der kan fortælle om alt det, I ser og smager.

Ved byen Cu Chi tæt på Saigon ligger de berømte Cu Chi-tunneller, der er blevet et ikon for vietnamesernes udholdenhed og Nordvietnams sejr over Sydvietnam. Dem skal I besøge i dag. Tunnelsystemet blev udgravet under krigene mod Frankrig og USA og brugt som udgangspunkt for guerillaangreb. Under jorden var våbenlagre, hospitaler, forråd … og livsfarlige fælder.

 

Xl Vietnam Cu Chi Med Speedbaad

De fleste kører hertil, men de små 2 timers køretur hver vej kan godt være lidt lange. Især for børn. Derfor ankommer I med speedbåd ad Saigonfloden! I bliver hentet tidlig morgen og spiser frokost på en lokal restaurant, inden sejler tilbage. Resten af dagen er til fri disposition.

Xl Vietnam Mekong Delta Local House River

I dag mærker I virkelig, hvor mangfoldigt og kontrastfuldt et land, Vietnam er. I kører nemlig fra Saigons moderne mylder til et ofte overset hjørne af Mekongdeltaet, hvor I skal opleve det autentiske og fortryllende lokalliv på floderne og de omkringliggende øer.

Mekong langt fra alfarvej

Dagen står bl.a. på cruise på Mekong og besøg til landsbyerne Huu Dinh og Ca Ro, hvor I bl.a. vil møde familien Hoang, som lever af at fremstille røgelsespinde, inden I sejler i Sampan ud til en familie, som lever af at være kokosavlere. 

Senere nyder I dagens frokost på en lokal restaurant, inden jeres private guide kører jer til The Island Lodge 4*, hvor I skal bo de næste 2 nætter.  Resten af dagen har I for på egen hånd til at slappe af på hotellet eller udforske lokalområdet. 

Xl Vietnam Mekong The Island Lodge Sunbeds By Pool

Mountainbiketur og afslapning ved poolen

På dag 6 starter I med morgenmad på hotellet, hvorefter dagen står på en dejlig cykeltur ud i de frodige og billedskønne landområder, der bedst opleves til fods eller på cykel. 

Glæd jer til at suse gennem palmeplantager og frugtmarker, besøge landsbyer, og hilse på de lokale landmænd, som arbejder i rismarkerne fra tidlig morgen til sen aften.

På turen besøger I også en kokosplantage og meget mere.

Tilbage på The Island Lodge har I resten af dagen på egen hånd til at nyde poolen og hotellets skønne rammer.

Xl Vietnam Mekong River Delta Fields

Formiddagen på dag 7 er til mere hygge i de dejlige omgivelser. Lån f.eks. en cykel og kør på opdagelse eller tag med ud at fiske. Senere på dagen sætter i kurs mod den største by i Mekongdeltaet Can Tho, hvor I overnatter på byens bedste hotel Victoria Can Tho Resort 4*.

Xl Vietnam Can Tho Victoria Can Tho Cuu Long Bar

Mekongdeltaet er ikke mindst berømt for sine flydende markeder. Dette vidunderligt farverige virvar skal I opleve i dag. I skal have morgenstemningen med. Og vietnameserne er klar fra kl. 7!

I sejler I en lille, privat båd tæt på det forrygende liv af handlende, der sælger frugt, grønt og meget mere. Bagefter besøger I en lokal landmand, der står klar med frisk frugt.

Xl Mekong River Vegetable Merchants Boats Floating Market Vietnam

Senere på formiddagen flyver I fra Can Tho til tropeøen Phu Quoc, hvor I skal bo 6 nætter på Hotel La Veranda Phu Quoc 4*.

XL Vietnam Phu Quoc La Veranda Restaurant The Deck

Xl Vietnam Phu Quoc Hotel La Veranda Beach

I har oplevet så utroligt meget på jeres rejse til Vietnam. Nu skal I bare hygge på stranden, bade og lege i sandet.

Phu Quoc (link til artikel) er en vidunderlig tropeø, der gemmer på Vietnams suverænt smukkeste strande. Midten af øen er dækket af jungle, og øen er kendt for sine peberplantager og produktion af vietnamesernes folkekære fiskesauce nuoc mam.

 

Xl Vietnam Phu Quoc Hotel La Veranda Spa

Midt i byen Duong Dong ved den nordlige bred af floden er der om formiddagen et mylder af handlende på et marked, der bugner af grønt og af fisk, skaldyr og blæksprutter i ufattelige mængder.

På natmarkedet syd for floden i Duong Dong kan I indtage en spændende aftensmad. Udpeg jeres kæmpereje, fisk, musling, kæmpesnegl eller blæksprutte, så bliver den tilberedt og serveret kort efter. Det smager fantastisk.

Xl Vietnam Phu Quoc Ce Privat 10Xl Vietnam Phu Quoc Ce Privat 10
Xl Vietnam Phu Quoc Ce Privat 1Xl Vietnam Phu Quoc Ce Privat 1
Xl Vietnam Phu Quoc Ce Privat 7Xl Vietnam Phu Quoc Ce Privat 7

Phu Quoc byder i øvrigt på udmærket snorkling. Kør selv rundt på øen og hop i vandet i små bugter, eller tag med båd til An Thoi-øerne, hvor I kan opleve områdets flotteste koraller.

XL Vietnam Phu Quoc Sao Beach

Jeres rejse til Vietnam er ved vejs ende. I har formiddagen til en sidste svømmetur, inden I flyver fra Phu Quoc til Saigon midt på eftermiddagen. 

Herfra går turen videre hjem mod Danmark, hvor I lander dag 15.

Xl Vietnam Phu Quoc Hotel La Veranda Welcome Drink
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

På jeres vej gennem de farverige markeder og gadekøkkener i Saigon har I f.eks. privat guide, så I kan taget det hele i det tempo, der passer jer.

Når I besøger Cu Chi-tunnelsystemet ankommer I ad Saigon-floden i en speedbåd i stedet for 2 timers småkedelig køretur. Det er på alle måder en lidt sjovere tur – for børn såvel som voksne!

Senere fortsætter I til Ben Tre i et ofte overset og malerisk hjørne af Mekong-deltaet, hvor I bor på det originale boutique-hotel The Island Resort 4* og har tre dage til at udforske deltaet og det lokale liv til vands og på cykel. 

 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

I Saigon og på Phu Quoc har vi udvalgt 4* hoteller, hvor der er god plads til børn og som samtidig er en nydelse for de voksne. I Saigon kan I suge til jer af storbyens oplevelser og samtidig slappe af ved poolen på tagterrassen på Liberty Central Saigon Citypoint Hotel 4*.

Også på Phu Quoc vil I nyde alle detaljer ved det ekstremt charmerende kolonistilshotel La Veranda Phu Quoc 4*, der ligger ud til stranden. Her bor I sammen i et stort værelse. Vil I opgradere til strandluksus og egen poolvilla kan I overveje Six Senses Ninh Van Bay 5*.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Saigon // Phu Quoc-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 3 nætter på Liberty Central Saigon Citypoint Hotel 4*, Saigon. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Saigons hemmeligheder og gadekøkkener
 • Oplevelse: Cu Chi tunnellerne i speedbåd
 • 3 dages oplevelse: Boutiquehotel og Mekong langt fra alfarvej
 • 1 nat på Victoria Can Tho Resort 4*, Can Tho. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Can Tho-Phu Quoc
 • 6 nætter på La Veranda Phu Quoc 4*, Phu Quoc. Deluxe Garden Room, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Sydvietnam bag facaden og på hvide strande
RejseperiodeDobbelt
22.06.24 ‑ 23.06.2434.000‑36.000
24.06.24 ‑ 31.10.2436.000‑41.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Sydvietnam bag facaden og på hvide strande, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
22.06.24 ‑ 23.06.2421.000‑23.00021.000‑23.000
24.06.24 ‑ 15.08.2425.000‑27.00025.000‑27.000
16.08.24 ‑ 31.10.2422.000‑24.00022.000‑24.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Visum til Vietnam

Bemærk

Rejser I med børn? 

På de fleste af de valgte hoteller er det muligt, at få 1-2 opredninger i værelserne eller connecting room (på forespørgsel). Snak med en Vietnam rådgiver om, hvordan lige præcis jeres familie får de optimale rammer

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.