• Udsigt til bjerge på begge sider med smukke rødlige og gyldne nuancer, på busrejse mellem Chile og Argentina
 • Vinmark i Mendoza, Argentina
 • Andesbjergene i Chile
 • Udsigt over Santiago de Chile fra San Cristobal-bakken

Førsteklasses busrejse fra Mendoza til Santiago

Med bus over Andesbjergene

Andesbjergene Aconcagua i Argentina
Læs mere

Der findes alternativer til at tage bussen, når man skal fra Mendoza i Argentina til Santiago i Chile. Men på denne komfortable og billedskønne busrejse, får I både sind, smukke vinmarker og de mægtige Andesbjerge med. Fra start til slut.

Komfortabel førsteklasses busrejse fra Santiago i Chile til Mendoza i Argentina eller omvendt, med udsigt til fantastisk naturMODERNE BUS OG GODE VEJE

Den her busrejse byder ikke på sindsoprivende rysteture på kanten af afgrundsdybe bjergskråninger. Der er heller ingen geder og høns om bord. Jeres bus er topmoderne og svæver afsted over glatte veje. I behøver kun at læne jer tilbage og nyde udsigten af de dramatiske Andesbjerge lige uden for vinduet. Der serveres drikkevarer og snacks undervejs.  

Vingård i Mendoza, ArgentinaFARVEL TIL MENDOZAS FRODIGE VINMARKER 

Mendozas frodige vinland er en forførende oase, omgivet af en barsk og tør verden. Det opdager I snart, som bussen begynder at klatre op mod de sneklædte tinder. Snart er der ingen træer tilbage og farverne er falmet til støvbrune landskaber. Nu tager bjergene over.    

Andesbjergene i Mendoza provinsen, ArgentinaIND I DE MÆGTIGE ANDESBJERGE

Den ene bjergtagene udsigt afløser den næste på den lange stigning op mod taget af Andesbjergene, der med sine 7.000 km er verdens længste bjergkæde. I fortsætter gennem tunneller, de såkaldte gallerier, som har åbent udkig til siderne, mens en brusende flod løber i bunden af en dyb kløft under jer. 

Udsigt til fantastiske naturomgivelser og Aconcaguas i Andesbjergene i ArgentinaFORBI SYDAMERIKAS HØJESTE BJERG

I kører i gennemsnit i 4000 meters højde heroppe og snart venter en af turens store højdepunkter – synet af majestætiske Aconcagua, som med sine 6.960 m, er det højeste bjerg på den vestlige halvkugle og uden for Himalaya. Ved grænseovergangen mellem Argentina og Chile, skal I ud af bussen og der kan være lidt ventetid, så husk varmt tøj!

Santa Lucia-bakken i Santiago, ChileSMUKKE SANTIAGO VENTER

De dramatiske bjerglandskaber fortsætter et godt stykke inde i Chile, hvor de små byer i det barske højland giver jer et første indtryk af chilensk liv og hverdag. Snart øjner I de frodige dale i horisonten og den lange tur ned begynder. I dette smalle stykke land, mellem Stillehavet og de sneklædte Andesbjerge, ligger nogle af de bedste vinområder i Chile. Og en af Sydamerikas mest stilfulde og sofistikerede metropoler, Santiago de Chile. 

Ved busterminalen i Santiago, venter jeres engelsktalende guide, som kører jer til jeres hotel.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.