• Oplev den fantastiske solopgang fra toppen af Mount Batur på Bali
  • Rismark på Bali, Indonesien
  • Udsigt til Muntigs Bar & Restaurant samt stranden ved Batu Karang, Bali
  • Massage på Jamahal Private Resort på Bali

Bali på afveje

Fra eventyr i højlandet til ø-stemning på 3+* til 4* hoteller. 17 dage fra 23.500 kr.

Glæd jer til:

Kanosejlads, storslået natur og landsbybesøg

Risterrasser og balinesisk idyl i Sidemen-dalen

Solopgang fra toppen af Batur-vulkanen

Snorkling på paradisøen Nusa Lembongan

Skønne hoteller 3+* til 4* inkl. spabehandlinger og middage

Læs mere

Oplev det uspolerede Bali på en rejse, der tager jer fra højlandets rismarker, hellige templer og vilde vulkaner til tropesøen Nusa Lembongan med krystalklart vand og snorkling blandt koraller og djævlerokker. Slut eventyret af med forkælelse på den gyldne Jimbaran-strand.

Ubud og store oplebvelser

Rejsen starter i Balis højland i udkanten af Ubud. Det er ikke just langt fra alfarvej, men I bor på naturskønne Sankara Suites and Villas 4* og har fordelen ved at bo på behørig afstand af den hektiske kunstnerby, samtidig med at I med hotellets shuttlebusser kan være nede i centrum på 10 min. 

I skal opleve den smukke natur glide forbi, når I rafter på Ayung floden, og på guided vandretur til Balis smukkeste vandfald . 

Blandt rismarker og vulkaner i Sidemendalen

Turen går nu til Sidemen-dal, hvor I bor på Samanvaya Resort 3+* med udsigt til dalens berømte risterrasser. Glæd jer til de mageløse omgivelser. I skal opleve en af øens smukkeste naturscenarier, når I vandrer til toppen af Batur-vulkanen og ser solen stå op. Og I skal vandre i de magiske risterrasser, når I da ikke nyder den fantastiske udsigt fra poolkanten.

En verden under havet på Nusa Lembongan 

Efter oplevelsesrige dage i Sidemen kører I videre til Sanur i det sydlige Bali, hvor en speedbåd venter på at sejle jer til øen Nusa Lembongan. I har 3 overnatninger på Batu Karang 4* . Glæd jer til strande, der lægger op til daseferie og cocktails til solnedgangen. Måske I skal snorkle i det klare vand eller svømme med djævlerokker?

Forkælelse i Jimbaran 

I slutter på Jimbaran-stranden på voksenhotellet Jamahal Private Resort & Spa 4*. Stranden har ry for at være Balis bedste, men trods lovprisningerne er Jimbaran ikke overrendt, og her er rig mulighed for at fornemme det lokale liv. I sætter helt selv tempoet for dagene. Slap af i jeres private poolsuite og nyd udsøgte middage og de 3 inkluderede spabehandlinger.

Skræddersyet rejse til Bali

Alle rejser til Bali kan skræddersyes efter jeres drømme, og det er naturligvis også en mulighed at tage børn med på denne skønne rejse.

Tal med jeres rejserådgiver om de mange muligheder samt priser for rejser med børn.

Program

Dag 1-2
I rejser til Bali

Pool på The Sankara Resort, BaliI rejser fra Danmark på dag 1 og ankommer til Bali på dag 2. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til Sankara Suites and Villas 4* lidt uden for Ubud, hvor I har 3 overnatninger.

Terrassen i jeres Valley Suite på The Sankara Suites & Villas, BaliI Balis frodige højland kan I se frem til at bo i stilrene og moderne omgivelser med udsigt over dalen. Her ånder alt fred og ro, mens en køretur på kun 10 minuttere bringer jer til stemningsfulde Ubud med masser af kulturtilbud.

Dag 3-4
Udforsk kunstnerbyen Ubud

Abe i Monkey Forrest, Ubud på Bali.Med base i Ubud, det centrale Balis kulturelle ”hovedstad” med en kunstnerisk åre, masser af gallerier og små museer, skal I de næste dage på store oplevelser.

Sekumpul-vandfaldet på det nordlige Balitrekking til balis smukkeste vandfald

Glæd jer til et spektakulært trek gennem jungle og kløfter til Balis nok smukkeste vandfald, Sekumpul. Dette er en halvdagstur med lokal guide.

Tag på guidet riverrafting ned ad Ayung-floden i Ubud, BaliRiverrafting på ayung-floden

Endnu et eventyr venter, når I skal riverrafte på Balis længste flod Ayung. Nyd udsigten til regnskov, rismarker og bjerge, mens gummibåden vugger afsted. Nogle steder går det lidt vildt for sig, men det er en del af oplevelsen, og alle kan være med!

Dag 5-7
Videre til den smukke Sidemen-dal

Samanvaya i Sidemen-dalen på BaliEfter dejlige dage i Ubud går turen videre til Sidemendalen i det østlige højland gennem et landskab af irgrønne risterrasser, bjerge og gudeskøn natur. I skal bo 3 nætter på det stilede boutiquehotel Samanvaya Resort 3+* med en fantastisk udsigt over dalens frodige rismarker. Gå på opdagelse i den nærliggende landsby og fornem det lokale liv eller slap af ved poolkanten med smuk udsigt over risterrasser og vulkaner. 

Solopgang set fra Gunung Batur, BaliVulkantrek med varme kilder

En af dagene skal I tidligt op for at få en oplevelse for livet, når I på en guidet trekkingtur vandrer til toppen af Batur-vulkanen og ser solen stå op. Den endnu aktive vulkan er med sit gigantiske dobbeltkrater en af øens smukkeste naturoplevelser og fra toppen kan I på en god dag se helt til Lombok. Alle kan være med på turen, der afsluttes med et bad i varme kilder for foden af vulkanen.

Rismarker i Sidemen på BaliMagiske risterasser og massage

I nyder den landlige idyl og de smukke risterrasser, der ligger som trappesten i naturen. Glæd jer til at vandre i det grønne på en guidet tur i risterasserne. Når I skal slappe af er her også masser af muligheder for massage og wellness, ligesom resortet byder på yogaundervisning. Husk også at I har en gang massage inkluderet i jeres ophold her.

Dag 8-10
Paradisøen Nusa Lembongan

Udsigt til alle hotellets pools på Batu Karang på BaliI dag kører I videre til Sanur i det sydlige Bali, hvor en speedbåd venter på at sejle jer til naboøen Nusa Lembongan. I har 3 overnatninger på Batu Karang 4* på den vestlige side af øen. 

Selvom Nusa Lembongan kun ligger 40 minutters sejlads fra Bali er her en verden til forskel med en tilbagelænet ø-stemning med små barer og spisesteder med sand mellem tæerne. Det er også her, at I finder hvide strande, der lægger op til daseferie og svømmeture. 

Nyd en drink på The Deck Café & Bar på Batu KarangMåske I skal snorkle i det klare vand eller svømme med djævlerokker i en undersøisk verden af koraller og tropiske fisk? I kan også dykke med flaske, der findes mange dykkercentre på den lille ø. 

Nyd den maleriske udsigt og synet af Agung-vulkanen på Bali. Og glæd jer til smukke solnedgange fra terrassen.

Dag 11-15
Poolvilla ved Jimbaran stranden

Main pool på Jamahal Private Resort på BaliI sejler tilbage til fastlandet i speedbåd og køres til Jamahal Private Resort & Spa 4+* på Jimbaran-stranden i det sydlige Bali, hvor I har 5 overnatninger. 

Jamahals Beach club på Jimbaran BeachStranden ligger i en beskyttet, hesteskoformet bugt og har ry for at være en af Balis bedste, men trods lovprisningerne er Jimbaran ikke overrendt, og her er stadig rig mulighed for at fornemme det lokale liv.

Glæd jer til Jamahal, der kun har plads til 24 gæster. Her gør personalet alt for at give jer et ophold ud over det sædvanlige. I kan se frem til roomservice i den smukke villa, kulinariske oplevelser og forfriskende drikkevarer i strandbaren. Inkluderet i jeres ophold er også 4 behandlinger i den flotte Jamahal Spa.

Lækker mad på Jamahal Private Resort på BaliRejser I med børn?

Vær opmærksom på at Jamahal er forbeholdt voksne. Denne rejse er imidlertid også oplagt med børn, så hvis I rejser som børnefamilie foreslår vi, at I slutter ferien på Belmond Jimbaran Puri 4+  i stedet.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

vOKSENPRIS

Bali på afveje
RejseperiodeDobbelt
10.07.20 - 06.09.2026.000-30.000
07.09.20 - 21.12.2023.000-27.000
22.12.20 - 29.12.2028.000-32.000
10.07.21 - 06.09.2128.000-31.000
07.09.21 - 31.10.2125.000-27.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Inkluderet på Jamahal:

  • Morgenmad hver dag og 2 x middage (ekskl. vine)

  • Gratis minibar (øl og soft drinks - fyldes op en gang dagligt

  • 3 x 60 min. par-massage for 2 voksne

  • 1 x blomsterbad

  • 1 x tøjvask (12 stk)

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Denne rejse er især oplagt til par, da Jamahal Private Resort & Spa og Samanvaya kun er for personer fra 16 år og opefter. Ring til vores rejseeksperter og hør nærmere for alternative hoteller, hvis I rejser med børn.