• Rismarker i Sidemen på Bali
  • Udsigt mod pool og rismarker i skumringen på Green Field Hotel i Ubud på Bali
  • Tamblingan-søen i Balis højland
  • Tag på scootertur fra Samanvaya Resort på Bali

Bali på afveje

19 dages eventyr på sporet af Balis sjæl, fra 18.500 kr.

Glæd jer bl.a. til:

Trekking og cykelture til uberørt jungle, landsbyer og vandfald

Med kano til templer og bag på en scooter til autentiske landsbyer

Delfintur i Lovina og snorkling i Amed

Magiske risterrasser og kultur i Sidemen-dalen

Små hoteller med atmosfære, lokalkolorit og god beliggenhed

Læs mere

Oplev Bali gennem jungle, langs rismarker, ned ad vulkaner og til templer og farverige koralrev. Nyd at tage ad små veje og stier til autentiske landsbyer og hemmelige vandfald. Et eventyr væk fra alfarvej og alle de andre turister med udflugter bl.a. på cykel, i kano og bag på en scooter.

Rejsen byder selvfølgelig på nogle af Balis mere kendte steder som kunstnerbyen Ubud, Lovinas delfinture og de gyldne strande i syd. Men det, der gør forskellen, er alt det indimellem.

Til fods, på cykel, i kano, under havet og bag på en scooter

Jeres rejse til Bali er intens med masser af unikke oplevelser, men I har stadig god tid til at slappe at og bare nyde magien.

I højlandet skal I væk fra alfarvej for at opleve autentisk kultur og uberørt natur, når I sejler over den smukke Tamblingan-sø i kano og besøger små landsbysamfund og templer.

På det nordlige Bali skal I på delfintur i en outriggerbåd i de tidlige morgentimer og på jungletrekking til et af Balis største og smukkeste vandfald, der ligger godt gemt af vejen for masserne.

I øst skal I snorkle ved farverige koralrev fra tilbagelænede Amed, der ligger smukt og roligt for foden af den hellige vulkan Gunung Agungs østvendte skrænter. Herfra går turen atter ind i landet til Gunung Agungs mindre stejle sydvendte side, hvor den uberørte Sidemen-dal venter med trekking og ikke mindst en unik tur ud blandt risterrasser og landsbyer bag på en scooter.

Rejsen slutter med 5 dages afslapning ved den gyldne strand i Sanur.

Amed – kystidyl og snorkling i det fredlige øst

Amed er tilbagelænet liv ved kysten med snorkling og dykning i forhaven og små landsbyer og mægtige Gunung Agung i baghaven. Nyd at stå op til den smukke havudsigt, der folder sig ud fra jeres terrasse.

Hver morgen stævner de mange, små fiskerbåde ud på jagt efter dagens fangst. Slap af i poolen, nyd atmosfæren, tag på snorkeltur eller fisketur. Der er god basis for både at opleve og kommer helt ned i tempo.

Den eviggrønne Sidemen-dal

Et besøg i Sidemen er på mange måder en rejse ind i Balis sjæl. Det er autentisk landsbyliv med stærke kulturelle og religiøse traditioner. Det er enestående natur, hvor risterrasser bølger til alle sider som et evigrønt amfiteater. Det er floder, hængebroer og jungle. Det er bønder, der går i marken? Det er kvinder, der skaber smukke tekstiler på gamle trævæve. Det er børn, der løber rundt med hjemmelavede drager. Og så er det skønne, små hoteller med masser af lokalkolorit midt i rismarkerne.

Det hele overvåges af mægtige Gunung Agung, der står som den hellige kæmpe mod nord og våger over dalen.

Bare at nyde det hele fra værelsets balkon, fra hotellets restaurant eller fra kanten af poolen er en vidunderlig oplevelse. Men trekking- og scootertur sikrer, at I kommer helt ind bag facaden.

Hoteller med lokalkolorit

I skal bo på en blanding af 3 og 4* hoteller, der alle er nøje udvalgt på baggrund af beliggenhed, atmosfære og et udpræget lokalt touch. To steder skal I bl.a. bo med smuk udsigt til risterrasser, to steder er direkte ud til havet og Nord og Østbalis sorte vulkansand.

Afslutningen er på den smukke Sanur-strand, hvor I kan nyde det gyldne sand, mens I tænker tilbage på alle de utrolige oplevelser, jeres rejse til Bali har givet jer. I forhold til den traditionelle rute på Bali har I været på afveje, men søger I det mest autentiske, er det nok den mest rigtige vej af alle.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Dag 2
Ankomst, transport til Ubud

Når Iander på Bali, står vores lokale repræsentant klar til at byde jer velkommen og sørge for transport til jeres hotel i Ubud.

I skal bo 3 nætter i Ubud ud til rismarkerne på hyggelige Greenfield Hotel 3*, hvor I oven på den lange flyrejse bl.a. kan se frem til en tur i poolen, der byder på vidunderlig udsigt til rismarkerne

Ubud – natur og kunst

Omkring byen har floderne skåret sig ned i dybe kløfter mellem rismarker og regnskov. Inde i centrum kan I gå på opdagelse i de utallige gallerier. Ubud og landsbyer i omegnen som Celuk og Mas har nemlig en lang kunstnerisk tradition med kunstskoler, gallerier, museer og enestående kunsthåndværk med træskærerier, batik og sølv.

Dag 3
Ubud, på egen hånd

Hele dagen er på egen hånd i Ubud.

Dag 4
Cykeltur fra Mt. Batur til Ubud

I dag skal I på rejsens første store oplevelse, når I tidlig morgen sætter kursen mod Kintamani for foden af Mt. Batur. I kører i bil dertil, men den anden vejr foregår på to hjul, når I skal på cykeltur gennem landsbyer og rismarker.

Dag 5
Jungletrekking og sejltur på Tambligan-søen, slut i Lovina

Fra Ubud går turen nu til kystbyen Lovina på det nordlige Bali. Undervejs har vi lagt en spændende udflugt ind i højlandet med jungletrekking og kanosejlads på den hellige Tamblingan-sø. Glæd jer til en aktiv dag bag facaden, inden I ankommer til Lovina hen på eftermiddagen. Undervejs besøger I også to af Balis smukkeste templer.

2 nætter i Lovina på The Lovina 4* direkte ud til nordkystens karakteristiske sorte vulkansand.

Dag 6
Delfintur tidlig morgen, resten af dagen på egen hånd

Havet ud for Lovina er kendt for de mange delfiner. Faktisk kan man jævnligt spotte dem fra resortet.

I dag skal I på delfinsafari, hvor I tidligt om morgenen sejler ud for at komme helt tæt på de smukke og legesyge dyr. Der kan selvfølgelig ikke gives garantier for at se dem, men chancen er stor.

Ellers er resten af dagen fri til afslapning. Lovina er kendetegnet ved en tilbagelænet og nærmest bohemeagtig stemning med små barer og restauranter langs vandet. Stranden skiller sig ud ved dens mørkegråt vulkansand og udsigten til farverige, små outrigger-både, der ligger for anker langs kysten.

Dag 7
Trekking til Sekumpul-vandfaldene, slut i Amed

Fra Lovina går ruten nu mod øst langs Balis rå nordkyst. Målet for dagen er landsbyen Amed, hvor I har de kommende 3 dage til at komme helt ned i gear og opleve områdets, fantastiske undervandsverden.

Inden I når så langt, skal I først opleve Balis smukkeste vandfald. Efter ca. 30 minutters kørsel fra Lovina skifter I bil ud med vandresko og trekker gennem kuperet jungle til de relativt ukendte Sekumpul-vandfald. Trekket tager ca. 3-4 timer inkl. tid til at bade i vandfaldene undervejs.

Efter trekket er der fortsat nogle timer kørsel, inden I er fremme i Amed hen på eftermiddagen. I skal bo 3 nætter i en villa på det skønne, lille Baliku Dive Resort 3+*.

Dag 8-9
Amed, på egen hånd

Dagene i Amed er helt på egen hånd. Brug dem på så meget eller lidt, I har lyst til. Den tilbagelænede atmosfære i Amed og på jeres hotel ligger op til at komme ned i gear. De fleste kommer til Amed for at dykke og snorkle, da revert ud for lysten er blandt de bedste på Bali.

Der er god snorkling direkte fra stranden, så man kan bare hoppe i og udforske, når man har lyst. Men tag også med en outriggerbåd ud til revet lidt længere ude, hvor snorklingen bliver endnu bedre.

Dag 10
Videre til Sidemen-dalen

Efter to ophold ved kysten, går turen nu ind i landet igen. Fra Gunung Agungs stejle østside bevæger I jer nu om til dens mere langstrakte sydside. Her venter 3 dage i den skønne Sidemen-dal med nogle af Balis smukkeste risterrasser og spændende ture til fods og på scooter.

I skal bo 3 nætter midt mellem rismarkerne på det vidunderlige, lille boutique-hotel Samanvaya 3+*.

Dag 11-12
Sidemen-dalen til fods, med scooter og fra poolen

Sidemen er stadig en forholdsvis ukendt plet på Balis turistlandkort. År for år kommer dog flere besøgende, men tempoet er heldigvis meget moderat. Glæd jer til et ophold midt i det autentiske Bali omgivet af risterrasser og traditionsbundne landsbysamfund.

Vi har inkluderet to 3-timers udflugter ud i rismarkerne og landsbyerne, så I er sikret den optimale oplevelse af det skønne område. Ønsker I flere aktiviteter er der masser af muligheder – fra autentiske markeder til rafting og bjergbestigning. Men ellers er det vidunderligt at være på hotellet og nyde udsigten, atmosfæren, poolen, spa’en og maden.

Trekking i Sidemen

I skal på 3 timers trekkingtur ud i naturen langs med risterrasserne og gennem små landsbyer. Jeres guide er født og opvokset i Sidemen, så I er i kompetente hænder. Ruten og tempoet kan tilpasses jeres niveau og ønsker.

Unik scooter ind i hjertet af dalen

3 timer bag på en scooter helt ind i hjertet af Sidemen-dalen kan meget vel ende med at være et af højdepunkterne på jeres rejse. Glæd jer til at komme helt derind, hvor der hverken kommer biler eller andre turister. Rejser I med børn anbefaler vi dog, at I skifter denne tur ud med fx et besøg hos en lokal familie i landsbyen.

Dag 13
Videre til Sanur-stranden

Efter en eventyrlig tur rundt på Bali med fokus på unikke oplevelser og mindre besøgte steder slutter I nu rejsen med 5 dages afslapning ved Sanur-stranden i syd. Køreturen fra Sidemen tager blot ca. en time, men det er nærmest som en tidsrejse at ankomme til Sanurs mere polerede turistliv.

I Sanur skal I bo 5 nætter på hyggelige, lille Tamu Kami 3*. Hotellet, der er bygget op omkring et smukt poolområde, ligger centralt i Sanur tæt på butikker og restauranter med få minutters gang til stranden.

Dag 14-17
Afslapning i Sanur

Dagene i Sanur er ren afslapning. Få en massage på stranden, tag på en lille sejltur med de maleriske, traditionelle både og nyd nogle af de mange gode restauranter.

Dag 18-19
Sanur, hjemrejse

En eventyrlig rejse er ved at være slut. Nyd de sidste solstråler og en dukkert i havet eller poolen, inden I bliver kørt til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen.

I lander i Danmark dag 19. 
 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Bali på afveje
RejseperiodeDobbeltEnkelt
15.12.18 ‑ 31.12.1821.000‑23.00029.000‑31.000
01.01.19 ‑ 31.03.1918.000‑20.00027.000‑29.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Bemærk

Rejser I med børn, inkluderer prisen opredninger til op til 2 børn på alle værelser.