XL USA UTAH Arches National Park Sunrise At Partition Arch

Guide

Guide til USA's storslåede nationalparker

Naturen er lidt vildere i USA

Vulkaner. Frodige regnskove. Sneklædte bjerge. Der er bare lidt højere til loftet i USA, og det går igen i de nærmest endeløse nationalparker. Naturen har det med at opsluge og omfavne en. Åbne sanserne og give ro i sindet. Nyhavn Rejsers USA-ekspert Kim guider jer her til de bedste naturoplevelser.

XL USA UTAH Arches National Park Sunrise At Partition Arch
XL USA Montana Glacier National Park St.Mary Lake Wild Goose Island
XL USA California Death Valley National Park
USA har det hele, men for mig er det naturen, der er helt unik.

Den utæmmelige og unikke natur

USA's storbyer kan også være fantastiske, men at fornemme bjergene, dyrelivet og den friske luft omkring sig er bare helt speciel. Og de enorme kontraster nationalparkerne imellem er også noget, man ikke finder mange andre steder i verden. Naturens fineste og mest dramatiske elementer er samlede i USA’s nationalparker; hvor der er både vulkaner, regnskov, sneklædte bjerge, uendelige sumpområder med alligatorer og enorme sequoiatræer. Der venter jer uforglemmelige køreture med overraskelser rundt om hvert hjørne.

XL USA Nevada Las Vegas Death Valley Nationalpark Hikers

Death Valley National Park, Californien

Death Valley har et passende navn. Det er nemlig et ubarmhjertigt sted. Et af de tørreste og varmeste steder på jorden. Dalen er kendt for sine ekstreme temperaturer, men du kan sagtens opleve dyr på din vej. Vilde æsler. Prærieulve. Ørkenharer. Mere end 300 fuglearter. Og en stjernehimmel, du sent vil glemme. Du kan det hele i en 4WD eller til fods på nogle af parkens mange vandreruter.

XL USA Montana Glacier National Park Lake Dayligt

Glacier National Park, Montana

Snedækkede klippesider, der kaster skygger på krystalklare bjergsøer. Vandfald, fløjlsbløde dale, gletsjere og enorme skove med bjørne, elge, bjerggeder, ulve, jærve, hjorte og meget mere. Glacier National Park er indbegrebet af USA’s vilde nord – en legendarisk nationalpark, som generationer af amerikanere har udforsket til fods, i camper og med de ikoniske Red Jammer-busser.

XL USA Sequoia National Park Kings Canyon Sequoia

Sequoia National Park, Californien

Stejle kløfter, vandfald, søer, dyreliv og de prægtige sequoiatræer, der hører til de ældste og største organismer på jorden - herunder General Sherman, der er verdens største træ i volumen. Det er svært at oversælge Sequoia National Park, der ligger i Sierra Nevadabjergene. Og vi har ikke engang nævnt Mount Whitney, det højeste bjerg i det kontinentale USA.

Xl USA Oregon Crater Lake National Park Crater Lake Sunrise

Crater Lake National Park, Oregon

Crater Lake ligger i det sydlige Oregon og hører til blandt de dybeste søer i verden. Søen er kendt for sin særlige, dybblå farve og stejle klippesider, der strækker sig op til 600 meter over vandoverfladen. Det er et helt enestående naturområde, som inviterer til vandreture, camping og fiskeri med mulighed for at opleve alt fra elge og hjorte til bjørne og et væld af fuglearter.

XL USA Utah Arches National Park
XL USA UTAH Arches National Park Arc Sunset
XL USA Utah Double Arch In Arches National Park, Near Moab

Arches National Park, Utah

2.000 forunderlige klippebuer. Forrevne klippetårne, der rejser sig mod himlen. Og skulpturelle klippeformationer, der vokser nærmest surreelt ud af Utahs røde stenørken.

I Arches National Park er det landskabet, der er i centrum, men det spektakulære naturområde byder også på rig kulturarv med helleristninger og andre levn fra ældgamle bosættelser.

XL Everglades Alligator Florida USA
Xl USA Florida Everglades Airboat Tour
Xl USA Florida Everglades Roseate Spoonbill Bird Animal

Everglades National Park, Florida

Enorme vådområder, floder, mangroveskove og høje græssletter danner rammen om en af USA's mest ikoniske nationalparker, Everglades i Florida. Nationalparken er faktisk det største subtropiske vildnis i hele USA og hjemsted for et væld af dyre- og plantearter som krokodiller, alligatorer, søkøer og mere end 350 fuglearter, som du kan opleve på vandreture, bådture og i kajak.

XL USA Florida Everglades National park Flying Heron
Kim Karlson

Rejserådgiver

Kim Carlsson

Kim Karlson

Kim er én af vores dygtige eksperter på rejser til USA, Japan, Canada og skirejser til Schweiz. Kim har stor viden om rejser til alle hjørner af sine ekspertområder og vægter rejsens balance højt. Ifølge Kim skal den perfekte rejse helst være en god blanding af både oplevelser og afslapning.

Når Kim selv rejser, foretrækker han ture i bjergene eller rejser til millionbyer. Han elsker at gå på opdagelse i de forskellige destinationers mangfoldighed, hvor der altid er noget nyt at opleve.

Kim gør altid sit yderste for at opfylde alle jeres ønsker og krav, når han planlægger en rejse. På den måde indfries forventninger altid – når de altså ikke overstiges. Det gør han bl.a. ved at være engageret, imødekommende og lyttende. Kontakt Kim og hør meget mere om hans egne rejseerfaringer, og hvordan han kan hjælpe jer med at planlægge drømmerejsen.

Destination:‌‌ Canada,‌ USA,‌ Japan,‌ Europa,‌ Schweiz,‌ Nordamerika,‌ Hawaii,‌ Portugal

Rejseformer:‌‌ Skiferie,‌ Kultur og eventyr,‌ Natur og safari,‌ Togrejser

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.