XL Canada Whistler Blackcomb Mountains Helicopter Flying

Bucket List

Verden fra oven

Tag eventyret til nye højder

At se jorden lidt mere fra oven giver ikke bare nyt perspektiv. Det kan også gøre verden større. Og bringe dig ansigt til ansigt med naturvidundere, du ikke kan opleve på andre måder. Tag med op i de højere luftlag og mærk suset – fra Bhutans bjerge og Maldivernes atoller til Botswanas endeløse sletter.

Xl Bhutan Six Senses Thimphu Big Buddha

#1 Ophøjet ro på toppen af Bhutan

En traditionel bhutanesisk pavillon svæver nærmest vægtløst over en spejlblank dam. På den anden side af dalen sidder Bhutans største Buddha og mediterer i aftenlyset, omgivet af skovklædte bjerge. Under dig, dybt nede i dalen, funkler Thimphus lys sagte – du bor i en højde af 2650 meter, omgivet af nåleskov, æbleplantager og de majestætiske Himalayabjerge, der omkranser Bhutans stemningsfulde hovedstad. Det er uden sidestykke.

Xl New Zealand Mt Aspiring Towards Milford Glacier Airplane

#2 Flyvetur over Siberian Valley, New Zealand

Det hele begynder med forventningens glæde på en græsmark ved den nordlige bred af Lake Wanaka på Sydøen i New Zealand. Det er svært ikke at smile, når du ser den lille gule flyvemaskine, der snart bringer snart dig højt op over de storslåede naturscenerier i Mount Aspiring National Park. Der venter dig en uforglemmelig dag blandt sneklædte bjergtinder, gletsjere, dale og en uspoleret skønhed, der er svær at sætte ord på. Fik vi nævnt, at flyet sætter dig af dybt inde i ødemarken – du skal nemlig med speedbåd hjem!

Xl Botswana Okavango Delta Balloon Safari River

#3 Ballonsafari i Okavango-deltaet, Botswana

Solen sætter ild til himlen og farver alt i en pallette af røde, orange og lilla farver. Du stiger om bord i kurven, brænderen sender en ildsøjle op og jorden forsvinder langsomt under dig, mens du svæver op og af sted. Nu kan du spejde over de endeløse sletter og Okavango-deltaets mange flodveje. Hvor er dyrene? Der! En flok zebraer galoperer af sted. En elefant finder vej til en flodbred med sine unger, der lidt kluntet forsøger at følge trop. Lidt længere ned ad floden boltrer en familie af flodheste sig med dagens første bad. Hvad bliver det næste? Og har du måske lyst til et glas champagne?

Xl Maldives Atool Beach Human

#4 Vandflyver mellem Maldivernes atoller

Når du rejser til Maldiverne, begynder eventyret i det øjeblik, du ankommer med dit internationale fly til hovedstaden Male. Herfra går turen nemlig med vandflyver til det resort, du har valgt. Og du kan roligt glæde dig. Det er en magisk følelse at suse lavt hen over de jungleklædte atoller med kridhvide strande og fortryllende laguner i alle former. Og hver eneste ø, du ser, er verdens smukkeste. Velkommen til paradis.

XL Canada Whistler Helicopter Lake View

#5 Helikoptertur over Whistlers bjergtinder, Canada

Selv med begge ben på jorden er området omkring Whistler storslået. Men det er først, når du kommer op i helikopter, at du for alvor opdager, hvor overvældende smukt, det egentlig er. Mærk suset, når du flyver langs bjergkammene, og kommer helt tæt på sneklædte tinder, gletsjere og turkise søer. Det her er Canada i al sin rå, uberørte og majestætiske storhed.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.