Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Pool Area Sunbeds
Iguazú, Brasilien

Belmond Hotel das Cataratas

Perfekt placering ved Iguazú-vandfaldene

Stil og sjæl på kanten til de buldrende vandmasser

Intet hotel ligger bedre for Iguazú-vandfaldene end Belmond Hotel das Cataratas 5*. I er helt ude ved kanten af de buldrende vandfald omgivet af elegance og tropisk stemning.

Belmond Hotel das Cataratas betyder Belmond-hotellet ved vandfaldene. Det kunne ikke være mere rammende. I er inde i selve Iguazú-nationalparken og så tæt på vandmasserne, I kan komme. Intet hotel havde nok fået lov at bygge her i dag. Heldigvis er Belmond Hotel das Cataratas samtidig utroligt smukt og harmonisk i sin arkitektur. 

Gå til Iguazú før alle de andre

Når dagen gryer, kan I gå ud af jeres værelse, ned i haven og ad stier det lille stykke hen til vandfaldene, hvor millioner og atter millioner liter vand kommer brusende. Se så solen stå op over naturens under. Nationalparken er end ikke åbnet endnu.

I har det hele for jer selv! 
Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Pool Bar
Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Exterior
Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Itaipu Restaurant Veranda Waterfall
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kolonitidens smukke stil

Alt på Belmond Hotel das Cataratas er gennemført i en elegant kolonistil fra midten af 1900-tallet. De røde tegltage, den hvide og pink facade og hele indretningen fra de fine møbler til de smukke klinker ... Man lader sig bare stille og roligt omfavne af stemningen.

Det bedste fra det brasilianske køkken

Belmond Hotel das Cataratas har to restauranter. En fine dining restaurant, Itaipu, med udendørs terrasse, hvor I kan nyde noget af det bedste fra det brasilianske køkken. Ipé Grill ved poolen er BBQ i gaucho-stil med rødder i hele Sydamerika. 

Park, pool og spa

Belmond Hotel das Cataratas er omgivet af en veltrimmet tropisk park med store plæner, træer og masser af blomster. Elsker I orkideer, er Belmond Hotel das Cataratas stedet. 

I parken er også det smukke poolområde, hvor I kan slappe af efter en dag på udflugt. Her er børnepool, og børn er hjerteligt velkomne. Vil I forkæle jer selv lidt ekstra, så prøv en tur i spaen. Trænger I til at røre jer, er her både tennis og fitnessrum.

Værelserne på Belmond Hotel das Cataratas

Belmond Hotel das Cataratas har 193 smukke værelser på 24-29 m2 og 15 suiter, der spænder fra junior suiter på 35 m2 til Cataratas suiter på 65 m2 med separat soveværelse og balkon. Det giver sig selv, at værelser med udsigt til vandfaldene er i højeste kurs. 

Men mindre kan også gøre det. Den ultimative udsigt er fra hotellets udsigtspunkt – og fra kanten af kløften få minutter væk.

Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Guest Lobby
Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Tower Suite Bar Taroba
Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Terrace Suite (1)

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.