• Munke på Tonle Sap Lake
  • Nyd livet på Royal Sands 400 meter private sandstrand
  • Spot gibbonaber i junglen omkring Cardamom Tented Camp
  • Kom med på marked i Siem Reap
  • Oplev solen gå ned ved Angkor Thom

På eventyr i Cambodja

14 dage med templer, jungle, paradisstrande og god mad

Glæd jer til:

Angkor Wats sagnomspundne tempelunivers

Magisk sejltur ved Kampong Khleang på Tonle Sap Lake

Gadekøkkener og livet bag facaden i Phnom Penh

3 dage med safaritelt i Kardemommebjergenes vilde jungle

Luksusliv og badeferie på paradisøen Koh Rong

Læs mere

Tag på en rejse dybt ind i Østens sjæl. Oplev storslået tempelmystik, smittende buddhistiske livssyn og flydende landsbyer tilsat storbyliv i Phnom Penh. Tag så tre dage dybt ind i junglen til dyreliv og smuk natur ved Kardemommebjergene, og afslut med badeferie på Koh Rong ø.

Et af Sydøstasiens mindst besøgte lande gemmer på nogle af regionens smukkeste byer, mest eventyrlige templer og en nærmest tidløs atmosfære, der emmer af autenticitet. Og ikke mindst øliv med paradisstrande!

Angkor Wat og Tonle Sap

Ingen rejse til Cambodja er fuldendt uden et besøg ved Angkor Wats-tempelunivers. Kunsten er at vælge de vigtigste og mest eventyrlige ud og dele oplevelsen op i portioner, så I ikke bliver tempeltrætte. Jeres rejse starter derfor I Siem Reap, hvor I bl.a. står tidligt op for at opleve tempelmagien folde sig ud, når solen står op bag Angkor Wat. Senere oplever I jungletemplet Ta-Phrom og Bayon med de mange ansigter.

Siem Reap byder dog på meget mere end templer, og det skal I selvfølgelig opleve. I selskab med jeres guide starter I en morgen på det lokale marked, hvor I er med til at finde de helt rigtige ingredienser, før I senere er med til at tilberede en middag som almisse til buddhistiske munke. Fra bylivet kører I mod Kampong Khleang, hvis huse er lidt af et tilløbsstykke. Her venter jer en række af landsbyer, hvis huse ligger på meterhøje pæle i Tonle Sap Lake. En oplevelsesrig dag, der ender perfekt med sejltur ad floden i solnedgangen.

Phnom Penh bag facaden

I Cambodjas hovedstad Phnom Penh skal I opleve khmererne i øjenhøjde. Glæd jer til en dag, hvor Phnom Penhs charme, sjæl og kontraster udfolder sig for jer i sin fulde pragt lag for lag, skridt for skridt og bid for bid. I selskab med en lokal guide oplever I alt det bedste af byen, det franske kvarter med sine hvide bygninger og guldspir, lokale markeder og meget mere.

Safaritelt og jungleliv

Fra storbyliv og tempelmagi tager I nu dybt ind i junglen til Cardemom Tented Camp, der fredfyldt ligger mellem Botum Sakor Nationalpark og Kardemommebjergene. Så langt fra alfarvej, at den eneste vej hertil foregår med båd ad den fredfyldte Preak Tachan-flod, som snor sig gennem landskabet. 

Her venter jer et rigt dyreliv med vilde elefanter, bjørne, gibbonaber og mange flere. Lejrens formål er at beskytte dyrelivet og naturen, der bl.a. er truet af krybskytter. Som en del af oplevelsen bliver I indviet i deres arbejde, hvor I skal på vandreture med lokale rangere i junglen. Alt imens I bor i skønne safaritelte med komfortable senge, eget bad og terrasse med udsigt ud over floden.

Paradisstrande og snorkling

Som prikken over i'et slutter I rejsen helt nede i tempo på den gudesmukke ø Koh Rong. Her skal I bo på Royal Sands 4* i en moderne villa med havudsigt, mens I bruger dagene på snorkling, afslapning ved infinity-poolen, forkælelse i spaen og lækre middage. Behøver vi sige mere?

Håndplukkede hoteller

Vi har håndplukket alle hoteller og resort ud fra deres beliggenhed, service og atmosfære. I Siem Reap bor I eksempelvis på det smukke boutiquehotel Shinta Mani Shack 4*, hvis poolområde er som en grøn oase i hjertet af byen. Og i Phnom Penh venter det stilfulde White Mansion 4*. 

Skræddersyet rejse til Cambodja

Alle rejser til Cambodja kan skræddersyet efter jeres drømme. Forlæng eksempelvis rejsen med flere dage og afslapning i paradis på Koh Rong. Tilvælg oplevelser eller gå all in på 5* hoteller som f.eks. Six Senses Krabey Island.  Ønsker I en billigere rejse, er det muligt eksempelvis at gå efter charmerende 3* boutiquehoteller i Siem Reap og Phnom Penh.

Tal med vores Cambodja-eksperter om en skræddersyet rejse, der matcher jeres ønsker og behov.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Siem Reap

Angkors vandreservoir oppefraI rejser fra Danmark på dag 1 med kurs mod Siem Reap i Cambodja, hvor I lander på dag 2. Under indflyvningen kan I være heldige at spotte Angkor Wat, der bryder frem fra den ellers så tætte jungles trætoppe samt Angkors vandreservoir, der snor sig gennem landskabet. Vel fremme bliver I hentet og kørt Shinta Mani Shack 4*, hvor I har tre overnatninger.

Shinta Mani Shack i Siem Reap, CambodjaShinta Mani Shack

Åbne døre - åbne hjerter. Det lille boutiquehotel Shinta Mani Shack ligger centralt i Siem Reaps charmerende franske kvarter. Et smukt hotel, der fuldt ud lever på til nutidens moderne forventninger uden at gå på kompromis med den carbodianske stil og karisma.

I har resten af dag 2 på egen hånd til afslapning eksempelvis ved poolen, hvis grønne omgivelser er som en lille oase væk fra byen. Her er også en fin spa samt gode restauranter både på hotellet og i lokalområdet.

Dag 3
Angkor Wat fra solopgang til solnedgang

Angor Wat templet, CambodjaI står tidligt op og drager sammen med jeres guide mod det sagnomspundne Angkor Wat, hvor den smukkeste og mest magiske solopgang venter jer. I de stadig tidlige morgentimer oplever I så både Bayon-templet med de mange ansigter og senere jungletemplet Ta Phrom.

I timerne midt på dagen, mens solen er på sit højeste, har I tid til afslapning på jeres hotel. Hen ad eftermiddagen mødes I så igen med jeres guide og drager på en smuk cykeltur i Angkors tempelunivers og gennem de små lokale landsbyer. Som prikken over i’et afslutter I dagen med en fredfyldt sejltur ved Angkor Thom i solnedgangen, mens I nyder et godt glas champagne.

Dag 4
Oplev den flydende by Kamplong Khleang

Vær med til at give munkene almisser i Siem ReapDagens højdepunkt er den flydende by Kamplong Khleang inklusiv en magisk sejltur ad Tonle Sap Lake. Men først står I tidligt op for at drage på det lokale morgenmarked sammen med jeres guide for at finde de helt rigtige ingredienser til et måltid, som I selv skal være med til at tilberede hos en lokal cambodiansk familie. Måltidet forærer I senere som almisse til nogle af Siem Reaps buddhistiske munke: En lille gave med en stor betydning. 

Bagefter smager I selvfølgelig selv på de smagfulde retter, som I har kokkereret. Bon appetit!

Blå himmel ved Tonle Sap lake, Cambodja

Tonle Sap Lake

Mætte kører I nu mod Kamplong Khleang, hvis huse af træ er lidt af et tilløbsstykke. Alle husene er bygget på meterhøje pæle ude i floden, og minder jer om, hvor markant anderledes livet og taknemmeligt på disse kanter kan være. I har god tid til at opleve byen først til fods og senere til vands i en longtailbåd, der tager jer med ud på Tonle Sap Lake, mens solen går ned i det fjerne.

Dag 5
Videre til Phnom Penh

Legende børn i Phnom PenhEfter morgenmaden siger I farvel til Siem Reap og vender nu næserne mod Cambodjas hovedstad Phnom Penh. En kort flyvetur bringer jer frem, og I kan nu se frem til nogle oplevelsesrige dage med historie, mad og den lokale dagligdag som omdrejningspunkterne.

I Phnom Penh Lufthavn bliver I hentet og kørt til White Mansion 4*, hvor I har to overnatninger.

Nyd livet ved poolen i fredfyldte omgivelser, White MansionStilfulde White Mansion

White Mansion er et stilfuldt boutiquehotel i hjertet af Phnom Penh, tæt på den enorme Mekongflod. Bygningen som det lille boutiquehotel har til huse i, er det tidligere residens for Den Amerikanske Ambassade, hvis fortid afspejler sig i den stilfulde indretning. White Mansion er en perle i byen fuld af charme, sjæl og atmosfære.

Trænger I til afslapning væk fra byens larm, kan I nyde poolen og dens grønne omgivelser. Har er også en mindre spa samt en af de anerkendte Eric Kayser bagerier. I har resten af dagen på egen hånd til at udforske byen, pakke ud og gøre lige, hvad I har lyst til.

Dag 6
Phnom Penhs markeder og gadekøkkener

Buddhiske munke i cambodjaGlæd jer til en dag, hvor I kommer med bag facaden til Phnom Penhs charme, sjæl og kontraster udfolder sig for jer i sin fulde pragt lag for lag, skridt for skridt og bid for bid. I selskab med en lokal guide oplever I alt det bedste af byen, det franske kvarter med sine hvide bygninger og guldspir, lokale markeder og meget mere.

Lokalt marked i Phnom PenhFra markeder til templer

I starter morgenen med en tur på Phnom Penhs ældste marked, hvor I smager på en vifte af de lokale retter. Bagefter fortsætter I til fods og med tuk tuk gennem Phnom Penhs gader og det franske kvarter, forbi koloniale bygninger, op på toppen af Wat Phnom-templets høj og på opdagelse i Psah Thmey-markedets farverige markedsgader.

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at forlænge dagens oplevelser med guidet besøg på Tuol Sleng Museet og Killing Fields.

Dag 7-9
Safaritelt og jungleliv i Kardemommebjergene

Velkommen til Cardamom Tented Camp!Fra storbyliv til jungleliv. I skifter Phnom Penhs spændende og pulserende storbyliv ud med en køretur til Trapeang Rung i Koh Kong-provinsen, hvor en time i båd bringer jeg dybt ind i junglen, langt fra alfarvej. Turen går ad Preak Tachan-floden til Cardamom Tented Camp, der er en lille teltlejr i et med naturen. 

Her skal I de næste tre dage opleve, hvordan lejren samarbejder med lokale og rangere, som beskytter det rige dyreliv og naturen eksempelvis mod krybskytter. I bor i gode safaritelte med komfortable senge, eget badeværelse og en lille terrasse med udsigt til floden og junglen. I har mulighed for at opleve elefanter, gibbonaber, fugle, bjørne m.m.

Spot gibbonaber i junglen omkring Cardamom Tented CampVandreeventyr i junglen

På både dag 7 og 8 tager I ud i junglen på kortere og længere vandreeventyr ad små, gode stier. Gennem høje sivmarker, der majestætisk åbner sine vidder for jer. Over klukkende å’er. Og ind i mere jungle. Alt i mens gibbonaber og tropiske fugle nysgerrigt kigger på fra trætoppene og følger jer på vej. Undervejs fortæller rangerene mere om deres arbejde med at beskytte dyrelivet, og I stopper eksempelvis ved en Ranger Station for at se forskellige fælder og jagtudstyr, som de har konfiskeret fra krybskytter. 

Glæd jer også til at sejle kajak ad floden. En helt særlig oplevelse, hvor I virkelig har tid til at nyde naturens næsten larmende ro. 

Inklusiv alle måltider.

Dag 9-12
Fra jungleliv til luksusliv og badestrande

Nyd livet på Royal Sands 400 meter private sandstrandJeres møde med junglen er ved at være ved vejs ende, så I nyder den rolige morgenstund, før turen atter går med båd ad floden til Trapeang Rung. Vel fremme i Trapeang Rung har I kørsel videre til Sihanoukville, hvor I sejler mod den gudesmukke ø Koh Rong.

De helt store smil melder deres ankomst, når I nærmer jer øen, hvor det krystalklare vand under jer blidt bruser mod båden og indbyder til snorkeleventyr. Stranden ligger som et bredt smil, der byder jer velkommen! De næste fire nætter skal I overnatte på Royal Sands 4*, der fredfyldt ligger på den 7 km lange sandstrand, hvoraf 400 meter alene tilhører resortet. 

Oceanview villa på Royal Sands, Koh RongFra snorkling til spa

Royal Sands er et intimt og lækkert resort, hvor I kan glæde jer til ren afslapning, slentreture i strandkanten og stjerneklare aftener. I kan også snorkle mellem smukke, farverige koralrev og nemofisk. Tage på dykkerudflugter, låne mountainbikes og meget mere. Trænger I til forkælelse, besøger I blot spaen - for ikke at tale om den lækre infinity-pool.

Alt imens I bor i en stilfuld villa med havudsigt. Behøver vi sige mere?

Dag 13-14
Afrejse mod Danmark

Oplev lokallivet i øjenhøjdeJeres rundrejse i Cambodja er ved at være ved vejs ende. Et møde, der har bragt jer helt tæt på kulturerne, tempelmagien, lokallivet, junglen og de skønne bountystrande.

I bliver hentet på Koh Rong ø på et aftalt tidspunkt, hvorefter I har transport til Phnom Penh og videre med fly til Danmark (ankomst dag 14).

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

På eventyr i Cambodja
RejseperiodeDobbelt
16.11.18 ‑ 10.04.1927.000‑31.000
11.04.19 ‑ 31.10.1924.000‑26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring, vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring
  • Visum til Cambodja
  • Evt. tillæg ifm. højtider som jul/nytår

Bemærk

Obligatorisk pristillæg for ophold samt middage ved ophold jule- og/eller nytårsaften kan forekomme. Spørg jeres Cambodja-ekspert.