Xl Cambodia Angkor Thom Wat South Entrance Sunset

På eventyr i Cambodja

På eventyr i Cambodja

14 dage fra 34.500 kr. | BØRN fra 23.500 kr.

Kontakt Pernille

Tlf. 33 320 320

Familierejse med templer, jungle, paradisstrande og god mad

Tag familien med på en rejse dybt ind i Østens sjæl. Oplev storslået tempelmystik og flydende landsbyer tilsat strandferie på skønne Koh Rong. Tag så tre dage dybt ind i junglen til dyreliv og smuk natur ved Kardemommebjergene, og afslut storbyliv i Sydøstasiens måske mest fascinerende hovedstad, Phnom Penh.

Et af Sydøstasiens mindst besøgte lande gemmer på nogle af regionens smukkeste byer, mest eventyrlige templer og en nærmest tidløs atmosfære, der emmer af autenticitet og åbne arme. For ikke at nævne strande, der nemt kan måle sig med dem i Thailand.  

Glæd jer til

 • Angkor Wats sagnomspundne tempelunivers
 • Phnom Penh og Silkeøerne på cykel
 • 3 dage med safaritelt i Kardemommebjergenes vilde jungle
 • Luksusliv og badeferie på paradisøen Koh Rong
 • Oplevelser for både børn og voksne

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Siem Reap 3 nætter på Siem Reap 3 Højdepunkter Gå på opdagelse i Angkor Wats-tempelunivers og oplev den flydende by Kamplong Khleang. Gå på opdagelse i Angkor Wats-tempelunivers og oplev den flydende by Kamplong Khleang.
Koh Rong 4 nætter på Koh Rong 4 Højdepunkter Kom helt ned i tempo med solbadning på bounty stranden, snorkeleventyr og forkælelse i spaen. Kom helt ned i tempo med solbadning på bounty stranden, snorkeleventyr og forkælelse i spaen.
Trapeang Rung 2 nætter på Trapeang Rung 2 Højdepunkter Nyd junglens natur og mangfoldige dyreliv i komfortable omgivelser. Nyd junglens natur og mangfoldige dyreliv i komfortable omgivelser.
Phnom Penh 2 nætter på Phnom Penh 2 Højdepunkter Udforsk den pulserende storby, sejl over Mekong-deltaet og tag på cykeltur til Silkeøerne. Udforsk den pulserende storby, sejl over Mekong-deltaet og tag på cykeltur til Silkeøerne.
Xl Cambodia Koh Rong Royal Sands Beachxl Cambodia Koh Rong Royal Sands Beach
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Angkor Wat og Tonle Sap

Ingen rejse til Cambodja er fuldendt uden et besøg ved Angkor Wats-tempelunivers. Kunsten er at vælge de vigtigste og mest eventyrlige ud og dele oplevelsen op i portioner, så I ikke bliver tempeltrætte. Jeres rejse starter derfor I Siem Reap, hvor I bl.a. står tidligt op for at opleve tempelmagien folde sig ud, når solen står op bag Angkor Wat. Senere oplever I jungletemplet Ta-Phrom og Bayon med de mange ansigter.

Siem Reap byder dog på meget mere end templer, og det skal I selvfølgelig opleve. I selskab med jeres guide starter I en morgen på det lokale marked, hvor I er med til at finde de helt rigtige ingredienser, før I senere er med til at tilberede en middag som almisse til buddhistiske munke. Fra bylivet kører I mod Kampong Khleang, hvis huse er lidt af et tilløbsstykke. Her venter jer en række af landsbyer, hvis huse ligger på meterhøje pæle i Tonle Sap Lake. En oplevelsesrig dag, der ender perfekt med sejltur ad floden i solnedgangen.

Oplev Cambodjas største ikoner

I Cambodja skal I opleve Angkor Wats-tempelunivers. I står op tidligt op for at opleve den magiske solopgang over templet, der farver alt orange. I besøger Bayon-templet med de mange ansigter og jungletemplet Ta-Phrom. Sidst på dagen nyder I en fredfyldt sejltur ved Angkor Thom i solnedgangens skær.

Men Angkor Wat byder på meget mere end templer, og det skal I opleve både på cykel og i kajak. Væk fra turister og den støvede storby til søvnige landsbyer og autentisk landliv.

Silkefarme, safaritelt og jungleliv

Safaritelt og jungleliv

Dybt ind i junglen, finder I Cardemom Tented Camp, der fredfyldt ligger mellem Botum Sakor Nationalpark og Kardemommebjergene. Så langt fra alfarvej, at den eneste vej hertil foregår med båd ad den fredfyldte Preak Tachan-flod, som snor sig gennem landskabet. 

Her venter jer et rigt dyreliv med vilde elefanter, bjørne, gibbonaber og mange flere. Lejrens formål er at beskytte dyrelivet og naturen, der bl.a. er truet af krybskytter. Som en del af oplevelsen bliver I indviet i deres arbejde, hvor I skal på vandreture med lokale rangere i junglen. Alt imens I bor i skønne safaritelte med komfortable senge, eget bad og terrasse med udsigt ud over floden.

Oplev Phnom Penhs silkefarme

Jeres eventyr i Cambodja slutter med et par dages storbystemning i Cambodjas hovedstad, Phnom Penh, hvor I på egen hånd kan udforske de travle madmarkeder og smukke pagoder. I skal også på en afslappet cykeltur ud af byen til Silkeøerne i Mekong-deltaet for at opleve små landsbyer og hvordan den cambodjanske silke bliver til.

Også for børn

En rejse til Cambodja kan også foregå i børnehøjde. Vi udvælger hoteller og oplevelser, så de passer til store og små. Læs også familien Nielsens guide til at rejse i Cambodja.

Xl Cambodia Koh Rong Royal Sands Snorkeling
Xl Cambodia Siem Reap Kampong Khleang Tonle Sap Lake Monks Boat
Xl Cambodia Kep National Park Monkeys
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser fra Danmark på dag 1 med kurs mod Siem Reap i Cambodja, hvor I lander på dag 2. Under indflyvningen kan I være heldige at spotte Angkor Wat, der bryder frem fra den ellers så tætte jungles trætoppe samt Angkors vandreservoir, der snor sig gennem landskabet. Vel fremme bliver I hentet og kørt Shinta Mani Angkor & Bensley Collections 4*, hvor I har tre overnatninger.

Xl Cambodia Siem Reap Angkor Water Reservoirs

Shinta Mani Angkor & Bensley Collections

Åbne døre - åbne hjerter. Det lille boutiquehotel Shinta Mani Angkor & Bensley Collections ligger centralt i Siem Reaps charmerende franske kvarter. Et smukt hotel, der fuldt ud lever på til nutidens moderne forventninger uden at gå på kompromis med den carbodianske stil og karisma.

I har resten af dag 2 på egen hånd til afslapning eksempelvis ved poolen, hvis grønne omgivelser er som en lille oase væk fra byen. Her er også en fin spa samt gode restauranter både på hotellet og i lokalområdet.

XL Cambodia Siem Reap Shinta Mani Angkor & Bensley Collections Pool And Garden
Xl Cambodia Shinta Mani Angkor & Bensley Collections Overview 1
Xl Cambodia Shinta Mani Angkor & Bensley Collections Pool Evening

Xl Cambodia Ta Phrom Temple Jungle

I står tidligt op og drager sammen med jeres guide mod det sagnomspundne Angkor Wat, hvor den smukkeste og mest magiske solopgang venter jer. I de stadig tidlige morgentimer oplever I så både Bayon-templet med de mange ansigter og senere jungletemplet Ta Phrom.

I timerne midt på dagen, mens solen er på sit højeste, har I tid til afslapning på jeres hotel. Hen ad eftermiddagen mødes I så igen med jeres guide og drager på en smuk cykeltur i Angkors tempelunivers og gennem de små lokale landsbyer. Som prikken over i’et afslutter I dagen med en fredfyldt sejltur ved Angkor Thom i solnedgangen, mens I nyder et godt glas champagne.

XL Cambodia Angkor Wat Near Siem Reap Panorama

Dagens højdepunkt er den flydende by Kamplong Khleang inklusiv en magisk sejltur ad Tonle Sap Lake. Men først står I tidligt op for at drage på det lokale morgenmarked sammen med jeres guide for at finde de helt rigtige ingredienser til et måltid, som I selv skal være med til at tilberede hos en lokal cambodiansk familie. Måltidet forærer I senere som almisse til nogle af Siem Reaps buddhistiske munke: En lille gave med en stor betydning. 

Bagefter smager I selvfølgelig selv på de smagfulde retter, som I har kokkereret. Bon appetit!

Xl Cambodia Siem Reap Kampong Khleang Tonle Sap Lake Village

Tonle Sap Lake

Mætte kører I nu mod Kamplong Khleang, hvis huse af træ er lidt af et tilløbsstykke. Alle husene er bygget på meterhøje pæle ude i floden, og minder jer om, hvor markant anderledes livet og taknemmeligt på disse kanter kan være. I har god tid til at opleve byen først til fods og senere til vands i en longtailbåd, der tager jer med ud på Tonle Sap Lake, mens solen går ned i det fjerne.

Xl Cambodia Siem Reap Kampong Khleang Tonle Sap Lake Houses Village

Jeres møde med Cambodjas ikoniske templer er ved at være ved vejs ende. Efter morgenmad, flyver I til Sihanoukville, hvor I sejler mod den gudesmukke ø Koh Rong.

De helt store smil melder deres ankomst, når I nærmer jer øen, hvor det krystalklare vand under jer blidt bruser mod båden og indbyder til snorkeleventyr. Stranden ligger som et bredt smil, der byder jer velkommen! De næste fire nætter skal I overnatte på Royal Sands 5*, der fredfyldt ligger på den 7 km lange sandstrand, hvoraf 400 meter alene tilhører resortet. 

Xl Cambodia Koh Rong Royal Sands Pool
Xl Cambodia Koh Rong Royal Sands Ocean Restaurant
Xl Cambodia Koh Rong Royal Sands Jetty Hotel Boat

Fra snorkling til spa

Royal Sands er et intimt og lækkert resort, hvor I kan glæde jer til ren afslapning, slentreture i strandkanten og stjerneklare aftener. I kan også snorkle mellem smukke, farverige koralrev og nemofisk. Tage på dykkerudflugter, låne mountainbikes og meget mere. Trænger I til forkælelse, besøger I blot spaen - for ikke at tale om den lækre infinity-pool.

Alt imens I bor i en stilfuld villa med havudsigt. Behøver vi sige mere?

Fra strandliv til jungleliv. I dag sejler I tilbage til fastlandet, hvor I kører til Trapeang Rung i Koh Kong-provinsen - herfra sejler I cirka en time i båd, en eventyrlig tur, der bringer jeg dybt ind i junglen, langt fra alfarvej. Turen går ad Preak Tachan-floden til Cardamom Tented Camp, der er en lille teltlejr i et med naturen. 

Her skal I de næste tre dage opleve, hvordan lejren samarbejder med lokale og rangere, som beskytter det rige dyreliv og naturen eksempelvis mod krybskytter. I bor i gode safaritelte med komfortable senge, eget badeværelse og en lille terrasse med udsigt til floden og junglen. I har mulighed for at opleve elefanter, gibbonaber, fugle, bjørne m.m.

Xl Cambodia Botum Sakor National Park Cardamom Tented Camp View

Vandreeventyr i junglen

På både dag 9 og 10 tager I ud i junglen på kortere og længere vandreeventyr ad små, gode stier. Gennem høje sivmarker, der majestætisk åbner sine vidder for jer. Over klukkende å’er. Og ind i mere jungle. Alt i mens gibbonaber og tropiske fugle nysgerrigt kigger på fra trætoppene og følger jer på vej. Undervejs fortæller rangerene mere om deres arbejde med at beskytte dyrelivet, og I stopper eksempelvis ved en Ranger Station for at se forskellige fælder og jagtudstyr, som de har konfiskeret fra krybskytter. 

Glæd jer også til at sejle kajak ad floden. En helt særlig oplevelse, hvor I virkelig har tid til at nyde naturens næsten larmende ro. 

Inklusiv alle måltider.

Xl Cambodia Botum Sakor National Park Cardamom Tented Camp Gibbonmonkey Closeup

Efter morgenmaden siger I farvel til junglen og vender nu næserne mod Cambodjas hovedstad Phnom Penh, hvor I kan nu se frem til nogle oplevelsesrige dage med historie, mad og den lokale dagligdag som omdrejningspunkterne.

I kører direkte fra Cardamom Tented Camp til White Mansion 4*, hvor I har to overnatninger.

Xl Cambodia Phnom Penh Psar Thmei Central Market

Stilfulde White Mansion

White Mansion er et stilfuldt boutiquehotel i hjertet af Phnom Penh, tæt på den enorme Mekongflod. Bygningen som det lille boutiquehotel har til huse i, er det tidligere residens for Den Amerikanske Ambassade, hvis fortid afspejler sig i den stilfulde indretning. White Mansion er en perle i byen fuld af charme, sjæl og atmosfære.

Trænger I til afslapning væk fra byens larm, kan I nyde poolen og dens grønne omgivelser. Har er også en mindre spa samt en af de anerkendte Eric Kayser bagerier. I har resten af dagen på egen hånd til at udforske byen, pakke ud og gøre lige, hvad I har lyst til.

Xl Cambodia Phnom Penh White Mansion Garden Pool
Xl Cambodia Phnom Penh White Mansion Lobby
Xl Cambodia Phnom Penh White Mansion Junior Suite Twin

Cambodia har rig tradition for at fremstille silke, og den cambodjanske silkevævekunst har udviklet sig gennem mere end 1000 år. På en hyggelig cykeltur, hvor I sejler med færgen fra Phnom Penh over Mekong-deltaet, oplever I Silkeøerne med deres silkefarme og små landsbyer.

Tal med vores rejserådgivere, hvis I gerne vil opleve mere af Phnom Penh med guide – vi kan fx anbefale guidet Phnom Penh bag facaden inkl. besøg på Tuol Sleng Museet og Killing Fields.

Xl Cambodia Koh Dach Local Man With Bike

Jeres rundrejse i Cambodja er ved at være ved vejs ende. Et møde, der har bragt jer helt tæt på kulturerne, tempelmagien, lokallivet, junglen og de skønne bountystrande.

I bliver hentet på jeres hotel, hvorefter I har transport til Phnom Penhs lufthavn og videre med fly til Danmark (ankomst dag 14).

Xl Cambodia Apsara Dancers Group Hands
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har håndplukket alle hoteller og resort ud fra deres beliggenhed, service og atmosfære. I Siem Reap bor I eksempelvis på det smukke boutiquehotel Shinta Mani Shack 4*, hvis poolområde er som en grøn oase i hjertet af byen. Og i Phnom Penh venter det stilfulde White Mansion 4*

Paradisstrande og snorkling

Som prikken over i'et slutter I rejsen helt nede i tempo på den gudesmukke ø Koh Rong. Her skal I bo på Royal Sands 4* i en moderne villa med havudsigt, mens I bruger dagene på snorkling, afslapning ved infinity-poolen, forkælelse i spaen og lækre middage. Behøver vi sige mere?

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Siem Reap / Phnom Penh-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller/byer o.lign.
 • 3 nætter på Shinta Mani Angkor & Bensley Collections 4*, Siem Reap. Pool View Room inkl. morgenmad.
 • 1 frokost eller middag på Shinta Mani Angkor & Bensley Collections
 • Oplevelse: Angkor Wat fra solopgang til solnedgang
 • Oplevelse: På eventyr til den flydende by Kampong Khleang
 • Indenrigsfly: Siem Reap – Sihanoukville
 • 4 nætter på Royal Sands 5*, Koh Rong. Ocean View Villa, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Jungleliv og safaritelt i Cardamom Tented Camp, 3 dage/2 nætter i safaritelt inkl. udflugter og måltider
 • 2 nætter på White Mansion 4*, Phnom Penh. Junior Suite inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Cykeltur til Silkeøerne
Pris per person ved 2 voksne
På eventyr i Cambodja
RejseperiodeDobbelt
26.04.24 ‑ 31.10.2434.000‑36.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
På eventyr i Cambodja, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
26.04.24 ‑ 31.10.2423.000‑25.00023.000‑25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Visum til Cambodja

Bemærk

Obligatorisk pristillæg for ophold samt middage ved ophold jule- og/eller nytårsaften kan forekomme. Spørg en af vores Cambodja-eksperter.

Rejser i med små børn? Oplevelsen i telt i Kardemommebjergene er ikke egnet for børn på 7 år eller derunder. Vi anbefaler istedet Cambodja fra Angkor til øhop eller at kontakte en af vores Cambodja-eksperter som kan skræddersy den helt rigtige rejse for jeres famile.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Cambodja

Alle rejser til Cambodja kan skræddersyes efter jeres drømme. Forlæng eksempelvis rejsen med flere dage og afslapning i paradis på Koh Rong. Tilvælg oplevelser eller gå all in på 5* hoteller som f.eks. Six Senses Krabey Island.  Ønsker I en billigere rejse, er det muligt eksempelvis at gå efter charmerende 3* boutiquehoteller i Siem Reap og Phnom Penh.

Tal med vores Cambodja-eksperter om en skræddersyet rejse, der matcher jeres ønsker og behov.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.