• Andesbjergene i Mendoza provinsen, Argentina
 • Udsigt til fantastiske naturomgivelser og Aconcaguas i Andesbjergene i Argentina
 • Komfortabel førsteklasses busrejse fra Santiago i Chile til Mendoza i Argentina eller omvendt, med udsigt til fantastisk natur

Førsteklasses busrejse fra Santiago til Mendoza

Kom tæt på de majestætiske Andesbjerge

Komfortabel førsteklasses busrejse fra Santiago i Chile til Mendoza i Argentina eller omvendt, med udsigt til fantastisk natur
Læs mere

Der er mange måder at rejse fra Santiago i Chile til Mendoza i Argentina på. På denne tur med komfortabel, førsteklasses bus bliver transporten en oplevelse i sig selv, og I har Andesbjergenes dramatiske natur lige på den anden side af vinduet.

Komfortabel førsteklasses busrejse fra Santiago i Chile til Mendoza i Argentina, med udsigt til fantastisk naturMagelig busrejse

Glem med det samme alle billeder om en bumlebus med høns på skødet. Det chilenske bussystem er topmoderne. Jeres bus er som et fly på hjul med sæder, der kan lægges ned som på business class. Der serveres både drikkevarer og snacks undervejs.

Smukke landskaber på busrejse fra Santiago i Chile til Mendoza i ArgentinaMod magiske bjergtinder

At krydse Andesbjergene fra Santiago til Mendoza er enestående oplevelse. Straks uden for Santiago begynder stigningen op gennem bjergkæden, der med sine 7.000 km er verdens længste – og med de højeste toppe uden for Himalaya.

Udsigt til fantastiske naturomgivelser på busrejse fra Santiago i Chile til Mendoza i ArgentinaKig til Aconcagua

Gennemsnitshøjden er 4.000 m med udsigten til Aconcaguas 6.960 m som et højdepunkt på jeres bustur. Aconcagua er det højeste bjerg på den vestlige halvkugle. Vejen snor sig op, til I når passet med grænseovergangen mellem Chile og Argentina. Her skal I ud af bussen, og der kan være lidt ventetid, så husk varmt tøj.

Udsigt til flotte naturomgivelser på busrejse fra Santiago i Chile til Mendoza i ArgentinaVidunderlig nedtur til Mendoza

Nedturen er lang, men til gengæld en fryd for øjet. Snart kører I igennem tunneller, såkaldte gallerier, som er åbne for udkig til siden. I en dyb kløft bruser en flod af sted nede i bunden. Bjergene tårner sig op på begge sider med smukke rødlige, brune og gyldne nuancer.

Vinmark i Mendoza, ArgentinaVinmarker i sigte

Landskaberne skifter form, floden i bunden af kløften bliver mere nærværende, mens farverne på bjergsiderne bliver skarpere. Jo tættere I kommer på Mendoza, jo grønnere bliver landskabet. Der kommer træer, og så småt kan I ane vinmarkerne.

Ved busterminalen i Mendoza bliver I budt velkommen af en engelsktalende guide, der kører jer til jeres hotel.

 
Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.