• Spis nudler fra et autentisk japansk gadekøkken
  • Smukt bybillede af Tokyo om aftenen
  • "Sticks" i alle afarter findes i Tokyos gadekøkkener

Tokyo på en spisepind

Kulinarisk vandring i det gamle Tokyo med guide – halv dag

Madmarked i Tokyo
Læs mere

Bagte blæksprutteboller, lune dumplings og søde mochi-riskager… Fat spisepindene og tag på byvandring i det oprindelige Tokyo, hvor I får en velsmagende introduktion til det japanske køkken.

Crab cakes i TokyoDampen står op fra gryderne i boden på gadehjørnet, og i delikatessebutikken overfor er det 6. generation, der står bag disken. Tokyo downtown og de historiske kvarterer, I finder her, er et sandt foodie-mekka med nicheforretninger og små restauranter, som man skal være ret lokal for at have hørt om.

Smukt bybillede af Tokyo om aftenenSmå kvarterer med stor smag 

Når tanken falder på Tokyo, forestiller de fleste sig en travl metropol med tårnhøje skyskrabere og bygninger i stål og glas. Og selvom det bestemt også er tilfældet, findes der i storbyens asfaltjungle også små tidslommer, der emmer af historie. Sådanne karreer kaldes shitamachi, og her er gaderne smallere, husene lavere og maden meget mere autentisk. 

Spis nudler fra et autentisk japansk gadekøkkenEn nudel er ikke bare en nudel

I shitamachi-kvarterne lader tiden til at være gået i stå. I selskab af engelsktalende og lokalkendt guide oplever I noget af den oprindelige, traditionelle arkitektur, der kendetegnede Tokyo før det store jordskælv i 1923. Jeres guide er tilfældigvis også en dedikeret ekspert i japansk madkultur, og således opdager I, at en nudel ikke bare er en nudel – ramen, soba og udon er nogle af de forskellige varianter, som I bliver fortrolige med.  

"Sticks" i alle afarter findes i Tokyos gadekøkkenerGademad og kejserværdig cuisine

Mens I pendler mellem madmarkeder og små, lokale spisesteder, kommer I godt omkring i det mangfoldige japanske køkken. Nogle af de største oplevelser indenfor japansk gastronomi fås på gadeplan, og guiden introducerer jer for lokale favoritter som blæksprutteboller og riskager med fyld af sød, rød bønnepasta, skyllet ned med sake, kaffe på friskristede bønner og mikrobrygget øl – et måltid, som er en kejser værdig!  

Madmarked i TokyoTokyo med alle sanser

Undervejs gøres ophold ved 6-8 forskellige slags spisesteder, hvor I hver gang smager noget nyt. Efter omtrent 3,5 times spadseren og spisning er udflugten ved at være forbi, og I tager afsked med jeres guide - mætte ovenpå et væld af uforglemmelige kulinariske oplevelser og indtryk.  

Bemærk

  • I mødes med guiden om formiddagen på Nippori Metrostation. Transport til og fra stationen foregår på egen hånd (brug jeres JR Rail Pass).
  • Der er plads til max 8 deltagere på turen. Større børn er velkomne. I alt tilbagelægges ca. 2,5 kilometer til fods. 
 
Rasmus Købgaard

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

  • Kontakt os

    Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
  • Ønsker og gode råd

    Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
  • I får en REJSEPLAN

    Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
  • Rejsen lægges fast

    Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
  • VI holder kontakt

    I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.