• Pige i Harajuku Park i Tokyo - udklædt efter en Mangategneserie figur
  • Der tilberedes mochi på traditionel japansk vis
  • Rejs til Japan og oplev tusindvis af blomstrende kirsebærtræer i foråret
  • Traditionelle japanske sko (geta) i en ryokan i Japan
  • Børn kan sagtens tages med til overnating i en ryokan i Japan

Familieeventyr i Solens Rige

14 familievenlige dage i Japan med unik kultur, ældgamle traditioner og storslået natur fra 36.000 kr., børn fra 34.500 kr.

Glæd jer til

Tokyo og det japanske køkken med guide

Samuraier, geishaer og templer i Kanazawa

Ryokan i Kiso-dalen med varme kilder og smuk natur

Kokkeskole i det gamle Kyoto

Roligt tempo og gode, familievenlige 3*- 4* hoteller

Læs mere

Lad jer fascinere og betage af Japan på en uforglemmelig familierejse for alle aldre. I begynder i Tokyos neonjungle, bor på ryokan med varme kilder i Japans Alper, suser afsted med shinkansen og fordyber jer I Kanazawa og Kyoto, hvor geishaer, samuraier og templer venter.

Japan i børnehøjde

Japan er et enestående rejseland, rigt som få på ældgammel kultur og storslået natur, og nøglen til de bedste rejseoplevelser er… Forberedelse. Især når I rejser med børn. Så lad os forberede et familievenligt Japan-eventyr for jer, med roligt rejsetempo, længere hotelophold og oplevelser i børnehøjde. Og selvfølgelig, hvor værelserne kan rumme ekstra senge - for det er nemlig langt fra alle steder, man må have det!

På kokkeskole og ud i rismarkerne

Få en god start på rejsen i Tokyo, hvor vores lokalguide sørger for en velsmagende introduktion til det japanske køkken. Senere får I også mulighed for selv at trække i forklæderne.

Glæd jer til kokkeskole i Kyoto og besøg i en lille landsby mellem rismarkerne, hvor børn og voksne inviteres til at deltage i madlavningen.

Guld og geishaer

Lad Japans kulturelle og historiske rigdomme åbenbare sig for jer på en måde, hvor de mindste også kan være med. Pynt selv spisepinde med bladguld i samuraiernes Kanazawa, og oplev smukke geishaer og gamle templer og kejserslotte i Kyoto. 

Bo autentisk og familievenligt på ryokan og hotel

Rejseruten tager jer fra kyst til kyst med lidt længere ophold på et udvalg af 3*- 4* hoteller og en traditionel ryokan i smukke omgivelser. Det giver jer god tid til at opleve Tokyos neonoplyste centrum, Kyoto og Kanazawas historiske kvarterer og de Japanske Alpers storslåede natur.   

Skræddersyede familierejser til Japan

Japan rummer oplevelser for alle - både børn og teenagere - og denne rejse er blot inspiration.

Kontakt vores Japan-eksperter idag, og fortæl os lige præcis, hvad I går og drømmer om, og hvor gammel jeres børn er. Så skræddersyr vi rejsen, så den passer præcis til jer.

Program

Dag 1-2
Ankomst til Tokyo og intro ved guide

Tokyo Skytree er 634 meter højt og er Japans højeste bygningsværk. Her findes bl.a. restaurant, galleri og caf'e.Afrejse fra Danmark og ankomst til Tokyo dagen efter. I lufthavnen i Tokyo mødes I med Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner og kører med shuttle-minibus til det historiske Hotel Gajoen 4+* i det centrale Meguro-distrikt. Ganske uhørt for Tokyo er alle hotellets familiesuiter på mindst 80 kvadratmeter, og her indlogeres I i luksuriøse og komfortable omgivelser med udsigt til floden.

Senere på dagen har vi arrangeret et par timers praktisk orientering med lokal, engelsktalende guide, som møder jer i lobbyen for at give en personlig introduktion til jeres rejseprogram, svare på jeres spørgsmål etc. Guiden hjælper jer også med at aktivere jeres togpas, reservere plads på togene etc.

Executive Suite på Hotel Gajoen, TokyoResten af dagen og aftenen med er på egen hånd, og med spa på værelset er der rig mulighed for at slappe af, mens der udenfor hotellet venter en verden af nye, spændende indtryk. Naka-Meguro (25 mins. gang fra jeres hotel) og Meguro-distriktet er nogle af Tokyos hyggeligste, og i gaderne omkring hotellet findes en evig summen af lokalt caféliv og masser små butikker, som man let kan fortabe sig i. 

Vil I vide mere om Tokyo? Læs også denne artikel med vores tips til Tokyo.

Dag 3-5
Smag på Tokyo og tid på egen hånd

Blæksprutteboller er en meget populær streetfood spise i TokyoRå fisk og nudler i lange baner – det japanske køkken gør indtryk, og store såvel som små madører er velkomne på den kulinariske byvandring i Tokyos ældste kvarterer. Mød vores lokale, engelsktalende guide om formiddagen og gå en spændende tur i de velbevarede shitamachi-kvarterer, hvor I gør små ophold undervejs for at smage lokale japanske specialiteter og delikatesser.

Resten af dagen er på egen hånd.

Metrostationen Shimbashi i Tokyo, JapanTid på egen hånd i Tokyo

I har yderligere to dage i Tokyo, hvor I får rig mulighed for – i jeres eget tempo - at bruge byens effektive metrosystem og inkluderede togpas. I bor bare 400 meters gang fra Meguro-metrostationen, og kan på egen hånd udforske distrikter som Asakusa, der er Tokyos ældste geisha-distrikt, og Harajuku, der er lidt af et mekka for dem, der dyrker den tegneserieinspirerede manga-mode.

Eller hvad med en tur på digital kunstmuseum, som jeres børn ikke vil hjem fra? Gå på opdagelse i hemmelige rum, løb om kap med virtuelle drager og se jeres farvelagte fisk komme til live på væggen foran jer. Vi kan godt garantere at både børn, teenagere og voksne kan bruge flere timer her! Men book i god tid for billetterne til MORI Building Digital Art Museum: teamLab Borderless rives væk! Snak gerne med os, hvis I skal have hjælp.

Dag 6
Smuk togtur til Kiso-Fukushima

Betagende udsigt fra et værelse på Nukumorino-yado Komanoyu i Kiso Valley, JapanI dag går det hurtigt – på den tilbagelænede måde. I skal nemlig med Japans berømte højhastighedstog, shinkansen, langs kysten til Nagoya, hvor I skifter tog og fortsætter op i alperne til Kiso-Fukushima. Strækningen er i øvrigt en af Japans smukkeste, og den charmerende, lille bjergby, som I ender ved, er kendt for sine mange velbevarede, historiske huse. I bor i autentiske og luksuriøse omgivelser på Komanoyu ryokan 3+*, der ligger i udkanten af byen. Værelserne er traditionelt indrettede, og måske løftes et øjenbryn eller to over tanken om at sove på futonmadrasser på gulvet, men så kan I altid tage en snak med os, hvis vi skal finde et alternativ overnatningssted.

Kaiseki-middag på en ryokan i JapanEllers kan I godt begynde at glæde jer til de udsøgte middage, I vil få serveret her. I traditionel kaiseki-stil består de af mindst ni retter, tilberedt med stor snilde og de bedste, lokale ingredienser. Nyd også godt af Komanoyus store onsen, hvor I bader i naturlige, varme kilder indenfor såvel som udenfor.

Læs mere om onsen i vores guide til onsen og ryokan.

Dag 7
Nakasendo-postruten til fods

Nakasendo-ruten i KisodalenI dag mærker i fortiden, når I vandrer et stykke af den gamle Nakasendo-postrute, der forbandt alpernes byer, før der overhovedet var noget, der hed tog og bil. Kiso-Fukushima, hvor I bor, opstod som en handelsstation på den historiske rute, og I vandrer den særligt smukke strækning mellem landsbyerne Tsumago og Magome.

Gåturen begynder i Magome, der ligger en times tid i tog og bus fra Kiso-Fukushima, og på egen hånd tilbagelægger I de 7,8 kilometer til Tsumago. Ruten er velmarkeret og tager jer gennem nogle af Kisodalens smukkeste landskaber med bambusskov, rismarker og små hyggeligt landsbyer.

Lokal landsby undervejs på Nakasendo-ruten i KisodalenRejser I med børn, som er for små, kan I selvfølgelig springe gåturen over og i stedet besøge Tsumago eller Magome direkte med tog eller bus. Spørg os gerne om andre forslag til oplevelser.

Dag 8
Rejs til Kanazawa

Wellness- og spaområde på Kanazawa Sainoniwa Hotel i JapanI dag tager I afsked med jeres ryokan i Kiso-Fukushima og rejser videre til østkysten og Kanazawa, der blomstrede som Japans kulturelle og kunstneriske centrum gennem det 17. århundrede. Tjek ind på Sai No Niwa Hotel 3+* - et moderne japansk boutiquehotel, hvor I atter kan nyde en vestlig søvn foruden hotellets onsen-spa med kildevand fra Hakusan-bjerget.

Tehuse i Higashi ChayaResten af dagen er på egen hånd og kan med fordel bruges i Kanazawas fine, gamle handelsgader eller på byens verdensberømte kunstmuseum, 21st Century Museum of Contemporary Art. Især rejsens mindste deltagere vil sikkert more sig over Leandro Erlichs installation “Swimming Pool”, hvor det ser ud som om, at museumsgæsterne er under vand.

Dag 9
Samuraier, geishaer og bladguld i Kanazawa

Prøv kræfter med det ældgamle håndværk, kaga yuzenKunsthåndværk og Kanazawa går hånd i hånd, og i dag får I mulighed for at observere mestrene i deres værksteder, når de dekorerer forskellige artefakter med bladguld. Denne elegante kunstform opstod i Kanazawa for mere end 400 år siden og dyrkes fortsat i de ældste distrikter, som I går på opdagelse i med vores engelsktalende lokalguide. I får også mulighed for selv at afprøve teknikkerne, og børn kan sagtens være med.

Besøg samurai-distriktet Nagamachi og se, hvordan samuraierne boede i Japan indtil for 100 år sidenHer ligger også tehusene, hvor geishaerne underholder med musik og dans. Med lidt held får I et glimt af de sminkede ansigter og kunstfærdigt opsatte frisurer, inden turen fortsætter ind i den velbevarede samurai-landsby, Nagamachi, hvor Kanazawas samuraier boede med deres koner og konkubiner indtil for omkring 100 år siden. Inden turen er ovre kommer I også forbi et værksted, der specialiserer sig i håndmalede kimonoer, og I skal selvfølgelig også prøve selv at farve hvert jeres silketørklæde.

Dag 10
Fra Kanazawa til templernes by Kyoto

Kinkaku-ji templet med den gyldne pavillon i KyotoDenne morgen stiger I ombord Thunderbird Express-toget og står efter knapt 2.5 time af i Kyoto. Med ikke færre end 2000 templer og helligdomme, hvoraf 17 er på UNESCOs verdensarvsliste, er Kyoto en skattekiste af kulturarv, lige til at åbne og udforske. I bor i byens absolutte centrum på Royal Park Hotel Sanjo 4*, der ligger i smørhullet mellem Gion-distriktets thehuse og madboderne på Nishiki Market.

Prøv kræfter med japansk blomsterbinding - ikebana under ferien i JapanEftermiddagen og aftenen er på egen hånd, og vi kan hjælpe med at arrangere særlige kulturoplevelser for hele familien. Prøv fx kræfter med japansk blomsterbinding - ikebana - eller kom på kursus i traditionel japansk keramik. I kan også se samuraiernes sværddans opført - kenbu - eller få en geisha-makeover af en geisha i træning - maiko. Mulighederne er mange, bare spørg os.

Læs også vores guide til oplevelser i Kyoto.

Dag 11-13
Kokkeskole, Lake Biwa og tid på egen hånd i Kyoto

Kom på kokkeskole i Kyoto og lær at lave den japanske bento box Madpakkerne bliver ikke de samme efter i dag. Denne formiddag skal I nemlig lære at lave den traditionelle japanske bento box – men med et twist. På kokkeskole i Kyoto undervises i af en engelsktalende kok, som viser jer, hvordan I får retterne i jeres bento boxe til at ligne tegneseriefigurer eller søde dyr. I tilbringer ca. 3 timer i selskab af kokken og kan nyde jeres bento boxe sammen til frokost bagefter. 

Resten af dagen i Kyoto er til fri afbenyttelse.

Der tilberedes mochi på traditionel japansk visFrokost hos en risbonde

Her til morgen skal I tidligt op, for I skal ud på landet og opleve hverdagen der, hvor den ris, der spises inde i Kyoto, dyrkes. I selskab af engelsktalende lokalguide besøger i en lille landsby ved bredden af Lake Biwa, Japans største ferskvandssø, og møder en lokal familie af risbønder. Så skal der tilberedes frokost, og voksne og børn inviteres til at deltage. Sving træhammeren, når risen skal bankes til traditionelle mochi-riskager, og lær at lave sukiyaki-kylling - en velsmagende, lokal specialitet.

Sidst på eftermiddagen er I tilbage i Kyoto.

I højsommeren afgår turen ikke, men vi finder en alternativ oplevelse, der er helt rigtig for jer.

Tamme hjorte i Nara park i Kyoto, JapanTid på egen hånd i Kyoto

På jeres sidste dag i Kyoto vælger I selv, hvad der skal ske. Måske vil I gerne besøge Nishiki Market, der ligger i gåafstand fra hotellet, eller besøge nogle af Kyotos mange smukke templer. Der er også mulighed for at tage et smut til byen Nara, der i det 8. århundrede var Japans hovedstad. Et stort antal tamme, hellige hjorte spankulerer frit omkring i byens park, og i Nara kan I også besøge det prægtige Todaji-tempel og Japans største Buddha-statue.

Dag 14
Hjemrejse fra Kyoto

Det betagende tempel, Kiyomizu-dera, med udsigt til den moderne storby Kyoto, JapanEt uforglemmeligt eventyr er ved at nå sin ende, og det er tid til at tage afsked med Japan og vende hjem. Transfer i delt shuttlebus er arrangeret til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Familieeventyr i Solens Rige
RejseperiodeDobbelt
07.08.20 - 18.08.2037.000-43.000
19.08.20 - 19.09.2035.000-37.000
20.09.20 - 30.11.2041.000-43.000
01.12.20 - 22.12.2035.000-37.000
23.12.20 - 06.01.2141.000-44.000
07.01.21 - 17.03.2136.000-38.000
18.03.21 - 14.04.2143.000-45.000
15.04.21 - 26.04.2137.000-39.000
27.04.21 - 07.05.2143.000-45.000
08.05.21 - 09.08.2136.000-39.000
10.08.21 - 18.08.2143.000-46.000
19.08.21 - 19.09.2137.000-39.000
20.09.21 - 30.11.2143.000-45.000
01.12.21 - 20.12.2137.000-39.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

bØRNEPRIS (2-11 ÅR)

Familieeventyr i Solens Rige, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
07.08.20 - 09.08.2035.000-37.00035.000-37.000
10.08.20 - 18.08.2040.000-42.00040.000-42.000
19.08.20 - 19.09.2034.000-36.00034.000-36.000
20.09.20 - 30.11.2040.000-42.00040.000-42.000
01.12.20 - 22.12.2034.000-36.00034.000-36.000
23.12.20 - 06.01.2140.000-43.00040.000-43.000
07.01.21 - 17.03.2135.000-37.00035.000-37.000
18.03.21 - 14.04.2142.000-44.00042.000-44.000
15.04.21 - 26.04.2136.000-38.00036.000-38.000
27.04.21 - 07.05.2142.000-44.00042.000-44.000
08.05.21 - 09.08.2135.000-38.00035.000-38.000
10.08.21 - 18.08.2142.000-44.00042.000-44.000
19.08.21 - 19.09.2136.000-38.00036.000-38.000
20.09.21 - 30.11.2142.000-44.00042.000-44.000
01.12.21 - 20.12.2136.000-38.00036.000-38.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

Japan kan besøges året rundt, men rejsens fra-pris kan variere, hvis jeres ønskede rejsetidspunkt kolliderer med festivaler, lange weekender/helligdage, store events som Rugby World Cup og OL eller kirsebærtræernes blomstring. Derfor anbefaler vi også, at I booker rejsen i god tid. Kontakt os og få et prisoverslag.