Xl Oman Camel Caravan In The Desert

Den ultimative jordomrejse med Royal Caribbean

Den ultimative jordomrejse med Royal Caribbean

275 dage fra 629.500 kr.

Kontakt Frank

Tlf. 33 320 320

Jordomrejse med Royal Caribbean, syv kontinenter, 275 dage

Tag på jeres livs rejse jorden rundt med Royal Caribbean. Besøg 11 af verdens vidundere og mere end 60 lande, når Serenade of the Seas sejler jer til unikke kulturer fra øst til vest.

Glæd jer til

 • Den ultimative jordomrejse med Serenade of the seas
 • Mere end 60 lande og syv kontinenter
 • Verdens nye og gamle vidundere, bl.a. Iguazú Falls i Argentina, Petra i Jordan, Machu Picchu i Peru, Pyramiderne i Egypten og The Taj Mahal i Indien
 • Alle fire verdenshjørner fra Norge i nord til Antarktis i syd, fra Japan i øst til Hawaii i vest
 • All-inclusive og et væld af faciliteter om bord

På dette krydstogt sejler i med:

Rederi: Royal Caribbean
Skib og skibsklasse: Serenade of the Seas, Radiance-Klassen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Krydstogt 274 nætter på Krydstogt 274 Højdepunkter Dette episke krydstogt starter og slutter i Miami. Ruten er opdelt i fire stræk, som tager jer til vidunderlige destinationer i Sydamerika, inden I besøger tropiske øer i Stillehavet, forbi New Zealand og Australien til magiske steder i Øst- og Sydøstasien. Det næste stræk tager jer til fortryllende Mellemøsten, hvorefter I sætter kursen mod Middelhavet, Vesteuropa, Norden og den Amerikanske østkyst. Ruten til højre viser det første stræk i Sydamerika og Antarktis. Dette episke krydstogt starter og slutter i Miami. Ruten er opdelt i fire stræk, som tager jer til vidunderlige destinationer i Sydamerika, inden I besøger tropiske øer i Stillehavet, forbi New Zealand og Australien til magiske steder i Øst- og Sydøstasien. Det næste stræk tager jer til fortryllende Mellemøsten, hvorefter I sætter kursen mod Middelhavet, Vesteuropa, Norden og den Amerikanske østkyst. Ruten til højre viser det første stræk i Sydamerika og Antarktis.
XL Argentina Iguazu Falls, Largest Series Of Waterfalls Of The World
Xl Japan Woman Japanese Kimono Temple Garden Bridge Fall Autumn
Xl Norway Raindeer Road Nature
Jorden rundt

275 dage, syv kontinenter, 11 vidundere og over 60 lande

Drømmerejse rundt om jorden

Med Royal Caribbeans jordomrejse om bord på Serenade of the Seas får I en oplevelse, I aldrig glemmer. Skibet lægger til i over 150 havne, og undervejs besøger I mere end 60 lande på alle syv kontinenter samt 11 af verdens nye og gamle vidundere.

Krydstogtet varer intet mindre end 275 dage, så der er rig mulighed for at gøre brug af alle skibets skønne faciliteter. Nyd f.eks. lækre poolområder, boblebade og spa med behandlinger, førsteklasses træningscenter med bl.a. yoga- og tai chi-timer, klatrevæg, løbebane, minigolf og basketball bane, bibliotek og rum til kortspil, babysitning om aftenen og teater med Broadway-inspireret underholdning m.m.

Rejsen er opdelt i fire stræk, som kan bookes samlet eller hver for sig.

Sydamerika, Kap Horn og Antarktis, 10/12 2023-11/2 2024

Jeres rejse begynder i Miami, hvorfra I stævner ud mod pittoreske Caribiske kyster til gletsjere i Antarktis, før I runder Kap Horn. Undervejs kan I se den største Art Deco-skulptur i verden, Kristus Forløseren i Rio de Janeiro.

Udforsk Machu Picchu, et ikonisk symbol på Perus gamle inka-arv, og se det største vandfaldssystem på planeten, Iguazú Falls i Buenos Aires, inden I sejler op ad Baja-halvøen mod skjulte bugter og dramatiske klippeformationer. Afslut i Cabo San Lucas, før I udforsker Ensenada i Mexico.

Oceanien, Australien og Asien, 11/2-9/5 2024

Udforsk Hawaii og tag en svømmetur i krystalklart vand i Mo'orea og Tahiti i uspolerede Fransk Polynesien. Tag afsted mod Australiens enorme Great Barrier Reef - så stort at det er synligt fra rummet.

Rejs fra uberørt naturskønhed på Bali til en af ​​de mest ikoniske menneskeskabte vidundere, Den Kinesiske Mur. Og opdag enestående kultur og moderne arkitektur i Tokyo, inden I står ved en af ​​de mest betagende seværdigheder i verden – Taj Mahal.

Mellemøstens mystik og Middelhavets charme, 9/5-10/6 2024

I rejser fra glamourøse Dubai til vidundere efterladt af civilisationer af legendariske faraoer og kejsere, såsom Pyramiderne i Egypten. Dernæst utallige ikoniske ruiner på tværs af Middelhavet og det Ægæiske Hav - fra Akrolopos i Athen til Artemis-templet i Efesos og Colosseum i Rom. 

I besøger også mindre besøgte græske havne som Olympis, der engang var helligdomsted for ingen ringere end Zeus og stedet for de første Olympiske Lege. Jeres rejse fortsætter til endnu flere destinationer med rig historie og kultur - Spilt, Barcelona, Cannes og Provence.

Rusland, Norden og den amerikanske østkyst, 10/7-10/9 2024

På den sidste del af jeres jordomrejse kan I fordybe jer i Sydeuropæisk kultur, inden I sætter kursen nord. Oplev Barcelonas strålende arkitektur, herunder Gaudis Sagrada Família. Nyd smagsoplevelser på tværs af kontinenter - som tagine og myntete i Marokko, og opdag hvorfor Sankt Petersborg betragtes som Ruslands kulturelle hovedstad.

Sejl gennem Norges billedskønne fjorde og oplev endnu et vidunder - de geotermiske kilder ved den Blå Lagune på Island, inden I stopper i The Big Apple på vej tilbage til Miami.

Vejledende priser

Priser og datoer

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedrørende priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

For gæster som bestiller hele jordomrejsen:

 • Fly København-Miami t/r på business class
 • 23 kg bagage per person t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Hotelophold før krydstogtet
 • Gala-middag før krydstogtet
 • Transport mellem lufthavn, hotel og krydstogtskib
 • 274 nætters krydstogt med Serenade of the Seas fra Royal Caribbean
 • Alle måltider om bord
 • Deluxe drikkepakke om bord
 • Drikkepenge om bord
 • VOOM Wi-Fi internet under hele krydstogtet
 • Vasketøjservice om bord
 • Fri afbenyttelse af alle faciliteter om bord (ekskl. spa)
 • Underholdning om bord

For gæster, som bestiller én eller flere dele af rejse:

 • Alle måltider om bord
 • Deluxe drikkepakke om bord
 • Drikkepenge om bord
 • VOOM Wi-Fi internet under hele krydstogtet
 • Vasketøjservice om bord
Pris per person ved 2 voksne i delt kahyt og hotelværelse
Den ultimative jordomrejse med Royal Caribbean
RejseperiodeDobbeltEnkelt
10.12.22629.000‑631.0001.208.000‑1.210.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.