XL EXPLORA I Services Pool

Explora Journeys

Den næste generation af krydstogter begynder her

Eventyrlige skibe med en intim og eksklusiv yacht-stemning. Stilfulde suiter. Og en klarsynet sans for eventyr, fordybelse og sofistikeret luksus, der løfter jeres krydstogtsrejse til nye højder. Velkommen til Explora Journeys.

Europæisk elegance, velvære og fortrinlig gastronomi

Explora Journeys vil faktisk ikke kaldes for et krydstogtrederi, men vi synes, I skal dømme selv. Lad os blot begynde med at afsløre, at det nye rederi er i en klasse helt for sig - i mere end én forstand.

Hos Explora Journeys går rum, design og privatliv hånd i hånd med velvære, gastronomi og en personlig service, der på én gang er nærværende og diskret.

XL EXPLORA I Services Breakfast
XL EXPLORA I SKY BAR
XL EXPLORA I Services Pool Woman

Uforglemmelige eventyr med stil, nærvær og fordybelse

Rederiets filosofi er formet af et ønske om at henføre gæsterne til en "Ocean State of Mind" - en sindstilstand i pagt med havets rytme, hvor man kan genopdage, finde og styrke kontakten med alt det, der er godt her i livet.   

Opskriften er nøje skabte ”opdagelsesrejser” på og langt fra alfarvej, der kombinerer fordybelse og forkælelse i eventyrlige og elegante omgivelse - tilsat et fortryllende udvalg af eksklusive udflugter, der bringer jer helt ind i naturen og under huden på verdens kulturer, historie og forskelligartede traditioner.

Og så har vi ikke engang nævnt de rummelige suiter, skibets casino eller det smukke kunstgalleri. Men alt det er kun begyndelsen.

XL EXPLORA I FIL ROUGE Room
XL EXPLORA I ANTHOLOGY Outside
XL EXPLORA I Services Wine
Livet ombord

En klasse for sig

EXPLORA I - det første af seks skibe

EXPLORA I er det første af Explora Journeys seks skibe – det eventyrlige skib på 248 meter sætter sejl i 2023, mens rederiets øvrige skibe vil være klar til at sætte sejl i 2024, 2025 og 2026.

Spa og fire pools - indendørs og udendørs

Men lad os begynde med EXPLORA I. Og de mere end 2.500 m2 udendørs areal med bl.a. tre pools og 64 private cabanas, mens skibets indendørs pool byder på et udtrækkeligt glastag, som giver mulighed for svømmeture og afslapning ved poolen i al slags vejr.

Rundt om på skibet, finder I desuden en række plunge pools med jacuzzi – vand er i det hele taget et gennemgående tema på skibet. Havudsigten, der fylder jer med ro alle steder. De skønne pools og plunge pools. Og spaen. En verden af velvære og ro, uanset hvor I bevæger jer hen.   

EXPLORA I har desuden gjort plads mere end 750 m2 rendyrket velvære i form af skibets vidunderlige spa, der byder på alt fra dampbade og yoga til hydroterapi, ”sundhedsretreats” og et væld af spabehandlinger i ni forskellige behandlingsrum. Fik vi nævnt det topmoderne fitnessstudio?

Gastronomi for alle sanser

EXPLORA I har seks fortrinlige restauranter, der sørger for gastronomi og kulinariske sanserejser fra hele verden. Der er naturligvis også mulighed for in-suite dining, mens I også kan glæde jer til at nyde skibets 12 cafér, barer og lounges.

Afhængig af sejlruter vil skibets menuer og imponerende vinkort afspejle de regioner, som skibet sejler i. Skibets sommeliers vil løbende introducere nye vine, der understøtter den lokale forankring i de gastronomiske oplevelser ombord.

Elegante suiter med privat balkon

På EXPLORA I venter jer 461 vidunderlige suiter, der spænder fra 35 kvm i kategorien Ocean Terrace Suites (35 m2) til en Owner's Residence (280 m2) – skibets suiter har en gennemsnitlig størrelse på 42 kvm, hvilket gør dem aldeles rummelige, ligesom de alle har private terrasser med daybeds og store gulv-til-loft-vinduer.

Glæd jer til suiter der føles om et ”hjem på havet” med den helt rette balance mellem elegance, komfort og naturlig enkelhed. Hør med jeres krydstogtsekspert, hvilket type suite, der passer jer bedst.

Inkluderet i alle krydstogter

På krydstogter med Explora Journeys er alle måltider og drikkevarer inkluderet ombord, herunder øl, vin og spiritus.  

  • En flaske champagne i suiten ved ankomst
  • En flaske vin og en flaske spiritus efter eget valg ved ankomst
  • Alle kulinariske oplevelser ombord, herunder in-suite dining
  • Ubegrænset antal drikkevarer, vine og premium spiritus, samt kaffe, te og sodavand, inklusive minibar på suiten*
  • Adgang til spaen inkl. wellness-programmer (spabehandlinger mod tillæg)
  • Alle drikkepenge ombord
  • Ubegrænset WiFi overalt på skibet
  • Shuttleservice fra havnen til byens centrum (hvor det er nødvendigt/og muligt)

*EXPLORA I har også et udvalg af særligt eksklusive vine og spiritus, der kan tilkøbes efter aftale.

Explora Wellbeing

Ocean state of mind

Væk sanserne, og styrk velværet

Hver eneste oplevelse på din rejse med Explora Journeys er nøje designet til at vække sanserne og styrke dit velvære. Fra solopgangsyoga på dækket med bambus-tapping til vitaliserende drikke og energigivende morgenmad, alt sammen med havets evige energi som pulserende bagtæppe. Glæd dig til en wellbeing-oplevelse ud over det sædvanlige – og få en ’Ocean state of mind’.

Ernæring på Explora: Sundhed og autenticitet

En rejse med Explora er ikke blot en rejse ud i verden – det er også en kulinarisk rejse, hvor lidenskaben for autentiske, nøje udvalgte og sunde ingredienser danner kernen i en oplevelse, der hylder talent, kultur og passion. Det kulinariske team udgøres af eksperter og sande kunstnere inden for deres felt, som sammensætter en gastronomisk oplevelse, der er både indbydende og nytænkende.

Retterne er præget af det globale køkken, hvilket understreges af internationale gæstekokke, herunder Mauro Uliassi og Emma Bengtsson, der præsenterer kulinariske mesterværker og vine med afsæt i din rejses destinationer. Ombord finder du et udvalg af restauranter, der spænder fra autentiske oplevelser inspireret af det pan-asiatiske køkken til afslappet middelhavsmad og moderne europæiske steakhouses. Alt sammen med fokus på friske, sæsonbestemte og omhyggeligt udvalgte ingredienser. Ønsker du at spise i din suite i fred og ro, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Samtidig indgår detaljeret rådgivning om madens indvirkning på den generelle sundhed samt søvnkvalitet, ligesom ingredienserne understøtter den gode søvn og hvile. Hver ret og menu er skabt med et holistisk blik for dit velbefindende, hvilket understøtter Exploras mission om at sikre, at madoplevelsen ikke blot er en fryd for ganen, men også nærer både krop og sjæl.

Relax & renew med Immunity Boost

Explora Journeys dybdegående Immune Boosting Retreat er designet til at styrke krop og sind gennem en forbedring af immunforsvaret. Retreatet kombinerer personlige workshops med en velkomstdrik, der booster immunforsvaret, 1:1 yoga-sessioner med særlig vægt på pranayama-åndedrætsteknikker og thymus-tapping – en teknik, der har til formål at stimulere thymuskirtlen og derved styrke immunforsvaret.

Programmet er omhyggeligt sammensat af immunforsvarsfremmende ernæring og Aromatherapy Associates’ Immune Support Treatment. Herigennem får du redskaber og viden om, hvordan du aktivt kan beskytte og styrke dit immunforsvar, og du kommer til at udforske emner som immunsystemets funktioner, thymuskirtlens rolle samt hvordan du kan opbygge mental og fysisk styrke.

Du kan også deltage i en række skræddersyede oplevelser, der skaber dyb afslapning og fornyelse, herunder Sleep Yoga Nidra, baderitualer, afslappende musik og meditationer via in-suite tv samt duft- og smagsoplevelser, der understøtter en god nattesøvn.

Yoga ombord

Hos Explora anerkendes yoga for sin rolle i at styrke både krop og sind, og gennem en række yoga-praksisser udnyttes havets energi til at skabe forbindelse og centrering, samtidig med at de fokuserer på indre såvel som ydre ro.

Energy Yoga-klasserne integrerer dynamisk flow med bambus-tapping, en teknik, der stimulerer energiniveauet og imiterer havets vitalitet. Dette ledsages af en skræddersyet visualisering, der indfanger havets kraft og giver dig følelsen af fornyet energi.

Sleep Yoga er en restorativ praksis, hvor guidede yoga nidra-sessioner og varme puder til nakke og øjne fremmer dyb afslapning og forbereder kroppen til en dyb nattesøvn. Her inviteres du til ro og en rejse mod optimal søvn.

I Relaxation Yoga-klassen knyttes du følelsesmæssigt til havets visdom gennem lyd, mens meditation på kærlighed og venlighed hjælper med at skabe større selvkærlighed. Der anvendes mindfulness, essentielle olier og skræddersyet meditation inspireret af havet til at forankre krop og sind i nuet.

Immune Boosting-yoga fokuserer på pranayama-teknikker, der øger iltoptagelsen i blodet og nedsætter stress og angst. Yoga-praksissen afsluttes med et styrkende juice-shot til immunforsvaret, som giver et yderligere boost.

I havets vugge – søvn på Explora

Søvn er et vigtigt omdrejningspunkt i Exploras wellbeing-univers. Et Sleep Retreat her er en oase, der hjælper med at genopdage søvnens gavnlige virkning på krop og sind. Der tages udgangspunkt i søvnens vigtighed i den daglige restitution, og du får en række oplevelser, der har til formål at forbedre din søvnkvalitet og fremme følelsen af ro.

Retreatet indledes med en personlig workshop, hvor du får et skræddersyet søvnprogram og en beroligende smoothie. Herefter følger en række praksisser, herunder Aromatherapy Associates Relax and Sleep Ritual, genoprettende yoga nidra-sessioner og meditation ved sengetid. Alt sammen i komforten af din egen suite.

Med lyden af havet som naturens egen vuggevise understøtter Sleep Retreat en dybere forståelse af søvnens rolle og dens indflydelse på vores velbefindende. På workshops ledet af eksperter udforsker I søvnens betydning, anbefalet varighed af søvn samt faktorer, der påvirker søvnkvaliteten. Herunder fødevarer og snacks, der fremmer søvn, og hvordan man skaber det rette miljø for en optimal nattesøvn.

XL EXPLORA I EXTERIOR Isand
Xl Alaska Tanana Valley State Forest,
XL EXPLORA II Exterior Arabian Peninsula

Eventyrlige sejlruter og udflugter

Uanset om det er eventyrlige ekspeditioner langs Norges fjorde, Alaska vildmarker, Islands vulkanlandskaber, Hawaiis kyster eller New Englands historiske kystbyer, er opdagelse og nysgerrighed altid den røde tråd for krydstogter med Explora Journeys. Det betyder originale og eksklusive udflugter med indhold, der indfanger historiske, kulinariske og kulturelle facetter af de rejsemål, I har valgt – for ikke at nævne intime naturoplevelser, der bringer jer helt ind i eventyret og tæt på naturens største – og mest sjældne – vidundere.

 

XL EXPLORA I YACHT CLUB Couches

Skræddersyede oplevelser og eksklusiv adgang

Rederiet har skabt en række unikke koncepter, der spænder fra det poetiske, sanselige og sofistikerede til det actionprægede, eventyrlige og på alle måder overraskende, som f.eks. en udflugt til Pavens sommerresidens Castel Gandolfo, en privat gastronomisk middag på en ø i den svenske skærgård eller en køretur til Normandiets cider -og osteproducenter i jeres egen Citroën 2CV. For at nævne nogle få.

Explora Journeys skræddersyer også udflugter efter jeres ønske, ligesom rederiet tilbyder såkaldte In-country Immersions, der bringer jer helt ind i et steds sjæl på dybdegående ekspeditioner, der kan vare op til flere dage. Hør jeres krydstogtekspert om alle de fortryllende og unikke muligheder.

Håndplukket til jer

Udvalgte krydstogter
med Explora Journeys

XL Krydstogt Explora Journeys EXPLORA II Mediterranean
Krydstogt, Grækenland, Europa

Glæd jer til

Oplev Middelhavsområdets stemningsfulde byer

Stilfulde suiter med egen balkon og daybeds

Gastronomi, wellbeing, spa og underholdning

Oplev kystbyernes kulturrigdom og gastronomi

Eksklusive destinationsudflugter

XL EXPLORA I Services Pool
Krydstogt

Yoga-cruise med Explora Journeys

8 dage fra

32.500 kr.

Glæd jer til

Et sublimt krydstogtseventyr med 5 dages yoga-retreat

Stilfulde suiter med egen balkon og daybeds

Gastronomi, spa og kompromisløs forkælelse

Eksklusive udflugter til lands, til vands og i luften

Vælg mellem forskellige sejlruter og rejsemål

Alle rederiets krydstogtrejser

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.