XL EXPORA I Exterior View

Explora Journeys

Den næste generation af krydstogter begynder her

Eventyrlige skibe med en intim og eksklusiv yacht-stemning. Stilfulde suiter. Og en klarsynet sans for eventyr, fordybelse og sofistikeret luksus, der løfter jeres krydstogtsrejse til nye højder. Velkommen til Explora Journeys.

Vi gør opmærksom på, at alle billeder af EXPLORA I er computergenerede, da skibet lige er blevet søsat, jomfurejsen var den 1. august 2023

XL EXPLORA I The Conservatory Pool & Bar

Europæisk elegance, velvære og fortrinlig gastronomi

Explora Journeys vil faktisk ikke kaldes for et krydstogtrederi, men vi synes, I skal dømme selv. Lad os blot begynde med at afsløre, at det nye rederi er i en klasse helt for sig - i mere end én forstand.

Hos Explora Journeys går rum, design og privatliv hånd i hånd med velvære, gastronomi og en personlig service, der på én gang er nærværende og diskret.

XL EXPLORA I Astern Lounge
Small EXPLORA I Atoll Pool Bar
XL EXPLORA I Exterior View Daylight

Uforglemmelige eventyr med stil, nærvær og fordybelse

Rederiets filosofi er formet af et ønske om at henføre gæsterne til en "Ocean State of Mind" - en sindstilstand i pagt med havets rytme, hvor man kan genopdage, finde og styrke kontakten med alt det, der er godt her i livet.   

Opskriften er nøje skabte ”opdagelsesrejser” på og langt fra alfarvej, der kombinerer fordybelse og forkælelse i eventyrlige og elegante omgivelse - tilsat et fortryllende udvalg af eksklusive udflugter, der bringer jer helt ind i naturen og under huden på verdens kulturer, historie og forskelligartede traditioner.

Og så har vi ikke engang nævnt de rummelige suiter, skibets casino eller det smukke kunstgalleri. Men alt det er kun begyndelsen.

XL EXPLORA 1 Grand Terrace Suite
XL EXPLORA 1 Penthouse
XL EXPLORA 1 Ocean Grand Suite Terrace 2
Livet om bord

En klasse for sig

EXPLORA I - det første af seks skibe

EXPLORA I er det første af Explora Journeys seks skibe – det eventyrlige skib på 248 meter sætter sejl i 2023, mens rederiets øvrige skibe vil være klar til at sætte sejl i 2024, 2025 og 2026.

Spa og fire pools - indendørs og udendørs

Men lad os begynde med EXPLORA I. Og de mere end 2.500 m2 udendørs areal med bl.a. tre pools og 64 private cabanas, mens skibets indendørs pool byder på et udtrækkeligt glastag, som giver mulighed for svømmeture og afslapning ved poolen i al slags vejr.

Rundt om på skibet, finder I desuden en række plunge pools med jacuzzi – vand er i det hele taget et gennemgående tema på skibet. Havudsigten, der fylder jer med ro alle steder. De skønne pools og plunge pools. Og spaen. En verden af velvære og ro, uanset hvor I bevæger jer hen.   

EXPLORA I har desuden gjort plads mere end 750 m2 rendyrket velvære i form af skibets vidunderlige spa, der byder på alt fra dampbade og yoga til hydroterapi, ”sundhedsretreats” og et væld af spabehandlinger i ni forskellige behandlingsrum. Fik vi nævnt det topmoderne fitnessstudio?

Gastronomi for alle sanser

EXPLORA I har seks fortrinlige restauranter, der sørger for gastronomi og kulinariske sanserejser fra hele verden. Der er naturligvis også mulighed for in-suite dining, mens I også kan glæde jer til at nyde skibets 12 cafér, barer og lounges.

Afhængig af sejlruter vil skibets menuer og imponerende vinkort afspejle de regioner, som skibet sejler i. Skibets sommeliers vil løbende introducere nye vine, der understøtter den lokale forankring i de gastronomiske oplevelser ombord.

Elegante suiter med privat balkon

På EXPLORA I venter jer 461 vidunderlige suiter, der spænder fra 35 kvm i kategorien Ocean Terrace Suites (35 m2) til en Owner's Residence (280 m2) – skibets suiter har en gennemsnitlig størrelse på 42 kvm, hvilket gør dem aldeles rummelige, ligesom de alle har private terrasser med daybeds og store gulv-til-loft-vinduer.

Glæd jer til suiter der føles om et ”hjem på havet” med den helt rette balance mellem elegance, komfort og naturlig enkelhed. Hør med jeres krydstogtsekspert, hvilket type suite, der passer jer bedst.

Inkluderet i alle krydstogter

På krydstogter med Explora Journeys er alle måltider og drikkevarer inkluderet om bord, herunder øl, vin og spiritus.  

  • En flaske champagne i suiten ved ankomst
  • En flaske vin og en flaske spiritus efter eget valg ved ankomst
  • Alle kulinariske oplevelser ombord, herunder in-suite dining
  • Ubegrænset antal drikkevarer, vine og premium spiritus, samt kaffe, te og sodavand, inklusive minibar på suiten*
  • Adgang til spaen inkl. wellness-programmer ( spabehandlinger mod tillæg )
  • Alle drikkepenge om bord
  • Ubegrænset WiFi overalt på skibet
  • Shuttleservice fra havnen til byens centrum (hvor det er nødvendigt/og muligt)

*EXPLORA I har også et udvalg af særligt eksklusive vine og spiritus, der kan tilkøbes efter aftale.

XL EXPLORA I Fil Rouge
XL EXPLORA I Sakura
XL EXPLORA I Med Yacht Club

Eventyrlige sejlruter og udflugter

Uanset om det er eventyrlige ekspeditioner langs Norges fjorde, Alaska vildmarker, Islands vulkanlandskaber, Hawaiis kyster eller New Englands historiske kystbyer, er opdagelse og nysgerrighed altid den røde tråd for krydstogter med Explora Journeys. Det betyder originale og eksklusive udflugter med indhold, der indfanger historiske, kulinariske og kulturelle facetter af de rejsemål, I har valgt – for ikke at nævne intime naturoplevelser, der bringer jer helt ind i eventyret og tæt på naturens største – og mest sjældne – vidundere.

 

XL EXPLORA I Alaska View

Skræddersyede oplevelser og eksklusiv adgang

Rederiet har skabt en række unikke koncepter, der spænder fra det poetiske, sanselige og sofistikerede til det action-prægede, eventyrlige og på alle måder overraskende, som f.eks. en udflugt til Pavens sommerresidens Castel Gandolfo, en privat gastronomisk middag på en ø i den svenske skærgård eller en køretur til Normandiets cider -og osteproducenter i jeres egen Citroën 2CV. For at nævne nogle få.

Explora Journeys skræddersyer også udflugter efter jeres ønske, ligesom rederiet tilbyder såkaldte In-country Immersions, der bringer jer helt ind i et steds sjæl på dybdegående ekspeditioner, der kan vare op til flere dage. Hør jeres krydstogtekspert om alle de fortryllende og unikke muligheder.

XL EXPLORA I Astern Pool 2
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.