XL Denmark Copenhagen Nyhavn
VI SKRÆDDERSYER JERES DRØMMEKRYDSTOGT

Krydstogter fra København

Nyhavns Rejsers krydstogter fra København

Sejl direkte ud af København

Sejl direkte fra København på krydstogt til de betagende norske fjorde, Nordkap og midnatssol. Se Baltikums spændende byer, Islands gejsere samt byer og højland i De Britiske Øer. Eller sejl helt til Canada og Newfoundland.

  • Sejl direkte fra København og slip for flyrejsen
  • Oplev skønne byer som Edinburgh, Bergen og Stockholm 
  • Se Nordkap, Island, Grønland og Canada
  • Ny udsigt og nye oplevelser hver dag inkl. fuld forplejning
  • I kan vælge krydstogtrejser af forskellig varighed og type

Hop om bord på skibet i København

Og bliv sejlet til storslået natur i de norske fjorde, Nordkap, varme kilder på Island, whisky smagning i Skotland eller helt til Canada med en afstikker til Grønland undervejs.

I sparer transport i starten og slutningen af jeres krydstogtrejse, og I vil opleve, hvor fantastisk kultur og natur der er lige i vores baghave.

Bestil krydstogt fra København hos Nyhavn Rejser

Krydstogt kan anbefales til alle aldersgrupper. Hvor nogle skibe har fokus på det ældre publikum, har andre fokus på børnefamilier med et væld af aktiviteter om bord. Så I kan sagtens tage hele familien med på et krydstogt i norden, til Island, Grønland, De Britiske Øer eller Canada.

Helpension er altid inkluderet om bord - ofte kombineret med en drikkepakke. Andre krydstogtskibe igen byder på gastronomisk all inclusive. Tal med vores krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt fra København.

Mød vores krydstogteksperter

Nedenstående er blot et udpluk af de mange krydstogtafgange fra København til inspiration. Kontakt vores krydstogteksperter på tlf. 33 88 18 52 og få et rejsetilbud på krydstogt - de kender til rederier, ruter, udflugter, tilbud og de enkelte skibe til mindste detalje.

Håndplukket til jer

Udvalgte krydstogtrejser direkte ud af København

Xl Iceland Eyjafjordur Snow Mountains
Krydstogt, Norge, Europa

Glæd jer til

Island med vulkansk eventyrland, gejsere og brusende vandfald

Sejl direkte fra København

Klassisk service med 4-stjernede Holland America Line

Højdepunkter i Skotland og Island

Smukke islandske Reykjavik

Hvor skal cruiset gå hen?

Cruises til Norden

Krydstogt i Norden

Vores mest populære krydstogter går til de nordlige himmelstrøg i Skandinavien, hvor især Norge og Nordkap er særlig eftertragtet. Krydstogtskibene lægger ofte til i bl.a. historiske Bergen, den enestående Geirangerfjorden og naturskønne Flåm.

I kan opleve de lyse nætter nord for polarcirklen og cruise videre til Nordkap. Enkelte krydstogtruter går endda videre til Svalbards største ø, Spizbergen.

Cruise til Grønland og sagaøen Island

Island hører til blandt de bedste destinationer på et krydstogtrejse. Her får I vidunderlige naturoplevelser ved det buldrende vandfald Godhafoss, den imponerende gejser Stokkur og i den Blå Lagunes varme kilder.

Øen byder på dramatiske bjerge, fortryllende småbyer og forskellige aktiviteter som vandreture, sejlture og kajakture.

Grønland er for mange en drøm at besøge, og på et krydstogt i Grønland er der rig mulighed for at komme helt tæt på den helt særlige natur. Oplev dyrelivet, kulturen, kystbyerne og de dramatiske klippeformationer og smukke blomsterenge. 

På ferie i De Britiske Øer eller Canada

Ofte kombineres et krydstogt i Norden med et besøg på De Britiske Øer eller med videre sejlads til Canada. Her kan et stop fx være i Irland med livlige Dublin og trendy Belfast samt Skotland med historiske Edinburgh og det berømte skotske højland. Ruten kan også gå forbi Shetlandsøerne, Hebriderne eller Orkneyøerne.

Halifax i Nova Scotia er næsten altid på listen over stop i Canada. Det samme er Newfoundland med besøg i charmerende gamle hvalfangerbyer. Eller på den lille øgruppe Saint-Pierre et Miquelon, hvor man stadig sværger til alt fransk.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres drømmekrydstogt

I får et samlet tilbud på en pakkerejse, hvor både flybilletter t/r og cruise med helpension er med i prisen. I rejseforslaget inkluderer vi ofte også hotel og oplevelser. Ønsker I at forlænge rejsen på land, hjælper vi gerne.

Året rundt er der hundredvis af afrejsedatoer at vælge mellem. så I ser kun et lille udvalg her. Tal med vores krydstogt eksperter, så anbefaler de det cruise, der passer jer bedst.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.