Xl Celebrity Ship Norway Fiord

Fra København til de norske fjorde eller Baltikum

Fra København til de norske fjorde eller Baltikum

8 dage

Sommerkrydstogt med RCI Voyager of the Seas, 8-11 dage inkl. alle måltider

Tag på krydstogt med Royal Caribbean, der sejler til historiske gamle storbyer i Baltikum hele sommeren igennem. Eller vælg ruten, der bringer jer til Norge og nogle af verdens smukkeste fjorde.

Glæd jer til

 • Cruise direkte fra og til København
 • De norske fjorde med Flåm, Bergen og Kristiansand
 • Baltikum med Skt. Petersborg, Stockholm, Helsinki og Tallinn
 • 4-stjernet skib med flotte faciliteter
 • Lækker helpension og underholdning inkluderet

På dette krydstogt sejler I med:

Rederi: Royal Caribbean
Skib og skibsklasse: Voyager of the Seas, Voyager-klassen 

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Krydstogt 7-10 nætter på Krydstogt 7-10 Højdepunkter Krydstogtskibene i Voyager-klassen har et bredt og varierende udvalg af tilbud og faciliteter. Der er nok at give sig til både morgen og aften - for store som for små. Slap af i skibets spa med sauna, massage og skønhedssalon, eller få dagens motion på løbebanen eller i fitnesscentret. Om aftenen kan I sætte jer til rette i det enestående fem-etagers teater med underholdning lige fra Broadway-shows, musicals og specialforestillinger. Krydstogtskibene i Voyager-klassen har et bredt og varierende udvalg af tilbud og faciliteter. Der er nok at give sig til både morgen og aften - for store som for små. Slap af i skibets spa med sauna, massage og skønhedssalon, eller få dagens motion på løbebanen eller i fitnesscentret. Om aftenen kan I sætte jer til rette i det enestående fem-etagers teater med underholdning lige fra Broadway-shows, musicals og specialforestillinger.
XL Costa Atlantica In Norway
XL Norway Bergen Panorama Old Town Pier Architecture Bryggen
Xl Russia St Petersburg Cathedral Of Savior On The Spilled Blood
Udforsk Norden

Storslået nordisk natur

Cruise direkte fra Købehavn

Det er nemt og bekvemt, for I sejler direkte fra og til København med krydstogtskibet Voyager of the Seas fra rederiet Royal Caribbean. Det er et mellemstort, førsteklasses skib, der er småt nok til at kunne gå ind i mindre havne og fjorde, men stort nok til at kunne tilbyde et væld af aktiviteter.

Ombord findes der bl.a. teater, klatrevæg, sportsbane, minigolf, flere restauranter, et væld af barer og lounges samt pool, kasino og talrige aktiviteter for store som små.

På krydstogt til Norge - fjelde og fjorde

Dette krydstogt til Norge er beriget med masser af naturskønne oplevelser langs den norske kyst og ind i fantastiske fjorde. Her lægger skibet til i den hyggelige by Flåm, hvor I kan køre med Flåmsbanen op på fjeldet. I dejlige Bergen kan I besøge stavkirken, Bryggen med de farverige gamle huse og middelalderslottet Håkonshallen. Tag kabelbanen til det 305 m høje fjeld Fløien, som er et af de syv fjelde, der omgiver byen.

Sidste stop inden I atter er tilbage i København er i Norges sydligste by, Kristiansand. Nyd den gamle bydel, kunstmuseer og ikke mindst byens smukke palmestrand!

Baltikum - krydstogt i Østersøen

Hvor krydstogtet til de norske fjorde byder på naturskønne scenarier, vil dette krydstogt i Østersøen byde på fantastiske gamle storbyer, kultur, historie, arkitektur og stemning - lige fra Stockholm og Tallinn til Skt. Petersborg og Helsinki.

Stockholm kaldes for Nordens Venedig grundet de 14 øer, der er forbundet med mere end 50 broer! Indsejlingen gennem den smukke skærgård er eventyrlig, og byens puls mærkes både i gågaderne, ved Kungliga Slottet og i stemningsfulde Gamla Stan.

Den gamle hansestad Tallinn er fyldt med arkitektoniske perler og overdådige bygninger fra middelalderen, og man bliver grebet af den særlige stemning mellem fortid og nutid i byens hyggelige gader.

Krydstogt til Skt. Petersborg og de 1.000 søers land

I har en hel dag i zar Peter den Stores Sankt Petersborg til at udforske enestående arkitektur, storslåede paladser og et overvældende antal historiske bygninger. Læg vejen forbi bl.a. Vinterpaladset og Blodskirken med de karakteristiske løgkupler.

Hovedstaden Helsinki i Finland bugner af forskellige aktiviteter sommeren igennem og her summer af liv og stemning. Besøg Domkirken, det livlige Salutorvet med boder og lækre delikatesser og nyd byens moderne arkitektur.

Forslag på hvordan rejsen kan bygges op

Kontakt vores krydstogt-eksperter for datoer og priser.
For at kunne give jer den bedste vejledning og et retvisende tilbud, har vi brug for at tale med jer om jeres ønsker til rejsen.

Inkluderet

 • 7-10 nætters krydstogt med Voyager of the Seas i valgte kahytstype
 • Alle måltider om bord
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Drikkepenge
Pris per person ved 2 voksne i delt kahyt og hotelværelse
DatoAfrejsehavnDageIndvendigBalkon
21.08.22 Vis rute817.000-19.00026.000-28.000
DatoStedAnkomstAfgang

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Vi tager forbehold for udsolgte afgange og kahytter.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt.
 • Rejser du alene på krydstogt?
  Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter.
 • Mere information om krydstogter
  Find mere information, som er vigtig for jer at vide, når I har bestilt et krydstogt hos Nyhavn Rejser her.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.