• Geiranger fjorden i Norge
 • Vinterpaladset i St. Petersborg, Rusland
 • Gamla Stan, Stockholm
 • Hovedbanegården i Helsinki, Finland
 • Solnedgang over pool område på et af skibene i Royal Caribbeans Radiance-klasse

Fra København til de norske fjorde eller baltikum

Sommerkrydstogt med RCCL Jewel of the Seas, 8 - 11 dage inkl. alle måltider

Ud- og hjemrejse fra København

De norske fjorde med Geiranger, Ålesund, Stavanger og Bergen

Baltikum med St. Petersborg, Stockholm, Helsinki og Tallinn

4-stjernet skib med flotte faciliteter

Lækker helpension og underholdning inkluderet

Læs mere

Tag på krydstogt med Royal Caribbean til de historiske gamle storbyer i Baltikum eller vælg ruten, der bringer jer til Norge og nogle af verdens smukkeste fjorde. Krydstogtskibet sejler skiftevis de to ruter hele sommeren igennem.

ELEGANTE RAMMER TIL SØS

I sejler med krydstogtskibet Jewel of the Seas fra rederiet Royal Caribbean. Det er et elegant mellemstort skib der er småt nok til at kunne gå ind i mindre havne og fjorde, men stort nok til at kunne tilbyde et væld af aktiviteter. Om bord findes der bl.a. teater, klatrevæg, flere restauranter, pool, kasino og aktiviteter for store som små.

på krydstogt til norge - fjelde og fjorde

Dette krydstogt til Norge er beriget med masser af naturskønne oplevelser langs den norske kyst. Og et af de helt store højdepunkter er Geirangerfjorden, som er optaget på UNESCO’s liste over verdens naturarv. Her sejler skibet helt ind i bunden af fjorden og I kan se frem til en fantastisk smuk sejlads med de rå fjeldsider og brusende vandfald, der vælter ned over fjeldsiderne.

Hyggelige byer og formidabel natur

Det første stop på ruten er i den livlige handelsby Stavanger med de brostensbelagte gader, domkirken og hyggelige hvidmalede huse. Stavanger er også kendt for den berømte Preikestolen, hvor udsigten fra den 604 meter høje klippe er helt unik. 

Skibet fortsætter til den dejlige by Bergen med stavkirken, Bryggen med de farverige gamle huse og middelalderslottet Håkonshallen. Tag kabelbanen til det 305 m høje fjeld Fløien, som er et af de 7 fjelde, der omgiver byen.

Sidste stop inden Geiranger er Ålesund. Byen, som er omkranset af små øer, majestætiske bjerge og kendt for sin særlige jugendarkitektur. Nyd de fortryllende gader, den maleriske fiskerihavn Brosundet og art nouveau-kvarteret midt i byen.

baltikum - krydstogt i østersøen

Hvor krydstoget til de norske fjorde byder på naturskønne scenarier, vil dette krydstogt i Østersøen byde på fantastiske gamle storbyer, kultur, historie, arkitektur og stemning - lige fra Stockholm og Tallinn til Skt. Petersborg og Helsinki.

Stockholm kaldes for Nordens Venedig grundet de 14 øer, der er forbundet med mere end 50 broer! Indsejlingen gennem den smukke skærgård er eventyrlig, og byens puls mærkes både i gågaderne, ved Kungliga Slottet og i stemningsfulde Gamla Stan.

Næste stop er i den gamle hansestad Tallinn, som er fyldt med arkitektoniske perler og overdådige bygninger fra middelalderen, og hvor man bliver grebet af den særlige stemning mellem fortid og nutid i byens hyggelige gader.

Skt Petersborg og de 1.000 søers land

I har en hel dag i zar Peter den Stores Sankt Petersborg til at udforske enestående arkitektur, storslåede paladser og  overvældende antal historiske bygninger. Tag vejen forbi bl.a. Vinterpaladset og Blodskirken med de karakteristiske løgkupler.

Til sidst sejler skibet til Finland, også kendt som de 1.000 søers land. Hovedstaden Helsinki bugner af forskellige aktiviteter sommeren igennem og her summer af liv og stemning. Besøg Domkirken, det livlige Salutorvet med boder og lækre delikatesser og nyd byens moderne arkitektur.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA-PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor, og tal med vores rejserådgivere, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

Rejser I med børn?
Kontakt os og hør om børnepriser.

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
16.08.20 Vis rute88.000-10.0009.000-11.00014.000-16.000
DatoStedAnkomstAfgang

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • 7-10 nætters krydstogt med Jewel of the Seas i valgte kahytstype
 • Alle måltider om bord
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Diverse havneafgifter
 • Drikkepenge

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.