Xl Hawaii Sea Turtle And Coral Reef Maui Animal

Fra Los Angeles til paradisøer i Stillehavet

Fra Los Angeles til paradisøer i Stillehavet

33 dage

33 dages krydstogt i balkonkahyt med Princess Cruises

Fantastisk krydstogtsrute i Stillehavet til eksotiske øer i Hawaii, Samoa og Fransk Polynesien. Se alle herlighederne fra balkonkahytten om bord på Princess Cruises. Men først Los Angeles og Hollywood i tre nætter.

Glæd jer til

 • Tropiske øer, azurblåt hav og kridhvide strande
 • Tre nætter på The Garland Hotel i Los Angeles
 • Balkonkahyt, alle måltider og underholdning om bord
 • Hawaii, Samoa, Bora Bora, Tahiti og Moorea
 • Mulighed for direkte fly fra Danmark til Los Angeles

På dette krydstogt sejler i med:

Rederi: Princess Cruises
Skib og skibsklasse: Crown Princess, Caribbean-Klassen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Los Angeles 3 nætter på Los Angeles 3 Højdepunkter I skal bo tre nætter på The Garland, et lækkert hotel i North Hollywood med hyggelig gårdhave, dejlig pool og perfekt beliggenhed for at udforske Los Angeles, Universal Studios og Hollywood. I skal bo tre nætter på The Garland, et lækkert hotel i North Hollywood med hyggelig gårdhave, dejlig pool og perfekt beliggenhed for at udforske Los Angeles, Universal Studios og Hollywood.
Krydstogt 28 nætter på Krydstogt 28 Højdepunkter I stiger om bord på Princess Cruises Caribbean-klasse og sætter kursen mod Hawaii og Fransk Polynesien. Forude venter storslået natur, et rigt dyreliv, tropiske sandstrande og ikke mindst dejlige dage om bord på et af Princess Cruises bedste skibe. I stiger om bord på Princess Cruises Caribbean-klasse og sætter kursen mod Hawaii og Fransk Polynesien. Forude venter storslået natur, et rigt dyreliv, tropiske sandstrande og ikke mindst dejlige dage om bord på et af Princess Cruises bedste skibe.
XL French Polynesia Society Islands Mountain Peak Maupiti View Sea
Xl Hawaii Brazilian Cardinal Bird Animal
Xl Hawii Wedding
Det kan I se frem til

Eksotisk øhop i paradis

Los Angeles - fire dages oplevelser

I skal bo tre nætter på The Garland, et hyggeligt 3+-stjernet hotel i Los Angeles. Byens berømte seværdigheder, butikker og kuriositeter kan I sagtens udforske på egen hånd.

Stilfuldt krydstogt i balkonkahyt

Skibet i sig selv er en vigtig del af rejseoplevelsen, og undervejs på krydstogtet vil der være en række dage til søs. Heldigvis. For I har mulighed for en dejlig balkonkahyt på skibet i Princess Caribbean-klassen, hvor I kan sidde og beundre udsigten.

Nyd skibets skønne poolområder, cafémiljøet i det imponerende atrium, se film under stjernerne eller show i teatret. Der er selvfølgelig også spa, børne- og teenageklubber, natklub, isbar, fitnesscenter, utallige restauranter og meget andet.

I sejler til Hawaii

Skibet har kurs mod en af verdens meste berømte øgrupper, Hawaii. Honolulu med byliv og den berømte strand Waikiki Beach. Maui's bjerge, snorkling og verdens største sovende vulkan, Haleaka. Big Island byder på imponerende vandfald, regnskov og astronomi-center. Dramatiske bjerge, flora og fauna finder I på Kauai, der helt fortjent kaldes for "Garden Island".

Fantastiske Stillehavsøer

På Amerikanske Samoa lægger I til i Pago Pago's smukke naturhavn. Nyd udsigten til de dramatiske bjergtinder, udforsk øen eller slap af på de gyldne sandstrande. Smukke Samoa byder på både kulturelle oplevelser og nærmest uberørt natur med regnskov og store vandfald. Og så selvfølgelig på hvide sandstrande og koralrev! 

Bora Bora er den smukkeste ø i Fransk Polynesien med vulkanerne Pahia og Otemanu, der rejser sig fra det turkisblå hav mod den dybblå himmel. Her er pragtfulde koralrev, laguner og små ubeboede paradisøer. Øen er berømt for dets skønhed og eksklusivitet.

Livlige markeder, museer, restauranter og kulturelle begivenheder finder I i hovedstaden Papeete på Tahiti, som er Polynesiens største ø. Tahiti har flere vulkaner, smukke sandstrande, fantastisk surfing og imponerende vandfald.

Jeres ophold i paradis er ikke slut endnu. I har nemlig også et ophold på Moorea. Øens otte voluminøse bjerg med spidse tinder, smaragdgrønne dale og krystalklare laguner indbyder til afslapning i naturskønne omgivelser.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Et krydstogt er ikke bare et krydstogt. Det er en rejse. Et eventyr. Derfor har vi nøje udvalgt hoteller, der fuldender eventyret, uanset om I overnatter på land før, efter eller undervejs på jeres krydstogtsrejse.

Forslag på hvordan rejsen kan bygges op

Kontakt vores krydstogt-eksperter for datoer og priser.
For at kunne give jer den bedste vejledning og et retvisende tilbud, har vi brug for at tale med jer om jeres ønsker til rejsen.

Inkluderet

 • Fly København-Los Angeles t/r
 • 23 kg bagage per person t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på The Garland 3+* i Los Angeles
 • 28 nætters krydstogt i balkonkahyt med Crown Princess fra Princess Cruises Caribbean-klasse
 • Alle måltider om bord
 • Ubegrænset iste, vand, kaffe og te (ved selvbetjeningsstationerne i buffetrestauranten)
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • 24-timers roomservice

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Spabehandlinger om bord
 • Måltider, udflugter, aktiviteter mm., der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering til USA

Bemærk

 • Vi tager forbehold for udsolgte afgange og kahytter.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt.
 • Rejser du alene på krydstogt?
  Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter.
 • Mere information om krydstogter
  Find mere information, som er vigtig for jer at vide, når I har bestilt et krydstogt hos Nyhavn Rejser her.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.