XL RCCL Icon Of The Seas Night Aerial View
Royal Caribbean

Icon Class

Krydstogtsskibet hele familien elsker

Velkommen ombord på Icon of the Seas, Royal Caribbeans største krydstogtskib i Icon Class. Skibets 20 dæk er fyldt med oplevelser, gastronomi, aktiviteter og forkælelse til alle aldre. Glæd jer til havets største vandland, hvor I kan prøve den højeste vandrutsjebane til søs. Se frem til ferieoplevelser uden sidestykke. 

Udvalgte aktiviteter

Gå på opdagelse om bord 

Icon of the Seas er et underholdningsskib uden lige. Om I er til vandaktiviteter, spa, kasino, sport eller musicals, så kommer dagene til at flyve afsted. 

Gastronomi fra hele verden 

Om det er japansk, italiensk eller mexicansk. Med 17 forskellige restauranter ombord kan I spise et nyt sted hver dag. Starbucks. Sportsbar. Milkshakebar eller karaokebar. Med hele 13 temabarer og caféer er der forfriskninger for enhver smag og alder.

Havets største vandland 

Skibet byder på hele 7 lækre pools og havets største vandpark. Glæd jer til at glide ned ad høje, snoede rutsjebaner og suse gennem skarpe sving. Om I har lyst til at prøve havets højeste vandrutsjebane eller den første med frit fald, så er Bolt og Pressure Drop blot to ud af i alt seks adrenalinboostende vandrutsjebaner ombord. Bagefter, kan der nydes en kold forfriskning i infinity poolen i loungebaren The Hideaway eller i swim-up baren Swim & Tonic. 

Sportsaktiviteter for alle

I kan også tage et slag minigolf, spille fodbold på boldbanerne eller udfordre jer selv på klatrevæggen eller zip-linen. Skibet har også både et veludstyret fitnesscenter og en løbebane.  

Shows med wow-faktor

Styrke, ynde og elegance. I Absolute Zero glider professionelle skøjtedansere ubesværet hen over isen og leverer et magisk show af lys, lyd og præcise piruetter, der næsten ophæver tyngdekraften. I kan også blive fortryllet af en medrivende musical eller opleve et formskiftende vandfald på scenen i aquateatret AquaDome. I kan glæde jer til masser af unik underholdning, også om aftenen.  

Børne-og ungdomsklub 

Børn kan se frem til masser af aktiviteter og sjov i børneklubben Adventure Ocean og Playscape, mens teenagerne mødes i klubben Social 020.  

Suite Neighborhood 

Vælger I at bo i en suite, kan I nyde solens stråler på et 2-etagers privatområde med soldæk, pools, spabad og Coastal Kitchens udsøgte retter. 

XL RCCL Icon Of The Seas Junior Suite CGI57
XL RCCL Icon Of The Seas Family Infinite Balcony Childrens Room CGI60
XL RCCL Icon Of The Seas Infinite Balcony OV View CGI59

Jeres hjem om bord

 

Icon of the Seas udbyder indvendige og udvendige kahytter, balkon kahytter og suiter fra 15-165 m2 i forskellige prislejer. Alle kahytter har eget bad, TV, telefon og hårtørrer. Vi anbefaler, at I vælger en kahyt med udsigt, enten mod havet eller skibets indre promenader.  

Til familier, anbefales Surfside Family Suites med plads til fire, der er indrettet med separat børneværelse, en børnevenlig sofakrog og et opdelt badeværelse. Ønskes endnu mere plads, anbefales Family Infinite Ocean View Balcony med plads op til 6 gæster.  

 

Royal Caribbeans Icon-class består af følgende skibe:

Icon of the Seas (lanceres i 2024): 2350 ansatte /  7514 gæster

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.