Xl Cruise Silversea Silver Cloud Expedition Close Up

Expedition-klassen

Ekspeditionsskibe med enestående service og eksklusive suiter

Expedition-klassen leverer en ægte ekspeditionsoplevelse til søs. Sejl på opdagelse i hele verden med luksuriøse ekspeditionsskibe med enestående service, elegante omgivelser og spændende udflugter med eksperter.

5* krydstogtskibe

Med Expedition-klassen får I en gennemført luksuskrydstogtoplevelse ombord moderne skibe med den nyeste teknologi, et væld af restauranter, barer og lækre suiter. 

Med en kapacitet på mellem 100-274 passagerer hører klassen til de mindste, og i nogle tilfælde vil I opleve én ansat per gæst, hviket sikrer et sublimt serviceniveau.

Skibene er specialdesignet til at navigere i små farvande, hvor de kan komme ind i små bugter og havne. Skibene lever fuldt ud op til Silverseas normale høje standard.

Se frem til den intime boutiquestemning på Silversea Cruises' Expedition-klasse, mens I krydser oceanerne. Som noget nyt kan I opleve arktis og antarktis ombord på det nye, ultraluksuriøse Silver Endeavour skib, der er skabt til at sejle i iskolde farvande. Det er en oplevelse forundt de få at kunne nyde klodens fjerneste, koldeste egne i 5* omgivelser.

Xl Cruise Silversea Silver Cloud Expedition Antarctica Zodiacs

Livet ombord

Fra det øjeblik I ankommer ombord, afleverer bagagen og modtager et glas champagne, vil I fornemme, at skibene er lidt ud over det sædvanlige. Især når der er så mange stimulerende aktiviteter at opdage ombord på jeres all-inclusive krydstogt.

I kan bruge tiden på aktive sysler, jogging, kajakroning, svømning eller fitnesstime med personlig træner. Skibene tilbyder også bibliotek, butik og foto-studio. Underholdningen kan bestå af foredrag, kulturel underholdning, musik og dans.

Zagara Beauty Spa tilbyder mange forskellige behandlinger, lige fra ansigtsbehandlinger til massage og bodywraps. Der er dampbad og sauna, som kan benyttes inden behandlingen eller efter en fitnesstime. Zagara Beauty Salon er en frisørsalon, men tilbyder også manicure og pedicure.

Xl Cruise Silversea Silver Cloud Expedition Royal Suite Living Room

Kulinariske oplevelser ombord

Når I sejler med Silversea Cruises' Expedition-klasse, er både måltider og drikkevarer i restauranterne (ekskl. specialrestauranter) inkluderet i prisen. Det gælder også indholdet af minibaren i jeres suite og drikkepenge til personalet. 

Det er muligt at nyde middagen i flere delikate restauranter, hvor et bredt udvalg af retter fra hele verden er at finde på menukortet. Nyd f.eks. morgenmads- og frokostbuffet i The Restaurant, gourmetmad hos La Dame*, italienske specialiteter hos La Terrazza og sandwich og burgere hos The Grill.

Dolce Vita er stedet, hvor man mødes til en drink før middagen. Connoisseur's Corner byder på cognac og et omfattende udvalg af cigarer. I Panorama Lounge kan I nyde afternoon tea om eftermiddagen og en velsmagende cocktail og musik om aftenen.

*Mod tillæg. Bemærk venligst at udvalget af restauranter og barer kan variere fra skib til skib.

Xl Silversea Silver Wind The Restaurant Dessert
Xl Cruise Silversea Silver Cloud Expedition Dolce Vita Bar
Xl Cruise Silversea Silver Explorer Panorama Lounge Afternoon Tea

Jeres luksuriøse bolig ombord

Suiterne er eksklusivt og elegant indrettede med et hyggeligt sofamøblement. Man sover som en drøm i sengene, som er redt med egyptisk linned, og nyder det lækre marmorbadeværelse, luksuriøse badeartikler, morgenkåben og de tykke håndklæder.

Suiterne har som minimum også et klædeskab, skrivebord, TV, telefon, gratis standard WiFi og pudemenu. På polarruterne får man desuden udleveret en parkajakke, rygsæk, regnjakke og en drikkeflaske i metal, som man kan tage med hjem. 

Uanset kahytstype, vil en butler stå til jeres rådighed. Butleren sørger for, at jeres minibar er fyldt med jeres foretrukne drikkevarer, at skoene er blankpudsede, serverer morgenmad og alt andet, som I måtte ønske.

Expedition-klassen hos Silversea Cruises består af følgende skibe:

Silver Cloud (1994, renoveret 2017):  254 ansatte/ 212 gæster

Silver Wind (1995, renoveret 2021):  274 ansatte/ 239 gæster

Silver Origin (2020):  100 ansatte/ 90 gæster

Silver Explorer (1989, renoveret 2018):  144 ansatte/ 118 gæster

Silver Endeavour (2021):  200 ansatte/ 200 gæster

Bemærk venligst at suiterne varierer fra skib til skib. Kontakt os for at høre om suiterne på de enkelte skibe.

Xl Silversea Silver Wind Veranda Suite
Håndplukket til jer

Udvalgte krydstogter
i Expedition-klasen

XL Ecuador Galapagos Sea Lion Animals Beach Evening
Krydstogt, Quito, Ecuador, Sydamerika

Glæd jer til

To nætter på 5-stjernet hotel i UNESCO-beskyttede Quito

Spritnyt luksuskrydstogtskib med all-inclusive

Alle udflugter og oplevelser inkluderet

Mød leguaner, kæmpeskildpaddder, søløver, suler og pelikaner

Oplev det bedste af Galápagos med erfarne naturguider

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.