Xl Mexico Tulum Beach
Hvornår er det bedst at rejse til Mexico?

Vejret i Mexico

Vi guider til vejret i Mexico

I kan rejse til Mexico året rundt, hvor Yucatán-halvøen topper med det bedste vejr. Generelt er vintermånederne den bedste sæson i Mexico, men sommermånederne byder også på dejligt og solrigt vejr. Læs mere om vejret i Mexico her og hør med jeres rejserådgiver, som kan fortælle jer meget mere om vejret i de forskellige regioner og på de forskellige årstider.

Xl Mexico Mazatlan Old City Streets Buildings

Hvornår det bedste at rejse til Mexico?

I kan rejse til Mexico hele året

I kan rejse til Mexico året rundt. Mexico består af højsletter og subtropisk klima omgivet af bjergkæder, og især højdeforskellene i landet afgør temperaturene rundt omkring i landet. 

Vejret er typisk koldere oppe i højderne end nede ved lavlandet ude ved kysterne. Her er klimaet mere tropisk og fugtigt med temperaturer over 25 grader det meste af året. Yucatán-halvøen, hvor de fleste af vores rejser går til, er generelt varm året rundt. 

November til april

Vil I have tørt og solrigt klima med behagelige dagtemperaturer? Så skal I rejse til Mexico i vinterperioden fra november til april. Denne tørsæson er Mexicos bedste besøgstidspunkt, perioden er derfor populær og I skal booke rejsen i god tid. I bjergene kan temperaturerne i vintermånederne komme tæt på frysepunktet i nattetimerne. 

Maj til august

I lavlandet kan sommeren (maj-august) være ganske fint og solrigt. Fugtig varme og korte tordenbyger (typisk om eftermiddagen) kan forventes. Gæster rejser gerne til Mexico t.o.m. juli.

August til oktober

Om efteråret (august - oktober) kan vejret være mere ustabilt med risiko for orkaner langs udsatte kyststrækninger. Vi er varsomme med at sende vores gæster afsted i denne periode grundet nedbør. 

Xl Mexico Manta Ray Fish Snorkeling

Vejret på Yucantán-halvøen

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dagtemperatur
28° C
30° C
32° C
35° C
35° C
34° C
35° C
35° C
34° C
31° C
30° C
29° C
Nedbør i mm.
25 mm
11 mm
13 mm
18 mm
32 mm
68 mm
48 mm
56 mm
65 mm
54 mm
33 mm
20 mm
XL Mexico Tulum Mayan Ruins Sea Beach

Vejret i Mexico City

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dagtemperatur
21° C
23° C
25° C
27° C
27° C
25° C
25° C
23° C
23° C
23° C
22° C
21° C
Nedbør i mm.
9 mm
9 mm
13 mm
27 mm
58 mm
157 mm
183 mm
173 mm
144 mm
61 mm
6 mm
8 mm

Sargassotang på stranden?

På øer og kyststrækninger i Det Caribiske Hav har særlige vindforhold og havstrømme i perioder i de senere årforårsaget indstrømning af mere Sargassotang end normalt. Fænomenet er ikke sæsonbestemt eller forudsigeligt, og vi kan derfor ikke på forhånd oplyse, hvor og hvornår langs Yucatan-halvøens kyst fra Cancun til Tulum det kan opstå.

Såfremt fænomenet opstår, ydes der en kæmpe indsats i Mexico fra lokale myndigheder og hoteller, hvor personalet hver morgen gør alt for at mindske generne mest muligt. De fjerner tang fra strandkanten – ofte med traktorer, men også manuelt, hvor strandene er beskyttet som i Tulum.

Tal med en ekspert

Hør om vejret i Mexico

Vejr i Mexico og alle andre steder i verden er efterhånden en uforudsigelig ting, men ovenstående bygger på de senere års statistikker og vores egne erfaringer. Tal med vores rejserådgivere om det bedste sted at bo på den årstid, hvor I gerne vil rejse. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.