XL Mexico Playa Del Carmens Ocean Snorkling Fish

Mayapyramider og paradisstrande i Mexico

Mayapyramider og paradisstrande i Mexico

12 dage fra 27.000 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Mayapyramider, skildpadder og børnevenlige strande

Oplev mayaernes pyramider ved Coba i regnskoven og verdensunderet Chichén Itzá. Svøm i underjordisk grotte, nyd farverige Valladolid og nogle skønne strande ved Mexicos caribiske kyst. I bor på romantisk bungalow-hotel, i en historisk hacienda og på et hyggeligt bungalow-hotel ved havet.

Rejse til Mexico med byliv, kultur og strand

Dette er en rejse til Mexico for jer, der prioriteter sol, sand og romantik højt, men som også vil opleve lidt af Mexicos natur og storslåede levn fra mayariget. I har to dage ved den charmerende badeby Playa del Carmen, to dage med intense oplevelser og 6 dage i paradis ved Det Caribiske Hav i Tulum.

Glæd jer til

 • Strand og by i sprudlende Playa del Carmen
 • Verdensunderet Chichén Itzá fra morgenstunden
 • Mayakomplekset Cobá, maleriske Valladolid og underjordiske grotter
 • Intimt hotel ud til Det Caribiske Hav i Tulum
 • At bo i charmerende bungalow og en historisk hacienda

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Playa del Carmen 3 nætter på Playa del Carmen 3 Højdepunkter Oplev mayapyramider, svøm i underjordiske grotter og nyd solen på de kridhvide strande. Oplev mayapyramider, svøm i underjordiske grotter og nyd solen på de kridhvide strande.
Chichén Itzá 1 nat på Chichén Itzá 1 Højdepunkter Glæd jer at besøge et af verdens 7 nye vidundere på UNESCO's kulturarvsliste. Glæd jer at besøge et af verdens 7 nye vidundere på UNESCO's kulturarvsliste.
Tulum 6 nætter på Tulum 6 Højdepunkter Bo i bungalows på stranden, svøm i det turkisblå hav og spis med panoramaudsigt. Bo i bungalows på stranden, svøm i det turkisblå hav og spis med panoramaudsigt.
Xl Mexico Chichen Itza Sky
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Charmerende Playa del Carmen

I starter ved en dejlig strand på Riviera Maya, hvor I bor på det romantiske bungalowhotel Hotel Mahekal Beach Resort 3+*. Her mærker I det ægte caribiske Mexico. Smukke, hvidskurede bungalows med tækkede tage ligger under palmerne ud til den lange, hvide strand og det turkisblå vand. På Mahekal Beach Resort er I omgivet af fred og ro, og alligevel har I kun 5-10 minutters slentretur langs stranden til Playa del Carmen. Her kan I gå på opdagelse i gågaden og nyde byens restauranter, cafeer og shopping.

Cobá, underjordiske grotter og Valladolid

På jeres vej til Chichén Itzá har I privatchauffør, så I selv bestemmer tempoet. I stopper ved det smukke mayakompleks Cobá. Her kan I cykle gennem junglen til Yucatáns højeste pyramide. Bagefter venter en svalende dukkert i en af Yucatáns mange underjordiske grotter, cenotes. I oplever også den farverige by Valladolid med masser af stemning fra den spanske kolonitid.

Hyggeligt bungalow-hotel ud til det caribiske hav i Tulum

Jeres rejse til Mexico slutter med vajende palmer og kridhvid strand i Tulum. I har 6 overnatninger på det hyggelige bungalowhotel Hip Hotel Tulum, der ligger direkte ud til Det Caribiske Hav og den 10 km smukke sandstrand. Her er flere udflugtsmuligheder bl.a. mayaruiner og naturreservatet Sian Ka'an Biosphere. Alt kan skræddersys efter jeres ønsker. Tal med vores Mexico-eksperter om netop jeres rejse til Mexico.

Sæsoner i Mexico

I kan rejse til Mexico året rundt med vinteren som bedste tidspunkt. Om en sommeren er der generelt også fint vejr, men der kan komme korte tropebyger fra juni til november. Om sommeren er der dog færre mennesker, lavere priser og mulighed for at svømme med hvalhajer ud for Yucatán-halvøens nordøstlige kyst.

Xl Mexico Mahekal Tastes Of Mahekal And Mexico
Xl Mexico Yucatan Riviera Maya Ruins Tulum
XL Mexico Coral Reef Snorkling
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Mexico om formiddagen og er fremme i Playa del Carmen om aftenen lokal tid efter flyskifte undervejs. Det er et godt tidspunkt at ankomme, da I er naturligt trætte efter rejsen, så det er nemt at komme ind i den lokale rytme trods jetlag.

Hotel Mahekal Beach Resort 3+, Playa del Carmen

I lufthavnen ved Cancun bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til jeres hotel. Det tager omkring 45 minutter. I har 3 overnatninger på Hotel Mahekal Beach Resort. Smukke, hvidskurede bungalows med tækkede tage ligger under palmerne ud til stranden, og kort derfra venter hyggelige restauranter og butikker i Playa del Carmen. Velkommen til det mexicanske Caribien.

Xl Mexico Mahekal Ocean Front

De første par dage af jeres rejse til Mexico er sat af til at bage i Mexicos sol, nyde den dejlige strand, krybe i skygge under palmerne, bade i det varme vand og smage på det vidunderlige mexicanske køkken. 

I har fred og ro ved Mahekal Beach Resort, men få minutters gang væk ligger den charmerende badeby Playa del Carmen, der trods sin store popularitet stadig har sjælen med. Her er masser af shopping og gode restauranter f.eks. i gågaden Avenida 5 og dens sidegader. Byen har udviklet sig til at være ganske trendy med fortovscafeer og barer med levende musik om aftenen.

Mexicos caribiske kyst

Mexicos caribiske kyst fra Isla Holbox til Tulum er først og fremmest endeløse strande, der hører til Caribiens absolut bedste. Klimaet er fantastisk året rundt, og det samme er det klare vand med det over 100 km lange Mayarev, som selvfølgelig kan friste til en snorkeludflugt.

Ønsker I allerede de første dage at udforske Yucatán, er her et Eldorado af muligheder. Men husk, at I snart skal på eventyr ind i land! I kan også overveje en udflugt til paradisøen Isla Contoy og Isla Mujeres med snorkling og fugleliv. Jeres rejserådgiver kan arrangere det for jer.

Xl Mexico Sian Kaan Adventures Frigate Birds Mexico Kan Tours

XL Mexico Coba Nohoch Mul Pyramid Ruin Maya

Nu skal I opleve nogle af de attraktioner, der kan gøre en badeferie på Yucatán til et eventyr.

Oplev Cobá-pyramiden og kom med ned under jorden

I skal udforske Yucatán-halvøen på en udflugt med privat guide. I bliver hentet på hotellet og kører ind i land mod junglen. Her skal I opleve mayaernes store Cobá-pyramide, der er den højeste på Yucatán. Senere skal I svømme i en underjordisk grotte, cenote, og udforske den maleriske by Valladolid med tid til at spise frokost.

Hacienda Chichén Resort 4*, Chichén Itzá

Jeres udflugt slutter med, at jeres guide kører jer til en historisk hacienda ved verdensunderet Chichén Itzá. Her skal i bo en enkelt nat. 

Hacienda Chichén Resort en charmerende hacienda fra kolonitiden. I bor i en bungalow, som blev benyttet af arkæologerne, da de udgravede Chichén Itzá. Haciendaen har derfor låge ind til Chichén Itzá. Det vil I nyde i morgen. Lige nu kan vi dog anbefale at nyde havens fugle og en tur i poolen, før I skal smage køkkenets dejlige mad.

Xl Mexico Hacienda Chichen Pool 2

XL Mexico Yucatan Chichen Itza Pyramid Kukulkan

I spiser en god, men tidlig morgenmad, for I bliver hentet kl. 8 af en privat guide, der skal vise jer Chichén Itzá. I går ind til et af verdens syv nye vidundere, mens mange af dagsturisterne hertil først er ved at stige ind i busserne i byer længere væk. 

Guidet rundvisning på Chichén Itzá

De næste par timer skal I på en fascinerende rundvisning på Chichén Itzá. I vil se templer, boldbaner, offerbrønde, observatorium og den berømte Kulkulcan-pyramide, hvor den fjerklædte slange snor sig ved solhverv. Og I vil høre drabelige fortællinger om menneskeofringer, mens I betages af deres viden om astronomi og byggekunst. 

Pool, frokost og bus til stranden

Efter besøget kan I tage en dukkert i haciendaens pool og spise frokost med udsigt til den frodige have. Ca. 15.45 bliver I hentet og kørt til busstationen, hvor en førsteklasses bus sørger for den videre transport til Tulum. Fra Tulum busstation anbefaler vi, at I tager en taxa til hotellet (ca. 10 min. kørsel).

Xl Mexico Hip Hotel Tulum Bungalows

Hip Hotel Tulum 3* i Tulum

Hip Hotel Tulum er et hyggeligt bungalowhotel langs den 10 km lange bountystrand i Tulum. Her slapper I af på loungemøblerne under en palmeparasol, bestiller kølige drinks, læser en god bog og nyder synet og lyden af bølgerne i strandkanten.

Xl Mexico Tulum Beach

Mellem bugter og svajende palmer i Tulum ligger små, afslappede hoteller, så her er meget færre turister end længere nordpå. I Tulum prioriterer de rejsende idyl og fred frem for luksus og store, internationale hoteller. Omkring jer slår pelikanerne ned efter fisk, og over jer patruljerer de store fregatfugle langs kysten.

Mayaruiner, skildpadder og Sian Ka'an Biosphere

Stranden og området er opkaldt efter mayaruinerne ved Tulum, Morgengryets Tempel, der ligger smukt på en klippetop ud til det turkisblå Caribiske Hav. Her er flere gode udflugtsmuligheder. Er I til naturoplevelser, anbefaler Nyhavn Rejser at besøge Sian Ka'an Biosphere, som har spændende regnskov, mangrove, mayaruiner og et rigt fugleliv. Ønsker I at svømme med skildpadder i Akumalbugten eller udforske flere cenoter med snorkel og maske, kan Nyhavn Rejser også arrangere det for jer. 

Ellers handler det om at slappe af, nyde den caribiske sol, det fine sand og dejlige vand. Besøg de mange små restauranter. Hold siesta i hængekøjen. Og nyd nattens mange stjerner.

Xl Mexico Sian Kaan Adventures Dolphins Mexico Kan Tours

Jeres rejse til Mexico nærmer sig sin afslutning. I kan stadig nå at nyde den fantastiske strand, før I ud på dagen bliver kørt til lufthavnen ved Cancun. Efter et flyskift undervejs lander I tilbage i Danmark dag 12. Velkommen hjem.

XL Mexico Aztec Calendar Stone
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Den storslåede mayaby Chichén Itzá med bl.a. Kukulcan-pyramiden hører til verdens 7 nye vidundere. I bor 1 nat på Hacienda Chichen Resort 4* lige ved det store tempelkompleks, så I kan være her fra tidlig morgen, før den store turiststrøm sætter ind. Når I trækker jer tilbage til hotellet, vil I nyde, at vi her har udvalgt en romantisk hacienda, der er berømmet for sit køkken og skønne atmosfære.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Cancun t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavnen til Hotel Mahekal
 • 3 nætter på Hotel Mahekal Beach Resort 4*, Playa del Carmen. Garden Palapa, inkl. halvpension (morgenmad og frokost eller middag)
 • Bil med privatchauffør dag 4 fra Playa del Carmen via Coba, cenote og Valladolid til Hacienda Chichen Resort
 • Oplevelse: Mayakultur og natur på Yucatán
 • 1 nat på Hacienda Chichén Resort 4*, Chichén Itzá. Double Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Oplev verdensunderet Chichén Itzá
 • Transport fra Hacienda Chichén til busstation ved Chichén Itzá
 • Førsteklasses bus fra Chichén Itzá til Tulum
 • 6 nætter på Hip Hotel Tulum 3*, Tulum. Ocean View room, inkl. morgenmad
 • Transport fra Tulum til lufthavnen
Pris per person ved 2 voksne
Mayapyramider og paradisstrande i Mexico
RejseperiodeDobbeltEnkelt
06.12.23 ‑ 17.12.2331.000‑34.00051.000‑53.000
18.12.23 ‑ 21.12.2338.000‑44.00059.000‑70.000
22.12.23 ‑ 05.01.2443.000‑46.00069.000‑72.000
06.01.2436.000‑38.00061.000‑63.000
07.01.24 ‑ 01.04.2431.000‑33.00051.000‑54.000
02.04.24 ‑ 24.04.2442.000‑44.00061.000‑64.000
25.04.24 ‑ 30.04.2431.000‑33.00051.000‑53.000
01.05.24 ‑ 19.06.2426.000‑28.00041.000‑43.000
20.06.24 ‑ 31.07.2435.000‑39.00050.000‑57.000
01.08.24 ‑ 31.10.2429.000‑33.00044.000‑51.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Taxa fra busstationen i Tulum til Maria del Mar Tulum (10 min.)

Bemærk

 • Ved evt. ændringer i bustransporten fra Chichén Itzá til Tulum, vil der blive arrangeret fælles eller privat transport
 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.