XL Mexico Isla Holbox Villa Flamingos Arial View

Mayapyramider og paradisstrande i Mexico

Mayapyramider og paradisstrande i Mexico

12 dage fra 50.500 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Mayapyramider, skildpadder og caribiske strande - for familier og par

Fra mayaernes pyramider ved Coba  og verdensunderet Chichén Itzá til magiske svømmeture i underjordisk grotter og det upolerede caribiske strandliv på Isla del Holbox, har vi skabt rejsen, der kombinerer det bedste af Yucatan - uanset, om I rejser som familie eller par. 

Rejse til Mexico med byliv, kultur og strand

Dette er en rejse til Mexico for jer, der prioriteter sol, sand og romantik højt, men som også vil opleve lidt af Mexicos natur og storslåede levn fra mayariget. I har to dage ved den charmerende badeby Playa del Carmen, to dage med intense oplevelser og 6 dage med bare tæer i sandet på Isla del Holbox.

Glæd jer til

 • Strand og by i sprudlende Playa del Carmen
 • Verdensunderet Chichén Itzá fra morgenstunden
 • Mayakomplekset Cobá, maleriske Valladolid og underjordiske grotter
 • Caribisk strandliv og flamingoer på Isla del Holbox
 • Den perfekte kombination af strand og kultur - for par og familier

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Playa del Carmen 3 nætter på Playa del Carmen 3 Højdepunkter Oplev mayapyramider og svøm i underjordiske grotter, når I ikke slapper af ved Riviera Mayas kridhvide strande. Oplev mayapyramider og svøm i underjordiske grotter, når I ikke slapper af ved Riviera Mayas kridhvide strande.
Chichén Itzá 1 nat på Chichén Itzá 1 Højdepunkter Glæd jer at udforske et af verdens 7 nye vidundere på UNESCO's kulturarvsliste. Glæd jer at udforske et af verdens 7 nye vidundere på UNESCO's kulturarvsliste.
Isla del Holbox 6 nætter på Isla del Holbox 6 Højdepunkter Bo i bungalows på stranden og nyd den afslappede, caribiske stemning i selskab med flamingoer, delfiner og mulighed for at svømme med hvalhajer fra maj til september. Bo i bungalows på stranden og nyd den afslappede, caribiske stemning i selskab med flamingoer, delfiner og mulighed for at svømme med hvalhajer fra maj til september.
Xl Mexico Chichen Itza Sky
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Kridhvide strande ved hippe Playa del Carmen

I starter ved en dejlig strand på Riviera Maya, hvor I bor på det stemningfulde bungalowhotel Hotel Mahekal Beach Resort 3+*. Her mærker I det ægte caribiske Mexico, når det er bedst. Smukke, hvidskurede bungalows med tækkede tage ligger under palmerne ud til den lange, hvide strand og det turkisblå vand.

I bor fredfyldt, men har alligevel kun 5-10 minutters gåtur i strandkanten til Playa del Carmen, hvor I kan gå på opdagelse i gågaden og nyde byens mange restauranter, cafeer og kreative butikker.

Cobá, underjordiske grotter og Valladolid

På jeres vej til Chichén Itzá har I privatchauffør, så I selv bestemmer tempoet. I stopper ved det smukke mayakompleks Cobá. Her kan I cykle gennem junglen til Yucatáns højeste pyramide. Bagefter venter en svalende dukkert i en af Yucatáns mange underjordiske grotter, cenotes. I oplever også den farverige by Valladolid med masser af stemning fra den spanske kolonitid.

Caribisk stemning og sand mellem tæerne på Isla del Holbox

Jeres rejse til Mexico slutter tilbage på stranden - denne gang med 6 overnatninger på Hotel Villas Flamingos 3+*, der ligger på nordkysten af eventyrlige Isla del Holbox.

Her venter det enkle, caribiske strandliv med vajende palmer, magiske solnedgange og sand mellem tæerne hele dagen - også når I slentrer I byens farverige gader. Isla del Holbox ligger i et naturreservat og byder derfor også på et fantastisk dyreliv, som tæller alt fra flamingoer, pelikaner, delfiner og djævlerokker til skildpadder og de fantastiske hvalhajer, som I kan svømme med fra maj til november. 

 

Sæsoner i Mexico

I kan rejse til Mexico året rundt med vinteren som bedste tidspunkt. Om en sommeren er der generelt også fint vejr, men der kan komme korte tropebyger fra juni til november. Om sommeren er der dog færre mennesker, lavere priser og mulighed for at svømme med hvalhajer ud for Yucatán-halvøens nordøstlige kyst.

Xl Mexico Yucatan Riviera Maya Ruins Tulum
Small Mexico Isla Holbox Villa Flamingos Restaurant
Small Mexico Isla Holbox Villa Flamingos Bedroom
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Mexico om formiddagen og er fremme i Playa del Carmen om aftenen lokal tid efter flyskifte undervejs. Det er et godt tidspunkt at ankomme, da I er naturligt trætte efter rejsen, så det er nemt at komme ind i den lokale rytme trods jetlag.

Hotel Mahekal Beach Resort 3+, Playa del Carmen

I lufthavnen ved Cancun bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til jeres hotel. Det tager omkring 45 minutter. I har 3 overnatninger på Hotel Mahekal Beach Resort. Smukke, hvidskurede bungalows med tækkede tage ligger under palmerne ud til stranden, og kort derfra venter hyggelige restauranter og butikker i Playa del Carmen. Velkommen til det mexicanske Caribien.

Xl Mexico Mahekal Ocean Front

De første par dage af jeres rejse til Mexico er sat af til at bage i Mexicos sol, nyde den dejlige strand, krybe i skygge under palmerne, bade i det varme vand og smage på det vidunderlige mexicanske køkken. 

I har fred og ro ved Mahekal Beach Resort, men få minutters gang væk ligger den charmerende badeby Playa del Carmen, der trods sin store popularitet stadig har sjælen med. Her er masser af shopping og gode restauranter f.eks. i gågaden Avenida 5 og dens sidegader. Byen har udviklet sig til at være ganske trendy med fortovscafeer og barer med levende musik om aftenen.

Mexicos caribiske kyst

Mexicos caribiske kyst fra Isla Holbox til Tulum er først og fremmest endeløse strande, der hører til Caribiens absolut bedste. Klimaet er fantastisk året rundt, og det samme er det klare vand med det over 100 km lange Mayarev, som selvfølgelig kan friste til en snorkeludflugt.

Ønsker I allerede de første dage at udforske Yucatán, er her et Eldorado af muligheder. Men husk, at I snart skal på eventyr ind i land! I kan også overveje en udflugt til paradisøen Isla Contoy og Isla Mujeres med snorkling og fugleliv. Jeres rejserådgiver kan arrangere det for jer.

Xl Mexico Sian Kaan Adventures Frigate Birds Mexico Kan Tours

XL Mexico Coba Nohoch Mul Pyramid Ruin Maya

Nu skal I opleve nogle af de attraktioner, der kan gøre en badeferie på Yucatán til et eventyr.

Oplev Cobá-pyramiden og kom med ned under jorden

I skal udforske Yucatán-halvøen på en udflugt med privat guide. I bliver hentet på hotellet og kører ind i land mod junglen. Her skal I opleve mayaernes store Cobá-pyramide, der er den højeste på Yucatán. Senere skal I svømme i en underjordisk grotte, cenote, og udforske den maleriske by Valladolid med tid til at spise frokost.

Hacienda Chichén Resort 4*, Chichén Itzá

Jeres udflugt slutter med, at jeres guide kører jer til en historisk hacienda ved verdensunderet Chichén Itzá. Her skal i bo en enkelt nat. 

Hacienda Chichén Resort en charmerende hacienda fra kolonitiden. I bor i en bungalow, som blev benyttet af arkæologerne, da de udgravede Chichén Itzá. Haciendaen har derfor låge ind til Chichén Itzá. Det vil I nyde i morgen. Lige nu kan vi dog anbefale at nyde havens fugle og en tur i poolen, før I skal smage køkkenets dejlige mad.

Xl Mexico Hacienda Chichen Pool 2

XL Mexico Yucatan Chichen Itza Pyramid Kukulkan

I spiser en god, men tidlig morgenmad, for I bliver hentet kl. 8 af en privat guide, der skal vise jer Chichén Itzá. I går ind til et af verdens syv nye vidundere, mens mange af dagsturisterne hertil først er ved at stige ind i busserne i byer længere væk. 

Guidet rundvisning på Chichén Itzá

De næste par timer skal I på en fascinerende rundvisning på Chichén Itzá. I vil se templer, boldbaner, offerbrønde, observatorium og den berømte Kulkulcan-pyramide, hvor den fjerklædte slange snor sig ved solhverv. Og I vil høre drabelige fortællinger om menneskeofringer, mens I betages af deres viden om astronomi og byggekunst. 

Pool, frokost og bus til stranden

Efter besøget kan I tage en dukkert i haciendaens pool og spise frokost med udsigt til den frodige have. Ud på eftermiddagen bliver I hentet ved den gamle hacienda. Nu går jeres rejse til Mexico nemlig tilbage til Mexicos strande og det turkisblå, caribiske hav. 

XL Mexico Isla Holbox Villa Flamingos Arial View

Hotel Villas Flamingos 3+*, Isla del Holbox

De næste 6 nætter bor I på skønne Hotel Villas Flamingos, der ligger på nordkysten af Isla del Holbox - omkranset af strand og vild natur til alle sider, men samtidig blot få minutters gang til den hyggelige by Holbox med sand i gaderne, charmerende restauranter, kreative butikker og skønne caféer. Her flyder det hele sammen - hav, salt, sand, palmer, caribisk stemning og alle de farver og sanseindtryk, der er inbegrebet af Yucatan og Mexico. Det er et eventyrligt sted. 

Small Mexico Isla Holbox Villa Flamingos Vista Mar Room

Kanoture, sejlture, fiskerture og fredfylte gåture langs stranden. Bare fødder i sandet, fuglesang og middagslure i hængekøjen. Flamingoer, pelikaner, skildpadder delfiner og hvalhajer, som I kan svømme med fra maj til november.

Isla del Holbox er helt enkelt et magisk hjørne af Mexico. Det er svært at pege på én særlig ting. Det er helheden, som gør det. Stemningen. Roen. Den rustikke atmosfære, som er er både tryg, autentisk, naturlig, hjertevarm og enkel. Dyrelivet. De hyggelige hoteller og restauranter. Lyden af palmerne, der risler i brisen. I har god tid til at nyde det hele - og til bare at være her, og lave lige så lidt eller lige så meget, I har lyst til.

I kan læse lidt mere om Isla del Holbox her, og jeres rejserådgiver kan selvfølgelig fotælle meget mere om oplevelser og aktiviteter i området. 

 

Small Mexico Isla Holbox Villa Flamingos Main Pool

Jeres rejse til Mexico nærmer sig sin afslutning. I kan stadig nå at nyde den fantastiske strand, før I ud på dagen bliver kørt til lufthavnen ved Cancun. Efter et flyskift undervejs lander I tilbage i Danmark dag 12. Velkommen hjem.

XL Mexico Aztec Calendar Stone
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Den storslåede mayaby Chichén Itzá med bl.a. Kukulcan-pyramiden hører til verdens 7 nye vidundere. I bor 1 nat på Hacienda Chichen Resort 4* lige ved det store tempelkompleks, så I kan være her fra tidlig morgen, før den store turiststrøm sætter ind. Når I trækker jer tilbage til hotellet, vil I nyde, at vi her har udvalgt en romantisk hacienda, der er berømmet for sit køkken og skønne atmosfære.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Cancun t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavnen til Hotel Mahekal
 • 3 nætter på Hotel Mahekal Beach Resort 4*, Playa del Carmen. Garden Palapa, inkl. halvpension (morgenmad og frokost eller middag)
 • Bil med privatchauffør dag 4 fra Playa del Carmen via Coba, cenote og Valladolid til Hacienda Chichen Resort
 • Oplevelse: Mayakultur og natur på Yucatán
 • 1 nat på Hacienda Chichén Resort 4*, Chichén Itzá. Double Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Oplev verdensunderet Chichén Itzá
 • Privat transfer fra Hacienda Chichén til Isla Holbox og Hotel Villas Flamingos
 • 6 nætter på Hotel Villas Flamingos 3+*, Isla Holbox. Garden Bungalow inkl. morgenmad
 • Transport fra Isla Holbox til lufthavnen
Pris per person ved 2 voksne
Mayapyramider og paradisstrande i Mexico
RejseperiodeDobbeltEnkelt
29.05.24 ‑ 19.06.2450.000‑52.00072.000‑74.000
20.06.24 ‑ 31.07.2458.000‑62.00078.000‑84.000
01.08.24 ‑ 17.12.2450.000‑53.00069.000‑74.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.