Xl New Zealand Christchurch Pohue Purepod Sunrise View
Christchurch og Kaikoura, New Zealand

PurePods

Smagfulde glasbungalows i pagt med naturen

Bo i nærkontakt med naturen, som I aldrig har prøvet det før. I er bare jer skjult i det grønne i en luksusbungalow med glas på alle sider. En ubeskrivelig følelse fra solen står op til hele Mælkevejen lyser for jer om natten.

Et hemmelige sted i New Zealand...

I kører ind på en landmands mark. Stiller bilen. Lukker leddet efter jer. Og går så ad en lille sti gennem den frodige natur eller langs marker og hegn et sted på New Zealand. Det ligger enten i nærheden af Kaikoura eller Christchurch. 

Luksuriøse glasbungalows med eminent beliggenhed 

Pludselig står jeres bungalow foran jer hævet på små pæle i det grønne. Glasvægge, glasloft og – ser I lidt efter – også glasgulv! En stor, lækker seng kigger ud på jer derindefra. Lige dér skal I sove i nat. Og ja, der er gardiner at trække for, hvis I ønsker det. 

Xl New Zealand Christchurch Pohue Purepod View To Port Levy Bay
Xl New Zealand Christchurch Pohue Purepod Walking Track
Xl New Zealand Greta Valley Atatu Purepod Kakoura Mountain View From Bathroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Luksuscamping bragt til et højere niveau

Det nærmeste I kommer den naturoplevelse, der venter, er at lægge sig til at sove i græsset. Et telt vil kunne giver jer alle lydene, men I ville ligge under en teltdug. Nu ligger I under hele Mælkevejen. Glasdørene kan skydes væk på tre sider, hvis I vil lukke naturen helt ind. Sjældent har I oplevet det så intenst at være sammen. 

Ingen tv, ingen Wi-F og ingen forstyrrelser

Komfort er nogle gange også alt det, der ikke er der. F.eks. Wi-Fi og telefon og tv. Heller ikke stikkontakter ud over USB-stik til at oplade jeres mobil. I er her jo ikke for at se hverken sport eller nyheder eller Barnaby. I er her for at se naturen og hinanden i øjnene. 

At I så tager derfra med utallige fotos, der tigger om at komme på Facebook og Instagram, er en anden sag. Men det må vente. En lille undtagelse er der dog. En USB-højttaler. Lidt musik må I gerne nyde. Trods alt. Skulle det regne ved ankomsten, er der gummistøvler og regnjakker, hvor I sætter bilen. 

Al komfort bad til madkurv

Værelset har al den komfort, I kan drømme om inkl. tekøkken og badeværelse med brus. Solenergi sørger for strømmen, så I ikke skal falde i søvn til lyden af en generator. Alt er skabt så bæredygtigt som muligt. 

I kan bestille en ”madkurv” med gourmetmad til morgen og aften, så det er klar ved ankomsten. Der er grill til evt. new zealandske bøffer. Drikkevand, salt, peber, olie m.m. er der. I skal bare selv tage vin med. 

6 Purepods ved Christchurch og Kaikoura

I kan vælge mellem 6 unikke beliggenheder tæt på enten Christchurch eller Kaikoura. Der kan maksmalt sove 2 personer i en PurePod: 

Manakau Purepod, Kaikoura 

Omgivet af bølgende højdedrag og landbrug med udsigt til Kaikouras smukke bjerge. 20 minutters kørsel inde i land fra Kaikoura . 10-15 minutters gang fra parkering ad sti med kanuka-træer.

Kahutara Purepod, Kaikoura 

Ligger på en bakketop højt over Kahutara-floden med den vildeste udsigt mod floden og bjergene. 20 minutters kørsel ind i landet fra Kaikoura. 10-15 minutters gang fra parkering gennem skov. 

Pohue Purepod, Christchurch 

Omgivet af bølgende bakker og klipper og med udsigt til Port Levy-bugten. En times kørsel fra Christchurch ud på Akaroa halvøen. 15-20 minutters gang fra parkering. Husk at lukke fårenes indhegning, før I går ad stierne.  

Korimako Purepod, Greta Valley 

Gemt i Canterbury bush-landskaber på fårefarm med udsigt til havet. Vågn op til masser af fuglelyd. 90 minutters kørsel nordøst fra Christchurch i Greta Valley. 10 minutters gang fra parkering til glasbungalow. 

Atatu Purepod, Greta Valley 

Højt over kysten på en fårefarm i Greta Valley midt mellem Christchurch og Kaikoura. Ligger med smuk havudsigt og kig over bakkelandskabet mod bjergene. 90 minutters kørsel fra Christchurch. 10 minutters gang. 

Greytsone Purepod, Waipara 

I Waipara Valleys vinområde med udsigt til økologisk vingård og dalens vinmarker. 55 minutters kørsel nord for Christchurch. 10-15 minutters gang af snirklede stier fra parkering. Husk vinen på Greystone Vinyard.

Se rejser til New Zealand og kontakt os, hvis I ønsker at overnatte i en PurePod.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Alt på denne rejse til New Zealand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til New Zealand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.