• I Tiger Moth veteranfly over Wanaka
  • Maori Ta Moko tatovering
  • Wai-o-tapu, det geotermiske område ved Rotorua på nordøen af New Zealand
  • Guidet sejltur ved Tasman Glacier i New Zealand

Kiwier, charme og sjæl

20 dage, New Zealand rejse med unikke hoteller og udflugter fra 60.500 kr.

Glæd jer til:

Sulekoloni, gourmetmiddag og vinsmagning i Hawkes Bay

Heldagstur i Abel Tasman og hvalsafari i Kaikoura

Cruise i Milford Sound og blandt isbjerge ved Mount Cook

4 WD i Wanaka og veteranfly over Mount Aspiring

Håndplukkede lodges og Bed & Breakfasts

Læs mere

Kør selv-ferie i særklasse med en lang række af de bedste udflugter i New Zealand fra gourmetmiddag og vinsmagning til de største natureventyr og tur i veteranfly. Nyd kiwiernes gæstfrihed, når I bor på eksklusive lodges og boutique hoteller.

På denne rejse til New Zealand oplever I kiwiernes land fra sin smukkeste og mest charmerende side. I kommer ud i guddommelig natur og bor på lodges og boutiquehoteller, der er en væsentlig del af oplevelsen. Glæd jer til en kør selv-ferie i særklasse for alle sanser. 

Et romantisk natureventyr

Nyhavn Rejsers New Zealand-eksperter har søgt og fundet lodges og små hoteller med en unik stemning og beliggenhed. Ofte forkæles I af værtspar, der vil gøre alt for at fuldende jeres ferie i New Zealand. I oplever New Zealand på første klasse. Idyl og romantik i de smukkeste omgivelser. De fleste steder er adgang til smukke haveanlæg og behagelige stuer med plads til f.eks. et godt glas lokal vin. Er det vinter, knitrer ilden i pejsen. I er midt i et romantisk natureventyr.

De bedste udflugter i New Zealand

På denne 19 dages rejse til New Zealand er inkluderet hele 8 udflugter. Og hver eneste er nøje udvalgt blandt mange, så I får den bedste oplevelse. Jeres guider i Fiordlands har f.eks. særlige beføjelser, så I kan komme steder, andre ikke kommer. I skal I flyve i veteranfly over bjergene! I skal vandre, smage skønne vine, på cruise i fjorde og blandt isbjerge og hvaler. Ud i naturen i 4WD ... 

Alt sker ad en rute, der giver god tid til at opleve og til at nyde de steder, I overnatter. Af samme grund flyver I noget af vejen med indenrigsfly, hvor andre bruger tid på vejen. 

Rejsen kan skræddersys

I vil opleve, at mange steder på denne rejse til New Zealand er svære at forlade. Og vi kunne komme med forslag til endnu flere udflugter. Hvis I derfor ønsker flere dage et bestemt sted, kan det selvfølgelig lade sig gøre. Alt skræddersys efter jeres ønsker og behov.

Derfor inkluderer vi udflugter hjemmefra

På en rejse som denne har vi som nævnt inkluderet en lang række udflugter og oplevelser. For jer betyder det udsigt til en komplet rejse. Selvfølgelig kan I også arrangere meget på jeres vej rundt i New Zealand, og vi giver jer gerne gode tips med. Men vi synes, at I skal koncentrere jer om oplevelserne og ikke om at skulle finde turarrangører, så snart I kommer frem til et nyt sted.

Vi har håndplukket de bedste oplevelser. Samtidig har vi tjekket og blåstemplet alle de turarrangører, I vil møde. I er sikre på kvaliteten. Fordi jeres rejse ikke kan gøres om.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
I rejser til New Zealand

Auckland i New ZealandI rejser til New Zealand via Singapore. Her skifter I fly – eller overnatter for at se byen, hvis I gerne vil have en pause på vejen. Singapore Airlines har et stort stop-over program med hotelovernatning, transport til og fra hotellet samt en række entreer til seværdigheder i Singapore. Tal med os om jeres ønsker. Alt kan skræddersys.

Flyver I direkte videre, er her kun et par timers ophold, før jeres fly til Auckland afgår, hvor det lander sen aften dag 2 lokal tid.

Velkommen til New Zealand

Når I lander i Auckland på Nordøen i New Zealand, bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der sørger for, at I kommer til jeres hotel i Auckland. I trænger helt sikkert til at ligge i en dejlig seng.

Stil og charme i Auckland

I skal bo to nætter med morgenmad på De Brett Auckland 4*, der er et hyggeligt hotel centralt i Auckland med god atmosfære og masser af overraskende detaljer i designet. En rigtig god start på en rejse til New Zealand, hvor alle hoteller er særligt udvalgt.

Dag 3
Auckland, New Zealands største by

Skumring ved marinaen i Auckland, New ZealandNew Zealands største by, Auckland, ligger smukt med hav på begge sider. I har på den ene side Stillehavet og på den anden Det Tasmanske hav. Og byen ligger på dørtrinnet af regnskov og smukke sorte sandstrande. 

Der er masser at foretage sig i byen, men mest af alt skal I på denne dag nok bare ryste pelsen oven på den lange flyrejse. Gå en tur i Auckland og se byen fra oven på en tur op i SkyTower. Omkring havnen i Auckland er hyggelige cafeer, barer og restauranter. 

Sejltur på fjorden ved Auckland

I kan også tage på en afslappet sejltur på fjorden eller sæt sejl på en tur ud med et af de tidligere Admiral’s Cup sejlbåde. I bugten ud for Auckland ligger flere spændende små øer, som er et besøg værd. Vælger I Great Barrier Island, kan I nyde masser af fine vandrestier med skov, varme kilder og fugleliv. Waiheke Island er lidt større, så her bør I nok leje en cykel, og her finder I små fine økologiske vingårde og kollektiv hønsebrug.

Dag 4
Til boblende mudder i Rotorua

Rotorua gejsereEfter morgenmaden er det tid at hente bilen og for alvor starte jeres rundrejse i New Zealand. I har aircondition, automatgear og premium forsikringer. Bagefter siger I farvel til Auckland og kører sydpå ad gode veje til Rotorua

Gejsere og maorier i Rotorua

Rotorua er et af de steder, der gør rejser til New Zealand aldeles unikke. Området er centrum for termisk aktivitet, og I kan opleve boblende mudder og spruttende gejsere som Pohutu i Whakarevarewa. En rejse til Rotorua giver samtidig mulighed for indblik i den oprindelige kultur i New Zealand, da her er en stor maori-befolkningsgruppe.

Duften af svovl

At der i Rotorua i bogstavelig forstand er hul igennem til jordens indre giver en enkelt sideeffekt, som I mærker, når I nærmer jer. Lugten af svovl. Ved første møde synes den at være umulig at leve med, men efter kort tid, overraskende har vænnet jer til.

Regent of Rotorua 3+*

Jeres hotel for en enkelt nat i Rotorua er designhotellet Regent of Rotorua. Her er pool, spa og termisk bad, og I har gåafstand til butikker, restauranter og byens mange attraktioner. I har også en anerkendt restaurant på hotellet.

Dag 5
Lady Knox gejseren og paradis i Turangi

Wai-O-Tapu har farverige mineralske terrasser og champagnebadeI kører nu fra boblende mudder mod Turangi og Nordøens store vulkaner. På ruten fra Rotorua er det oplagt at stoppe i Wai-O-Tapu med de farverige mineralske terrasser og boblende bassiner. I daglig tale kaldes området også for champagnebadene.

Lady Knox Gejseren

Se dog på uret, for når klokken er 10.15 skal I gerne stå ved gejseren Lady Knox. Her springer den på minuttet godt hjulpet på vej af en lille smule sæbepulver. Tag evt. også et lille smut forbi de vidunderlige turkisfarvede vandfald, Huka Falls.

River Birches Lodge 4*

Dagen slutter i ren idyl i de smukkeste omgivelser. I skal bo 2 nætter en vidunderlig lodge med blot tre værelser, River Birches Lodge i Turangi. Navnet er på ingen måde tilfældigt. Lodgen ligger nemlig ved bredden af Tongariro River, der er berømt for gode fiskesteder.

Dag 6
På vulkaner i Tongariro National Park

Søer og vulkaner i Tongariro National Park, New ZealandRiver Birches ligger perfekt som base for udflugter til næste store natursceneri på jeres rejse til New Zealand, de majestætiske tre vulkaner i Tongariro National Park. Hele dagen er sat af til at gå på opdagelse. 

Gode vandrestier i Tongariro

Der er masser af gode vandrestier og til enhver fysisk form. Strækker benene til lidt ekstra, så giv jer selv en stjerneoplevelse med en 19 km vandretur op og ned ad Mt Tongariro, der er den mindste af vulkanerne. Nyd imponerende udsigter over de golde månelandskaber og kig ned i de smukke kratersøer. 

Der er også flere små flyture over vulkanerne, og I kan tage skiliften op på Mt. Ruapehu. Vi hjælper gerne med reservation af både heldagsvandreturen til Tongariro og flyturene.

Dag 7
Smuk køretur til Napier i Hawke's Bay

Breckenridge Lodge, Napier, New ZealandPå en rejse til New Zealand er transporten ofte en stor del af oplevelsen. Dagens køretur er ingen undtagelse. Den går ad en fin "marguerite-rute" til Napier i Hawke's Bay på østkysten. Sæt gerne 3 timer af og nyd naturen på vejen. 

Art deco byen Napier 

Området er kendt for frodighed, vinland og små hyggelige byer. Hovedbyen i Hawke's Bay er Napier, der er en utroligt smuk by præget af fine art deco huse, som I kun finder på samme niveau i Miami Beach i Florida. 

Breckenridge Lodge 4*, Napier

De næste to dage står på gastronomi, newzealandsk vin og forkælelse ved Napier. I skal bo på Breckenridge Lodge, der ligger med en vidunderlig udsigt over vinmarkerne og bjergene. Her er kun 5 værelser, og også her møder I et værtspar, der vil gøre alt for jer. Træk stikket ud og lad roen omfavne jer i de smukke omgivelser. 

Dag 8
Suler og newzealandsk vin ved Napier

Sulekolonien på Cape Kidnappers i Hawke's Bay, New ZealandDe første lodges på denne rejse til New Zealand har allerede givet et fingerpeg om, at det er en rejse med særlig forkælelse og særlig fokus på det gode liv. Denne dag er ingen undtagelse, da I skal nyde newzealandsk vin og gastronomi, men først skal I på en spændende udflugt.

Til te med 15-20.000 suler

I skal på udflugt til den sydlige halvkugles største sulekoloni på Cape Kidnappers i Hawke's Bay. Her søger tusindvis af suler mage og lægger æg i perioden september til april. I kører over markerne derud lige til sulernes landingsbane, hvor I kan nyde sceneriet og de smukke fugle over en kop te.   

Vintur i Hawke's Bay med middag

Om aftenen er det smagsløgene, der skal forkæles. I skal nemlig opleve newzealandsk vin på hjemmebane på en guidet vintur i Hawke's Bay, der er New Zealands ældste vinområde. I får en særdeles god introduktion til newzealandsk vin fra Hawke's Bay inkl. smagninger, og I spiser på egnens bedste vingårde. På vejen nyder I også et glas newzealandsk mousserende vin på Te Mata-klippen med udsigt til vinlandet og solnedgangen. I er på kør selv-ferie, men denne aften skal I ikke køre hjem.

Dag 9
Med fly til Nelson og Abel Tasman National Park

The Resurgence i New Zealand i smukke omgivelserEn almindelig rejser til New Zealand ville nok fortsætte herfra i bil nogle dage sydpå, men på denne ferie har vi sat ekstra fokus på at give jer god tid til de bedste udflugter – og god tid til at nyde de skønneste hoteller og lodges. 

Derfor går turen nu mod lufthavnen i Napier, hvor I afleverer bilen og flyver mod Nelson på Sydøen i New Zealand med et hurtigt skift i Wellington. I er klar til nye eventyr i en af de absolutte perler i New Zealands natur, Abel Tasman National Park.

Fred og idyl på Eden House

I skal bo 2 nætter på Eden House i Motueka i den frodige dal Riwaka. Eden House er en af verdens førende øko-lodges, og det kan både ses, smages og høres! Her er fredfyldt natur, fuglefløjt og idyl. Eden House er omgivet af to af New Zealands smukkeste nationalparker, Abel Tasman og Kahurangi Nationalpark og derfor en perfekte base for udflugter. Vi inkluderer morgenmad og middage på Eden House.

Dag 10
Cruise og vandretur i Abel Tasman National Park

Turen går langs den smukke kyst i Abel Tasman National ParkAbel Tasman National Park på den nordlige del af Sydøen i New Zealand er kendt for sine smukke kyster og fabelagtige vandreture. Det skal I opleve i dag. 

Med katamaran til sæler, strande og regnskov

Glæd jer til en naturskøn dag i særklasse med tid til at slappe af på en stor katamaran. I skal nemlig på udflugt til Abel Tasman National Park, hvor I sejler langs gyldne kyster, svømmer ved lækre sandstrande, besøger en sælkoloni og udforsker smuk regnskov med store bregnepalmer. En vidunderlig dag ude i New Zealands dejlige natur.

Om aftenen kan I atter nyde stemningen og endnu en dejlig middag på Eden House.

Dag 11
Til hvalernes og sælernes Kaikoura

Kysten omkring Marlborough, New ZealandDenne morgen kører I igen gennem smukke landskaber, hvor vi kan anbefale en frokostpause i muslingebyen Havelock. 

Vinruten i Marlborough

Dagens mål er hvalernes og sælernes Kaikoura, og afstanden er ikke stor, så har I lyst til at besøge en eller flere vingårde, er der tid til det. I er nemlig i Marlborough på den del af vinruten, der går på Sydøen i New Zealand.

De uendelige vinmarker med bjergene som bagtæppe, og her skabes new zealandsk vin i verdensklasse med bl.a. Chardonnay og egnens mest kendte vin, den elegante Sauvignon Blanc. Her laves også suveræn olivenolie, der kan smages på f.eks. den økologiske vingård Seresin.

Lemon Tree Lodge 3* i Kaikoura 

I skal bo en enkelt nat inkl. morgenmad på Lemon Tree Lodge i Kaikoura. Her bor I med fabelagtig udsigt over havet tæt på maori-kultur, kaskelothvaler og restauranter, der serverer New Zealands bedste fiskeretter. Denne lodge i Kaikoura er et af de steder, vores rejsende bliver ved at nævne som et højdepunkt.

Dag 12
Hvalsafari fra Kaikoura

Se pukkelhvaler på en hvalsafari ved Kaikoura, New Zealand Kaikoura er hvalerne, delfinernes og sælernes by. Sælerne ligger på de store sten langs kysten og soler sig, og ud for kysten i Kaikoura lever de store kaskelothvaler. Chancerne for at møde en af disse kæmper på en hvalsafari i bugten er næsten 100%. 

Hvalsafari på katamaran fra Kaikoura

Vi inkluderer en hvalsafari ved Kaikoura, hvor I skal opleve de store kaskelothvaler, der kan blive op til 20 m lange og veje op til 55 tons. I sejler på en dejlig katamaran med gode udsigtsdæk, og der er gode chancer for også at se delfiner på vejen.

Der er også egentlige delfinsafarier i bugten, hvor I kan svømme med legesyge, vilde delfiner, ligesom I kan svømme med sæler.

Dag 13
Fra Kaikoura til Christchurch

Springvand på Victoria Square i Christchurch på en sommerdag, New ZealandFra Kaikoura til Christchurch er kun lidt over to timers kørsel, hvis I kører den direkte vej. I kan derfor roligt køre inde i land, hvor det tager en time ekstra. Så får I den flotteste tur. 

The George 4*, Christchurch

I skal bo på The George, der er et boutique hotel med perfekt beliggenhed i Christchurch. The George ligger ud til Avon River, hvor flodens små både stages af sted i ren idyl. På den anden side af den lille flod kan I gå tur i Hagley Park med Christchurch Botanic Garden. I er i gåafstand til centrum og har prisbelønnet gastronomi på hotellets restauranter. The George er medlem af Small luxury hotels of the world.

Tudor-arkitektur, papkatedral og containershopping

Christchurch er kendt for lige boulevarder, engelske haver og bygninger med bindingsværk. I 2011 var der jordskælv i Christchurch. Under genopbygningen af byen er der opstået nye attraktioner med f.eks.  "Cardboard Cathedral" bygget af 98 kæmpe paprør og fantastiske mosaikker og Container Mall, hvor funky butikker og cafeer er indrettet i farverige containers. Byens sporvogne kører igen, og her er hyggelige markeder i weekenden.

Dag 13
Til smukke Lake Tekapo

Church of the Good Shepherd ved Lake Tekapo, New ZealandDagens køretur bringer jer gennem små landbrug og farme med kvæg, får og hjorte til den lille by Lake Tekapo ud til søen af samme navn.

Vandreture og stjernehimmel ved Lake Tekapo

Lake Tekapo er en sø skabt af gletsjernes smeltevand. Vi anbefaler, at I kører direkte hertil og nyder en af områdets mange smukke vandreture. Sidst på dagen kan I gå op på Mount John i 300 m højde. Her er optimale forhold for at studere den sydlige halvkugles stjernehimmel fra Mount John Observatory. Middagen kan indtages på stedets fine cafe og restaurant, og I kan booke en bus tilbage. 

Peppers Bluewater Resort Lake Tekapo 3+*

I skal bo en nat på Peppers Blue Water Resort, der ligger med spektakulær udsigt over Lake Tekapo og Southern Alps. Tæt på Peppers Blue Water Resort ligger den lille stenkirke Church of the Good Shepherd, der er en af New Zealands mest fotograferede bygninger.

Dag 14
Cruise på gletsjersø

Senere på dagen skal I videre mod Wanaka, men her til formiddag skal I ud at sejle blandt isbjerge. 

Sejl blandt isbjerge ved foden af Mt. Cook

I skal på 3 timers sejltur på Tasman Lake. Det er ikke bare en sejltur i imponerende natur, det er også en sejltur blandt isbjerge og isblokke i alle størrelser og former. De har revet sig fri fra Tasman Glacier og flyder nu i søen. I kan se, I kan røre og I kan smage på den op til 500 år gamle is, mens I nyder udsigten til New Zealands højeste bjerg Mt Cook.

Wanaka med Mt. Aspiring National Park

Fra sejlturen på Lake Tasman går turen videre mod byen Wanaka, der ligger ved den billedskønne Lake Wanaka. Her er super hyggeligt, guddommeligt smukt og et væld af aktiviteter og udflugter. Både mennesker og huse er nede på jorden. De hvidtoppede Mt. Aspiring bjerge rækker til gengæld mod himlen og inviterer til oplevelser i Mt. Aspiring National Park. 

Tin Tub Luxury Lodge 4*, Wanaka

Senere kan I glæde jer til at tjekke ind på hyggelige Tin Tub Luxury Lodge, der er en skøn oase med formidable udsigter over Lake Wanaka og Mt. Aspiring. Vi inkluderer lodgens bedste værelse, et Lodge Room.

Dag 15
Udflugter i Tiger Moth veteranfly og 4WD

I Tiger Moth veteranfly over WanakaBlandt de ufatteligt mange udflugtsmuligheder i og omkring Wanaka har vi udvalgt de efter vores mening to mest unikke, der vil give jer oplevelser for livet. 

I Tiger Moth veteranfly over Wanaka

I skal først opleve en fantastisk flyvetur over de smukke bjerge og søer i Wanaka. I skubber selv propellen i gang og sidder forrest i det åbne cockpit i et Tiger Moth veteranfly. Der er vind i håret og masser af nostalgi. At flyve i Tiger Moth over Wanaka er et eventyr, I vil nyde hvert sekund af og fortælle om igen og igen. Og en gang til. Et godt råd: Husk at trække vejret!

Med 4WD i Wanakas forunderlige natur

Om eftermiddagen venter en udflugt i 4WD. I skal med en passioneret guide ad afveje og bagveje i Mount Aspirings. I kommer ud i Wanakas fantastiske natur med store bjerge, dybe søer og bakker med hjorte, får og kvæg. I får undervejs historisk indsigt i lokalområdet og besøger en farm, hvor I kommer tæt på dyrene.

Dag 16
Mod Fiordlands og Te Anau

Smukke landskaber ved Lake Te Anau i New ZealandI kører via Queenstown til Te Anau, der er en lille flække, men udgangspunkt for udflugter i Fiordlands med New Zealands eventyrlige fjorde som Doubtful Sound og Milford Sound. Igen vil I nyde majestætiske bjerge, store skovområder og brusende floder. 

Fiordland Lodge 4+*, Te Anau 

De næste to nætter skal I bo på endnu en unik lodge med fabelagtig udsigt og stemning, Fiordland Lodge. Det ultimative sted at bo i Te Anau, hvis I virkelig vil forkæle alle sanser. Lodgen lever i sin beliggenhed, arkitektur og atmosfære fuldt ud op til sine spektakulære omgivelser med sublim udsigt over Te Anau Lake,  kuperede græsarealer med hjorte og bjergene i baggrunden.

Vi har inkluderet både morgenmad og middag, og køkkenet er vidt berømt. 

Dag 17
Sejltur på Milford Sound i Fiordland

Spejlsøer og smukke farver ved Milford Sound på New ZealandFiordland National Park på Sydøen i New Zealand er et af smukkeste steder i New Zealand. Vandfald buldrer hundreder af meter ned i havet, den tætte skov hænger på mirakuløs vis fast på bjergsiderne, og delfiner, sæler og pingviner bor i de dybe fjorde. I Fiordland er samtidig nogle af New Zealands mest berømte vandreruter.

Bedste cruise på Milford Sound i Fiordland

Vi har udvalgt og inkluderet det bedste cruise på Milford Sound. I kommer tættere på vandfaldene og helt ud til fjordens munding, og I kan oveni nyde en vandretur med de bedste guider i Fiordland. De har særlige tilladelser i nationalparken, så I kan komme til de smukkeste steder også væk fra den slagne vej.

Dag 18
Queenstown og sidste aften i New Zealand

Queenstown og Lake Wakatipu i New ZealandPå jeres vej til Te Anau kom I tæt på Queenstown. Nu skal I helt ind i byen til den sidste aften i New Zealand. Queenstown ligger bedårende ud til kæmpe søen Lake Wakatipu, som snor sig gennem dalene neden for de hvidtoppede bjerge The Remarkables. I luften over jer svæver faldskærme, paraglidere og hangglidere, og på søen leves livet i sejlbåde og speedbåde. Det gamle dampskib TSS Earnslaw glider roligt af sted midt i det hele, mens det mindes gamle dage. 

Queenstown er en både overskuelig og charmerende by. Vil I se den lidt fra oven, så tag svævebanen op til Bob's Peak, hvor I kan spise aftensmad i i Skyline Restaurant. En perfekt afslutning på en fantastisk rejse til New Zealand. 

Browns Boutique Hotel 3+* i Queenstown 

Den sidste nat i New Zealand skal I bo på Browns Boutique Hotel 3+* i Queenstown. Her er kun 10 værelser og en skøn udsigt over byen og søen. I har inkluderet morgenmad, der på lune solfyldte dage serveres i en romantisk gårdhave. Fra hotellet er kun fem-syv minutters gang til søfronten og centrum. Lige bagved kommer I nemt op med svævebanen til Bob’s Peak.

Dag 19-20
Hjem fra rejse til New Zealand

Hawkes Bay ligger på Nordøen, New Zealand Jeres rejse til New Zealand er slut. I kører til lufthavnen i Queenstown, afleverer bilen og siger farvel så ufatteligt mange mindre rigere. I lander i Danmark dag 20.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Kiwier, charme & sjæl
RejseperiodeDobbelt
09.10.21 - 31.03.2260.000-67.000
09.10.22 - 03.02.2363.000-70.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

1) Bil med automatgear, air condition og premium forsikringer. Lejestart Auckland, slut Napier. Lejestart Nelson, slut Queenstown

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Benzin
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • På denne rejse overnatter I på mindre og hyggelige hoteller og lodges, enkelte har kun fire værelser. Vi anbefaler at denne rejse bestilles i god tid, så vi undgår skuffelser i form af udsolgte hoteller og lodges