Xl New Zealand Kaikoura Manakau Purepod Sunrise Winter

Kiwier, charme og sjæl

Kiwier, charme og sjæl

20 dage fra 68.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Ud i naturen og ind i New Zealands sjæl - med enestående hoteller og oplevelser

På denne rejse til New Zealand oplever I kiwiernes land fra sin smukkeste og mest charmerende side. I kommer helt ud i de fjerneste afkroge af landet - og helt ind i New Zealands sjæl, når I bl.a. bor i en glasbungalow midt i naturen, kører 4WD til gudesmukke gletsjersøer, og tager på alt fra delfinsafari og eventyrlige vandreture til sejlture blandt isbjerge og vandfald. Velkommen til en once in a lifetime kør selv-ferie i New Zealand.

Vær venligst opmærksom på, at føreren af bilen skal have haft kørekort i mindst 1 år og være fyldt 24 år, samt vær opmærksom på at flere lodges kun er for voksne og børn over 16 år.

Glæd jer til

 • Vinsmagning på to hjul i Hawke's Bay
 • Bo med udsigt til Queen Charlotte Sound og i glasbungalow i Kaikoura
 • Cruise i Milford Sound og blandt isbjerge ved Mount Cook
 • 4WD i Tekapos vilde natur, vandretur til Mt. Tarawera og delfinsafari i Kaikoura
 • Skønne Bed & Breakfasts og stemningsfulde boutiquehoteller

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Auckland 2 nætter på Auckland 2 Højdepunkter Flotte udsigter, vandfald, regnskov og sorte strande Flotte udsigter, vandfald, regnskov og sorte strande
Rotorua og Mt. Tanawera 2 nætter på Rotorua og Mt. Tanawera 2 Højdepunkter Mudder der bobler og gejsere der skyder til vejrs - Rotorua er fuld af termisk aktivitet Mudder der bobler og gejsere der skyder til vejrs - Rotorua er fuld af termisk aktivitet
Napier og Hawke's Bay 3 nætter på Napier og Hawke's Bay 3 Højdepunkter Vinsmagning på to hjul og art deco arkitektur i Napier Vinsmagning på to hjul og art deco arkitektur i Napier
Blenheim og Queen Charlotte Sound 2 nætter på Blenheim og Queen Charlotte Sound 2 Højdepunkter Skønt resort med udsigt til Queen Charlotte Sound Skønt resort med udsigt til Queen Charlotte Sound
Kaikoura 2 nætter på Kaikoura 2 Højdepunkter Eventyrlige glasbungalows i vildmarken og delfincruise i Kaikoura Eventyrlige glasbungalows i vildmarken og delfincruise i Kaikoura
Christchurch 1 nat på Christchurch 1 Højdepunkter Engelske haver, bygninger med bindingsværk, en katedral bygget i pap og caféer i containere. Christchurch er idyl og moderne byplanlægning i smuk forening Engelske haver, bygninger med bindingsværk, en katedral bygget i pap og caféer i containere. Christchurch er idyl og moderne byplanlægning i smuk forening
Lake Tekapo 2 nætter på Lake Tekapo 2 Højdepunkter Med 4WD til Tekapos bjerge, gletsjersøer og højlandsgårde Med 4WD til Tekapos bjerge, gletsjersøer og højlandsgårde
Mt. Cook 0 nat på Mt. Cook 0 Højdepunkter Magisk seljltur blandt isbjerge ved foden af Mt. Cook Magisk seljltur blandt isbjerge ved foden af Mt. Cook
Glenorchy 3 nætter på Glenorchy 3 Højdepunkter Prisvindende eco-lodge med stor sjæl og fortryllende beliggenhed Prisvindende eco-lodge med stor sjæl og fortryllende beliggenhed
Milford Sound 0 nat på Milford Sound 0 Højdepunkter Fiordlandet og Milford Sounds til fods, til vands og i luften Fiordlandet og Milford Sounds til fods, til vands og i luften
Det skal I opleve

Dagsprogram

Dette er kun et rejseforlag. Tænk på det som et udgangspunkt for den rejse, vi skræddersyer til jer - rute, lodges, oplevelser, rejsens længde, alt kan justeres efter jeres ønsker og behov.

I rejser til New Zealand via Singapore. Her skifter I fly – eller overnatter for at se byen, hvis I gerne vil have en pause på vejen. Singapore Airlines har et stort stop-over program med hotelovernatning, transport til og fra hotellet samt en række entreer til seværdigheder i Singapore. Tal med os om jeres ønsker. Alt kan skræddersys.

Flyver I direkte videre, er her kun et par timers ophold, før jeres fly til Auckland afgår, hvor det lander sen aften dag 2 lokal tid.

XL Auckland Harbor Bridge Westhaven Marina New Zealand Boats Sails Dusk Sunset City Harbour

Velkommen til New Zealand

Når I lander i Auckland på Nordøen i New Zealand, bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der sørger for, at I kommer til jeres hotel i Auckland. I trænger helt sikkert til at ligge i en dejlig seng.

Stil og charme i Auckland

I skal bo to nætter med morgenmad på De Brett Auckland 4*, der er et hyggeligt hotel centralt i Auckland med god atmosfære og masser af overraskende detaljer i designet. En rigtig god start på en rejse til New Zealand, hvor alle hoteller er særligt udvalgt.

XL Hotel Debrett Auckland New Zealand Atrium

New Zealands største by, Auckland, ligger smukt med hav på begge sider. I har på den ene side Stillehavet og på den anden Det Tasmanske hav. Og byen ligger på dørtrinnet af regnskov og smukke sorte sandstrande. 

Der er masser at foretage sig i byen, men mest af alt skal I på denne dag nok bare ryste pelsen oven på den lange flyrejse. Gå en tur i Auckland og se byen fra oven på en tur op i SkyTower. Omkring havnen i Auckland er hyggelige cafeer, barer og restauranter. 

Sejltur på fjorden ved Auckland

I kan også tage på en afslappet sejltur på fjorden eller sæt sejl på en tur ud med et af de tidligere Admiral’s Cup sejlbåde. I bugten ud for Auckland ligger flere spændende små øer, som er et besøg værd. Vælger I Great Barrier Island, kan I nyde masser af fine vandrestier med skov, varme kilder og fugleliv. Waiheke Island er lidt større, så her bør I nok leje en cykel, og her finder I små fine økologiske vingårde og kollektiv hønsebrug.

XL Auckland City Of Sails New Zealand Boats Harbour
Xl New Zealand Auckland Ferry Terminal Building
Xl New Zealand Auckland Waiheke Island Palm Beach Lookout

Efter morgenmaden er det tid at hente bilen og for alvor starte jeres rundrejse i New Zealand. I har aircondition, automatgear og premium forsikringer. Bagefter siger I farvel til Auckland og kører sydpå ad gode veje til Rotorua

Gejsere og Maorier i Rotorua

Rotorua er et af de steder, der gør rejser til New Zealand aldeles unikke. Området er centrum for termisk aktivitet, og I kan opleve boblende mudder og spruttende gejsere som Pohutu i Whakarevarewa. En rejse til Rotorua giver samtidig mulighed for indblik i den oprindelige kultur i New Zealand, da her er en stor maori-befolkningsgruppe.

Duften af svovl

At der i Rotorua i bogstavelig forstand er hul igennem til jordens indre giver en enkelt sideeffekt, som I mærker, når I nærmer jer. Lugten af svovl. Ved første møde synes den at være umulig at leve med, men efter kort tid, overraskende har vænnet jer til.

Black Swan Lakeside Boutique 4+*

Jeres hotel de næste to nætter er det skønne boutiquehotel Black Swan Lakeside Boutique Hotel 4+*, der ligger lige ud til Lake Rotorua.  

XL Rotorua Pohutu Geyzer New Zealand
XL New Zealand Rotorua Black Swan Exterior Garden
Small New Zealand Rotorua Black Swan Restaurant

I dag sætter i kurs mod en vandretur på den udslukte vulkan Mt. Tarawera - I kan tage på vandreturen enten om morgenen eller om eftermiddagen. Hør med jeres rejserådgiver om, hvad der passer bedst ind i jeres program. Resten af dagen kan I nyde jeres hotel og nogle af de mange oplevelser, der venter i Rotorua.

Xl New Zealand Rotorua Mt Tarawera Crater Hike Trekking
XL New Zealand Rotorua Black Swan Poolside
Small New Zealand Rotorua Black Swan Restaurant (5)

På en rejse til New Zealand er transporten ofte en stor del af oplevelsen. Dagens køretur er ingen undtagelse. Den går ad en fin "marguerite-rute" til Napier i Hawke's Bay på østkysten. Sæt gerne 3 timer af og nyd naturen på vejen. 

Art Deco byen Napier 

Området er kendt for frodighed, vinland og små hyggelige byer. Hovedbyen i Hawke's Bay er Napier, der er en utroligt smuk by præget af fine art deco huse, som I kun finder på samme niveau i Miami Beach i Florida. 

Mangapapa 4*, Hawke's Bay

De næste tre dage står på gastronomi, newzealandsk vin og forkælelse ved Hawke's Bay. I skal bo på Mangapapa, der ligger mellem vidunderlige vin og frugtmarker. Her er kun 12 værelser, som er indrettet forskelligt med inspiration i Art Deco. Træk stikket ud og lad roen omfavne jer i de smukke omgivelser. 

XL New Zealand Art Deco Masonic Hotel Car Street
Xl New Zealand Hawkes Bay Mangapapa Hotel Exterior Aerial
Xl New Zealand Napier Marine Parade Pania Of The Reef Statue

De første lodges på denne rejse til New Zealand har allerede givet et fingerpeg om, at det er en rejse med særlig forkælelse og særlig fokus på det gode liv. Denne dag er ingen undtagelse, da I skal nyde newzealandsk vin og gastronomi, men først skal I på en spændende udflugt.

Til te med 15-20.000 suler

I skal opleve den sydlige halvkugles største sulekoloni på Cape Kidnappers i Hawke's Bay. Her søger tusindvis af suler mage og lægger æg i perioden september til april. I kører over markerne derud lige til sulernes landingsbane, hvor I kan nyde sceneriet og de smukke fugle over en kop te.

Art Deco i Napier

Senere på dagen kan I eksempelvis tage til Art Deco-byen Napier, hvor I kan finde en god restaurant og gå på opdagelse i byens gader og unikke arkitektur. Hør jeres rejserådgiver om mulighederne - I kan også finde flere oplevelser i Napier og Hawke's Bay her.

 

XL New Zealand Gannet Colony At Cape Kidnappers 2
Xl New Zealand Hawkes Bay Cape Kidnappers Gannet Birds Animals Mother And Child Photo Chris Mclennan
XL Vineyard Hawkes Bay New Zealand Wine

Xl New Zealand Hawkes Bay Biketour Biking Black Barn
Xl New Zealand Hawkes Bay Te Mata Estate Winery Photo By Chris Mclennan
XL Hawkes Bay New Zealand Wine Tasting Cheese

I dag skal I på en skøn cykeltur gennem vinlandet ved Hawke’s Bay. I sætter selv tempoet og har et kort med, som gør det let at finde vej. Tilbagelæg 30 til 40 km. og forkæl jer selv med vinsmagninger og en god frokost undervejs - der er steder nok at vælge mellem! 

En almindelig rejser til New Zealand ville nok fortsætte herfra i bil nogle dage sydpå, men på denne ferie har vi sat ekstra fokus på at give jer god tid til de bedste udflugter – og god tid til at nyde de skønneste hoteller og lodges. 

Derfor går turen nu mod lufthavnen i Napier, hvor I afleverer bilen og flyver mod Nelson på Sydøen i New Zealand med et hurtigt skift i Wellington. I er klar til nye eventyr i en af de absolutte perler i New Zealands natur, Queen Charlotte Sound.

Fred og idyl på Punga Cove Resort 3+*

I skal bo 2 nætter på skønne Punga Cove Resort med eventyrlig udsigt til Queen Charlotte Sound. 

 

Xl New Zealand Punga Cove Resort Boats
Xl New Zealand Punga Cove Resort Cafe Lunch
Xl New Zealand Punga Cove Resort Kingfisher Bedroom

Punga Cove er som en lille oase langt fra alfarvej indhyllet af bregnepalmer og langt til naboen, men her er masser af tage sig til. Poolen lokker med en dukkert, mens bugtens rolige vand er oplagt til en kajaktur eller fisketur. 

Tag også på cruise i fjordene til fuglenes paradis, Motuara Island. Udforsk området til fods eller på cykel. Eller stig til vejrs i en helikopter for helt nye perspektiver af fjordene.

Xl New Zealand Punga Cove Resort Restaurant Fern
Xl New Zealand Punga Cove Resort Bikes
Xl New Zealand Punga Cove Resort Yacht Bay

Denne morgen kører I igen gennem smukke landskaber, hvor vi kan anbefale en frokostpause i muslingebyen Havelock. 

Vinruten i Marlborough

Dagens mål er hvalernes og sælernes Kaikoura, og afstanden er ikke stor, så har I lyst til at besøge en eller flere vingårde, er der tid til det. I er nemlig i Marlborough på den del af vinruten, der går på Sydøen i New Zealand.

De uendelige vinmarker med bjergene som bagtæppe, og her skabes new zealandsk vin i verdensklasse med bl.a. Chardonnay og egnens mest kendte vin, den elegante Sauvignon Blanc. Her laves også suveræn olivenolie, der kan smages på f.eks. den økologiske vingård Seresin.

Purepods i Kaikoura 

I dag venter jer en af rejsens mest fantastiske og usædvanlige "hoteller". I ankommer nemlig til jeres purepod - en glasbungalow, omgivet af bølgende højdedrag og landbrug med udsigt til Kaikouras smukke bjerge. Det er et magisk sted. Og I har det hele for jer selv de næste 2 nætter.

XL Kaikoura Peninsula Seal Colony Couple People Animals Wildlife New Zealand Nature
XL View Vineyards Marlborough District New Zealand South Island Wine Nature
XL Lemontree Lodge New Zealand Exterior View

Kaikoura er hvalerne, delfinernes og sælernes by. Sælerne ligger på de store sten langs kysten og soler sig, mens den dybe undersøiske kløft lige ud for kysten tiltrækker kaskelothvaler, pukkelhvaler, spækhuggere og store grupper af skønne dusky-delfiner, som I oplever på dagens delfin-cruise i Kaikoura - bliver I på dækket eller vil I ned og svømme med de nysgerrige og legesyge delfiner? 

 

XL New Zealand Kaikoura Delfincruise Dolphin Jump Portrait
Small New Zealand Kaikoura Delfincruise Boat People
Small New Zealand Kaikoura Delfincruise Under Water

Fra Kaikoura til Christchurch er kun lidt over to timers kørsel, hvis I kører den direkte vej. I kan derfor roligt køre inde i land, hvor det tager en time ekstra. Så får I den flotteste tur. 

The George 4*, Christchurch

I skal bo på The George, der er et boutique hotel med perfekt beliggenhed i Christchurch. The George ligger ud til Avon River, hvor flodens små både stages af sted i ren idyl. På den anden side af den lille flod kan I gå tur i Hagley Park med Christchurch Botanic Garden. I er i gåafstand til centrum og har prisbelønnet gastronomi på hotellets restauranter. The George er medlem af Small luxury hotels of the world.

Tudor-arkitektur, papkatedral og containershopping

Christchurch er kendt for lige boulevarder, engelske haver og bygninger med bindingsværk. I 2011 var der jordskælv i Christchurch. Under genopbygningen af byen er der opstået nye attraktioner med f.eks.  "Cardboard Cathedral" bygget af 98 kæmpe paprør og fantastiske mosaikker og Container Mall, hvor funky butikker og cafeer er indrettet i farverige containers. Byens sporvogne kører igen, og her er hyggelige markeder i weekenden.

Xl New Zealand Christchurch Container Mall Christchurch
Xl New Zealand Christchurch 2010
XL New Zealand Christchurch Cathedral Sq

Dagens køretur bringer jer gennem små landbrug og farme med kvæg, får og hjorte til den lille by Lake Tekapo ud til søen af samme navn.

Vandreture og stjernehimmel ved Lake Tekapo

Lake Tekapo er en sø skabt af gletsjernes smeltevand. Vi anbefaler, at I kører direkte hertil og nyder en af områdets mange smukke vandreture. Sidst på dagen kan I gå op på Mount John i 300 m højde. Her er optimale forhold for at studere den sydlige halvkugles stjernehimmel fra Mount John Observatory. Middagen kan indtages på stedets fine cafe og restaurant, og I kan booke en bus tilbage. 

Ranginui Bed & Breakfast 4*, Lake Tekapo

I skal bo to nætter på Ranginui Bed & Breakfast 4*, der ligger naturskønt med fantastisk udsigt til Lake Tekapo og South Alps' bjergkæde. Den lille lodge har kun tre suiter, så her venter jer et unikt stopover.

Xl New Zealand Lake Tekapo And Church Of The Good Shepherd
Xl New Zealand High Angle View Of Lake Tekapo
XL New Zealand Peppers Bluewater Resort Lake

I dag skal I på et ægte off-road eventyr til bjergene omkring Lake Tekapo, et bjergtagende naturområde, som kun kan opleves med 4WD - I kan vælge to ruter, der byder på alt fra gletsjere, vandfald og sneklædte bjergtinder til krondyr, sjældne vadefugle, fårehuse og afsidesliggende højlandsgårde i New Zealands såkaldte High Country - det hele foregår naturligvis i en klassisk Land Rover Defender.

XL New Zealand Udflugter Sydøen Tekapo Backcountry Mackenzie High Rez
XL New Zealand Udflugter Sydøen Tekapo Sheep Transport
XL New Zealand Udflugter Sydøen Tekapo Tekapo Adventures Hi REZ

I tjekker udf fra Lake Tekapo og tager ruten ind til foden af Mount Cook, hvor I skal ud at sejle blandt isbjerge. 

Sejl blandt isbjerge ved foden af Mt. Cook

I skal på 3 timers sejltur på Tasman Lake. Det er ikke bare en sejltur i imponerende natur, det er også en sejltur blandt isbjerge og isblokke i alle størrelser og former. De har revet sig fri fra Tasman Glacier og flyder nu i søen. I kan se, I kan røre og I kan smage på den op til 500 år gamle is, mens I nyder udsigten til New Zealands højeste bjerg Mt Cook.

 

Small New Zealand Tasman Glacier Lake Glacier Tours Ice
Xl New Zealand Tasman Glacier Lake Glacier Tours Boat Tour
XL New Zealand Wanaka 4W Ridgeline Adventures Mt Aspiring View

The Headwaters Eco Lodge 4*, Glenorchy

Fra Mount Cook har I eftermiddagen til at gøre Lindis Passet via den gamle guldgraverby Cromwell og I kommer forbi New Zealands første officielle Bundy Jump udspring i Kawarau kløften. Via Queenstown og helt ud for enden af søen. 

Her kan I glæde jer til at tjekke ind på hyggelige The Headwaters Eco Lodge 4* i den lille landsby Glenorchy, der ligger klemt inde mellem Lake Wakatipu og Mount Aspiring National Parks dramatiske bjergskråninger. 

XL New Zealand Headwaters Lodge Glenorchy Scheelite Campfire Shelter

Fiordland National Park på Sydøen i New Zealand er et af smukkeste steder i New Zealand. Vandfald buldrer hundreder af meter ned i havet, den tætte skov hænger på mirakuløs vis fast på bjergsiderne, og delfiner, sæler og pingviner bor i de dybe fjorde. I dag oplever i det hele - først fra luften og senere helt tæt på, når I sejler på Milford Sound

 

XL New Zealand Fiordland Milford Sound Navigator Scenic4
Xl New Zealand Milford Sound Real Journeys Flying Fly
XL Milford Sound New Zealand Lakes Mountains Reflections

I dag har I hele dagen på egen hånd - det er jeres sidste fulde dag i New Zealand og man kan ikke ønske sig et bedre sted af afslutte eventyret. 

Måske vil I bare slappe af og nyde stemningen på The Headwaters Eco Lodge og i hyggelige Glenorchy - men I har også et væld af muligheder og oplevelser i området omkring jeres lodge. Læs mere i hotelbeskrivelsen og hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige ønsker til jeres sidste dag i New Zealand.  

XL View Queenstown Lake Wakatipu Skyline Gondola New Zealand Mountains Nature
XL Lake Wakatipu Southern Lakes South Island New Zealand View Lookout Nature
XL Browns Boutique Hotel New Zealand Views

Jeres rejse til New Zealand er slut. I kører til lufthavnen i Queenstown, afleverer bilen og tager en sidste afsked med New Zealand - sikkert med ønske om et snarligt gensyn. I lander i Danmark dag 21.

XL Queenstown Cecil Peak South Island New Zealand Town Houses Lake Nature Mountains
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

De bedste udflugter i New Zealand

På denne 19 dages rejse til New Zealand er inkluderet hele 8 udflugter. Og hver eneste er nøje udvalgt blandt mange, så I får den bedste oplevelse. Jeres guider i Fiordlands har f.eks. særlige beføjelser, så I kan komme steder, andre ikke kommer. I skal vandre, smage skønne vine, på cruise i fjorde og blandt isbjerge og hvaler. Ud i naturen i 4WD ... 

Alt sker ad en rute, der giver god tid til at opleve og til at nyde de steder, I overnatter. Af samme grund flyver I noget af vejen med indenrigsfly, hvor andre bruger tid på vejen. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Et romantisk natureventyr

Nyhavn Rejsers New Zealand-eksperter har søgt og fundet lodges og små hoteller med en unik stemning og beliggenhed. Ofte forkæles I af værtspar, der vil gøre alt for at fuldende jeres ferie i New Zealand. I oplever New Zealand på første klasse. Idyl og romantik i de smukkeste omgivelser. De fleste steder er adgang til smukke haveanlæg og behagelige stuer med plads til f.eks. et godt glas lokal vin. Er det vinter, knitrer ilden i pejsen. I er midt i et romantisk natureventyr.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Obs priser over højtider kan være højere. Vi anbefaler at bestille gerne et år i forvejen på fx jule/nytårsrejse samt januar og februar anbefales også gerne tidlig bestilling. 

Inkluderet

 • Fly København - Auckland // Queenstown - København
 • Transport fra lufthavnen til hotellet i Auckland
 • 2 nætter på De Brett hotel i Auckland 4*, Auckland. Boutique suite, inkl. morgenmad
 • 14 dage Budget billeje af Toyota Camry/Ford Mondeo/Mazda 6 eller lign. inkl. fuld forsikringsdækning. Lejestart Auckland/Slut Napier og Lejestart Picton/Slut Queenstown
 • 2 nætter på Black Swan 4 *, Rotorua, Swan king værelse, inkl. Morgenmad
 • Oplevelse: Bestig Mount Tarawera
 • 3 nætter på Mangapapa 4*, Hawke's Bay. Homestead suite, Inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Til te med 15-20.000 suler
 • Oplevelse: På cykel gennem vinranker
 • Indenrigsfly Napier-Blenheim
 • Transfer Blenheim lufthavn til Picton og færgebåd til Punga Cove
 • 2 nætter på Punga Cove 3+* Queen Charlotte, Front Suite værelse, inkl. morgenmad
 • Transfer færgebåd Punga Cove til Picton
 • 2 nætter på PurePod Glashouse Glamping, ved Kaikoura. inkl morgenmad & middag picnic-kurv
 • Oplevelse: New Zealand Delfin cruise ved Kaikoura
 • 1 nat på The George hotel 4*, Christchurch, executive værelse, inkl.morgenmad
 • 2 nætter på Ranginui Bed & Breakfast 4*, Lake Tekapo, Whenua suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Sejl blandt isbjerge ved foden af Mt. Cook
 • Oplevelse: Med 4WD til Tekapos bjerge og gletcher
 • 3 nætter på Headwaters Ecolodge 4*, Queenstown, Premium Eco chalet, Inkl. Morgenmad 
 • Oplevelse: Kom tæt på den flotte natur i Fiordland 
 • Kørevejledninger og kort
Pris per person ved 2 voksne
Kiwier, charme & sjæl
RejseperiodeDobbelt
22.06.24 ‑ 01.11.2567.000‑72.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Brændstof
 • Turistvisum til New Zealand (foretages online)

Bemærk

 • På denne rejse overnatter I på mindre og hyggelige hoteller og lodges, enkelte har kun fire værelser. Vi anbefaler at denne rejse bestilles i god tid, så vi undgår skuffelser i form af udsolgte hoteller og lodges
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Rejsen kan skræddersys

I vil opleve, at mange steder på denne rejse til New Zealand er svære at forlade. Og vi kunne komme med forslag til endnu flere udflugter. Hvis I derfor ønsker flere dage et bestemt sted, kan det selvfølgelig lade sig gøre. Alt skræddersys efter jeres ønsker og behov.

Derfor inkluderer vi udflugter hjemmefra

På en rejse som denne har vi som nævnt inkluderet en lang række udflugter og oplevelser. For jer betyder det udsigt til en komplet rejse. Selvfølgelig kan I også arrangere meget på jeres vej rundt i New Zealand, og vi giver jer gerne gode tips med. Men vi synes, at I skal koncentrere jer om oplevelserne og ikke om at skulle finde turarrangører, så snart I kommer frem til et nyt sted.

Vi har håndplukket de bedste oplevelser. Samtidig har vi tjekket og blåstemplet alle de turarrangører, I vil møde. I er sikre på kvaliteten. Fordi jeres rejse ikke kan gøres om.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.