Spoergsmaal
SVAR PÅ SPØRGSMÅL, VI OFTE MØDER I HVERDAGEN

Populære spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en rejserådgiver? Kan vi selv vælge, hvornår vi vil rejse? Er det ikke billigere og nemmere at arrangere selv? Hvad tilbyder Nyhavn Rejser? Rejser vi som en del af en gruppe?.... spørgsmålene er mange. Vi har forsøgt her at svare på dem vi oftest møder.

En rejserådgiver er en ekspert, som I kan trække på, når I planlægger og køber jeres rejse. Hver rejserådgiver har specialiseret sig i et par destinationer og rejser selv meget. De taler af personlig erfaring og har altid opdateret viden om destinationen. I har samme rejserådgiver i hele planlægningsprocessen.

Rejserådgivernes begejstring og viden om destinationen betyder, at de kan tilpasse rejsen til jeres ønsker. De kan sikre, at I får mest ud af jeres tid og budget, og at I får de oplevelser, I ønsker.

Ja. Vi vil meget gerne gennemgå mulighederne ansigt til ansigt. Ring til os på 78 758 682, hvis I ønsker at booke et møde - enten hos os eller hjemme hos jer.

De rejseforslag og ruter, I ser her på hjemmesiden, er kun forslag. Der er ikke forvalgt en specifik ugedag eller dato, hvilket naturligvis også betyder, at fleksibiliteten er stor.

Vores rejser tilpasses helt efter jeres ønsker, så I kan rejse på en hvilken som helst dato. Vi har selvfølgelig nogle anbefalinger i forhold til flyafgange, og nogle hoteller kan også have særlige priser ved ankomst særlige dage. Alt det rådgiver vi om, så I får den bedste rejse. I kan også være væk, så længe I ønsker.

Mange af vores kunder foretrækker uafhængigheden ved en individuel rejse, men sætter pris på den tryghed vores professionelle planlægning og service giver.

Vi har prøvet hoteller og udflugter, og vi kan derfor stå inde for kvaliteten af de ting, vi anbefaler. Arrangerer man selv, må man nogle gange bare krydse fingre for, at man træffer de rigtige valg.

Nyhavn Rejser tilbyder rejser til det meste af verden, og i mange variationer. Fælles for dem alle er, at rejsen sælges som en "komplet rejse". Det betyder, at vi arrangerer hele rejsen for jer med flytransport, ophold, transfer eller billeje og evt. andre ønskede arrangementer.

Hos Nyhavn Rejser er vi specialister i at sammensætte skræddersyede rejseforslag ud fra jeres ønsker, og det koster ingenting at få udarbejdet et tilbud baseret på de udflugter, hoteller og rejseforslag, som I ser på her på nyhavn.dk.

Vi kan også sammensætte meget komplicerede rundrejser, som kræver et større arbejde af jeres rejserådgiver og vores samarbejdspartnere rundt omkring i verden. I disse tilfælde opkræver vi et administrationsgebyr i tilbudsfasen svarende til opgavens omfang. I vil få det specifikt oplyst, inden vi påbegynder opgaven, og det vil typisk ligge på cirka 2.000,- kr. Såfremt I vælger at benytte jer af vores tilbud, fratrækkes gebyret fra rejsens endelige pris, vælger I ikke at benytte tilbuddet er beløbet "tabt".  

I Nyhavn Rejser arrangerer vi både skræddersyede individuelle rejser samt rejser for individuelle grupper.

I kan rejse i jeres eget tempo, men det betyder ikke, at I er overladt til jer selv. Nyhavn Rejser har en række lokale samarbejdspartnere, som sørger for jer undervejs.

Vi tilbyder desuden mindre grupperejser med engelsktalende rejseleder til Syd- og Mellemamerika.

Når I kontakter os

De rejseforslag og ruter, I ser her på hjemmesiden, er kun forslag. Alle rejser tilpasses efter jeres ønsker. Derfor kan I ikke købe online, men kun efter at have talt med en rejserådgiver. Ring til os eller kig forbi i Nyhavn (bestil gerne tid, så I ved, at en rejserådgiver er ledig). Eller benyt kontaktformularen (den gule knap på rejseforslagene). Så bliver I ringet op af en rejserådgiver, så I sammen kan gennemgå jeres ønsker.

Møde hos jer? Hvis I ikke har mulighed for at komme forbi vores kontor i København, kommer vi gerne hjem til jer i stedet.

Ønsker og behov

Vores rejserådgivere har den dybdegående viden, der kræves for at gøre jeres rejsedrømme til virkelighed. De kan besvare jeres spørgsmål, komme med forslag og gode råd, der passer til jeres ønsker og budget.

Rejseplan og personlige rejsesite

Jeres rejserådgiver vil nu udarbejde en detaljeret rejseplan baseret på jeres ønsker. I får adgang til den via et personligt rejsesite, som også vil være omdrejningspunkt for alle papirer i det videre forløb. Rejserådgiveren vil besvare alle yderligere spørgsmål, I har, og forfine, indtil I er helt tilfredse.

Bekræftelse

Når I er tilfredse med alle elementer i rejsen, sender vi en bekræftelse og en faktura til jeres personlige rejsesite. I skal i første omgang betale et depositum på 30% af rejsens samlede pris.

Vi holder kontakten

Når I har bestilt rejsen, kan I finde alle relevante informationer, gode råd og inspiration på jeres personlige rejsesite. Kommer der nye papirer, får i besked i en mail. Har I spørgsmål, er I til enhver tid velkomne til at ringe til jeres rejserådgiver. Samme rejserådgiver håndterer jeres rejse fra start til slut.

Hvorfor kan Nyhavn Rejser ikke altid oplyse en fast pris med det samme? Det skyldes, at prisen på en rejse afhænger af rigtig mange parametre så som flyruten, afrejsedato, sæson, længde, dagens valutakurser osv.

Da alle vores rejser tilpasses jeres ønsker, er det vanskeligt for os på forhånd at give en eksakt pris. De oplyste priser skal derfor ses som et interval inden for hvilken en rejse af den pågældende type kan gøres. I enkelte tilfælde kan prisen ligge såvel under som over.

Selvfølgelig kan du det. Og gavekortet vil helt sikkert skabe glæde hos modtageren.

Køb et gavekort og giv det til brudeparret, sølvbrudeparret, den runde fødselar, konfirmanden eller til én, du holder særligt af. Gavekortet kan bruges som hel eller delvis betaling til en rejse arrangeret helt efter modtagerens ønsker. Til stranden eller til bjergene. Til storbyer eller til landsbyer. Til lands eller til vands. Til lige om hjørnet eller til verdens ende…

Følgende gør sig gældende i forbindelse med et gavekort til Nyhavn Rejser: 
  • Minimumsbeløbet på et gavekort er DKK 500,-
  • Gavekortet kan bruges som hel eller delvis betaling for en pakkerejse arrangeret af Nyhavn Rejser A/S
  • Gavekortet skal medbringes/fremsendes ved bestilling af rejsen. Gavekortet er personligt. Overdrages gavekortet skal dette gøres med en fuldmagt
  • Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter
  • Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdato
  • Gavekortet er dækket af rejsegarantifonden
  • Ændringer på allerede udstedte gavekort medfører et gebyr på DKK 250,-

Der kan kun bestilles et gavekort pr. bestilling. Ønsker du at bestille flere gavekort, skal dette gøres over flere gange. Vi anbefaler du kontakter os, inden du køber et Nyhavn Rejser gavekort via f.eks. DBA eller lignende, for at få bekræftet gavekortets gyldighed.

Der kan gælde særlige regler/betingelser for eventuelle tilbud på gavekort. Almindelige gavekort kan ikke kombineres med gavekortstilbud. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Bestil dit gavekort her!

Vores åbningstider varierer for at vi kan være bedst muligt til stede, når I har mest brug for os.
Se vores nuværende åbningstider her.

I er altid velkommen til at aftale et møde med en rejserådgiver - enten hos os eller hjemme hos jer privat. Tal med os og aftal en tid på forhånd, så vi kan sikre, at I mødes med en rejserådgiver med de rette kompetencer.

XL Nyhavnrejser Intenior (4)

Mere om Nyhavn Rejser

Adresse:                        Nyhavn Rejser, Folke Bernadottes Allé 7, 2100 København Ø.
Telefon: 78 792 154
Mail: [email protected]  
Find vej: Rutevejledning

 

Rejsegarantifonden

Når I køber en pakkerejse, er I dækket af rejsegarantifonden, og I har bedre klagemuligheder, hvis noget går galt. Hvis den flyvning, vi har reserveret, bliver forsinket, er det op til os at sikre et smidigt forløb af resten af jeres rejse, når I ankommer til destinationen.

Når ting går galt, kan en individuelt rejsende ende med at bruge en stor del af sin ferie på at ændre i de oprindelige planer frem for at nyde turen. Og ofte løber der ekstra omkostninger på i løbet af rejsen, som man ikke selv kunne forudse.

Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (Registreringsnummer 796, IATA nr.17210572) og er desuden medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og er tilsluttet foreningens forsikringsordning til dækning af den udvidede ansvarsrisiko.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.