• Teplukker i Sri Lanka
 • Ruinerne i Polonnaruwa er helt specielle og denne type buddhistisk byggestil er helt unik for Sri Lanka
 • Morgendis og pragtfuld udsigt over 98 Acres Resort and Spa på Sri Lanka
 • Stranden ved The Club, Centara Grand Island Resort & Spa, Maldiverne

Sri Lankas mangfoldighed og Maldivernes koralrev

Fra naturscenerier og unik kultur til paradisø med all inclusive 16 dage fra 35.500 kr.

Glæd jer til

Gåtur til verdens ende og cykeltur i kongebyen Polonnaruwa

Mageløs togrejse til det smukke tehøjland

Til toppen af Løveklippen og Little Adam's Peak

Egen bil med privatchauffør og unikke 4* hoteller på Sri Lanka

Snorkling, udflugter og all inclusive på Maldiverne

Læs mere

Oplev Sri Lankas templer, smukke natur og unikke historie på en rundrejse med mange udflugter, egen bil og privat chauffør. Fortsæt til snorkling på Maldiverne med en villa på stranden og all inclusive. 

På denne rejse til Sri Lanka og Maldiverne vil I opleve en betagende kombination af natur, kultur og afslapning. Sri Lanka og Maldiverne ligger kun 1½ times flyvning fra hinanden. 

Historiske oplevelser på Sri Lanka

I får indblik i Sri Lankas historie og kultur med udflugter til citadellet på den store Løveklippe og på cykeltur blandt den gamle kongeby Polonnaruwas templer og stupaer. Også det fascinerende grottetempel ved Dambulla skal I opleve. 

Smuk natur i tehøjlandet

Sri Lankas højland er prydet med bjerge, vandfald og uendelige teplantager. I skal på flere vandreture for at nyde det og kommer også på en mageløs togtur gennem sceneriet. 

Egen bil og chauffør på Sri Lanka

Under hele jeres rundrejse på Sri Lanka har I egen bil med privat chauffør til rådighed. Også til spontane indfald undervejs. Jeres chauffør er uddannet guide, så I kan få masser af tips og fortællinger. 

Strækningerne er ikke overvældende lange, men der findes steder i verden med bedre og bredere veje. Derfor kan små afstande godt tage tid. Heldigvis kan I ofte nyde smukke udsigter imens. 

Håndplukkede 4* hoteller fyldt med atmosfære

Vi har håndplukket 4* hoteller på Sri Lanka med unik stemning og bedste beliggenhed i forhold til oplevelserne. De er ikke bare til overnatning, men en del af oplevelsen. 

villa på stranden, snorkling og all inclusive på Maldiverne

Efter eventyret på Sri Lanka venter afslapning i Ari-atollen på Maldiverne. 30 minutters smuk tur i vandflyver bringer jer det sidste stykke til Centara Grand Island Resort & Spa 4+*, hvor I kan lade jer forkæle på en tropeø med et fantastisk husrev at snorkle på og all  inclusive med 5 udflugter inkluderet f.eks. at svømme med hvalhajer. 

Alt skræddersys til jer

Hvis I ønsker flere dage på Sri Lanka, flere udflugter eller andre oplevelser på Maldiverne, taler I bare med jeres rejserådgiver hos Nyhavn Rejser. Alt på denne rejse kan skræddersys til jeres ønsker. 

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
I rejser til Sri Lanka

Farverige kvinder i ColomboI rejser til Sri Lanka, hvor I lander i Colombo om morgenen på dag 2. 

Privatchauffør til rådighed

I bliver budt velkommen i lufthavnen af jeres private chauffør. På hele jeres ferie på Sri Lanka vil han stå til jeres rådighed, hvis I har brug for at blive kørt. Han er samtidig uddannet guide, så I kan høre om alt det, I ser på jeres vej og få tips til ekstra eventyr – små som store.

Køreturene gennem landsbyer, te-plantager og bjerge er en stor del af oplevelsen på en rejse til Sri Lanka. Tempoet er roligt og afpasset efter trafik og veje – ofte kun 40 km i timen. I kan vælge at have en nat i Colombo, hvor I slapper af oven på flyrejsen, men vi anbefaler her at køre videre med det samme. 

Lang række af munkestatuer ved Det Gyldne Tempel i Dambulla, Sri LankaDambulla-grotterne ved det gyldne tempel

Jeres første store oplevelse på Sri Lanka kommer ved Dambulla, hvor I træder ind gennem løvens mund i Det Gyldne Tempel fra kort før vores tidsregning. 5 tempelgrotter er prydet med utallige skulpturer og vægmalerier. I møder konger, Buddha-figurer og guder. 

Vil I opleve mere, inden I kører til jeres hotel, siger I det blot til chaufføren. Der er et spændende grøntmarked i Dambulla, som de færreste får oplevet, men jeres chauffør ved, hvor det er.

Poolen med udsigt til Løveklippen, Aliya Resort & Spa, Sri LankaAliya Resort & Spa 3+*, Sigiriya

Jeres første hotel på Sri Lanka er stilfulde Aliya Resort & Spa i Sigiriya, hvor I skal bo 3 nætter. Hotellet ligger nemlig perfekt for oplevelser i Sri Lankas kulturelle trekant. Her er smukke omgivelser og et fantastisk poolområde med udsigt til Sigiriya (Løveklippen). 

Dag 3
På cykel i kongebyen Polonnaruwa

Første morgen på jeres ferie kunne passende starte med en tur i poolen. Det bliver dog ikke det længste bad, for I skal ud på oplevelser. 

Buddha statue og ruinerne i Polonnaruwa på Sri LankaPå cykel i kongebyen Polonnaruwa

I skal opleve kongebyen Polonnaruwa på en 5-6 km lang cykeltur. Med sine templer, paladser og stupaer er Polonnaruwa en af Sri Lankas fem antikke byer på UNESCO's liste over verdens kulturarv. 

At cykle er en skøn måde at opleve kongebyen på. I kan tage det stille og roligt, I får alle dufte og lyde med, og I kan nemt stoppe, når der skal tages endnu et foto. Og så får I jo også rørt jer lidt på vejen. Synes I, at det er for varmt at cykle, kan jeres chauffør dog køre jer rundt i bil.

En stor gruppe elefanter ved søen i Minneriya National Park, Sri LankaElefantsafari i Minneriya National Park?

Hvis I har lyst til endnu en stor oplevelse om eftermiddagen, kan jeres chauffør om køre jer til Minneriya nationalparken for at se vilde elefanter, der især i perioden fra juni til oktober samles i stort tal. Alternativt kan I nyde livet på jeres hotel med spa, pool og anden forkælelse.

Dag 4
Toppen af Løveklippen og videre til Kandy

Lion's Rock, Sigiriya på Sri LankaI siger farvel til Aliya Resort & Spa og kører mod enorme Sigiriya, der skyder lodret i vejret. I har kunnet se klippen fra hotellet hele tiden. Nu skal I tjekke udsigten fra toppen. 

Sigiriya med kong Kasyapas citadel

Før I når toppen med Kong Kasyapas citadel, skal I dog lige op af 1.202 trin. Det er med andre ord ikke en tur for gangbesværede. Alle i god form kan til gengæld se frem til en oplevelse ud over det sædvanlige. Der er smukke vandhaver nede og oppe, I passerer vægmalerier, og I træder gennem løveporten på vej op. Og så er vi tilbage ved udsigten herfra. Den er intet mindre end mageløs!

Se også: Sådan hjalp konkubinens bryster mig op på Sigiriya

Munke ved foden af Løveklippen, Sigiriya, Sri Lanka

Mod den gamle kongeby Kandy

Efter Sigiriya går jeres rejse til Sri Lanka mod den gamle hovedstad, Kandy. Her regerede Sri Lankas sidste konge. Kandy ligger i 500 m højde med udsigt til smukke bjerge og ikke mindst ligger byen perfekt for jeres videre færd mod te-plantagerne. 

Kandy er en relativt hektisk by, så vi har til denne rejse fundet et hotel 45 minutter uden for byen. Giv jer bare god tid ved løveklippen og slut dagen med at nyde jeres hotel. 

Udsigt og morgendis fra pool området på Bougainvillea Retreat på Sri LankaBougainvilla Retreat 4*

I skal bo 2 nætter på smukke Bougainvillea Retreat, der ligger ca. 45 minutter fra Kandy. I kan også bo inde i byen, men I har jo chauffør, hvis I vil derind, og på Bougainvillea Retreat får I fred og smuk natur oveni. Nyd den hjemlige stemning skabt omkring en villa, der såmænd lige så godt kunne have ligget i Toscana. 

Dag 5
Slap af og nyd de smukke omgivelser

Der er rig mulighed for at ro i kano i den smukke natur ved Bougainvillea Retreat på Sri LankaDe fleste vil nok vælge at blive på eller i omegnen af Retreat. Hotellet ligger med smukke udsigter over dalen, Victoria Golf Course og det store Victoria reservoir. 

Der er også mange gode steder, I kan køre til med jeres chauffør. Området er f.eks. godt til gåture på udkig efter fugle. I kan låne cykler og kanoer. Sig til, hvis I vil spille golf, for det bør reserveres på forhånd. 

Pera Hera Festival ved Temple of the Tooth i Kandy på Sri LankaTemplet med Buddhas tand

Hvis tiden og lysten er til det, kan I besøge det buddhistiske Sri Dalada Maligawa-tempel i Kandy 45 minutter væk. Templet gemmer på en af Buddhas tænder. Den er ikke bare et religiøst interessant, men har også haft stor politisk betydning, da den, der havde tanden, også havde magten. 

 
Dag 6
Mageløs togtur til Ella

Tog, der kører gennem Sri Lankas højlandI dag bliver I kørt til stationen i Kandy og siger for en stund siger farvel til jeres chauffør. I skal med toget gennem teplantager, over kløfter og floder og gennem tunneler mod højlandet til Ella. Mageløst smukt. 

Jernbanen blev anlagt for at kunne transportere te og krydderier i kolonitiden. Læn jer tilbage, hvil benene, nyd de fantastiske udsigter og få indblik i det lokale liv fra første række. Vi reserverer "luksuspladser", og på stationen i Ella står jeres chauffør og venter på jer. Han er hurtigere end toget!

Morgendis og pragtfuld udsigt over 98 Acres Resort and Spa på Sri Lanka98 Acres Resort and Spa 4*, Ella

Perlerækken af hoteller i de skønneste omgivelser fortsætter. Denne gang 98 Acres Resort and Spa, hvor I skal bo 2 nætter. På 98 Acres Resort and Spa forkæles I med den smukkeste udsigt fra morgen til aften. 98 Acres Resort and Spa smyger sig ind i de smukke omgivelser med stilfulde bungalows i 2 etager.

Dag 7
Vandretur til verdens ende

Oplev den smukke natur på Sri LankaDet smukke te-højland på Sri Lanka opleves bedst på korte eller længere vandreture. Jeres rejserådgiver kan fortælle om flere muligheder i forskellige sværhedsgrader inkl. ikonet for vandreture på Sri Lanka, pilgrimsfærden til Adam’s Peak

9 km til World’s End

Jeres dag starter tidligt med en køretur på 1½ time. Her snører I vandreskoene og begiver jer ud på en tur med enestående udsigter til bjerge, teplantager og vandfald. Målet er World's End, hvor bjergplateauet Horton Plains falder lodret ned i dybet. Det er en tur på 9 km hver vej, men meget overkommelig.

I er hjemme ved frokosttid, og resten af dagen kan I nyde livet på 98 Acres Resort and Spa. Man bliver aldrig træt af udsigten. 

Dag 8
Fra fredfyldt bjergtop til pulserende Colombo

Hils på de lokale på vej op til eller ned fra Little Adam's PeakI skal videre sydpå, men I kan lige nå endnu en smuk gåtur fra 98 Acres Resort and Spa.

Til toppen af Little Adam’s Peak

I går gennem de smukke teplantager til toppen af Little Adam’s Peak, der - som navnet siger – er et lille bjerg på ca. 1.100 m. Det er dog stort nok til at give en enestående udsigt over Sri Lankas grønne natur og bølgende bjerge. I kan gå til toppen af bjerget i et roligt tempo på 1-1½ time. Der er relativt fladt hele vejen på nær de sidste 350 trin opad.

Aftenstemning på Galle Face Hotel i Colombo, Sri LankaGalle Face Hotel 4+*, Colombo

Nu går turen videre til hovedstanden Colombo, hvor I skal bo på Galle Face Hotel. Det ligger ud til vandet og den store strandpark Galle Face Green, hvor de lokale nyder de smukke solnedgange og mad fra små boder. Hotellet blev oprindeligt bygget i 1864 som overdådig herskabsbolig for den britiske guvernør.

Alt afhængig af, hvor tidligt I har gået om morgenen, har I den sidste del af eftermiddagen og hele aftenen i Colombo. Hotellet har et dejligt poolområde. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere fx  tuk tuk-safari til Colombos gadekøkkener

Hvis I vil have endnu mere tid i Colombo, kan I selvfølgelig aftale med chaufføren at springe gåturen til Little Adam's Peak over.    

Dag 9
I rejser til Maldiverne

At flyve over Maldivernes atoller i vandflyver er magiskNye eventyr er klar til at begynde. I bliver kørt til lufthavnen i Colombo og flyver til Maldiverne. Flyturen tager kun 1½ time plus en vidunderlig tur i vandflyver over atollerne til jeres resort, så der er ikke længe til, at I kan sætte fødderne i det hvide sand. 

Centara Grand island Resort & Spa 4+*, Maldiverne

Resten af jeres rejse skal I bare lade jer forkæle i Ari-atollen på Maldiverne. I skal bo i en beach suite villa på stranden på dejlige Centara Grand Island Resort & Spa. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker en villa med pool eller på pæle i lagunen.

Vidunderlig strand og udsigt til Ocean Villaerne på Centara Grand Island Resort & Spa, MaldiverneULtimativ All inclusive

Glæd jer til at slappe af på Maldiverne med et enestående husrev at snorkle på og all inclusive, som også inkluderer spabesøg og fem udflugter bl.a. med mulighed for at svømme med hvalhajer og djævlerokker.
 
Med Nyhavn Rejser bliver I desuden opgraderet til The Club, der er et eksklusivt område med pool, lounge og premium drikkevarer.
Dag 10-14
Afslapning og udflugter på Centara Grand Island Resort & Spa 4+*

Luftfoto af poolen på Centara Grand Island på MaldiverneSvajende palmer, strande med kridhvidt sand, husrev med farverige fisk, spabesøg og spændende udflugter. Det er i al korthed programmet for de næste dage på jeres rejse til Sri Lanka og Maldiverne. 

Dyk ned til kæmpe oplevelser i havet ved Centara Grand Island Resort & Spa, Maldiverne

Svøm med hvalhajer fra Centara Ggrand island

I bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget i ønsker at deltage i, men hvornår får I mon igen chancen for at svømme med de mægtige hvalhajer og de elegante djævlerokker? Det er oplevelser for livet.

Dag 15-16
Hjem fra rejse til Sri Lanka og Maldiverne

Luftfoto af jeres Luxury Beachfront Pool Villa på Centara Grand Island på MaldiverneJeres rejse til Sri Lanka og Maldiverne er ved at være slut. I forlader Centara Grand Island Resort & Spa i vandflyveren, skifter til større modeller undervejs for til sidst at lande i København på dag 17.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Sri Lankas mangfoldighed og Maldivernes koralrev
RejseperiodeDobbelt
05.12.20 - 18.12.2035.000-41.000
19.12.20 - 10.01.2145.000-50.000
11.01.21 - 09.12.2135.000-41.000
10.12.21 - 18.12.2143.000-45.000
19.12.21 - 10.01.2249.000-54.000
11.01.22 - 10.04.2242.000-45.000
11.04.2238.000-40.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Ekstra fordele i The Club (værdi ca. 5.200 kr. pr. person ved 6 nætters ophold)

ULTIMATIV ALL INCLUSIVE INKLUDERER

 • Spakredit på i alt 100 USD for 6 nætter (kan også bruges til dykning, men kun til og med den 30. april, 2020). 
 • 5 udflugter: Snorkeltur, hvalhaj-safari, solnedgangs cruise, ø-tur og en fisketur.
 • Stor morgenbuffet og afternoon tea.
 • Frit valg mellem 3 restauranter (bordreservation kræves).
 • Udvalgte drikkevarer fra kl. 10.00 til midnat.
 • Alle ikke motoriserede vandsportsfaciliteter.
 • Fitnessfaciliteter samt undervisning i windsurfing og tennis.
 • Minibar, der opfyldes dagligt med vand, 4 øl, chokolade og chips.

INKLUDERET I THE CLUB

 • Clubfaciliteter med lounge, bar, restaurant og pool, hvor der hersker ro og fred
 • Concierge- og poolservice med bl.a. frugt og kølende håndklæder.
 • Opgraderede faciliteter i suiten/villaen, concierge service, velkomstdrink og frugt samt privat check-in i The Club.
 • Dagligt vask af to stk. tøj pr. suite/villa m.m.
 • Formiddagssnack, afternoon tea, pre-dinner kanapeer og premium drikkevarer i clubben.
 • A la carte morgenmad, frokost og 5-retters middag med chef's menu .

Læs mere om Ultimativ all inclusive og The Club her.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet