• Tag snorkeludstyret på og udforsk havet på Koh Tao i Thailand
 • Poolen på Six Senses Samui
 • Gadekøkkener på sidegade i Bangkok
 • Poolen på Riva Surya, Bangkok Thailand
 • Stranden ved Haad Tien Beach Resort og Beach Club by Haad Tien på Koh Tao i Thailand

Sommer i Thailand fra Bangkok til øhop

Hoteller i strandkanten og udflugter bag facaden, 16 dage fra 21.500 kr.

Glæd jer til:

Bangkok bag facaden på guidede udflugter

Snorkelparadiset Koh Tao

Koh Pha Ngan med cykeltur til jungle og plantager

Strand, massage og middag på Koh Pha Ngan

Suveræn barfodsluksus på Six Senses Samui

Læs mere

Oplev en sommerferie i Thailand med et guddommeligt øhop i Siambugten og en lige så guddommelig start i Bangkok med udflugter om bag facaden og tæt på det lokale liv.

Backstreet Bangkok

I bor lige ud til Bangkoks livsnerve Chao Phraya-floden i det gamle Bangkok. Et kvarter fyldt med sjæl og charme. I udforsker lokalområdet med en guide, og I kommer også med en entusiastisk madekspert på udflugt ad ukendte stræder og gyder til markeder og gadekøkkener, I nok aldrig ville finde selv. 

Øhop i Siambugten

Jeres øhop i Siambugten går til de tre vidt forskellige øer: snorkelparadiset Koh Tao, jungleklædte Koh Pha Ngan og mere livlige Koh Samui. Alle steder bor I på fredfyldte resorts - ud til strandene på Koh Tao og på Koh Pha Ngan og på en kuperet halvø med sublim udsigt på Koh Samui. 

Undervejs vil I nyde inkluderede måltider og massager, og I kommer på en spændende cykeltur på Koh Pha Ngan for også her at komme om bag facaden og tættere på det autentiske. 

Skræddersyet rejse til Thailand 

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys efter jeres ønsker til hoteller og oplevelser. Ønsker I en villa i sandet i stedet for det dejlige værelse på Koh Tao? En villa, hvor I træder lige ud i sandet på Koh Samui? Flere oplevelser undervejs? Eller færre? 

Tal med jeres rejserådgiver og få netop den sommerferie i Thailand, I drømmer om. Eller se alle vores rejser til Thailand her.

Program

Dag 1
I rejser til Thailand

Oplev det smukke Grand Palace og Wat Phra Kaeo i Bangkok, ThailandI rejser til Thailand, hvor I lander dag 2 lokal tid.

Dag 2
Velkommen til Thailand

Riva Surya Hotel i BangkokI lufthavnen står Nyhavn Rejsers lokale repræsentant klar til at byde jer velkommen. Foran jer venter en ferie i Thailand med masser af oplevelser fra gadekøkkener gemt i små gyder til romantiske hoteller helt ude i strandkanten på Siambugtens tropeøer. Men nu først til hotellet. 

Riva Surya Hotel i Bangkok - deluxe Riva roomRiva Surya Bangkok 4*

Den historiske livsnerve i Bangkok er den store flod Chao Phraya, der er fyldt med liv fra flodpramme til longtail boats. 

I skal bo lige ud til floden på det lille hotel Riva Surya. Her er I tæt på den gamle del af Bangkok fyldt med sjæl og charme. Bangkoks mest interessante seværdigheder er inden for kort afstand inkl. templerne Grand Palace, Wat Pho og Wat Arun.

Hjemme på hotellet efter en dag fyldt med oplevelser i Bangkok vil I nyde en tur i poolen. I skal bo 2 nætter i et dejligt værelse med udsigt over floden. 

Bangkok ved skumringstidGuidet udflugt i nabolaget

Vi har allerede nævnt nabolaget, og det er der god grund til. Det fortjener absolut at blive udforsket. Det gør I på en guidet tur sidst på eftermiddagen. I får en masse gode tips og bliver vist rundt til fods og med lokalt transport.

Turen slutter ca. kl. 18, hvor I får anbefalet en god thairestaurant. Herfra er middag og hjemtransport på egen hånd. Og helt automatisk er I allerede godt inde i rytmen i Bangkok. 

Dag 3
Smag på Bangkok

Smag på Thailands gadekøkkenSpis ikke for meget til morgenmad. Det er denne dags første gode råd. I skal nemlig med en ekspertguide gennem Bangkoks dagligdag til små gyder, skjulte markeder og nogle af byens bedste gadekøkkener

I kommer steder, I nok aldrig selv ville finde, med mindre I farer vild på egen hånd. I vil også smage ting, I nok heller ikke have kastet ud i uden guidens forklaringer og indsigt. 

Frugtsælger i Bangkok, ThailandJeres guide har en enestående passion for mad. Det handler om at kende de rigtige steder, og ikke mindst om at kende de lokale bag kødgryder og bugnende grøntsager. Slip sanserne og ikke mindst smagsløgene løs og forbered jer på at blive udfordret, klogere og ikke mindst mætte.

Dag 4
Til øhop i Siambugten - først Koh Tao

Tag snorkeludstyret på og udforsk havet på Koh Tao i ThailandJeres rejse til Thailand går nu videre til tropeøerne Koh Tao, Koh Pha Ngan og Koh Samui i Siambugten. I bliver kørt i lufthavnen og flyver en god time til Koh Samui.

Ved indflyvningen til Koh Samui passerer I først over den mindste af øerne, Koh Tao, og siden over den noget større Koh Pha Ngan, inden flyet sætter hjulene på landingsbanen i Koh Samuis lufthavn. Nu har I fuldt overblik over de næste dages rute og oplevelser. 

Små hvide strande kigger frem mellem den kupperede jungle, der præger Koh Tao og Koh Pha Ngan. De skiftende nuancer i havet fortæller om de koralrev, der venter på jeres snorkeludstyr.

Lufthavnen på Koh Samui er ualmindeligt charmerende og fyldt med feriestemning, men I skal jo trods alt videre. I bliver kørt til havnen, hvorfra I sejler med hurtigbåd til Koh Tao. Turen tager ca. 2 timer.

Strand og vand på Haad Tien Beach Resort på Koh Tao i ThailandBeach Club by Haad Tien 3*, Koh Tao

På Koh Tao skal I bo 3 nætter på Beach Club by Haad Tien, der ligger ud til en 400 m lang strand. Glæd jer til at komme ned i gear og nyde den afslappede atmosfære og ikke mindst beliggenheden.

I har et lyst og lækkert Balcony Ocean Room med smuk havudsigt og balkon med daybeds, hvor I ganske givet vil flyde med en drink til lyden af bølgeskvulp og palmesus. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil opgradere til en villa i strandkanten på søsterresortet lige ved siden af.

Dag 5-6
Koralrev, palmer og sandstrande

Stranden ved Haad Tien Beach Resort og Beach Club by Haad Tien på Koh Tao i ThailandDe næste dage er til så meget eller lidt, I har lyst til. Nyd den smukke strand, Thailands bagende sol og stemningen på resortet. 

Vi kan varmt anbefale også at tage et grundigt kig under vandoverfladen. Denne del af Thailand er berømt for super snorkling og dykning, og faktisk betyder Koh Tao ”skildpaddeøen”. På Haad Tien Beach Resort er et femstjernet PADI-dykkercenter, der tilbyder en lang række aktiviteter både for begyndere og for erfarne. 

Dag 7
Et lille øhop til Koh Pha Ngan

Buri Rasa Village 4* ligger på det nordøstlige Koh Pha Ngan.I bliver kørt til den lille havn og sejler en god times tid til næste ø på jeres øhop i Siambugten: den kuperede og jungleklædte ø Koh Pha Ngan. 

Buri Rasa Village 4*, Koh Pha Ngan

I skal bo de næste 4 nætter på Buri Rasa Village, der ligger på den bedste del af stranden midt i den billedskønne bugt Tong Nai Pan Noi på det nordøstlige Koh Pha Ngan.

Her vil I nyde en tilbagelænet stemning langt fra det polerede turistliv. I har et lyst og lækkert værelse tæt på poolen. Sig til, hvis I vil opgradere til et værelse, hvor I træder lige ud i strandens hvide sand fra værelset.

Dag 8-10
Afslapning og cykeltur på Koh Pha Ngan

Kom ud i naturen og tæt på de lokale - tag på cykeltur i ThailandIgen er dagene til så meget eller lidt I har lyst til. Langs stranden er en håndfuld andre resorts, en række simple strandrestauranter og et par butikker, men ellers er der bare roligt og afslappet. For at fuldende jeres ophold på Koh Pha Ngan inkluderer vi både en romantisk middag og en massage.

På cykel til Koh Pha Ngans plantager og jungle

Når I har nydt stranden, palmerne og havet, så prøv at vende jer om og se ind mod land. Bjergene rejser sig, og junglen står tæt omkring små samfund, plantager og templer. I oplever det på en cykeltur ud ad landeveje og junglestier.

Dag 11
Tilbage til Koh Samui

Six Senses SamuiI sejler en halv times tid tilbage til Koh Samui, hvor en chauffør står klar til at køre jer videre. Selv om ringen i jeres øhop i Siambugten kan synes sluttet, er jeres ferie i Thaiand langt fra ovre. Det er nemlig tid til at fuldende jeres eventyr helt på toppen – med ultimativ barfodsluksus på Six Senses Samui 5*, hvor I skal bo de sidste 4 nætter.  

SIX SENSES SAMUI 5*, KOH SAMUI

Jeres hotel på Koh Samui er nøje udvalgt. Koh Samui er nemlig mere turistet end de øvrige øer, I har været på øhop til, men på Six Senses Samui træder I ind en verden af ophøjet ro, velvære og harmoni. Det prisbelønnede resort er spredt ud på en kupereret halvø som en landsby af villaer med øens måske flotteste havudsigt.

Pool villa på Six Senses Samui i ThailandSix Senses Samui er ganske enkelt barfodsluksus på allerøverste hylde. Her bliver timer til dage med udsøgt gastronomi, sublim service, spabehandlinger og magiske solnedgange over Siambugten. Det er kompromisløs forkælelse uden krumspring og forstyrrelser. Her kan man bare nyde at være til, nyde hinanden, hvile i sig selv, hvile ud – og lade op i sind og krop fra morgen til aften.

Dag 12-14
Daseliv på Six Senses Samui

Den økologiske have på kokkeskole på Koh Samui i ThailandNyd de sidste dage af jeres øhop i Siambugten. På Six Senses Samui kommer I næppe til at savne noget, men vil I have en ekstra oplevelse med på vejen, kan vi anbefale en udflugt til en økologisk kokkeskole. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Dag 15-16
Hjem fra øhop i Siambugten

Stranden på Koh Phangan i ThailandDet er blevet tid at sige farvel til Thailand. I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra det går hjemad mod Danmark, hvor I lander dag 16 dansk tid.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Sommer i Thailand fra Bangkok til øhop
RejseperiodeDobbelt
10.12.21 - 14.12.2123.000-25.000
15.12.21 - 19.12.2127.000-29.000
20.12.21 - 03.01.2232.000-37.000
04.01.22 - 05.01.2231.000-33.000
06.01.22 - 31.03.2224.000-28.000
01.04.22 - 31.10.2221.000-24.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Bangkok / Koh Samui-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Bangkok t/r
 • 2 nætter på Riva Surya 4*, Bangkok. Deluxe Riva Room, inkl. morgenmad.
 • Oplevelse: Kend jeres lokalområde i Bangkok
 • Oplevelse: Smag på Bangkok
 • Indenrigsfly Bangkok-Koh Samui
 • Transport med bil og hurtigfærge fra Koh Samuis lufthavn til Koh Tao
 • 3 nætter på Beach Club by Haad Tien 3*, på Koh Tao. Ocean balcony room, inkl. morgenmad
 • Transport med hurtigfærge og bil fra Koh Tao til Buri Rasa Village på Koh Pha Ngan
 • 4 nætter på Buri Rasa Village 4*, Koh Pha Ngan. Deluxe pool view room, inkl. morgenmad.
 • Oplevelse: På cykel til Koh Pha Ngans plantager og jungle
 • Transport med speedbåd og minibus fra Buri Rasa Village til Six Senses på Koh Samui
 • 4 nætter på Six Senses Samui 5*, Koh Samui. Pool Villa, inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel til lufthavn på Koh Samui

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda