Xl Thailand Rosewood Phuket Emerald Bay Beach

Stilren luksus og poolvillaer i Sydthailand

Stilren luksus og poolvillaer i Sydthailand

14 dage fra 35.000 kr. | BØRN fra 8.000 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Suverænt design, velvære og thailandsk gastronomi på Phuket og i Krabi

Nyskabende design, suveræn thaimad, skønne poolvillaer og al den forkælelse, I kan drømme om. På denne rejse til Phuket og Krabi har vi kombineret to enestående resorts, der til perfektion forener et moderne udtryk med al den sjæl, skønhed og luksus, der gør Thailand til verdens bedste rejsemål.

Glæd jer til:

 • To sublime resorts med fortrinlig gastronomi på Phuket og i Krabi
 • Smagfuldt design og 130 m2 poolvilla på Rosewood Phuket 5+*
 • Banyan Tree Krabi 5+* med magisk udsigt over Phang Nga-bugtens klipper
 • Gadekøkkener og historie i Phuket Old Town med guide
 • 60 min. spa og thailandsk gourmetmiddag inkluderet på Banyan Tree Krabi 5+*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Phuket 6 nætter på Phuket 6 Højdepunkter Designluksus med 130 m2 poolvilla, suveræn thai-mad, spa og skønne aktiviteter ved fredfyldte Emerald Bay. Designluksus med 130 m2 poolvilla, suveræn thai-mad, spa og skønne aktiviteter ved fredfyldte Emerald Bay.
Krabi 5 nætter på Krabi 5 Højdepunkter Strandluksus med suite, egen pool, middag i trætoppen med solnedgang, wellness og vandreture i nationalpark Strandluksus med suite, egen pool, middag i trætoppen med solnedgang, wellness og vandreture i nationalpark
Xl Thailand Banyan Tree Krabi Destination Dining At Beachfront Cabana 4
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Sublimt design med poolvilla på Phuket

Få hotelkæder kan ophøje godt design til en totaloplevelse på samme måde som Rosewood-kæden. Rosewood Phuket 5+* er ikke bare et godt eksempel på dette. Det er en af kædens mesterværker, der til fulde har forløst den usynlige sammenhæng mellem naturalistisk design, underspillet luksus og en total indførelse i den omgivende naturs skønhed og rytme. Glæd jer til første gang, I træder ind I jeres fortryllende poolvilla på 130 m2. Find vej ud til terrassen, sæt jer i sofaen, kig jer omkring, mærk harmonien - og lad jeres ferie begynde. Det kan ikke gøre meget bedre.

Rosewood Phuket 5+* har naturligvis også en vidunderlig spa, lige som resortets thai-restaurant Ta Khai er et yderst populært spisested langt ud over resortets grænser. De gastronomiske eventyr stopper dog ikke her. På Red Sauce kan I nyde italiensk gastronomi med åbent køkken på en skøn terrasse, mens The Shack byder på enkel og fabelagtig seafood i rustikke omgivelser ved poolen.

På opdagelse i Phuket Old Town

Phuket er også andet end strandferie. Det er Thailands største ø med en enestående historie og fascinerende kultur, der er lige så mangfoldig, som den er hjertevarm. Derfor har vi arrangeret en halvdagsudflugt til Phuket Old Town med en lokal guide, som vil vise jer vej gennem byens historiske kvarterer med templer, gadekøkkener og nogle af de spændende fortællinger, der har formet dette unikke hjørne af Thailand.

Roadtrip fra Pkuket til Krabi

Thailands to store strandområder, Phuket og Krabi, ligger på hver deres side af Phang Nga-bugten, så hvorfor ikke udnytte turen til at opleve dette smukke og spændende hjørne af Thailand? Vi har gjort transporten til en oplevelse med frokost og flere stops på vejen i selskab med en privat guide.

Ophøjet luksus med magisk udsigt i Krabi

I Krabi venter endnu et resort, der ikke lader sig indfange af almindelige superlativer. Banyan Tree Krabi 5+* er ganske enkelt et fabelagtigt resort, når det kommer til stemning, stil, udtryk og ikke mindst beliggenhed. Glæd jer til Krabis muligvis ypperste udsigt over Phang Nga-bugtens drømmeagtige kalkstensklipper, for ikke at nævne den fortrinlige gastronomi og velvære på resortets prisbelønnede spa. På Banyan Tree Krabi 5+* bor I i en vidunderlig Partial Ocean Pool Suite, mens vi også har inkluderet en 60 min. spa-behandling pr. voksen, samt en thailandsk gourmetmiddag under jeres ophold.

Forlæng jeres rejse med stop i Bangkok

Forlæng jeres rejse til Sydthailand med et ophold i Bangkok – enten før eller i forlængelse af jeres strandferie på de to resorts. Vi kan bl.a. anbefale et ophold på det ikoniske Siam Kempinski Hotel Bangkok 5* i hjertet af Thailands hovedstad eller på forrygende Capella Bangkok 5+, der åbnede dørene i efteråret 2020 og allerede har placeret sig solidt på forkanten af Bangkoks hotelscene.  

Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Sydthailand fra Danmark. I kan enten flyve direkte til Phukets internationale lufthavn (fra november 2023) – eller flyve til Phuket med en mellemlanding i Bangkok.

I lander på Phuket, hvor Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner står klar til at byde jer velkommen og køre jer til Rosewood Phuket 5+*, der strækker sig 600 meter langs den skønne Emerald Bay i det sydvestlige Phuket. I er tæt på Patongs liv og stemning, men det mærker I ikke noget til i denne diskrete og gennemtænkte oase, der gemmer sig på siden af et jungleklædt bakkedrag med udsigt til den lange sandstrand og Andamanhavets blågrønne bølger. Subtilt. Elegant. Og på alle måder overlegent. Velkommen til Phuket, som de færreste oplever det.

Rosewood Phuket 5+*, Phuket

De næste 6 nætter bor i en fabelagtig Partial Ocean View Pool Pavilion (130 m2) med dagligstue og en fortryllende terrasse med daybed og plunge pool, omkranset af tropehaver og med delvis udsigt til bugten. Det er et mageløst refugie, som man kan have svært ved at forlade, hvis ikke det lige var for alle de fristelser, der venter derude – ved stranden, i spaen og i ”fiskerlandsbyen” Ta Khai…

Xl Thailand Rosewood Phuket Beach

Ta Khai er ikke en rigtig fiskerlandsby. Men den populære restaurant er indrettet som en traditionel fiskelandsby og er et velkendt spisested langt ud over Rosewood Phukets grænser.

Her kan I glæde jer til at nyde autentiske thairetter under bliktage og skyggefulde træer. Sæt jer til rette i en af de rustikke, vejrbidte pavilloner eller tag plads under stjernerne med sand mellem tæerne. Kombinationen af det enkle, autentiske og udsøgte er klassisk Rosewood – og I vil opleve det alle steder på resortet, der er skabt med en klarsynet sans for substans og alle de små detaljer, der løfter oplevelsen til det ekstraordinære.

Længere oppe på bjergsiden, finder I resortets overdådige spa, Asaya, hvor I selv kan plukke de urter, I vil forkæles med, mens resortets enorme pool svæver over bugtens lange strand – det skønne poolområde er opdelt i sektioner, der på diskret vis tilgodeser både familier og jer, der søger ro og tosomhed.

Muay Thai, thailandsk kokkeskole og vandsport

Rosewood Phuket er kendt for sin fortrinlige thai-mad, og har I fået smag på mere, kan I også prøve kræfter med resortets thailandske kokkeskole. Men de thailandske toner stopper ikke her. I kan nemlig også få undervisning i Muay Thai-boksning, lige som et stort udvalg af kreative workshops, cocktail-kurser og vandsport altid er på hånden. Blot for at nævne nogle af de aktiviteter, I kan glæde jer til. Hvis og når det lykkes at komme væk fra jeres poolvilla, naturligvis.  

På opdagelse i Phuket Old Town

Shopping, templer og et forrygende udvalg af restauranter, barer og gadekøkkener. Phuket byder på meget mere end strandluksus. Derfor har vi arrangeret en byvandring i Phuket Old Town med lokal guide, hvor I bl.a. får mulighed for at smage på det lokale køkken, mens I udforsker byens farverige kultur og historie – formiddagsudflugten er også en god introduktion til byen, som I bagefter kan udforske på egen hånd. I kan aftale dagen for jeres udflugt med jeres rejserådgiver, når I planlægger jeres rejse til Thailand.

Xl Thailand Phuket Old Town Decorated House

I dag tager I afsked med Rosewood Phuket og sætter kurs mod Krabi. Vi har gjort transporten til en oplevesle med et lille roadtrip, der bl.a. byder på buddhistiske grotter, østersfarme og frokost i mangroven med mulighed for en kajaktur.  

Efter en oplevelsesrig tur, ankommer I til jeres næste resort, hvor I skal bo de kommende 5 nætter. Og hvilket resort. I får tid til at tænke tilbage på Rosewood Phuket 5+, når I kommer hjem til Danmark. Men ikke endnu. Ikke her. Velkommen til Banyan Tree Krabi 5+*.

Banyan Tree Krabi 5+*, Krabi

Lad os sige det enkelt. Banyan Tree Krabi 5+* er et ekstraordinært resort i ordets største betydning. Og så ligger den ved en af de absolut skønneste strande i Krabi. For ikke at nævne udsigten over Phang Nga-bugtens drømmeagtige kalkstensklipper. Det er mageløst og I kan nyde det hele dagen. Også fra jeres vidunderlige suite med pool, hvor I bor de næste 5 nætter. Glæd jer til 99 m2 stilfuld luksus med privat pool, jet pool og fritstående badekar i jeres luksuriøse badeværelse. Men det er kun begyndelsen.

Xl Thailand Banyan Tree Krabi Beachfront Pool Villa 1

De næste fire dage står på thailandsk strandluksus af den ypperste slags. En lang, fredfyldt strand. En stor pool – foruden den, I har i jeres egen poolvilla. Og vidunderlige faciliteter, ikke mindst resortets store spa, der byder på et væld af muligheder for at forkæle krop og sjæl. Vi har inkluderet 60 min. spabehandling i opholdet.

Glæd jer også til at opleve resortets skønne signaturrestaurant Saffron – vi har inkluderet en romantisk middag i jeres ophold, men det bliver nok ikke den eneste gang, I spiser der. I kan nyde jeres middag i den stemningsfulde ”jungle-restaurant” eller i ”fuglereder” i trætoppen med magisk udsigt over Phang Nga-bugten. Kommer I flere gange, kan I jo bare prøve begge dele.     

Havkajak, vandreture, natmarkeder og meget mere

Området omkring Banyan Tree Krabi 5+* byder også på et væld af oplevelser – fra romantiske sejlture med snorkling og paradisstrande på øen Ko Hong til vandreture i nationalparken Khoa Ngon Nak, der omkranser resortet. Der er også mulighed for kajakture langs Krabis kyst, der er kendt for sine dragende mangrover, klippebugter, grotter og jungleklædte kløfter. Hør mere med jeres rejserådgiver om bl.a. et havkajakeventyr i Ao Thalane-bugten.

Krabi bugner også af lokale restauranter og markeder, ikke mindst det farverige natmarked i Krabi by, hvor I kan udforske det lokale liv og nyde den thailandske stemning, mens I kvalitetstjekker de lokale madboder og gadekøkkener. De skuffer sjældent!

Xl Thailand Banyan Tree Krabi Recreation Activity 2

Jeres rejse til Thailand er ved vejs ende. I vender tilbage til Phuket, hvorfra I flyver hjem til Danmark med en mellemlanding i Bangkok. Medmindre I har valgt at forlænge jeres rejse med nogle dage i Bangkok. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne for at forlænge jeres rejse – eller begynde den med nogle dage i Bangkok, inden I rejser sydpå til Phuket og Krabi.

XL Thailand Bangkok Grand Palace (1)
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Phuket t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport fra Phuket lufthavn til Rosewood 
 • 6 nætter på The Rosewood 5+*, i partial ocean view pool pavillion, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Phuket Old Town
 • Transport i bil fra Rosewood til Banyan Tree Krabi
 • 5 nætter på Banyan Tree Krabi 5+*, i partial ocean pool suite, inkl. morgenmad
 • 60 min spa pr voksen på Banyan Tree Krabi
 • 1 x Thai gourmetmiddag på Banyan Tree Krabi
Pris per person ved 2 voksne
Stilren luksus og poolvillaer i Sydthailand
RejseperiodeDobbelt
03.05.24 ‑ 25.09.2434.000‑37.000
26.09.24 ‑ 10.10.2442.000‑44.000
11.10.24 ‑ 27.10.2435.000‑41.000
28.10.24 ‑ 13.12.2439.000‑45.000
14.12.2447.000‑49.000
15.12.24 ‑ 25.12.2488.000‑102.000
26.12.24 ‑ 31.12.24106.000‑112.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Stilren luksus og poolvillaer i Sydthailand, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
03.05.24 ‑ 13.12.247.000‑9.0007.000‑9.000
14.12.24 ‑ 25.12.2414.000‑16.00014.000‑16.000
26.12.2416.000‑18.00016.000‑18.000
27.12.24 ‑ 31.12.2418.000‑20.00018.000‑20.000
01.01.25 ‑ 28.02.2510.000‑12.00010.000‑12.000
01.03.25 ‑ 14.03.258.000‑10.0008.000‑10.000
15.03.25 ‑ 31.03.2510.000‑12.00010.000‑12.000
01.04.25 ‑ 12.09.257.000‑9.0007.000‑9.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys til jeres ønsker. I kan vælge at flyve videre til Koh Samui med det samme uden stop i Bangkok, og I kan kombinere med andre tropeøer som Koh Pha Ngan og snorkel- og dykkerparadiset Koh Tao. Tal med jeres rejserådgiver om jeres specifikke ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.