• Tham Lod-grotterne i Pai, Thailand
  • Den smukke strand ved Paradise Koh Yao
  • Oplev Chiang Mais frodige natur i jeres egen tuk tuk
  • Nyd livet og udsigten fra en hængekøje på stranden ved Paradise Koh Yao

Thailand ad bagveje og omveje

17 eventyrlige dage bag facaden med storby, strand og 4-dages tuk tuk-eventyr langt ude på landet fra 22.000 kr.

Glæd jer til:

Charmerende Chiang Mai og en kulinarisk cykeltur

Det ultimative kør selv-eventyr i tuk tuk fra Chiang Mai til Pai

Bo roligt i Bangkok med flodudsigt og opdag byens baggyder på cykel

Suite med Jacuzzi på paradisøen Koh Yao Noi

Boutiquehoteller med atmosfære og unikke beliggenheder

Læs mere

Hop af den gængse turistrute og oplev det autentiske Thailand. Fra Chiang Mai i det nordlige Thailand, over metropolen Bangkok, til Koh Yao Noi blandt de sydlige thailandske øer. Her krydres fine lokale oplevelser med enestående natur og strandtid. Dette er Thailand, som I aldrig har oplevet det før!

Smagfuld start i Chiang Mai

Jeres rundrejse i Thailand begynder I landets nordlige del, nærmere bestemt i den historiske tempelby Chiang Mai, der har udviklet sig til en charmerende storby med caféer og kreative værksteder. Nyd at slentre omkring i byens gader, og kom med på cykeleventyr til lokale markeder og smag på det enestående nordthailandske køkken.

Kør din egen tuk tuk

Nu bliver det for alvor morsomt. Fra Chiang Mai kører I på 2-dages kør selv-eventyr i egen tuk tuk med en guide foran. Ud i naturen, ud i de små landsbyer og langt væk fra alfarvej. Vi sagde jo, at I ville komme til at opleve det autentiske Thailand! I har 2 dage i charmerende Pai til at gå på opdagelse i store grotter og fordøje oplevelserne i jeres pool med udsigt over rismarkerne.

Badeferie med jungle og strand

Rundrejsen tager jer helt ned til det sydlige Thailand. Med speedbåd fra Phuket sejler I over Phang Nga-bugten med de dramatiske kalkstensklipper, ud til Koh Yao Noi, en lille, frodig tropeø befriet for Phukets turisme. Tilbring her et par henslængte dage med fænomenal udsigt over strand og vand, tag på opdagelse i naturreservatet, der flankerer hotellet, eller slap af med yoga og kokkeskole. 

Bangkok med alle sanser

Eventyret afrundes med et besøg i hæsblæsende Bangkok, hvor I har tid til at udforske byen og måske klare den sidste shopping. I Bangkok kan I også se frem til en uforglemmelig cykeltur, der tager jer ned ad de smalle stræder, ind gennem ukendte markeder og ud i de gamle, grønne plantageområder på den anden side af Chao Phraya-floden. I ser sider af Bangkok, meget få oplever.  

Håndplukkede boutiquehoteller i Thailand

Undervejs på rundrejsen bor I på en perlerække af boutiquehoteller, håndplukket for deres atmosfære og unikke beliggenhed. I Bangkok er den gamle bydel jeres hjem, og Chao Praya-floden jeres nabo. I historiske Chiang Mai kan I trække jer tilbage fra de travle gader til en grøn oase med pool. Og på Koh Yao Noi har I uspoleret jungle og sandstrand lige på den anden side af verandaen.

Rejsen til Thailand – kun for jer

Få et rejseforslag til en rundrejse i Thailand, der er skræddersyet jeres ønsker og behov. Hotelstandard og oplevelser kan tilpasses af vores eksperter, der selv har efterprøvet og udvalgt de bedste boutiquehoteller og resorts, såvel som de mest uforglemmelige og unikke oplevelser.

Kan rejsen laves i sommermånederne?

Det kan i tro! Rejsen kan laves året rundt, men måske jeres strandophold skal være i Siam-bugten for større sol-chancer. Hvad med et ophold på charmerende Buri Rasa 4* eller måske ultimativ barfodsluksus på Six Senses Samui 5*?

Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker til den perfekte rejse til Thailand for jer.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Chiang Mai

Nyd solen på Tamarand Village i Chiang Mai i NordthailandI rejser fra Danmark og lander på dag 2 i Chiang Mai International Airport.  Her står vores lokale repræsentant klar til at byde jer velkommen og sørge for transporten til jeres hotel, Tamarind Village 4*, der ligger i Chiang Mais gamle bydel.

Tamarind Village 4*, Chiang Mai

Bedre beliggenhed end den, I har på Tamarind Village 4*, fås ikke i Chiang Mai. Dette lille, charmerende boutiquehotel ligger som en grøn oase med have og pool midt i Chiang Mais livlige, gamle bydel. I weekenden er weekendmarkedet lige uden for indgangen.

Phra That Doi Suthep templet i Chiang MaiUdforsk tempelbyen Chiang Mai

I lang tid har Chiang Mai mest været kendt for sine templer, der findes nemlig flere end 300 af dem i og omkring byen. Men Chiang Mai er meget mere end templer. Et kreativt miljø er skudt op og tiltrækker kunstnere og iværksættere. Nyd den afslappede atmosfære, der hersker her, med masser af grønne pladser, butikker og kaffebarer.

Dag 3-4
Chiang Mai på cykel og til fods med guide

Jordbærmarker ved Chiang Mai i ThailandTag jer god tid til at studere templerne og dagligdagslivet, der leves i de fine, gamle gader lige udenfor hotellet. På en guidet vandring i nabolaget får I en god og spændende introduktion til Chiang Mai og den nordthailandske kultur, der findes her til overflod. Det er jeres hotel, der arrangerer vandringen, så I skal ikke bevæge jer længere end til lobbyen for at mødes med guiden. På den ca. 1 time lange gåtur kommer I bl.a. forbi et tempel, hvor I kan deltage i formiddagens ceremoni med de lokale buddhistiske munke. 

Nordthailands berømte pølser oplevet på gadekøkkentur i Chiang Mai

På cykel i Chiang Mai til Nordthailands køkken

En af aftenerne - vælg selv hvilken - skal I på et cykeleventyr i Chiang Mai, og mens solen går ned over byen, triller I afsted. På to hjul og med engelsktalende lokalguide til at vise vej kommer I tæt på Chiang Mais markeder og templer. I skal bl.a. forbi det magiske Inthakin-tempel før I cykler videre til et indbydende, lokalt marked. Grib en skål og udforsk madboderne, mens guiden forklarer om de nordthailandske specialiteter, I smager. Medbring god appetit og kulinarisk nysgerrighed! 

Dag 5-8
Eventyr i egen tuk tuk

Kør-selv eventyr i egen tuk tuk i Chaing Mai, ThailandNu bringer jeres rejse til Thailand jer for alvor væk fra alfarvej, langt ud på landet og tæt på det ægte Thailand. At det så samtidig sker på en måde, I nok aldrig har prøvet før, fuldender bare eventyret. I skal nemlig på kør selv-tur i tuk tuk! Og I skal selv være chauffører på ruten…

3 dage i tuk tuk i Thailand med dig ved rattet - nyd den skønne oplevelseTuk tuk i Nordthailands bjerge

Ruten, I kører, tager to dage og går ad landeveje, bagveje og bjergveje fra en landsby nær Chiang Mai til bjergbyen Pai længere mod nord. Inden da lærer I selvfølgelig at manøvre tuk tuk’en, og I har guide foran jer hele vejen.

I kører gennem frodig og smuk natur, forbi templer og markeder og gennem små landsbyer, hvor sulten bliver stillet på lokale restauranter. Nyd panoramaudsigterne fra tuk tuk’en og tag jer bare god tid – oplevelser som denne skal ikke forhastes.

Swimming poolen på Phu Pai Art Resort i NordthailandBo lokalt og komfortabelt

Første nat skal I overnatte i en lille landsby, anden og tredje nat på Phu Pai Art Resort 3* i særdeles charmerende omgivelser med udsigt over rismarkerne.

Tham Lod-grotterne i Pai, ThailandPå opdagelse i Pai

Når I er tjekket ind på Phu Pai Art Resort vinker I også farvel til tuk tuk’en, men kan trøste jer med den smukke udsigt over rismarkerne fra jeres infinity-pool. På tredjedagen tager jeres guide jer med til Tham Lod-grotterne, der lokker med deres stalaktitter, og på gåben og bambusflåder kan I gå på opdagelse inde i de store grotter.

På fjerdedagen bliver I kørt i bil tilbage til Chiang Mai, nu mange oplevelser og smil rigere. Her har I endnu en nat på Tamarind Village, hvor jeres bagage har ventet på jer.

Dag 9
I rejser sydpå til Koh Yao Noi

Paradise Koh YaoI dag tager I afsked med det nordlige Thailand og flyver fra lufthavnen i Chiang Mai mod syd til Phuket, hvor I hentes i lufthavnen og køres til marinaen. Nu følger en bjergtagende smuk sejltur i speedbåd fra Phuket gennem Phang Nga-bugten med de spektakulære kalkstensklipper.

Den smukke strand ved Paradise Koh Yao

Velkommen til Koh Yao Noi

Kalkstensklipperne er bare en forsmag på de store naturoplevelser, der venter jer. Mens Phuket og masseturismen forsvinder i horisonten bag jer, dukker fredfyldte Koh Yao Noi op forude. Efter knapt en halv times sejlads lægger speedbåden til direkte ved jeres hotel på øens nordlige spids, Paradise Koh Yao 3+*.

Jacuzzi Studio, Paradise Koh YaoParadise Koh Yao 3+*, Koh Yao Noi

I kan godt glæde jer, for I de næste 5 nætter er Paradise Yao Noi jeres smukke, frodige hjem. De 72 værelser og villaer ligger spredt op ad grønne bakker, der skråner ned mod stranden. Fra hængesofaen på jeres veranda kan I nyde de mest fantastiske solopgange over Phang Nga-bugten, mens roen indfinder sig.

Dag 10-13
Afslapning og eventyr på Paradise Yao Noi

Stranden ved Paradise Koh YaoBrug dagene på at køle af ved stranden, i jeres private jacuzzi eller den fine pool. Paradise Yao Noi er, som navnet antyder, et naturligt paradis, og om aftenen, når vandet trækker sig tilbage fra stranden, kan I gå lange ture i sandet, kigge efter krabber og spejde op mod alt det grønne. Eller sejl på opdagelse i kajak og saml appetit til det ene lækre måltid efter det andet på hotellets restauranter.

Dag 14
I rejser til Bangkok

Riva Surya Hotel i BangkokDet er blevet tid til at forlade lille, idylliske Koh Yao Noi. Med speedbåd sejler I nu tilbage til Phuket, hvorfra I flyver til Bangkok. I mødes i lufthavnen af vores repræsentant og kører mod Riva Surya 4*, hvor I skal bo de følgende to nætter.

Riva Surya 4*, Bangkok

I bor i det livlige Banglamphu-kvarter, der har formået at bevare sin originale charme trods det, at I er tæt på mange Bangkok største seværdigheder – fra de magiske templer Grand Palace, Wat Po og Wat Arun til pulserende China Town med lokale markeder og gadekøkkener. Riva Surya 4* har bare 64 værelser, hvilket er småt for en by som Bangkok, og en enestående beliggenhed ud til Chao Phraya-floden foruden et fantastisk og meget personligt serviceniveau.

Dag 15
På cykel i Bangkoks baggyder

Kom helt tæt på de lokale på cykel genenm BangkokEfter at have udforsket Bangkok på egen hånd i går skal I i dag stifte bekendtskab med Bangkok i cykelhøjde. I skal om bag facaden og tæt på de lokale.

Cykelturen i Bangkok går fra centrums højhuse forbi lokale kvarterer ad smalle stræder, ind gennem markeder, forbi små templer og så over Chao Praya-floden med båd. Cyklerne er med!

På den anden side af floden udforsker I de gamle plantageområder i Bangkoks frodige baghave. I cykler på hævede stier omgivet af afgrøder og fredfyldt vildnis.

Når I kører på cykel gennem Bangkoks ukendte kvarterer, får I alle hverdagens dufte og lyde med. I kommer steder, I aldrig ville finde selv. Og I har guide med, så I nok skal finde hjem igen. Nyd freden, smilene, opdagelserne og ikke mindst kontrasterne.

Dag 16-17
Hjemrejse og ankomst til Danmark

Lokal kvinde sælger mad i en båd til det flydende marked i ThailandJeres rundrejse i Thailand har nået enden, og det er tid til at pakke kufferten for sidste gang. I bliver kørt til lufthavnen, og fra lufthavnen i Bangkok flyver I til Danmark, hvor I lander på dag 17.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Thailand ad bagveje og omveje
RejseperiodeDobbelt
15.08.20 - 31.10.2021.000-24.000
01.12.20 - 16.12.2024.000-28.000
17.12.20 - 19.12.2030.000-32.000
20.12.20 - 24.12.2031.000-36.000
25.12.20 - 07.01.2129.000-33.000
08.01.21 - 27.03.2126.000-29.000
15.08.21 - 31.10.2123.000-26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Rejser I med større børn?

Rejsen byder også på store oplevelser for børn over 7 år. Kontakt os for pris og yderligere information.

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Ekstra måltider, oplevelser og særlige ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet